| משתמש |
אסף הלך, מי צריך להחליפו?  |
|
האיש עם הצעיף האדום
86 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 18:36:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
מה עם שלומי שלמה? ומה עם אופציה למאמן זר?
עוד הפסד שניים של ריאל ובניטס יהיה מאמן חופשי  |
 |
|
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 22:04:04
|
חסיב אבו רוקון מחצית ראשונה ויוסי זוזוט בשניה..
שם שהייתי שמח אם היה עולה הוא של אלי כהן (השריף). מאמן שאימן ברמות הכי גבוהות, לא מתפרנס מכדורגל ולא צריך למצוא חן בעיני אף אחד (מישהו אמר קליקה ירושלמית?), לפני שנתיים שאימן בביתר היה עליו לחץ ממשי לשתף שני שחקנים שמקורבים שלהם החזיקו את הקבוצה מבחינה כספית והוא פשוט לא עשה את זה, הקבוצה שיחקה כדורגל הכי יפה בארץ והיתה במקום השלישי, ואז הגיעו הצ'יצ'נים שגם איתם נהג בגבורה. בקיצור, הוא מאמן מקצוען וחיצוני שיוכל לתת חוות דעת אמיתית על מה שקורה ומתנהל במועדון, ולהצעיד אותנו לכדורגל המקצועני סוף סוף.
אבל בדיוק כל הסיבות שמניתי לא יכולים לקרות, והמבין יבין. |
 |
|
|
ירושלים אדומה
92 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 22:15:18
|
| הלוואי יוסי מזרחי |
 |
|
|
oms
32 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 22:22:05
|
| יש לקטמון תקציב להביא בנוסף למנהל מקצועי (שי) מאמן ברמה של יוסי מזרחי? הלוואי. |
 |
|
|
oms
32 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 22:23:08
|
| אני אמרתי קודם שייע פיינגנבוים אבל רק אם הוא מגיע עם סלוצקי |
 |
|
|
nanad
12 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 23:34:38
|
| שלומי דורה מאמן תותח. מה שעשה עם עכו בעונה שעברה הוא לא פחות מלא יאמן, ולזכותו גם שנים של הישרדות בליגה של הגדולים עם קבוצה מלאת בעיות כמו הפועל חיפה. אני חושב שהוא המתאים ביותר. אם לא יסכים- צריך לפנות לליאור זדה. |
 |
|
|
dvd_lvl
29 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 23:38:21
|
דומינגזזז... לא התכוונתי ברצינות על שייע... אבל הוא תמיד מצחיק אותי, וכרגע אנחנו הבדיחה של הליגה ציטוט: נשלח במקור על ידי oms
אני אמרתי קודם שייע פיינגנבוים אבל רק אם הוא מגיע עם סלוצקי
|
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 03/12/2015 : 07:54:46
|
יוסי מזרחי יוסי מזרחי יוסי מזרחי |
 |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 03/12/2015 : 12:13:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gukranko
וסתם כי לחלום עוד מותר - אלישע לוי.
ברור שזה long shot. אבל-
הוא לא מאמן כעת, עד כמה שידוע לי. הוא לא יקבל קבוצה "גדולה" בקרוב, כפי שזה נראה כרגע. וביננו, כמה קבוצות "גדולות" בכלל יש? אז אם הוא ימונה למאמן רעננה או אפילו איזו פתח-תקווה בשנה הבאה... למה לא לקחת פרוייקט ארוך-טווח מעכשיו, במועדון מזן אחר, שיכול בשנה הבאה גם הוא לעלות לליגת העל ולהתמודד מול כל הרעננות האלה?
הוא ג'נטלמן ומתאים לרוח שלנו. הוא נולד בירושלים :) הוא מאמן מצויין. והוא פנוי.
לגמרי ג'נטלמן - רק תבדוק לו קודם את הנעליים, שיש קשר כפול בשרוכים והכל, שלא יהיו תקלות. |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 03/12/2015 : 14:28:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gukranko
וסתם כי לחלום עוד מותר - אלישע לוי.
ברור שזה long shot. אבל-
הוא לא מאמן כעת, עד כמה שידוע לי. הוא לא יקבל קבוצה "גדולה" בקרוב, כפי שזה נראה כרגע. וביננו, כמה קבוצות "גדולות" בכלל יש? אז אם הוא ימונה למאמן רעננה או אפילו איזו פתח-תקווה בשנה הבאה... למה לא לקחת פרוייקט ארוך-טווח מעכשיו, במועדון מזן אחר, שיכול בשנה הבאה גם הוא לעלות לליגת העל ולהתמודד מול כל הרעננות האלה?
הוא ג'נטלמן ומתאים לרוח שלנו. הוא נולד בירושלים :) הוא מאמן מצויין. והוא פנוי.
מאמן בינוני ומעטה שקשור לפרשות שרוכים וכו?לא בבית ספרי |
אליה |
 |
|
|
קובי חזן
23 הודעות |
נשלח - 03/12/2015 : 23:31:23
|
ערב טוב לכולם אחרי ההחלטה הנכונה של הוועד המנהל ( חזרו לעסוק בכדורגל ולא בפסטיבלים) ניתן להם את השקט להחליט מה טוב ונכון לקבוצה
כולם היו מעדיפים את יוסי מזרחי ( גם אני ) אבל ניתן את הזמן לועד כדי לבחור את הטוב ביותר
שיהיה בהצלחה |
 |
|
אסף הלך, מי צריך להחליפו?  |
|