פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

פרדי דוד

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  פרדי דוד
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם פרדי דוד נושא הבא
עמוד: מתוך 2

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 25/04/2016 :  23:35:50  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אוהב את פרדי ומעריך אותו . הוא לקח אותנו ממסלול
כמעט בטוח לירידת ליגה והביא אותנו לפלייאוף עליון . אבל שני
דברים מדליקים סימן שאלה לעונה הבאה .אני מניח שהחילוף של
מתיאס נבע מעימות אישי . אני מניח שהספסול הממושך של עוז
גם מעיד על יחסים עכורים כי לא ייתכן שעוז שכח לשחק כדורגל
ולא יכול לקבל דקות בפיגור שלנו .מאמן שלא יודע לשמור על יחסים עם שחקנים
מובילים בקבוצה - קצת בעייתי .

guprxy guprxy מנותק

159 הודעות

נשלח - 25/04/2016 :  23:58:32  הצג פרופיל שלח ל- guprxy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במקרה של עוז אתה צודק, אבל לפי מה שראיתי מתיאס סחב רגל

עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 26/04/2016 :  00:01:16  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לגבי מרטין היה נראה שהוא נפצע בחצי הראשון . לא ברור למה עוז לא החליף אותו אבל מצד שני עם כל האהבה לעוז הוא לא בכושר הכי טוב וגם במשחקים האחרונים ששיחק לא תרם יותר מידי. סהכ פרדי עשה עבודה מדהימה העונה. חבל שהתפרקנו בסיום אבל הפנים לעונה הבאה
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 26/04/2016 :  00:35:16  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon9

אתה יודע או שאתה מניח? אם אתה מניח אז אתה סתם זורק לאוויר האשמות מכוערות. אפשר לחשוב שעוז צבאג שם רביעיות ופרדי הרשע מתעלל בו. גם אני לא אהבתי את החילוף של מתיאס אבל או שכמו שבוקובזה כתב, הוא היה פצוע או שפרדי חשב שהוא לא מספיק טוב. גם הוא לא הבקיע כמה משחקים... למה כל דבר זה אישי? פרדי כמו שכתבת בא והעמיד אותנו על הרגליים עם הרבה רגעים יפים.
בלי קשר - הדקות האחרונות של המשחק היו מגעילות...

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 26/04/2016 :  00:40:35  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon9

אתה יודע או שאתה מניח? אם אתה מניח אז אתה סתם זורק לאוויר האשמות מכוערות. אפשר לחשוב שעוז צבאג שם רביעיות ופרדי הרשע מתעלל בו. גם אני לא אהבתי את החילוף של מתיאס אבל או שכמו שבוקובזה כתב, הוא היה פצוע או שפרדי חשב שהוא לא מספיק טוב. גם הוא לא הבקיע כמה משחקים... למה כל דבר זה אישי? פרדי כמו שכתבת בא והעמיד אותנו על הרגליים עם הרבה רגעים יפים.
בלי קשר - הדקות האחרונות של המשחק היו מגעילות...

לפי הספירנטים שמתיאס רץ ממש עד שהוחלף והעצבים והתגובה
שלו לחילוף אני מרשה לעצמי לנחש שהוא לא היה פצוע . הוא
גם שיחק טוב ולכן לא ברור החילוף שלו . מאז שיצא גם התפרקנו
קצת . אבל כמו שאמרתי - אני רק מעלה שאלות וממש לא מערער על
ההישג העצום של פרדי והשחקנים .
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 26/04/2016 :  07:01:19  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נחסך ממני הבילוי אתמול.
עוז - עם כל החיבה, בפעמים שראיתי אותו העונה, הוא יותר משקולת מתרומה. ליגה א' אפשרה לו לקבל במה בזכות הטכניקה והשליטה בכדור, בלאומית זה לא מספיק.
פרדי - ראינו כמה וכמה פעמים איך הגיב נכון למשחק עם חילופים, וראינו גם מקרים תמוהים. הרושם שלי הוא שזוכה לכבוד והערכה מהשחקנים, והספקולציות על עניינים אישיים הן ספקולציות בלבד.
עבור לתחילת הדף

קטמוניסט12 קטמוניסט12 מנותק

79 הודעות

נשלח - 26/04/2016 :  12:00:01  הצג פרופיל שלח ל- קטמוניסט12 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למיטב הבנתי מרטין הוחלף כי הוא בעט בבקבוק של השוער של רמת גן עקב אי קבלת הכדור מהילדים שמחזירים כדורים, קיבל צהוב מהשופט ובהתאם הוחלף.
לאורי נגמר האוויר, והוא היה גם אשם באופן חלקי לפחות בשער ה2 או ה3.
החיסרון של שי הורגש במיוחד במרכז השדה, כש נאור סבג לא מצליח למלא את מקומו בפעם המי יודע כמה העונה וגם חוטה היה חלש מאוד. הם לא אשמים בהפסד אבל לדעתי מקומם לא בהרכב הפותח לפחות. אגב, במחצית הראשונה היינו שווים גול.
מעבר לכך, הקבוצה התפרקה אבל צריך לקחת בפרופורציות. סוף העונה, את המטרה השגנו וזה פשוט יהיה חבל אם נגיע למשחק האחרון מול אשקלון שהוא לפרוטוקול בלבד.
הגיע הזמן להתחיל להכין את העונה הבאה, כשגולן יפרוש ועוז בן 33 אם אני לא טועה הוא כבר שחקן שקשה לא לעמוד בקצב של הלאומית... לא נראה לי שפרדי עשה לו ועושה לו דווקא.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 26/04/2016 :  13:56:50  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז אני אהיה קצת יותר בוטה- מה שפרדי עושה לעוז זה גועל נפש.
שיהיה ברור- עוז ממש לא נראה טוב במשחקים האחרונים. ואין לי ספק שכרגע בכושר הנוכחי הוא לא שחקן הרכב ללאומית.
אבל בחייאת.
האם היה אתמול מישהו אחד ביציע שלא הבין שהמשחק גמור ברגע שפרדי בחר להכניס את חמו (!) כחילוף ראשון? האם מישהו ברצינות חושב שזה רציני לא להכניס את עוז במשחק כזה שאנחנו בפיגור ואין מה להפסיד? אם היו על הספסל שחקנים חדים יותר מעוז כמו מיקו ורז- סבבה. אפילו אם הוא היה בוחר לתת דקות להראל שלום נניח. אבל אפילו בשלושת החילופים הוא לא השתמש. מי שחושב שזה היה שיקול מקצועי נטו חי בסרט.
וחוץ מזה, אם אתה מחליט שהוא לא מתאים בכלל למשחק הזה, אל תעלה אותו לחימום כל כך ארוך. וזה כבר קרה כמה פעמים לאחרונה.
פרדי הצליח השנה בענק, אם זה אין ויכוח. וכמובן שזה גם לגיטימי מבחינתו להעריך יותר ופחות שחקנים. אבל יש דרך. עוז הוא סמל של הפועל קטמון בתשע שנים האחרונות. הקריירה שלו מן הסתם לא מאוד רחוקה מסיום. אבל יש דרך.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 26/04/2016 :  14:37:23  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אולי נאיבי, אבל אני רוצה להאמין שאין כאן עניין אישי, אלא פשוט החלטות מקצועיות לא נכונות (עד הזויות) של פרדי. לא חושב שהוא חימם את עוז כדי להשפיל אותו. אם כבר, אז להיפך: הוא החליט לא להכניס אותו כשהמשחק גמור כדי לא להשפיל אותו ולתת לו לשחק בגרבג' טיים.

ברור שהחילוף של מרטין בחמו גמר לנו את המשחק, ואני מהמר שבדיעבד פרדי היה עושה חילוף אחר, גם אם היה צורך להחליף את מרטין.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 26/04/2016 :  16:45:43  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא לשכוח מי הביא אותנו לפלייאוף העליון
בתקופת נימני בלאומית החלום שלנו היה פלייאוף עליון
אז תגידו תודה גדולה לפרדי לפני שאתם מתהפכים עליו. בזכותו אנחנו שקטים היום. תודה לך פרדי

נערך על ידי - לב אדום מקטמון ב-26/04/2016 16:46:29
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 26/04/2016 :  17:04:50  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נו די, זה מביך

הגופה עוד לא התקררה ואתם כבר מחפשים את מי להעלות על המוקד?

גם מוריניו לא היה מוציא יותר מספסל שכולל את אופיר חמו, בן אוזן ועוז צבאג(שבואו נודה על האמת הכואבת, הוא כבר לא פקטור בליגה הזאת, גם לא כמחליף)

פרדי קיבל ירושה בעייתית והוציא ממנה זהב
זה טוב ונחמד שחלקנו השתעשענו עם מחשבות על עליה
אבל בואו נהיה כנים, אנחנו קבוצה עם ההגנה החלשה ביותר מבין קבוצות הפלייאוף העליון
וההתקפה שלנו בעיקר בנויה על מתפרצות והבלחות.

פרדי מאמן מצוין ויסודי, לא מושלם, אבל מתאים כמו כפפה ליד למועדון, ואין לי בכלל ספק שבקיץ ביחד עם שי הם יבנו קבוצה הרבה יותר טובה ויציבה.

ייכשל בעונה הבאה?
יש טעם לפתוח דיון אם מגיע לו עוד צ'אנס

אבל אני חושב שלרוב השפוי כאן ברור שפרדי זאת מתנה משמיים עבורנו
ואין בכלל ספק שהוא צריך לאמן את הקבוצה בעונה הבאה.

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 26/04/2016 :  23:35:38  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

לא לשכוח מי הביא אותנו לפלייאוף העליון
בתקופת נימני בלאומית החלום שלנו היה פלייאוף עליון
אז תגידו תודה גדולה לפרדי לפני שאתם מתהפכים עליו. בזכותו אנחנו שקטים היום. תודה לך פרדי

לא לשכוח מי הביא אותנו ללאומית.

אני מצטרף למה שכתב פרננדו פסואה - מהלך מביך של פרדי, ואין פה קשר לעבודה הנהדרת שהוא עשה השנה.

מבאס לראות סמל שלנו מקבל יחס כזה. לפחות מהקהל הוא קיבל וימשיך לקבל אהבה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 27/04/2016 :  02:12:14  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוז עדיין קשר נהדר, ויכול להיות נכס למאמן עם יותר מעוף. אני מקווה שנראה אותו הרבה יותר לקראת סוף העונה
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 25/05/2017 :  03:41:26  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז מסתבר שחמופרדי בדרך להפועל ת"א, איזו הזיה מטורפת!

https://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=17904

האמת שזה קורע מצחוק שמאמן שנכשל אצלנו כישלון חרוץ בדרך למועדון פאר כמו הפועל ת"א

לנו כמובן זה טוב, עם מאמן סביר בלבד, הפועל ת"א עולה בהליכה
עם פרדי, הם אשכרה עשויים להסתבך ולאבד עליה שאמורה להיות קלי קלות עבורם

חחח אם רק הניסנובים היו יודעים איזה דברים פרדי עשה לנו במועדון כדי שנפטר אותו והוא יקבל שכר עד סוף העונה בשביל לגרבץ בבית.

הם הולכים לאכול עקיצה יותר כואבת מאלה שינקעל'ה נוהג לאכול
גם זורקים המון כסף לפח, וגם פרדי הולך לדרדר אותם למרכז הטבלה, וגם יקבל שכר על שנתיים(שבהן בטוח ישב בבית) אחרי שהם יפטרו אותו בינואר

תענוג

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

tomtom123678 tomtom123678 מנותק

82 הודעות

נשלח - 25/05/2017 :  07:50:46  הצג פרופיל שלח ל- tomtom123678 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבל שכחת מה הוא עשה בעונה שעברה... היינו בתחתית הטבלה והוא הביא אותנו למקום הרביעי
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

אז מסתבר שחמופרדי בדרך להפועל ת"א, איזו הזיה מטורפת!

https://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=17904

האמת שזה קורע מצחוק שמאמן שנכשל אצלנו כישלון חרוץ בדרך למועדון פאר כמו הפועל ת"א

לנו כמובן זה טוב, עם מאמן סביר בלבד, הפועל ת"א עולה בהליכה
עם פרדי, הם אשכרה עשויים להסתבך ולאבד עליה שאמורה להיות קלי קלות עבורם

חחח אם רק הניסנובים היו יודעים איזה דברים פרדי עשה לנו במועדון כדי שנפטר אותו והוא יקבל שכר עד סוף העונה בשביל לגרבץ בבית.

הם הולכים לאכול עקיצה יותר כואבת מאלה שינקעל'ה נוהג לאכול
גם זורקים המון כסף לפח, וגם פרדי הולך לדרדר אותם למרכז הטבלה, וגם יקבל שכר על שנתיים(שבהן בטוח ישב בבית) אחרי שהם יפטרו אותו בינואר

תענוג

עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 25/05/2017 :  10:21:05  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבעיה השנה הייתה פירוק הקבוצה משנה שעברה.
אני לא בטוח שפרדי היה פחות מצליח מבן-זקן עם ניבלדו, עוביידה, פסו וג'ורג'י (מבלי לגרוע בזכויותיו של בן זקן).
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם פרדי דוד נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07