פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עונת המלפפונים ושחקנים חדשים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עונת המלפפונים ושחקנים חדשים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם עונת המלפפונים ושחקנים חדשים נושא הבא
עמוד: מתוך 2

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 23/06/2016 :  19:37:40  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו יכול בבקשה לעשות קצת סדר בבלאגן? מי השחקנים החדשים? איך הם וכאלה? דעות מחשבות וכ'ו

יאללה שתתחיל כבר העונה

avanti livorno

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 23/06/2016 :  19:46:44  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפילו אם מישהו יודע לעדכן את כל שחקני הסגל הנוכחי .
גם אלה שנשארו וגם אלה שהצטרפו .
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 23/06/2016 :  22:53:33  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמת שהמודיע מטעם ההנהלה עשה בדיוק את זה - עשה סדר במלפפונים - בפורום הסגור.
אז אתם מעלי, שאתם חברי עמותה, יכולים להכנס לשם ולהתעדכן. וכל היתר - מציע לעשות חברות.
זה כדאי, יש שם פרטים מעניינים שלא התפרסמו בשום מקום אחר.
ועל הדרך - עוזרים לקבוצה האהובה שלנו לגדול ולצמוח
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 23/06/2016 :  23:11:04  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

אז אתם מעלי, שאתם חברי עמותה, יכולים להכנס לשם ולהתעדכן. וכל היתר - מציע לעשות חברות.

וככה ממש מצילים את הפורום!!!!......
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 24/06/2016 :  06:28:03  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

התוצאה של דברים מהסוג הזה עלולה להיות בדיוק
הפוכה ממה שהכוונה שלה מלכתחילה . במקום שאותם
"מנודים " יצטרפו לעמותה הם עלולים לעזוב את קטמון
בכלל .קראו לי משוגע אבל מבחינתי חוץ מזכות הצבעה
אין הבדל בין אוהד קטמון חבר עמותה לבין אוהד קטמון
לא חבר עמותה . כל הניסיונות האלה להפעיל לחץ לעשות
חברות על ידי העלמת מידע ופעולות אחרות רק תפגע באחדות
בין האוהדים ותיצור פילוג .
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 24/06/2016 :  07:16:34  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם כך היית מציע לבטל את הפורום הסגור בכלל?
אגב, גם בקבוצות הפייסבוק החדשות שפתחו עכשיו נשמרה אותה חלוקה לפתוח וסגור.

עבור לתחילת הדף

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 24/06/2016 :  08:38:01  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon9

ציטוט:

אם אני לא טועה, שום דבר שפורסם בפורום הסגור (בגזרת החתומים לשנה הבאה) לא פורסם קודם לכן בפייסבוק הפתוח
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 24/06/2016 :  08:47:25  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבל בגיזרת העזיבות, הפחות "זוהרת", יש בהחלט חדשות בסגור
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 24/06/2016 :  10:05:43  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

הכוונה היא לא "לנדות" אוהדים, אלא לצ'פר את חברי העמותה.
ועד עכשיו עושה רושם שלא נוצר פילוג בגלל "הסתרת" המידע, אז אני לא רואה סיבה למה שזה יקרה דווקא עכשיו. אם תחליט לעזוב בגלל זה, נראה לי שתהיה הראשון, או אחד הראשונים.

אף אחד לא עושה חברות בעמותה כדי לקבל גישה לפורום חברי העמותה. אם זאת, נראה לי סביר והגיוני שלחבר עמותה תהיה גישה ליותר מידע מלאוהד רגיל. בתקופה הזאת זה פחות משמעותי, אבל במשך העונה העדכונים השוטפים פותחים צוהר להתנהלות המקצועית של הקבוצה, ונמסר לנו מידע מעניין שקשה למצוא במקומות אחרים או בקבוצות אחרות.

בסופו של דבר כל אחד עושה את השיקולים שלו ואת סדרי העדיפויות שלו. אני לא מאמין שיש כאן מישהו שלא יכול להרשות לעצמו לשים 100 ש"ח בחודש (ואם כן, יש ועדת חריגים). הוחלט על ידי חברי העמותה שחברות בעמותה תכלול מלבד זכות הצבעה גם גישה לפורום חברי העמותה (וגם דברים נוספים). אם אתה חושב שזה לא נכון, אתה מוזמן להצטרף לעמותה ולהציע שינוי. ככה זה עובד בקבוצה דמוקרטית.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

ביסמרק ביסמרק מנותק

94 הודעות

נשלח - 24/06/2016 :  13:16:33  הצג פרופיל שלח ל- ביסמרק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

ועד עכשיו עושה רושם שלא נוצר פילוג בגלל "הסתרת" המידע, אז אני לא רואה סיבה למה שזה יקרה דווקא עכשיו. אם תחליט לעזוב בגלל זה, נראה לי שתהיה הראשון, או אחד הראשונים.

אף אחד לא עושה חברות בעמותה כדי לקבל גישה לפורום חברי העמותה. אם זאת, נראה לי סביר והגיוני שלחבר עמותה תהיה גישה ליותר מידע מלאוהד רגיל. בתקופה הזאת זה פחות משמעותי, אבל במשך העונה העדכונים השוטפים פותחים צוהר להתנהלות המקצועית של הקבוצה, ונמסר לנו מידע מעניין שקשה למצוא במקומות אחרים או בקבוצות אחרות.

בסופו של דבר כל אחד עושה את השיקולים שלו ואת סדרי העדיפויות שלו. אני לא מאמין שיש כאן מישהו שלא יכול להרשות לעצמו לשים 100 ש"ח בחודש (ואם כן, יש ועדת חריגים). הוחלט על ידי חברי העמותה שחברות בעמותה תכלול מלבד זכות הצבעה גם גישה לפורום חברי העמותה (וגם דברים נוספים). אם אתה חושב שזה לא נכון, אתה מוזמן להצטרף לעמותה ולהציע שינוי. ככה זה עובד בקבוצה דמוקרטית.

1 ++
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 24/06/2016 :  14:33:53  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

קודם כל בחברה דמוקרטית אמיתית נותנים גם מקום להשפעה
מצד מיעוטים ואופוזיציה . דבר שני , מה שקרה זה שהתקבלה
בקשה לעדכונים לגבי סגל הקבוצה . התגובה החברית מצד חבר
עמותה כלפי אוהדים שאינם חברי עמותה הוא לעדכן אותם בדברים
שאינם יודעים . התגובה הפחות חברית היא לא לעדכן אותם וזה
בסדר גמור . התגובה הכי לא נאותה היא להגיד להם שבדיוק
התקבל עדכון בפורום הסגור ואם הם רוצים להתעדכן שיצטרפו לעמותה .
מקובל לגמרי לא לשתף אוהדים שאינם חברי עמותה במידע , אבל לפחות
ראוי לא לנפנף מולם שקיים מידע כזה והם לא ראויים לקבל אותו .
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 24/06/2016 :  15:06:29  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא חושב שזה ״לנפנף״ אלא פשוט לציין עובדה שחברי עמותה מקבלים עדיפות, ובצדק, בעדכונים ומידע.
עם זאת, לאור זה שלא מדובר במידע מסווג, אין סיבה לא לציין כאן את רשימת השחקנים שכבר סיכמו את תנאיהם לעונה הבאה:
אוהד סיידוף
עומר אגוזי
ינון אליהו
אורי כהן
דיאן ווקומנוביץ
שי חדד
אריאל הדר
עומרי שקל
מיקו ממן

עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 24/06/2016 :  21:21:20  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אני לא חושב שזה ״לנפנף״ אלא פשוט לציין עובדה שחברי עמותה מקבלים עדיפות, ובצדק, בעדכונים ומידע.

אכן, המטרה לא הייתה "לנפנף", אלא לכתוב לך שיש תשובות לשאלות ששאלת, שהקבוצה לא שוקטת על השמרים ושחברי העמותה מעודכנים, ושעליך להתאזר בסבלנות עד שהם יפורסמו.

כשאנחנו מצטרפים לפורום חברי עמותה אנחנו מתחייבים לא להדליף משם דברים. לא תמיד קל לדעת מה נחשב מסווג או רגיש ומה לא, ואם נפרסם כאן או במקומות אחרים מידע שלא מיועד לרשות הכלל, חברי הועד המנהל יחשבו פעמיים לפני שהם משתפים אותנו, ובצדק.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 27/06/2016 :  17:30:45  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מתכנן לחדש את החברות בעמותה בזמן הקרוב,כשהמשכורת תכנס. אבל. ויש אבל גדול.
חברות בעמותה מעניקה לאוהד זכות השפעה על הקבוצה,נכון?
תתקנו אותי אם אני טועה.
אבל איפה נאמר שהיא מעניקה לחברי עמותה לדעת יותר משאר האוהדים מה מתחולל בקבוצה? אז אם אני חבר עמותה יש לי זכות לדעת טוב יותר מאוהד אחר מי ילבש את החולצה האדומה בעונה הקרובה?
לא יצא לי לשמוע על מישהו שראה שהחתמנו זר בוסני\סרבי וואטאבר ופתאום הזדרז לחדש. אנחנו עדיין לא בעמדה שבה אפשר לפתות אוהדים לחדש מנייה עם החתמות נוצצות. כשגארת בייל חתם בריאל אני בטוח שאוהדי ריאל רצו לחדש מנוי ולקנות חולצות שלו. אבל המציאות היא שלצערנו לא כולם יודעים שעמרי שקל זאת אחלה החתמה.
כידוע לי, בקבוצות אוהדים אחרות מעדכנים על שחקנים חדשים בדיוק כמו בקבוצה שבבעלות מיליארדר.
עבור לתחילת הדף

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 27/06/2016 :  18:23:42  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל ההחתמות על שחקנים חדשים מדווחות לכלל הציבור הרחב בדרך כלל בפייסבוק, אף אחד לא מסתיר כלום. מה שכן חברי העמותה מקבלים בשנה האחרונה דיווח שבועי על מה שמתרחש בקבוצה כחלק משקיפות שהרי חברי העמותה הם הבוחרים את נציגנו בוועד המנהל וראוי שידעו מה מתרחש בקבוצה.
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 27/06/2016 :  18:58:16  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

לא יצא לי לשמוע על מישהו שראה שהחתמנו זר בוסני\סרבי וואטאבר ופתאום הזדרז לחדש. אנחנו עדיין לא בעמדה שבה אפשר לפתות אוהדים לחדש מנייה עם החתמות נוצצות. כשגארת בייל חתם בריאל אני בטוח שאוהדי ריאל רצו לחדש מנוי ולקנות חולצות שלו. אבל המציאות היא שלצערנו לא כולם יודעים שעמרי שקל זאת אחלה החתמה.
כידוע לי, בקבוצות אוהדים אחרות מעדכנים על שחקנים חדשים בדיוק כמו בקבוצה שבבעלות מיליארדר.

קודם כל, זה פשוט לא נכון. החתמות בהחלט גורמות ליותר אנשים לחדש חברות בעמותה, ויותר מהר.
בקשר לעדכון - על כל החתמה השנה היה פוסט בפייסבוק וידיעה באתר דבר ראשון. באיזה עוד דרכים לדעתך אנחנו צריכים לדווח?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם עונת המלפפונים ושחקנים חדשים נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07