אחרי שכבר הובילה ביתרון של שני שערים במחצית הראשונה, הקבוצה חוזרת מאוכזבת מאשקלון לאחר שהקבוצה המקומית הצליחה להשוות את התוצאה במחצית השניה. קראו את סיקור המשחק.
סיכום נחמד . רק המילה ספק קצת מיותרת . לא ספק . לרמן והחלוץ תפשו אחד את השני והשופט בחר לשרוק לרעתנו . במקרה השני סיידוף ירד לקלוט כדור על הרצפה , חלוץ אשקלון לקח לו את הכדור תוך כדי בעיטה בפנים של סיידוף ,וכבש . לא ספק ולא נעליים , מספיק כבר להיות פוליטקלי קורקט , הגיע הזמן שנתחיל להלחם על הזכויות שלנו ואם השופט דפק אותנו זה צריך להאמר גם אצלנו באתר וגם באיגוד השופטים ובהתאחדות , ובצורה ברורה . בלי ספק .
אין לי ספק שהם לא קוראים באתר שלנו .לכן אמרתי שקולנו צריך להשמע גם אצלנו וגם באיגוד השופטים ובהתאחדות . זה נחמד להיות קבוצה הוגנת ונחמדה אבל לצערי קבוצות כאלו נדפקות בארץ . אני לא בטוח שזה קשור , אבל במחצית יובל נעים ואנשי אשקלון התנפלו על השופט והפעילו עליו לחץ כבד . יובל נעים הורחק אבל אשקלון קיבלו פנדל שלא היה ושער אחרי עברה על סיידוף . אולי הגיע הזמן שנתחיל לשחק לפי חוקי המשחק בישראל ולהפעיל לחץ כבד על השופטים ואיגוד השופטים כי מסתבר שלפעמים זה עובד .
עד עכשיו איבדנו רק 2 נק' מול אשקלון ובספק 2 נק' מול יבנה בגלל ענייני שיפוט. לא נראה לי שאשקלון (או כל קבוצה אחרת) הפסידו העונה פחות נקודות בגלל השופטים...