| משתמש |
המחזור ה 30  |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 23/03/2016 : 06:32:31
|
יום שישי הבא, 1 לאפריל, 16:00 בטדי. רוצים להמשיך במומנטום טוב, להכנס לפלייאוף העליון ממקום 3-4, לארח עוד 4 משחקי בית. פרדי ביקש 6000 צופים. פאן זון כבר אמרנו?
מחירי כרטיסים כרגיל - 40 ש"ח מבוגר, 20 ש"ח נוער/חיילים/ש"ל/ש"ש/נכים/ותיקים, חינם לילדים עד גיל 13.
הזמינו בבקשה את החברים למשחק: http://bit.ly/1S5NvuD
תגיעו מוקדם! יאללה הפועל!
|
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 23/03/2016 : 11:03:36
|
| פרדי ביקש 6000 |
ירון |
 |
|
|
Amit1
129 הודעות |
נשלח - 23/03/2016 : 14:34:35
|
| אם פרדי ביקש 6000 אז אפשר להוריד את מחירי הכרטיסים ל-30 שקלים למבוגר, ואני מבטיח לכם שככה יגיעו אפילו יותר מזה. |
 |
|
|
קטמוני
68 הודעות |
נשלח - 23/03/2016 : 16:07:38
|
| הוכח פעם אחרי פעם שלמחיר אין שום השפעה על כמות הקהל. אם מישהו באמת רוצה לבוא למשחק הכי אטקרטיבי העונה (עד עכשיו), אז 10 ש"ח יעצור אותו? |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 23/03/2016 : 16:30:04
|
| לא בטוח שיש מקום לפאן-זון במשחק כזה.. המשחקים האלו נגד הפועל הם רע הכרחי ששום דבר טוב לא יוצא מהם (למעט אם ניצחת ואז לפחות השגת 3 נקודות). |
I am City till I cry |
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 23/03/2016 : 17:31:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
לא בטוח שיש מקום לפאן-זון במשחק כזה.. המשחקים האלו נגד הפועל הם רע הכרחי ששום דבר טוב לא יוצא מהם (למעט אם ניצחת ואז לפחות השגת 3 נקודות).
אם לא יוצא שום דבר טוב מהמשחק, לפחות נוציא משהו טוב לפניו. מה מרתיע אותך בקיום של הפאן זון? |
 |
|
|
תמיד אדום
29 הודעות |
נשלח - 23/03/2016 : 17:47:04
|
| גם אני לגמרי בעד פאן זון. מביא קהל, כיף לילדים, עושה שמח. יאללה הפועל. |
 |
|
|
talros
252 הודעות |
נשלח - 23/03/2016 : 19:04:45
|
| ממה שאני ראיתי, בפעמים שהיו פאן זון, המשחק התחחיל כשהיה הרבה יותר קהל ביציע (בעיקר משפחות) מאשר במשחקי בית בלעדיו (כמובן גם בהשוואה למשחקים בעונות קודמות.) |
"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי" - דנטה אליגיירי - |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 23/03/2016 : 21:15:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3
לא בטוח שיש מקום לפאן-זון במשחק כזה.. המשחקים האלו נגד הפועל הם רע הכרחי ששום דבר טוב לא יוצא מהם (למעט אם ניצחת ואז לפחות השגת 3 נקודות).
אם לא יוצא שום דבר טוב מהמשחק, לפחות נוציא משהו טוב לפניו. מה מרתיע אותך בקיום של הפאן זון?
זה לא משחק רגיל.. אווירה אחרת, פחות חגיגית, יותר עצבנית.. למרות שאני לא מחסידי האיחוד אני לא חושב שצריכים לדחוף לאוהדים של הפועל את זה לפרצוף.. |
I am City till I cry |
 |
|
|
בוח
95 הודעות |
נשלח - 23/03/2016 : 21:37:02
|
אם לא יוצא שום דבר טוב מהמשחק, לפחות נוציא משהו טוב לפניו. מה מרתיע אותך בקיום של הפאן זון?
זה לא משחק רגיל.. אווירה אחרת, פחות חגיגית, יותר עצבנית.. למרות שאני לא מחסידי האיחוד אני לא חושב שצריכים לדחוף לאוהדים של הפועל את זה לפרצוף..
לא מבין איזה דחיפה לפרצוף יש פה. זה גם לא כאילו אנחנו אף פעם לא עשינו והפעם כן. אנחנו קבוצה שעושה מה שטוב לה, מה שטוב לאוהדים שלה ולקהילה שלה, ופאן-זון עונה על כל זה. |
 |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 23/03/2016 : 21:48:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בוח
זה לא משחק רגיל.. אווירה אחרת, פחות חגיגית, יותר עצבנית.. למרות שאני לא מחסידי האיחוד אני לא חושב שצריכים לדחוף לאוהדים של הפועל את זה לפרצוף..
לא מבין איזה דחיפה לפרצוף יש פה. זה גם לא כאילו אנחנו אף פעם לא עשינו והפעם כן. אנחנו קבוצה שעושה מה שטוב לה, מה שטוב לאוהדים שלה ולקהילה שלה, ופאן-זון עונה על כל זה.
מסכים. ואם ננצח אז לא נשמח? כשעומרי רון ניצח משחק בדקה ה-90 יציע שלם לא היה באטרף? נכון שיש אווירה מתוחה ודם רע בין הקבוצות אבל זו המציאות היום. נקווה שבין הקהלים הכל יעבור רגוע הפעם ושניתן אחלה משחק |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 24/03/2016 : 11:06:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה
ציטוט: נשלח במקור על ידי בוח
לא מבין איזה דחיפה לפרצוף יש פה. זה גם לא כאילו אנחנו אף פעם לא עשינו והפעם כן. אנחנו קבוצה שעושה מה שטוב לה, מה שטוב לאוהדים שלה ולקהילה שלה, ופאן-זון עונה על כל זה.
מסכים. ואם ננצח אז לא נשמח? כשעומרי רון ניצח משחק בדקה ה-90 יציע שלם לא היה באטרף? נכון שיש אווירה מתוחה ודם רע בין הקבוצות אבל זו המציאות היום. נקווה שבין הקהלים הכל יעבור רגוע הפעם ושניתן אחלה משחק
נשמח, ברור, על זה אין שאלה בכלל. |
I am City till I cry |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 24/03/2016 : 11:52:50
|
אני חושב שאפשר לוותר על הפאן זון משחק אחד . המשחקים מול הקבלן מכילים המון קללות נוראיות (לצערי גם מהצד שלנו ) ובכלל אווירה ממש לא נעימה שעדיף שילדים לא ייחשפו אליה . |
 |
|
|
yogroen
15 הודעות |
נשלח - 24/03/2016 : 12:02:28
|
דווקא בגלל המתח, אם יהיו משפחות רבות וילדים רבים המבוגרים יתבגרו ויתנהלו בבגרות ללא קללות ודם רע, אלא עידוד קולני ותומך. |
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 24/03/2016 : 13:17:35
|
הפאן זון הוא ב-14:15 - 15:40 ביציע המערבי. אוהדי המקורית יהיו ביציע הצפון-מזרחי (נראה לי. בכל מקרה לא בשלנו) ורובם יגיעו בערך ב-15:40. אם כבר, זה ימנע חיכוך כי יותר אנשים יגיעו אצלנו מוקדם.
ואם כבר אנחנו מדברים על אולי במקרה לעלות ליגה - מה אתם חושבים? שמול בית"ר לא יהיו קללות (קללות זה אופטימי)? שמול קבוצות אחרות לא יהיו? אני מאחל לכל האוהדים שלנו שהדבר הגרוע ביותר שהם ייתקלו בו במגרשי כדורגל זה קללות... |
 |
|
|
יריב
11 הודעות |
נשלח - 24/03/2016 : 13:47:07
|
1. אסור להיכנע לאלימות, גם מילולית.
הבזיון של ההתאחדות שאסרה על אוהדי ביט"ר וסכנין להיפגש במגרש היא פרס לשנאה הלאומית ההדדית.
לכן, האירוע שלפני המשחק חיוני דוקא כפעולה חינוכית - לנו, ל"הם" (שהם חלק מאיתנו, בסופו של דבר) ולילדים של כולם.
2. השם "פאן-זון" הוא לועזי ולא נעים. בבקשה תמציאו כינוי עברי חדש לאירוע המלבב הזה בשנה הבאה (נכון שגם לקבוצה קוראים "קטמון" ולא "גונן" או "רחל אימנו", אבל פה זו מורשת קרב).
|
יריב |
 |
|
המחזור ה 30  |
|