משתמש |
עונת המלפפונים ושחקנים חדשים  |
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 27/06/2016 : 20:17:06
|
קרפד, לא אמרתי שהקבוצה לא מעדכנת. נהפוכו, היא כן. לי יש בעיה עם האמירה שצריך לצ'פר רק את מי שחבר עמותה. לא הוגן להגיד דבר כזה. ובוא נודה על האמת,כמה אוהדים באמת מתרגשים מהחתמה של שחקן ליגה לאומית? אני אישית כן. אבל כל כך הרבה פעמים יצא לי לזרוק שמות של שחקנים שהגיעו לקבוצה וחברים ביציע פשוט שאלו "מי זה?" אם אתה בא ומספר לי עכשיו שיבואו לפה עוד 3-4 שמות כמו ברוכיאן וחדד הסיפור שונה. אבל זה לא המצב נכון? |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 27/06/2016 : 22:57:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
קרפד, לא אמרתי שהקבוצה לא מעדכנת. נהפוכו, היא כן. לי יש בעיה עם האמירה שצריך לצ'פר רק את מי שחבר עמותה. לא הוגן להגיד דבר כזה. ובוא נודה על האמת,כמה אוהדים באמת מתרגשים מהחתמה של שחקן ליגה לאומית? אני אישית כן. אבל כל כך הרבה פעמים יצא לי לזרוק שמות של שחקנים שהגיעו לקבוצה וחברים ביציע פשוט שאלו "מי זה?" אם אתה בא ומספר לי עכשיו שיבואו לפה עוד 3-4 שמות כמו ברוכיאן וחדד הסיפור שונה. אבל זה לא המצב נכון?
+1 |
 |
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 28/06/2016 : 16:52:33
|
מצטער, אבל אני לא כל כך מבין מה אתם מבקשים. יש רמות שונות של עדכון, שתלויות במעמד שלך מול הקבוצה.
אוהדים או סתם אנשים שמתעניינים מקבלים ידיעות על הפעילות השוטפת של הקבוצה, ועל החתמות בפרט, דרך הפייסבוק, הטוויטר והאתר. האוהדים שלנו (גם בלי להיות חברי עמותה) מעודכנים יותר מהר, יותר בפירוט ועם יותר השקעה מאשר רוב אוהדי הכדורגל בארץ. חברי העמותה הם הבעלים של הקבוצה. בתור הבעלים, מגיע להם דיווח מסודר ומפורט על הנעשה בקבוצה - וזה מה שקורה. הועד המנהל מן הסתם מקבל דיווח פי 100 מפורט מאשר מקבלים חברי העמותה.
כמו שאף אחד לא טוען שכולנו אמורים לקבל את מלוא הדיווח שהועד המנהל מקבל, אני לא מבין למה אתם חושבים שאוהדים צריכים לקבל את מלוא הדיווח שחברי העמותה מקבלים. אנחנו "מצ'פרים" את כלל אוהדי הקבוצה בהרבה מאד מידע ועדכונים בזמן אמת. בנוסף לכל זה, יש דיווח שבועי שההנהלה מפרסמת רק לחברי העמותה. אתם חושבים שכולם צריכים לקבל דיווח שמיועד לחברי עמותה גם אם הם לא חברי עמותה? אתם חושבים שזה לא לגיטימי שמשהו יפורסם רק לחברי עמותה?
יש אנשים שעובדים בהתנדבות ומשקיעים הרבה זמן מהשבוע שלהם בשביל שכלל האוהדים יהיו מעודכנים בכל החדשות על הקבוצה. זה לא מספיק צ'ופר בשבילכם? זה בסדר גמור לא לרצות להיות חבר עמותה, אבל זה קצת מוזר לצפות לקבל את כל הזכויות של חבר עמותה בלי להיות חבר עמותה...
נ.ב. אתם ממשיכים להפגין בטחון גדול בשאלה מה גורם לאנשים להצטרף לעמותה. בתור מי שמעורב בגיוס חברי עמותה אני טוען שאתם טועים בגדול. אתם חושבים אחרת? סבבה, זכותכם. אבל הקבוצה תמשיך לפעול לפי הנתונים בשטח ונסיון העבר ולא לפי ההערכות שלכם... |
 |
|
tomtom123678
82 הודעות |
|
עונת המלפפונים ושחקנים חדשים  |
|
|
|