פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

לא יודעים לשמור על יתרון!! עד מתי!!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  לא יודעים לשמור על יתרון!! עד מתי!!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם לא יודעים לשמור על יתרון!! עד מתי!! נושא הבא  

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 22/02/2016 :  19:44:34  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני כרגע במשחק באשקלון, ופשוט מתוסכל! כבר משחק שני ברציפות שאנחנו מפספסים ניצחון שמגיע לנו!

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 22/02/2016 :  20:16:34  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בעסה. 4 נקודות חשובות מאד מאד איבדנו בשבוע.
עבור לתחילת הדף

danhalifa danhalifa מנותק

30 הודעות

נשלח - 22/02/2016 :  20:55:14  הצג פרופיל שלח ל- danhalifa הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשבוע שעבר הרווחנו נקודה.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 22/02/2016 :  21:36:26  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא הייתי במשחק אבל נראה שיש בעיה מתמשכת במשחק ההגנה.. לפחות לא נגמר בהפסד כמו פעם שעברה נגדם...

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 22/02/2016 :  22:10:24  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מכור.

אם לא השופט, אז ההתאחדות, ואשקלון, והיום שני הארור הזה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 22/02/2016 :  22:11:59  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלי לגרוע מהעובדה שהמחצית השנייה שלנו הייתה חלשה ואנחנו קבוצה רכה שלא מצליחה לסיים משחקים וחבל.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 22/02/2016 :  22:14:22  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שוב שופט שהרג אותנו. אי אפשר לנצח את אשקלון בחוץ כשלשופט יש תוכניות אחרות
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 22/02/2016 :  22:32:27  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בדרך כלל לא יוצא נגד שופטים אבל הפעם
זה היה מוגזם . פנדל שלא היה (שני שחקנים
שהחזיקו אחד את השני ) ועברה ברורה על סיידוף
בשער השני . אבל אני מאוכזב גם מעצמנו , לא יכול
להיות שאנחנו לא יכולים להחזיק כדור יותר מכמה שניות .
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 23/02/2016 :  07:20:47  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השופט הרג אותנו. בגללו לא בעטנו כדור אחד למסגרת כל המחצית השנייה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 23/02/2016 :  07:41:33  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לשופט קוראים נואל עודא
תציפו את ההתאחדות במיילים עם שמו
לפחות נהרוס לו קצת לשופט פח הזה
והגיע הזמן שההנהלה תעשה רעש סביב שיפוט עלוב שכזה
עבור לתחילת הדף

אודי ארנון אודי ארנון מנותק

74 הודעות

נשלח - 24/02/2016 :  09:28:06  הצג פרופיל שלח ל- אודי ארנון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא נעים להשבית שמחה, אבל היה לצערי פנדל ברור. המגן שלנו פשוט עשה פעמיים מה שנקרא פעם "הורדת זקיף". בפעם השנייה גם השופט ראה.
יותר מדאיג אותי שלא מוסרים למרטין. הוא נראה חלוץ עם שליטה טובה בכדור ועושה עבודה טובה בלי הכדור (כלומר משתחרר מהבלמים) אבל לא מקבל את הכדור.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 24/02/2016 :  13:21:33  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אודי ארנון

לא נעים להשבית שמחה, אבל היה לצערי פנדל ברור. המגן שלנו פשוט עשה פעמיים מה שנקרא פעם "הורדת זקיף". בפעם השנייה גם השופט ראה.
יותר מדאיג אותי שלא מוסרים למרטין. הוא נראה חלוץ עם שליטה טובה בכדור ועושה עבודה טובה בלי הכדור (כלומר משתחרר מהבלמים) אבל לא מקבל את הכדור.

מסכים בשני העניינים.
לגבי מרטין יש בעייה נוספת שכאשר הוא עם הכדור ופורץ קדימה (בעיקר מהאגפים) אין הצטרפות של שחקנים נוספים באזור הרחבה ואז הוא מבזבז זמן ואנרגיה בנסיום לעבור את שחקני ההגנה שעטים עליו

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם לא יודעים לשמור על יתרון!! עד מתי!! נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07