פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שרת הספורט הגזענית ואנחנו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שרת הספורט הגזענית ואנחנו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם שרת הספורט הגזענית ואנחנו נושא הבא
עמוד: מתוך 4

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 18/04/2016 :  21:34:28  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במקרה פורסם לפני 3 שעות מאמר של עידן לנדו שאני ממליץ לכל מי שמאמין בערכי השוויון, זכויות אדם וקבלת האחר (מה שנהוג לכנות בעולם שמאל...) לקרוא: https://idanlandau.com/2016/04/18/6-myths-of-the-left/

ציטוט מתוך המאמר:
"בגזענים צריך להיאבק כשהם מקדמים מדיניות גזענית, אבל אין שום מניעה לעבוד איתם ביחד כשהתוצאה הוא מדיניות שוויונית (ואפילו אם זו לא היתה כוונתם; תוצאות חשובות מכוונות). זה לא קל. באמת קל יותר להישאר לבד בחצר גן הילדים ולפסל חברים דמיוניים בחול. אתה לא חייב להתאמץ ולהקריב קורבנות למען מאבק פוליטי צודק. תמיד יהיו אחרים שיתאמצו בשבילך. אבל אתה כן חייב בכבוד. שב בשקט, אל תפריע ואל תבוז."
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 18/04/2016 :  22:22:16  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

אני לא חושב שמירי רגב חוזרת פה בתשובה.. המשרד שהיא עומדת בראשו החליט לתת לקטמון פרס, ברור שהיא לא מעורבת בזה וברור שהיא לא שינתה את היחס שלה למהגרים, פליטים ולערבים ובטח לא קטמון תשנה את היחס הזה.. כמו שמרילי כתב פה, מקבלים את הפרס וזהו..

רק להעמיד דברים על דיוקם.
לא משרד הספורט הוא המעניק לנו את הפרס. הפרס יוענק בבית הנשיא והוא מטעם קרן גשר בשיתוף שלוש המשפחות של הנערים שנחטפו ונרצחו לפני שנתיים ועיריית ירושלים. שילוב שלושת הגורמים הנל מהווה את "פרס ירושלים לאחדות ישראל". בו זכינו, כולנו.

אז אני בכלל לא מבין על מה מתווכחים... פאדיחה.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 19/04/2016 :  08:25:53  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו יכול בבקשה לתת הסבר קצר על הפרס? האם אנחנו מקבלים כסף? ואם כן, כמה כסף?

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 19/04/2016 :  09:47:03  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני כמו רבים מסכים לנוסחת ברעם ולהתכנס תחת הערכים של אנטי גזענות ואנטי אלימות כערכי ליבה המנחים את פעילותנו.
בעניין מירי רגב ונאום הסרטן. ברור שזו אמירה גזענית ואומללה שאני לא מסכים איתה. כולנו יודעים גם מה היה מקומה של אותה אמירה, ניסיון אווילי למשוך קהל אוהד תחת בוטות וגישת הדוגרי (דונלד טרמפ עושה מזה קריירה בימים אלו ממש) אני לא אוהב את זה, זה מסית ופוגע אבל זו לא התמונה כולה.
להידבק לאמירה הזו בלבד זו צדקנות. היא מייצרת אותנו כצודקים בעינינו אבל תוחמת אותנו בגבול מאוד צר בינינו לבין עצמנו. מירי רגב , שרת הספורט והתרבות של מדינת ישראל היא עוד כמה דברים חוץ מנאום הסרטן, היא בעד קידום הפריפריה, קשובה להתארגנויות אוהדים ומעורבות בניהול ובבעלות על קבוצותיהם ועוד. להכניס אותה תחת הטייטל של סרטן זה אולי נכון ויש לזה צידוק מסויים (שאני לא מקל בו ראש) אך מבטל גם הרבה אפשרויות אחרות לדיבור ושיתוף פעולה.
פרס זה מציין הכרה הן ממסדית אבל יותר מרגש מכך הכרה מצד ההורים השכולים של הנערים תושבי ההתנחלויות שלמרות שאני כואב את אובדנם יש להניח כי פעורה בנינו תהום אידאולוגית. דווקא גשר כזה ואמירה משותפת מצד שני צדדים שונים במפה הפוליטית יכולה לייצר אמירה שיש לה משמעות של ממש ביחס לאקלים בו אנו חיים והחדרת ערכים דמוקרטיים וסבלניים של אנטי גזענות ופעילות חברתית. אמירה שיש לה חשיבות אמיתית בשיח הנוכחי בארצנו.
אני חושב שלא כדאי לפספס הזמנות שכזו.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 19/04/2016 :  10:39:51  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בואו נעשה קצת סדר.

באתר הפרס תמצאו את כל הפרטים עליו:
http://unityprize.org/%D7%A4%D7%A8%D7%A1-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D/%D7%96%D7%95%D7%9B%D7%99-%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%A8/

תוכלו לראות שם שהפרס הוא יוזמה משותפת של העמותה לזכר שלושת הנערים, ראש עיריית ירושלים ועמותת "גשר". אין קשר למשרד ממשלתי כלשהו. בועדת הפרס יושבים, בין השאר, בני גנץ, קובי אוז, נתן שרנסקי, יולי תמיר ואורלי וילנאי.
ארבעת הזוכים מתחלקים ב-300,000 ש"ח, כלומר אנחנו מקבלים 75,000 ש"ח.

החלק המשמעותי בעיני במה שהם כתבו עלינו:
"מועדון הכדורגל מקדם שיח כנגד גזענות ואפליה מכל סוג ופועל למען קבלת האחר והשונה. במפעליה החברתיים של הקבוצה משתתפים כ- 1000 בני נוער וצעירים ממגוון אוכלוסיות בירושלים והסביבה, והיא מופת לקידום דו הקיום בעיר ירושלים."

שרת הספורט לא קשורה לפרס, אלא בסה"כ מצאה לנכון לברך אותנו על הזכיה בו. היא ציינה שהמשרד בראשותה תומך בנו ומממן את "הפעילות הקהילתית המבורכת" שלנו, עובדה שאין עליה עוררין כי באמת מדובר בתמיכה מאוד משמעותית.

עכשיו אני מביע כאן את דעתי האישית בלבד. אני מפריד בין הישות "מירי רגב, פוליטיקאית" לבין הישות "שרת הספורט". אלה שתי פרסונות שונות מאוד, בהתנהלותן ובמעשיהן. לא אתייחס לפרסונה הראשונה, אבל בינתיים עושה רושם שהשניה (שרת הספורט) עושה עבודה לא רעה (ומשום מה הרבה יותר טובה משרת התרבות). וכאמור, המשרד שבראשותה אכן תומך בנו בנדיבות.

נערך על ידי - רגל עץ ב-19/04/2016 10:41:26
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 19/04/2016 :  14:51:39  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

גם אני כמו רבים מסכים לנוסחת ברעם ולהתכנס תחת הערכים של אנטי גזענות ואנטי אלימות כערכי ליבה המנחים את פעילותנו.
בעניין מירי רגב ונאום הסרטן. ברור שזו אמירה גזענית ואומללה שאני לא מסכים איתה. כולנו יודעים גם מה היה מקומה של אותה אמירה, ניסיון אווילי למשוך קהל אוהד תחת בוטות וגישת הדוגרי (דונלד טרמפ עושה מזה קריירה בימים אלו ממש) אני לא אוהב את זה, זה מסית ופוגע אבל זו לא התמונה כולה.
להידבק לאמירה הזו בלבד זו צדקנות. היא מייצרת אותנו כצודקים בעינינו אבל תוחמת אותנו בגבול מאוד צר בינינו לבין עצמנו. מירי רגב , שרת הספורט והתרבות של מדינת ישראל היא עוד כמה דברים חוץ מנאום הסרטן, היא בעד קידום הפריפריה, קשובה להתארגנויות אוהדים ומעורבות בניהול ובבעלות על קבוצותיהם ועוד. להכניס אותה תחת הטייטל של סרטן זה אולי נכון ויש לזה צידוק מסויים (שאני לא מקל בו ראש) אך מבטל גם הרבה אפשרויות אחרות לדיבור ושיתוף פעולה.
פרס זה מציין הכרה הן ממסדית אבל יותר מרגש מכך הכרה מצד ההורים השכולים של הנערים תושבי ההתנחלויות שלמרות שאני כואב את אובדנם יש להניח כי פעורה בנינו תהום אידאולוגית. דווקא גשר כזה ואמירה משותפת מצד שני צדדים שונים במפה הפוליטית יכולה לייצר אמירה שיש לה משמעות של ממש ביחס לאקלים בו אנו חיים והחדרת ערכים דמוקרטיים וסבלניים של אנטי גזענות ופעילות חברתית. אמירה שיש לה חשיבות אמיתית בשיח הנוכחי בארצנו.
אני חושב שלא כדאי לפספס הזמנות שכזו.

מירי רגב לא בעד קידום הפריפריה. היא בעד להגיד דברים שיקדמו אותה פוליטית. לא סתם היא אחרונה ברשימת חברי הכנסת בפעילות החברתית. מצד שני אני גם לא יודע כמה היא בעד התארגנויות אוהדים וכמה היא בכלל יודעת על זה. אני מניח שלא היה לה מקום בבחירתנו ובהודעה שלה אחר כך. יש ועדת פרס שמחליטה ושרת הספורט כנראה רק חותמת ואת ההודעה כנראה כתבו היחצנים שלה.
מירי רגב היא פוליטיקאית גזענית ומסיתה באופן קבוע שבונה את כולה ע"י התלהמות ושנאה. כל קשר ביננו לבינה יכול רק לפגוע בנו ואסור לנו לייצר מראית עין של תמיכה בה וברעיונותיה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 19/04/2016 :  14:56:57  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועל קטמון הוא מועדון כדורגל מקצועי ללא שייכות פוליטית
ישנו גרעין לא קטן של אנשי שמאל אבל שלא תשלו את עצמכם
הגרעין הזה שווה לא יותר מקבוצה חובבנית בליגה ב
כל מי שמצטרף ומוכן לתרום לקבוצה צריך להתקבל בברכה
כל עוד הוא יודע לאן הצטרף
המותג הנהדר הזה לא היה שווה הרבה ללא הכסף שזרם אליו
מאנשים שונים כולל בעלי הון
קצת צניעות לא תזיק
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 19/04/2016 :  21:21:06  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פוסט מצוין, בעיקר כי כתבו פה כל כך הרבה תגובות שראויות להתייחסות כלשהי, שהייתי צריך לכתוב בצד את כל החבר'ה שאני רוצה לציין.

אתחיל בכך שמה שאדם כתב הוא כמובן המציאות. המציאות המחורבנת שאנחנו חיים בה, שהיא לא טובה כמו מה שהיינו רוצים או שואפים אליו, ואפילו לא כמו מה שהיינו רוצים שיהיה המצב "הממוצע". אני באמת מבין ללבך, אדם, והאבסורד זועק לשמיים. אבל בתכל'ס, תחשוב כמה פעמים ביום אתה נתקל בדברים אבסורדיים שזועקים לשמיים. זה קורה כל הזמן. ואתה חי עם זה, בסופו של דבר. בינינו, במקרה הזה לא קרה משהו שהוא רע מטבעו, ובסופו של דבר הרווחת (הרווחנו) את הדיון הזה, שהוא מעמיק ומקיף. לפחות זה... ולגבי הבעיה שלך עם מירי רגב באופן פרטני, אני חושב שהיא לא מרוויחה כלום - אבל באמת, כלום! - מהפגנת חיבה או הזדהות כלפינו. בטח לא כשהיא כותבת דברים כמו שהיא כתבה. אגב, אני באופן אישי דווקא הייתי מזמין אותה לפעילות שלנו, ומנסה להגיע אליה.

ובהמשך לכך, אני מאוד מסכים עם קרפד ורגל מעץ, שמשקפים את מה שאני קורא לו "שמאל ריאליסטי". עמדה שדורשת - בעיניי לפחות - אופטימיות גדולה לא פחות מהשמאל האנרכיסטי יותר. כי וואלה, קשה להאמין שדברים ישתפרו בתוך המסגרת הקיימת. זה נכון. אבל זה קשה גם בגלל שאנחנו חלק מהמסגרת וסובלים מהטיות קשות לגבי ההבנה שלנו את העתיד, והסיכוי לחזות מה יקרה ואיך. ואני חושב שלדבר עם אנשים שלא מסכימים עם עמדתך, ואפילו מחזיקים בעמדה שקשה לנו איתה מבחינה מוסרית, חייב להיות חלק מהותי בכל תהליך עתידי של שינוי מגמה במדינה. ולפסול אנשים על גזענות כמו של מירי רגב פשוט יצמצם את האפשרות לדסקס, להשפיע ולשכנע ציבור גדול מספיק בכדי שמשהו טוב יותר באמת יקרה פה.

ודנונה, בסופו של דבר, הכי צודק.
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 19/04/2016 :  22:16:36  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

הפועל קטמון הוא מועדון כדורגל מקצועי ללא שייכות פוליטית
ישנו גרעין לא קטן של אנשי שמאל אבל שלא תשלו את עצמכם
הגרעין הזה שווה לא יותר מקבוצה חובבנית בליגה ב
כל מי שמצטרף ומוכן לתרום לקבוצה צריך להתקבל בברכה
כל עוד הוא יודע לאן הצטרף
המותג הנהדר הזה לא היה שווה הרבה ללא הכסף שזרם אליו
מאנשים שונים כולל בעלי הון
קצת צניעות לא תזיק

שום צניעות. הכסף הזה לא היה מגיע אלמלא ההתנדבות והפעילות של האוהדים. המדיה של הקבוצה נראית
ברמה של פרמייר ליג ממש לא בגלל הכסף, הפעילות החברתית ממש לא צריכה להמדד לפי ההשקעה
הכספית. להגיע למצב כזה זה רע ולא צריך להגיד תודה על מיקור חוץ של התנדבות.

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 20/04/2016 :  03:21:31  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אורן, זו בדיוק הטענה.
באידיאל היינו רוצים להיות 100% במימון האוהדים אבל במציאות אתה צריך לשתף פעולה עם גורמים אחרים ואולי מנוגדים לאידיאל (כמו בעלי הון) בשביל להשיג דברים.
אני חושב שכולנו מודים למי שתרם הרבה כסף למועדון שלנו ובלי ספק לא היינו מגיעים לאן שהגענו, כולל מספר המתנדבים והרמה שלהם.
במציאות אם רוצים להשיג דברים צריך לשתף פעולה עם הרבה גורמים, חלקם לא כוס התה שלנו. גם לנהל מו"מ עם הנהלות של חלק מהקבוצות זה לא בדיוק דבר כיף. חלקם בטוח גזענים.
ברור שיש גבולות ולא היינו נותנים יד ליוזמה שנוגדת את הערכים שלנו תמורת כסף. אני חושב שהפרס הזה הוא לחלוטין באותו כיוון של הערכים שלנו והפוסט של מירי רגב גם כן.

כל מה שאמרתי כמובן לא בא להוריד מהעבודה המדהימה שהמתנדבים שלנו עושים. זה הייחוד שלנו והיתרון שלנו על קבוצות אחרות.
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 20/04/2016 :  09:15:30  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

אורן, זו בדיוק הטענה.
באידיאל היינו רוצים להיות 100% במימון האוהדים אבל במציאות אתה צריך לשתף פעולה עם גורמים אחרים ואולי מנוגדים לאידיאל (כמו בעלי הון) בשביל להשיג דברים.
אני חושב שכולנו מודים למי שתרם הרבה כסף למועדון שלנו ובלי ספק לא היינו מגיעים לאן שהגענו, כולל מספר המתנדבים והרמה שלהם.
במציאות אם רוצים להשיג דברים צריך לשתף פעולה עם הרבה גורמים, חלקם לא כוס התה שלנו. גם לנהל מו"מ עם הנהלות של חלק מהקבוצות זה לא בדיוק דבר כיף. חלקם בטוח גזענים.
ברור שיש גבולות ולא היינו נותנים יד ליוזמה שנוגדת את הערכים שלנו תמורת כסף. אני חושב שהפרס הזה הוא לחלוטין באותו כיוון של הערכים שלנו והפוסט של מירי רגב גם כן.

כל מה שאמרתי כמובן לא בא להוריד מהעבודה המדהימה שהמתנדבים שלנו עושים. זה הייחוד שלנו והיתרון שלנו על קבוצות אחרות.

קרפד, לא אמרתי לרגע שאסור להודות, אני לא חושב שאנחנו צריכים להיות כפויי טובה ורעים, אבל
ממש מרגיז אותי הרעיון שאנחנו צריכים להודות להם ולא לבקר את הבעיות במערכת. אם לא
אוהבים את השלטים שאנחנו עושים זאת פשוט טיפשות שלהם ואנחנו לא צריכים לשתף פעולה עם זה.
הסיבה שהקבוצה מושכת תשומת לב והשם של המפרסמים מקבל חשיפה היא לא "תראו את
הלוגו החדש של הספונסר", אלא היא "תראו את דגלי הקרן", "תראו את השלט שהם עשו למען
האוהדים/נגד גזענות" וכו'. לדעתי זה צריך להיות ברור שהם לא צריכים להביע את דעתם ולצמצם את צעדיהם של האוהדים.
הם צריכים להודות על כל ההתנדבות, ההפצה והפעילות שנותנת ערך למותג שלהם ולתת לנו יד חופשית. וכן, זה אומר לבוא בגישה אסרטיבית לספונסרים ולהגיד להם, השם שלנו שווה הרבה, אתם יודעים את זה.
אל תפריעו, אל תתערבו בקבוצה ותגידו גם אתם תודה. מראש הגישה לא צריכה להיות שהם מתנים
את הכסף אלא שהם צריכים להרגיש זכות שהשם שלהם נקשר במותג שהחשיפה שלו חיובית!

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 20/04/2016 :  10:53:20  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי OrenDf

ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

אורן, זו בדיוק הטענה.

קרפד, לא אמרתי לרגע שאסור להודות, אני לא חושב שאנחנו צריכים להיות כפויי טובה ורעים, אבל
ממש מרגיז אותי הרעיון שאנחנו צריכים להודות להם ולא לבקר את הבעיות במערכת. אם לא
אוהבים את השלטים שאנחנו עושים זאת פשוט טיפשות שלהם ואנחנו לא צריכים לשתף פעולה עם זה.
הסיבה שהקבוצה מושכת תשומת לב והשם של המפרסמים מקבל חשיפה היא לא "תראו את
הלוגו החדש של הספונסר", אלא היא "תראו את דגלי הקרן", "תראו את השלט שהם עשו למען
האוהדים/נגד גזענות" וכו'. לדעתי זה צריך להיות ברור שהם לא צריכים להביע את דעתם ולצמצם את צעדיהם של האוהדים.
הם צריכים להודות על כל ההתנדבות, ההפצה והפעילות שנותנת ערך למותג שלהם ולתת לנו יד חופשית. וכן, זה אומר לבוא בגישה אסרטיבית לספונסרים ולהגיד להם, השם שלנו שווה הרבה, אתם יודעים את זה.
אל תפריעו, אל תתערבו בקבוצה ותגידו גם אתם תודה. מראש הגישה לא צריכה להיות שהם מתנים
את הכסף אלא שהם צריכים להרגיש זכות שהשם שלהם נקשר במותג שהחשיפה שלו חיובית!

רוב הסיכויים שאם תבוא לתורמים ותגיד להם שהם אלה שצריכים להגיד תודה ששמם נקשר בקטמון
הם יפסיקו להעביר לך כסף שבלעדיו יהיה קשה מאוד להתקיים . כל אותם תורמים הרוויחו את מה שהרוויחו הרבה לפני שקטמון הוקמה וימשיכו להרוויח גם אם יפסיקו לתמוך בקטמון . אין להם שום תלות כלכלית בקטמון . ההפך הוא הנכון . אנחנו תלויים בהם הרבה יותר מאשר הם בנו . נכון שזה מעצבן שזה ככה אבל זה המצב . בכדורגל צריך כסף והתורמים מספקים לנו את רוב התקציב וכנראה שכך זה יישאר .וגם קצת צניעות לא תזיק לנו .
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 20/04/2016 :  11:17:51  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו מדברים על אותו נושא?
לא אמרתי שהם אלה שצריכים להגיד תודה - אמרתי שגם הם צריכים להגיד תודה.
אני לא מדבר על מערכת היחסים איתם מי שאחראי על זה שיעשה מה שנכון אבל לדעתי צריך להיות
גבול ברור, שאנחנו קבוצת אוהדים ומכאן הערך שלה ושלא ינסו לשנות את זה.
אני אולי אסרטיבי כי זה באמת נראה לי איוולת ומכעיס אותי שינסו להצר את צעדינו אבל אפשר פשוט
להסביר את זה בצורה נעימה. אני בעד אסרטיביות כמו שכתבתי.

רוב המסר פה הוא למי ששכח את זה ויותר חשוב לו לרצות ספונסרים מאשר לקדם את האוהדים.

ועוד דבר חשוב - ספונסרים ותרומות זה ממש לא אותו דבר! אנחנו לא מדברים על אותו הדבר.

AVANTI KATAMON!

נערך על ידי - OrenDf ב-20/04/2016 11:28:49
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 20/04/2016 :  17:14:35  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל שר בישראל, ויש כאלה לא מעט שאומרים "עם ישראל" במקום "אזרחי ישראל"
עושים זאת בכוונה וגם זה סוג של גזענות, למדר את כל מי שלא יהודי במדינה,
זו הממשלה שלנו ואיתה נחיה ואם נוכל לקבל ממנה כספים המגיעים לנו כדין, לא נזרוק אותו לפח.
הגזענות הקיימת בחברה שלנו היא מובנית, מודרכת מלמעלה ובסיסית ולצערי אנחנו בצד ההזוי של החברה הישראלית, נמשיך בשלנו, אולי יום אחד זה ישתנה.
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 20/04/2016 :  19:27:34  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אורן, זה פשוט לא מה שקרה במציאות.
במציאות אנחנו נלחמים על כל שקל ואנחנו אלה שפונים לאחרים שיתרמו לנו, לא ההיפך.
בא בנאדם, מוציא הרבה מאד כסף על פחות או יותר כלום (כל 3 אנשי העסקים שלנו משקיעים מאות אלפים בשנה והתמורה הכלכלית שהם מקבלים על זה מאד נמוכה). ברור שאנחנו צריכים להגיד תודה. נשמע לי מוזר שהם יגידו תודה... אנחנו פנינו אליהם ושכנענו אותם, לא ההיפך.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם שרת הספורט הגזענית ואנחנו נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07