פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אוף סאדר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אוף סאדר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם אוף סאדר נושא הבא  

iddo iddo מנותק

144 הודעות

נשלח - 10/04/2010 :  18:29:43  הצג פרופיל שלח ל- iddo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למרות שעברתי לקטמון כבר מההתחלה ואני שונא את סאסי ויונה מכל ליבי אני לא יכול שלא להצטער כשאני רואה עכשיו שהכח מובילים 1-0 מגול בדקה השישית דבר שיכול לפתוח את הפער בין הפועל לקבוצה שנשארת בלאומית ליותר מעשר נקודות!
אני לא מצטער על השחקנים וגם לא על המאמן ובטח שלא על הורי חלומותינו ובעצם גם גורמי יצירת קבוצתינו סאסי ויונה.
אני מצטער על מאה האוהדים (או פחות) שעדיין לא וויתרו וממשיכים ללכת למשחקים של הפועל ועל עוד הרבה אוהדים כמוני שלא יכולים שלא להרגיש משהו בלב במצבים כאלה.
אני לא רוצה איחוד אבל אני גם לא רוצה שסאדר תתפרק סאדר תמיד יזכירו לנו לאיזה מצב אסור להגיע וכמובן השם בכל זאת יזכירו לנו את ההיסטוריה שלנו אי שם משנות השבעים הנהדרות.
עיני וגופי עם קטמון אך הלב לפעמים בכל זאת נודד למחוזות אחרים ישנים יותר טובים יותר או בעצם גרועים פחוט.

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 10/04/2010 :  18:41:42  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המון סתירות פנימיות בהודעה שלך. אתה לא רוצה איחוד ? למה ? אתה לא רוצה שסאדר תתפרק ? אז מה אתה כן רוצה ? שתי קבוצות ירושלמיות אדומות חזקות ? בוא נעשה לך סדר: אם הסאדרים ירדו לליגה א' הסיכוי שהקבוצה תתפרק יגדל (למרות שזה ממש לא בטוח שזה יקרה) ואז ייעלמו סאסי ויונה סופית ממפת הכדורגל הירושלמי.(ואיתם ייעלמו גם החובות) כאן תוכל קטמון להיכנס לתמונה ובצורה כלשהיא לגרום לכך שתהיה קבוצה אחת אדומה וחזקה בירושלים. מה רע בזה ?
עבור לתחילת הדף

iddo iddo מנותק

144 הודעות

נשלח - 10/04/2010 :  18:45:17  הצג פרופיל שלח ל- iddo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין שום רע במה שאמרתה אבלכן אני רוצה שתי קבוצות אדומות בירושלים הפועל קטמון שתהיה בליגות גבוהות וסאדר שתדשדש בין ליגה א' בו' אולי איזה שנה בלאומית בטעות כמו שכתבתי
אני לא רוצה איחוד אבל אני גם לא רוצה שסאדר תתפרק סאדר תמיד יזכירו לנו לאיזה מצב אסור להגיע ויזכירו לנו את ההיסטוריה שלנו אי שם משנות השבעים הנהדרות.

נערך על ידי - iddo ב-10/04/2010 18:48:13
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 10/04/2010 :  18:48:44  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הסתירה אצלו, לפי מה שאני מבין, היא בין הראש שיודע שאין שם עתיד עם הקבלנים ובין הלב שבכל זאת מתקשה לראות את מי שמשחקת תחת השם הפועל ירושלים בפיגור. זה בסדר ולגיטימי. הוא טועה לגבי הפירוק, והסברת לו נכון. להערכתי הסיכויים לפירוק קטנים, מהסיבה שהנושים הפסיקו לנסות לגבות משהו מהחובות, וסאסי יכול להעלות קבוצה מבוססת על נוער בליגה א'.

נערך על ידי - קראנקו ב-10/04/2010 18:50:29
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 10/04/2010 :  18:49:17  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שקט. לא קרה כלום. וחוץ מזה, הצלם צודק.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 10/04/2010 :  18:50:49  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועליסט טועה מאוד. הכח מובילה 0-2, לא 0-1.
עבור לתחילת הדף

iddo iddo מנותק

144 הודעות

נשלח - 10/04/2010 :  18:52:56  הצג פרופיל שלח ל- iddo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתם לא מרגישים משהו כאשר שתיים אפס להכוח והם עוד החמיצו פנדל כנראה ההתפרקות הרשמית של הקבוצה שלנו לשעבר עם השם שלנו וההיסטוריה שלנו?
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 10/04/2010 :  19:00:20  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הפועליסט

אתם לא מרגישים משהו כאשר שתיים אפס להכוח והם עוד החמיצו פנדל כנראה ההתפרקות הרשמית של הקבוצה שלנו לשעבר עם השם שלנו וההיסטוריה שלנו?

את ההיסטוריה אנחנו מתחזקים, לא הם. אנחנו האוהדים מתרפקים בזכרונות על גמרי הגביע והדרבים. האוהדים-עיתונאים דואגים להזכיר שפעם זה היה מועדון הישגי, אנשי קריית היובל מזמן איבדו עניין בספורט.להזכירך, השם שלנו, הפועל קטמון ירושלים מאחד בתוכו גם את שם המועדון המקורי וגם את הבית האמיתי הראשון שלו.
עבור לתחילת הדף

אריה אריה מנותק

14 הודעות

נשלח - 10/04/2010 :  19:36:06  הצג פרופיל שלח ל- אריה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש רק הפועל ירושלים אחת וזו "הפועל קטמון ירושלים", הגוף המתקרא "הפועל סאדר ירושלים" הוא בלוף, אין קבוצה ללא אוהדים והאוהדים רובם ככולם נמצאים בהפועל ירושלים האמיתית, שעלתה אתמול לליגה ב'.
עבור לתחילת הדף

iddo iddo מנותק

144 הודעות

נשלח - 10/04/2010 :  19:51:47  הצג פרופיל שלח ל- iddo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתם צודקים כמובן אבל איכשהו אני לא יכול להתנתק מן העבר והעבר הוא בכל זאת שם נגד הכח.
עבור לתחילת הדף

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 10/04/2010 :  20:03:53  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הפועליסט

אתם צודקים כמובן אבל איכשהו אני לא יכול להתנתק מן העבר והעבר הוא בכל זאת שם נגד הכח.

גם אני. זה סוג של הפערה נפשית, אבל קשה לי לרצות שקבוצה בשם "הפועל ירושלים" תפסיד, למרות שבטווח הארוך זה לא רק לטובת הפועל קטמון ירושלים, אלא גם לטובת השחקנים והאוהדים שעוד תומכים בסאדר.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 10/04/2010 :  20:43:06  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

הפועליסט טועה מאוד. הכח מובילה 0-2, לא 0-1.

תוצאת סיום: הכוח מנצחים 3:2.
עוד מסמר בארון הירידה של סאדר.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 10/04/2010 :  20:58:00  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראש? לב?
יש מציאות, במציאות מהסיפור של הפועל קטמון כבר קשה מאוד להתעלם בנוף הירושלמי.

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם אוף סאדר נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07