| משתמש |
טדי או גבעת רם  |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 10/04/2010 : 07:31:18
|
הדיון שהחל להעלות עדו באשכול אחר ראוי לדעתי לדיון בפני עצמו וחשוב לנהל אותו מוקדם ככל האפשר. אני להבנתי מכיר רק בשני טיעונים לטובת גבעת רם א)טיעונים מיסטיים/נפשיים -טדי איצטדיון מקולל,אצטדיון של בית"ר . ב)טיעון כלכלי-ההוצאות בטדי על שימוש באצטדיון גדול עלינו,בגבעת רם יחסית הוצאות נמוכות.
לעומת זאת לעניות דעתי לטדי יתרונות רבים ועצומים א)יכולת מכירת כרטיסים-נכון.לא כל משחק הוא משחק עליה,אבל אין מה לזלזל גם במכירת מאות כרטיסים ב)תנאים לאוהד-אין מה לעשות,אוהד מהמעגל השני והשלישי(וקבוצת כדורגל ברובה היא המעגל הזה) רוצה תנאי צפיה נוחים ג)מזג אויר -השנה ב-80% מהמשחקים היה מזג אוויר רע או תחזית לאופציה של מזג אוויר רע.גבעת רם מבריחה אוהדים(ממעגל שני/שלישי) בתנאי אופציה לגשם או אופציה לשרב.בהנחה שגבעת רם לא תקורה אין לזה פתרון. ד)מכירת מניות-כשאדם ממעגל שני קונה מניה/מנוי + הוא לוקח שיקול כלכלי.קל יותר לשכנע מישהו לקנות מניה בסכום של 750 ש"ח(זה הסכום שאשר מדבר עליו) שכוללת מנוי וכניסה למשחקים ורק חלק מסוים לזכות להשפיע,מאשר לעשות אותו דבר כאשר הכל תרומה והוא יכול להיכנס חינם לכל המשחקים.
כך שמבחינתי ברור, שרק אם אין פתרון לעלויות של טדי ובחישוב כללי ייגרם נזק כלכלי משימוש בו צריך לשחק בגבעת רם.
בנימה אישית אציין שאתמול הבאתי בקלות 20 אמשים (נכון -גם בגלל העליה) אבל גם במשחקים קודמים, הבטיחו לי לבוא כ 10 אנשים ,ופעם אחר פעם ביטלו רגע לפני בגלל התחזית
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-10/04/2010 07:35:01 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 10/04/2010 : 08:31:36
|
אני מסכים שהטיעונים קלי העלה די מכריעים לטובת טדי . בנוסף, גם לאוהדים מהמעגל הראשון חוויית הצפיה בגבעת רם לא פשוטה. נכון שלגבי אלה תנאי מזג האוויר הם משניים, אבל הריחוק מהמגרש והשחקנים הוא בעייתי לכולם. שלא לדבר על עמוד התאורה שאיכשהו מצליח להסתיר כל מהלך חשוב.
בכל מקרה, מן הראוי שנקבל נתונים על העלויות בכל אחד מהמגרשים. את ההפרש בעלויות אפשר יהיה לכמת להפרש במספר הצופים שיאזן את העלויות.
בנוסף, אאל"ט מאחר שאנחנו כבר לא קבוצה ירושלימת חדשה, נהיה זכאים השנה לאיזושהי עזרה מהעיריה. אני מנחש שהדיונים בסיום על הדשא עם ברקת היו בנושא הזה. מישהו יודע? |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 10/04/2010 : 10:13:40
|
| את הנושא הזה צריך להוריד מהפרק. אני מודה שאני שונא את טדי, במיוחד בשנתיים שלש האחרונות, אבל זה לא השיקול המכריע אצלי. כדי לשחק בטדי בעונה הבאה נצטרך להוציא לפחות 150 אלף עד 200 אלף שקל כדי לממן את התענוג הזה. אין לנו כספים בסדרי גודל אלה. עדיף להוציא את הכסף על שחקנים טובים, ולחגוג עלייה לליגה א' בטדי עם 5000 צופים מאשר לסיים עונה בינונית מינוס עם 500 איש באותו אצטדיון. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 10/04/2010 : 10:26:21
|
אין דיון. כל עוד אנחנו בליגות החובבניות אנחנו בגבעת רם. זה הסיכום עם העירייה, שבונה לנו שם חדרי הלבשה בעלות לא נמוכה. אף אחד לא ייתן לנו את טדי. |
הפועל קטמון ירושלים |
 |
|
|
danvel1
142 הודעות |
נשלח - 10/04/2010 : 10:55:21
|
גבעת רם - האצטדיון המועדף עלי, עם היתרונות והחסרונות שלו.
 |
אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד... |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 10/04/2010 : 11:10:27
|
הכי טוב אצטדיון שלישי שמתאים לקבוצה בסדר גודל שלנו,אבל זה ייבנה כשהמשיח יבוא.עד אז עדיף בהרבה טדי,אבל אם אורי אומר שאין דיון וזה לא רלוונטי אז חבל על המילים.
סתם ציניות בהמשך לדבריו של אורי.אם הפועל ס.א.ד.ר יורדת היא עוברת לליגה חובבנית...האם היא תגורש ע"פ קריטריון העיריה מטדי ותעבור לגבעת רם? |
 |
|
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 10/04/2010 : 11:29:23
|
| שאלה מצוינת. ברור שעדיף לנו שתישאר ב'טדי'. |
הפועל קטמון ירושלים |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 10/04/2010 : 15:54:01
|
בנוסף לכל מה שנאמר אציין כי לדעתי לגבעת רם היתה השפעה מצויינת על כל העונה.גבעת רם מקום שמנמיך ציפיות אצל אוהדים ומרגיע את השחקנים (גם בגלל המרחק מהטריבונה וגם בגלל שאלו ליגות הנמוכות וזה המקום מתיאים לרמה.. למרות שברור שהוא לא הכי מוצלח לצפיה)בנוסף להזכירכם דרך עוד ארוכה למלעה נזדקק לכל גרוש ולהרבה השקעה ,כך שטדי(מבצר בית"רי מזוין)יכול לחכות כמה שנים.ודבר אחרון רק אל תגדילו ציפיות ,אל תתחרפנו בואו נזרום לאת ראיתם שזה משתלם |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-10/04/2010 15:56:05 |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 10/04/2010 : 16:41:50
|
מסכים עם זה שמעלי וגם עם ההנהלה. כל עוד אנחנו בליגות הנמוכות, גבעת רם עדיף- שיקול כספי, הנמכת ציפיות ורוגע לשחקנים. כמובן שעיריות ירושלים לדורותיהן, הן פושעות שאין בעיר הגדולה בארץ עוד איצטדיון. |
 |
|
|
שוקו-נומדר
44 הודעות |
נשלח - 10/04/2010 : 17:07:25
|
רק גבעת רם . תפנימו...טדי לא היה ולא יהיה האצטדיון הביתי שלנו ... |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 10/04/2010 : 17:40:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי danvel1

כאן בדיוק הבעיה - הפועל קטמון לא צריכה לשחק באיצטדיון ש500 אוהדיה הנאמנים אוהבים להגיע אליו. היא צריכה לשחק באיצטדיון ש5000 האוהדים הפוטנציאלים שלה ירצו להגיע אליו ולהזכירכם מדובר בליגה ב' שגם ככה לא אטקרטיבית במיוחד. הנמכת ציפיות ? לא רוצים לעלות ליגה ? איך נביא קהל למשחקים אם אין ציפיות ומשחקים באיצטדיון שאין בו כלל חווית צפייה ? לגבי העירייה - לא ראיתי שהם בונים חדרי הלבשה בגבעת רם. זה קורה ? |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 10/04/2010 : 18:10:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
ציטוט: נשלח במקור על ידי danvel1

כאן בדיוק הבעיה - הפועל קטמון לא צריכה לשחק באיצטדיון ש500 אוהדיה הנאמנים אוהבים להגיע אליו. היא צריכה לשחק באיצטדיון ש5000 האוהדים הפוטנציאלים שלה ירצו להגיע אליו ולהזכירכם מדובר בליגה ב' שגם ככה לא אטקרטיבית במיוחד. הנמכת ציפיות ? לא רוצים לעלות ליגה ? איך נביא קהל למשחקים אם אין ציפיות ומשחקים באיצטדיון שאין בו כלל חווית צפייה ? לגבי העירייה - לא ראיתי שהם בונים חדרי הלבשה בגבעת רם. זה קורה ?
כשנגיע לליגה לאומית הדברים שלך יהיו רלוונטים. טדי לא מתאים לקבוצה בליגה חובבנית. אגב, יש לי חדשות בשבילך- גם בטדי לא יהיה לנו 5000 אוהדים. טדי יכול להוסיף אולי 300 אוהדים. ועם כל הכבוד, זה לא שווה כספית ולא שווה מבחינת מחיר ההישגיות. |
 |
|
|
iddo
144 הודעות |
נשלח - 10/04/2010 : 18:19:07
|
יכול להיות שזה לא קשור אבל האצטדיון בגבעת רם קטן בהרבה ואפשר לשמור על אותה רמת משחק כל המשחק ולא לשמור כוחות ולהתפרץ במחצית השנייה (מה שקרה אתמול) בגבעת רם יותר הגיוני שנכניס חמישיות שישיות וכמובן עשיריות דבר שיעזור גם הוא לעלייה בכמות הצופים. חייבים לזכור שאנחנו כולה בליגה ב' לא בליגה א' ובטח שלא בלאומית הדרך עוד ארוכה ומלאת בשאלות ותהיות גם בעתיד ונצטרך להתחיל מקטן ולהתפתח. המשחק אתמול מראה שיש לאן להתפתח ולדעתי אם נעבור לטדי כבר בליגה ב' לא נוציא ממנו את כל יתרונותיו. עדיף לנו לשחק בגבעת רם מול 1500-2500 צופים דבר שלא ראינו בליגה ג' מאשר לשחק מול קצת יותר באיצטדיון בו נראה הרבה יותר כיסאות מיותמים. |
נערך על ידי - iddo ב-10/04/2010 18:20:11 |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 10/04/2010 : 18:31:49
|
אני מצטרף לתומכי גבעת רם ולנימוקיהם. אני מבקש להוסיף הצעה לעיריה - רשות הספורט וכן להנהלת האוניברסיטה: הבעייה המרכזית למי שבא לצפות באירועי הספורט בגבעת רם - ויש גם אירועים שאינם כדורגל - היא בעיית היעדר מחסה במיוחד מפני גשם. לכן אני מציע שתבדקו, וברוח אוהדת, הקמת סוג של פרגולה או סוג של "גג קל" מעל לפחות שני גושי מושבים. לא צריך משהו מורכב "בומבסטי", אלא משהו פשוט. קיום משחקי הפועל קטמון בג. רם החזיר למגרש הזה לגיטימיות לקיום משחקי כדורגל שהיתה חסרה לו. מכיוון שלא נראה באופק זמן מציאותי שיוקם בירושלים אצטדיון/מגרש חדש לכ- 5000-8000 צופים, הרי שיש בהחלט מקום לעשות פעולות שונות כדי לשדרג את האצטדיון בגבעת רם. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 10/04/2010 : 18:36:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
אני מצטרף לתומכי גבעת רם ולנימוקיהם. אני מבקש להוסיף הצעה לעיריה - רשות הספורט וכן להנהלת האוניברסיטה: הבעייה המרכזית למי שבא לצפות באירועי הספורט בגבעת רם - ויש גם אירועים שאינם כדורגל - היא בעיית היעדר מחסה במיוחד מפני גשם. לכן אני מציע שתבדקו, וברוח אוהדת, הקמת סוג של פרגולה או סוג של "גג קל" מעל לפחות שני גושי מושבים. לא צריך משהו מורכב "בומבסטי", אלא משהו פשוט. קיום משחקי הפועל קטמון בג. רם החזיר למגרש הזה לגיטימיות לקיום משחקי כדורגל שהיתה חסרה לו. מכיוון שלא נראה באופק זמן מציאותי שיוקם בירושלים אצטדיון/מגרש חדש לכ- 5000-8000 צופים, הרי שיש בהחלט מקום לעשות פעולות שונות כדי לשדרג את האצטדיון בגבעת רם.
ולהזיז את עמוד התאורה המזויין |
 |
|
| |
טדי או גבעת רם  |
|