| משתמש |
אסף הלך, מי צריך להחליפו?  |
|
dvd_lvl
29 הודעות |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 12:33:16
|
רוצה להודות לאסף על תקופתו במועדון. אין לי ספק שהמקצוענות והיסודיות עוד יובילו אותו להישגים, ואני מאחל לו הצלחה מכל הלב (חוץ ממשחקים נגדנו). את שייע אני מאוד אוהב, אולם נראה לי שכרגע מי שיוכל לממש טוב יותר את ארגז הכלים שלנו הוא מאמן בעל אוריינטציה התקפית, שידע לנצל את היציבות (היחסית) שהשאיר אסף בחוליה האחורית ולמצות את כישורי החוליה הקדמית. הייתי שמח מאוד לראות את אריק גילרוביץ' אם בא בחשבון. |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 13:12:07
|
| תודה על הכל אסף! |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 13:26:40
|
למרות שהייתי מאלה שהאמינו בעזיבתו של אסף עדיין עצוב שהוא הולך . ממליץ לו להשתפשף עוד קצת כעוזר מאמן ולחזור לאמן שיהיה בשל ובוגר יותר. הייתי רוצה לראות אצלנו מאמן שחושב מחוץ לקופסא , מאמן עם שמחת חיים שישחרר קצת את השחקנים הלחוצים וישחק קצת התקפה . בקיצור , חיים סירוטקין . |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 13:36:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
למרות שהייתי מאלה שהאמינו בעזיבתו של אסף עדיין עצוב שהוא הולך . ממליץ לו להשתפשף עוד קצת כעוזר מאמן ולחזור לאמן שיהיה בשל ובוגר יותר. הייתי רוצה לראות אצלנו מאמן שחושב מחוץ לקופסא , מאמן עם שמחת חיים שישחרר קצת את השחקנים הלחוצים וישחק קצת התקפה . בקיצור , חיים סירוטקין .
סירוטקין תותח בליגה א׳, אבל חסר ניסיון בלאומית. צריכים להביא מישהו עם ניסיון וידע בליגה הלאומית. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 13:39:07
|
| הייתי רוצה לראות מאמן שלא בא לסתום חורים, אלא מוחתם ליותר מעונה אחת ומתאים לרוח שלנו. מאמן שמכיר את הליגה ויודע להתאים את המשחק שלנו לליגה הזו. אני מקווה שנראה שינוי אצל השחקנים כבר ביום שישי. |
 |
|
|
dd63
39 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 13:47:24
|
לעשות את מה שהיה צריך לעשות בסוף העונה שעברה. מאמן שמכיר את הליגה הלאומית ואת הקבוצות בה, שמבין שזו ליגה של מלחמה ושל ניצול הזדמנויות. לא לתת לעוד מאמן להשתתפשף על חשבוננו. עשינו את זה כבר פעמיים וזה מספיק. מקווה מאוד שהשם של שייע הוא לא יותר מקוריוז. הפועל קטמון זה לא גולסטאר!!! פייגנבאום אימן את הפועל ירושלים בשנת 90 והיה אחראי ישיר למפולת שהקבוצה לא התאוששה ממנה. שייע זרק מהקבוצה את קורנפיין שהיה שוער מבטיח לטווח ארוך והביא ליצנים וקונוסים כמו יגאל מנחם שקיבל כסף רב אבל לא שיחק כי הוא שומר שבת... ועוד ועוד. באותה עונה שייע אימן שתי קבוצות, שתיהן ירדו ליגה. אם רוצים פנסיונר, יש מספיק כאלו בשוק, חלקם גם היו מאמני נבחרת |
dd |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 14:39:24
|
| יוסי מזרחי |
 |
|
|
חורליאפיץ
26 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 15:02:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי dd63
לעשות את מה שהיה צריך לעשות בסוף העונה שעברה. מאמן שמכיר את הליגה הלאומית ואת הקבוצות בה, שמבין שזו ליגה של מלחמה ושל ניצול הזדמנויות. לא לתת לעוד מאמן להשתתפשף על חשבוננו. עשינו את זה כבר פעמיים וזה מספיק. מקווה מאוד שהשם של שייע הוא לא יותר מקוריוז. הפועל קטמון זה לא גולסטאר!!! פייגנבאום אימן את הפועל ירושלים בשנת 90 והיה אחראי ישיר למפולת שהקבוצה לא התאוששה ממנה. שייע זרק מהקבוצה את קורנפיין שהיה שוער מבטיח לטווח ארוך והביא ליצנים וקונוסים כמו יגאל מנחם שקיבל כסף רב אבל לא שיחק כי הוא שומר שבת... ועוד ועוד. באותה עונה שייע אימן שתי קבוצות, שתיהן ירדו ליגה. אם רוצים פנסיונר, יש מספיק כאלו בשוק, חלקם גם היו מאמני נבחרת
|
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 15:22:16
|
יוסי מזרחי יוסי מזרחי יוסי מזרחי |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 15:23:29
|
חברים זה לא רק האמן גם השחקנים צריכים להתעורר הגיע הזמן |
 |
|
|
merdolp41
11 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 16:03:23
|
יוסי מזרחי זה האופציה הכי טובה שיכולה להיות אבל יוסי לא יסכים להגיע לקבוצה בלאומית אלא אם כן יש לה תקציב ענק. ככה שיוסי הוא לא אופציה ריאלית |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 16:37:38
|
יוסי מזרחי הוא אופציה ראוייה. גם פנוי גם ירושלמי וגם "שועל ותיק".
(אם הוא אכן יאמן אותנו, הרי שכל אוהד קטמון שיעבור בנתב"ג יחוייב לרכוש פאקט סיגריות עבור המאמן. זה יהיה חלק משכרו ) |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 18:16:30
|
יוסי מזרחי נשמע לי כמו עסק יקר מאוד(אם בכלל יסכים לבוא)
אני גם לא בטוח שמזרחי "מותאם" לכדורגל המודרני
אני דווקא כן הייתי הולך על מישהו יחסית צעיר אבל עדיין קצת יותר בשל ומנוסה מנמני
אולי שלומי דורה, אולי שרון מימר דווקא יש אופציות מעניינות בשוק... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 18:31:39
|
מה עם שלומי שלמה? ומה עם אופציה למאמן זר? |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 18:34:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
יוסי מזרחי נשמע לי כמו עסק יקר מאוד(אם בכלל יסכים לבוא)
אני גם לא בטוח שמזרחי "מותאם" לכדורגל המודרני
אני דווקא כן הייתי הולך על מישהו יחסית צעיר אבל עדיין קצת יותר בשל ומנוסה מנמני
אולי שלומי דורה, אולי שרון מימר דווקא יש אופציות מעניינות בשוק...
הכדורגל ישראלי הוא הכול חוץ ממודרני בתקופת הכדור עשוי ממעי כבש שיחקו טוב יותר...הייתי שוקל להחזיר את נמני בתכלס. |
 |
|
אסף הלך, מי צריך להחליפו?  |
|