פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

פרדי דוד

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  פרדי דוד
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם פרדי דוד נושא הבא
עמוד: מתוך 2

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 25/05/2017 :  12:49:54  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

הבעיה השנה הייתה פירוק הקבוצה משנה שעברה.
אני לא בטוח שפרדי היה פחות מצליח מבן-זקן עם ניבלדו, עוביידה, פסו וג'ורג'י (מבלי לגרוע בזכויותיו של בן זקן).

לפחות במקרה של אריאל הדר - פרדי לא ספר אותו, ולא בצדק. כפי שהוכיח בני
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 25/05/2017 :  16:06:41  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הסיפור על פרדי שייך ל"דברי הימים, חדשות העבר". עשה עבודה טובה וגם שגיאות, כמו כל מאמן. מאחל לו הצלחה בכל אשר יילך
עבור לתחילת הדף

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 25/05/2017 :  17:03:29  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

הסיפור על פרדי שייך ל"דברי הימים, חדשות העבר". עשה עבודה טובה וגם שגיאות, כמו כל מאמן. מאחל לו הצלחה בכל אשר יילך

מסכים.
בינתיים גם המו"מ שלו עם הפועל ת"א התפוצץ לו.
הם הודיעו היום על החתמת מוטי איווניר.

נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות...
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 27/05/2017 :  14:51:09  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

הבעיה השנה הייתה פירוק הקבוצה משנה שעברה.
אני לא בטוח שפרדי היה פחות מצליח מבן-זקן עם ניבלדו, עוביידה, פסו וג'ורג'י (מבלי לגרוע בזכויותיו של בן זקן).

מישהו אמר לו אז ללכת? היה מחכה לינואר, מתחזק ומצליח... אבל הוא בחר ללכת.
כמו חיים ברעם פה - אין לי שום דבר נגדו ומאחל לו בהצלחה. סה"כ הוא עשה עבודה טובה אצלנו אחרי שהחליף את נמני.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 27/05/2017 :  15:40:29  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל אמרו לפרדי ללכת.
מעבר לכך, זו בדיוק ההסתייגות שלי מזאדה: הוא בשר מבשרנו, אני זוכר אותו לטובה ואני לא בטוח שהיינו צריכים להחליף אותו, אבל אני גם לא חושב שאנחנו צריכים לעסוק בכך שחבל שהוא הלך לקבוצות אחרות או בלמצוא לו תעסוקה אחרי עונה פחות מוצלחת.
הלוואי שמאמנים ושחקנים טובים יישארו איתנו לאורך שנים, בינתיים אני לא רואה את זה קורה ואני חושש שגם זאדה יישאר איתנו עד המשבר הבא.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 28/05/2017 :  15:34:11  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

קודם כל אמרו לפרדי ללכת.
מעבר לכך, זו בדיוק ההסתייגות שלי מזאדה: הוא בשר מבשרנו, אני זוכר אותו לטובה ואני לא בטוח שהיינו צריכים להחליף אותו, אבל אני גם לא חושב שאנחנו צריכים לעסוק בכך שחבל שהוא הלך לקבוצות אחרות או בלמצוא לו תעסוקה אחרי עונה פחות מוצלחת.
הלוואי שמאמנים ושחקנים טובים יישארו איתנו לאורך שנים, בינתיים אני לא רואה את זה קורה ואני חושש שגם זאדה יישאר איתנו עד המשבר הבא.

לא אמרו לו ללכת, אלא אם כן עבדו עלי.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 28/05/2017 :  20:36:40  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפרדי צריך לומר רק תודה על ההצלה בשנה שעברה ולהוקיר לו תודה תמיד. נכון ששנה אחרי נכשל אבל בזכותו נשארנו ליגה שנה שעברה וצריך לדעת להוקיר תודה ולא רק לבקר.
תודה פרדי
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם פרדי דוד נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07