פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אסף הלך, מי צריך להחליפו?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אסף הלך, מי צריך להחליפו?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם אסף הלך, מי צריך להחליפו? נושא הבא
עמוד: מתוך 2

dvd_lvl dvd_lvl מנותק

29 הודעות

נשלח - 02/12/2015 :  12:22:12  הצג פרופיל שלח ל- dvd_lvl הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בעקבות פיטוריו של נמניhttp://katamon.co.il/news.asp?id=1800
מה האופציות הראליות בשוק המאמנים, שיעזרו לנו להשאר בליגה?

מי אמר שייע?? ;-)

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 02/12/2015 :  12:33:16  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רוצה להודות לאסף על תקופתו במועדון. אין לי ספק שהמקצוענות והיסודיות עוד יובילו אותו להישגים, ואני מאחל לו הצלחה מכל הלב (חוץ ממשחקים נגדנו).
את שייע אני מאוד אוהב, אולם נראה לי שכרגע מי שיוכל לממש טוב יותר את ארגז הכלים שלנו הוא מאמן בעל אוריינטציה התקפית, שידע לנצל את היציבות (היחסית) שהשאיר אסף בחוליה האחורית ולמצות את כישורי החוליה הקדמית. הייתי שמח מאוד לראות את אריק גילרוביץ' אם בא בחשבון.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 02/12/2015 :  13:12:07  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה על הכל אסף!
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 02/12/2015 :  13:26:40  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למרות שהייתי מאלה שהאמינו בעזיבתו של אסף
עדיין עצוב שהוא הולך . ממליץ לו להשתפשף עוד
קצת כעוזר מאמן ולחזור לאמן שיהיה בשל ובוגר יותר.
הייתי רוצה לראות אצלנו מאמן שחושב מחוץ לקופסא ,
מאמן עם שמחת חיים שישחרר קצת את השחקנים הלחוצים
וישחק קצת התקפה . בקיצור , חיים סירוטקין .
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 02/12/2015 :  13:36:57  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon9

למרות שהייתי מאלה שהאמינו בעזיבתו של אסף
עדיין עצוב שהוא הולך . ממליץ לו להשתפשף עוד
קצת כעוזר מאמן ולחזור לאמן שיהיה בשל ובוגר יותר.
הייתי רוצה לראות אצלנו מאמן שחושב מחוץ לקופסא ,
מאמן עם שמחת חיים שישחרר קצת את השחקנים הלחוצים
וישחק קצת התקפה . בקיצור , חיים סירוטקין .

סירוטקין תותח בליגה א׳, אבל חסר ניסיון בלאומית.
צריכים להביא מישהו עם ניסיון וידע בליגה הלאומית.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 02/12/2015 :  13:39:07  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הייתי רוצה לראות מאמן שלא בא לסתום חורים, אלא מוחתם ליותר מעונה אחת ומתאים לרוח שלנו. מאמן שמכיר את הליגה ויודע להתאים את המשחק שלנו לליגה הזו. אני מקווה שנראה שינוי אצל השחקנים כבר ביום שישי.
עבור לתחילת הדף

dd63 dd63 מנותק

39 הודעות

נשלח - 02/12/2015 :  13:47:24  הצג פרופיל שלח ל- dd63 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לעשות את מה שהיה צריך לעשות בסוף העונה שעברה. מאמן שמכיר את הליגה הלאומית ואת הקבוצות בה, שמבין שזו ליגה של מלחמה ושל ניצול הזדמנויות. לא לתת לעוד מאמן להשתתפשף על חשבוננו. עשינו את זה כבר פעמיים וזה מספיק.
מקווה מאוד שהשם של שייע הוא לא יותר מקוריוז. הפועל קטמון זה לא גולסטאר!!! פייגנבאום אימן את הפועל ירושלים בשנת 90 והיה אחראי ישיר למפולת שהקבוצה לא התאוששה ממנה. שייע זרק מהקבוצה את קורנפיין שהיה שוער מבטיח לטווח ארוך והביא ליצנים וקונוסים כמו יגאל מנחם שקיבל כסף רב אבל לא שיחק כי הוא שומר שבת... ועוד ועוד. באותה עונה שייע אימן שתי קבוצות, שתיהן ירדו ליגה.
אם רוצים פנסיונר, יש מספיק כאלו בשוק, חלקם גם היו מאמני נבחרת

dd
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 02/12/2015 :  14:39:24  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוסי מזרחי
עבור לתחילת הדף

חורליאפיץ חורליאפיץ מנותק

26 הודעות

נשלח - 02/12/2015 :  15:02:38  הצג פרופיל שלח ל- חורליאפיץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי dd63

לעשות את מה שהיה צריך לעשות בסוף העונה שעברה. מאמן שמכיר את הליגה הלאומית ואת הקבוצות בה, שמבין שזו ליגה של מלחמה ושל ניצול הזדמנויות. לא לתת לעוד מאמן להשתתפשף על חשבוננו. עשינו את זה כבר פעמיים וזה מספיק.
מקווה מאוד שהשם של שייע הוא לא יותר מקוריוז. הפועל קטמון זה לא גולסטאר!!! פייגנבאום אימן את הפועל ירושלים בשנת 90 והיה אחראי ישיר למפולת שהקבוצה לא התאוששה ממנה. שייע זרק מהקבוצה את קורנפיין שהיה שוער מבטיח לטווח ארוך והביא ליצנים וקונוסים כמו יגאל מנחם שקיבל כסף רב אבל לא שיחק כי הוא שומר שבת... ועוד ועוד. באותה עונה שייע אימן שתי קבוצות, שתיהן ירדו ליגה.
אם רוצים פנסיונר, יש מספיק כאלו בשוק, חלקם גם היו מאמני נבחרת

עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 02/12/2015 :  15:22:16  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוסי מזרחי
יוסי מזרחי
יוסי מזרחי
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 02/12/2015 :  15:23:29  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים זה לא רק האמן
גם השחקנים צריכים להתעורר
הגיע הזמן
עבור לתחילת הדף

merdolp41 merdolp41 מנותק

11 הודעות

נשלח - 02/12/2015 :  16:03:23  הצג פרופיל שלח ל- merdolp41 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוסי מזרחי זה האופציה הכי טובה שיכולה להיות אבל יוסי לא יסכים להגיע לקבוצה בלאומית אלא אם כן יש לה תקציב ענק.
ככה שיוסי הוא לא אופציה ריאלית
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 02/12/2015 :  16:37:38  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוסי מזרחי הוא אופציה ראוייה.
גם פנוי גם ירושלמי וגם "שועל ותיק".

(אם הוא אכן יאמן אותנו, הרי שכל אוהד קטמון שיעבור בנתב"ג יחוייב לרכוש פאקט סיגריות עבור המאמן. זה יהיה חלק משכרו)

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 02/12/2015 :  18:16:30  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוסי מזרחי נשמע לי כמו עסק יקר מאוד(אם בכלל יסכים לבוא)

אני גם לא בטוח שמזרחי "מותאם" לכדורגל המודרני

אני דווקא כן הייתי הולך על מישהו יחסית צעיר אבל עדיין קצת יותר בשל ומנוסה מנמני

אולי שלומי דורה, אולי שרון מימר
דווקא יש אופציות מעניינות בשוק...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 02/12/2015 :  18:31:39  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה עם שלומי שלמה?
ומה עם אופציה למאמן זר?
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 02/12/2015 :  18:34:16  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

יוסי מזרחי נשמע לי כמו עסק יקר מאוד(אם בכלל יסכים לבוא)

אני גם לא בטוח שמזרחי "מותאם" לכדורגל המודרני

אני דווקא כן הייתי הולך על מישהו יחסית צעיר אבל עדיין קצת יותר בשל ומנוסה מנמני

אולי שלומי דורה, אולי שרון מימר
דווקא יש אופציות מעניינות בשוק...

הכדורגל ישראלי הוא הכול חוץ ממודרני בתקופת הכדור עשוי ממעי כבש שיחקו טוב יותר...הייתי שוקל להחזיר את נמני בתכלס.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם אסף הלך, מי צריך להחליפו? נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07