משתמש |
פרדי דוד  |
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 25/05/2017 : 12:49:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
הבעיה השנה הייתה פירוק הקבוצה משנה שעברה. אני לא בטוח שפרדי היה פחות מצליח מבן-זקן עם ניבלדו, עוביידה, פסו וג'ורג'י (מבלי לגרוע בזכויותיו של בן זקן).
לפחות במקרה של אריאל הדר - פרדי לא ספר אותו, ולא בצדק. כפי שהוכיח בני |
 |
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 25/05/2017 : 16:06:41
|
הסיפור על פרדי שייך ל"דברי הימים, חדשות העבר". עשה עבודה טובה וגם שגיאות, כמו כל מאמן. מאחל לו הצלחה בכל אשר יילך |
 |
|
elhananm
375 הודעות |
נשלח - 25/05/2017 : 17:03:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
הסיפור על פרדי שייך ל"דברי הימים, חדשות העבר". עשה עבודה טובה וגם שגיאות, כמו כל מאמן. מאחל לו הצלחה בכל אשר יילך
מסכים. בינתיים גם המו"מ שלו עם הפועל ת"א התפוצץ לו. הם הודיעו היום על החתמת מוטי איווניר. |
נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות... |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 27/05/2017 : 14:51:09
|
הבעיה השנה הייתה פירוק הקבוצה משנה שעברה. אני לא בטוח שפרדי היה פחות מצליח מבן-זקן עם ניבלדו, עוביידה, פסו וג'ורג'י (מבלי לגרוע בזכויותיו של בן זקן).
מישהו אמר לו אז ללכת? היה מחכה לינואר, מתחזק ומצליח... אבל הוא בחר ללכת. כמו חיים ברעם פה - אין לי שום דבר נגדו ומאחל לו בהצלחה. סה"כ הוא עשה עבודה טובה אצלנו אחרי שהחליף את נמני. |
I am City till I cry |
 |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 27/05/2017 : 15:40:29
|
קודם כל אמרו לפרדי ללכת. מעבר לכך, זו בדיוק ההסתייגות שלי מזאדה: הוא בשר מבשרנו, אני זוכר אותו לטובה ואני לא בטוח שהיינו צריכים להחליף אותו, אבל אני גם לא חושב שאנחנו צריכים לעסוק בכך שחבל שהוא הלך לקבוצות אחרות או בלמצוא לו תעסוקה אחרי עונה פחות מוצלחת. הלוואי שמאמנים ושחקנים טובים יישארו איתנו לאורך שנים, בינתיים אני לא רואה את זה קורה ואני חושש שגם זאדה יישאר איתנו עד המשבר הבא. |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 28/05/2017 : 15:34:11
|
קודם כל אמרו לפרדי ללכת. מעבר לכך, זו בדיוק ההסתייגות שלי מזאדה: הוא בשר מבשרנו, אני זוכר אותו לטובה ואני לא בטוח שהיינו צריכים להחליף אותו, אבל אני גם לא חושב שאנחנו צריכים לעסוק בכך שחבל שהוא הלך לקבוצות אחרות או בלמצוא לו תעסוקה אחרי עונה פחות מוצלחת. הלוואי שמאמנים ושחקנים טובים יישארו איתנו לאורך שנים, בינתיים אני לא רואה את זה קורה ואני חושש שגם זאדה יישאר איתנו עד המשבר הבא.
לא אמרו לו ללכת, אלא אם כן עבדו עלי. |
I am City till I cry |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 28/05/2017 : 20:36:40
|
לפרדי צריך לומר רק תודה על ההצלה בשנה שעברה ולהוקיר לו תודה תמיד. נכון ששנה אחרי נכשל אבל בזכותו נשארנו ליגה שנה שעברה וצריך לדעת להוקיר תודה ולא רק לבקר. תודה פרדי |
 |
|
פרדי דוד  |
|