פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

משחק ירידה ללגה א' של סאסי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  משחק ירידה ללגה א' של סאסי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם משחק ירידה ללגה א' של סאסי נושא הבא
עמוד: מתוך 2

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  10:07:31  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה אמנם יעזור אם הם ירדו ליגה, אבל כמו במאבק העלייה שאנחנו עדיין נמצאים בו, העסק הזה תלוי בנו ולא באף-אחד אחר. בטח לא בקבוצה שמביאה מאה אוהדים למשחק.

גם אם הם נשארים, מה שלא נראה לי דמיוני כלל (ויקטור בהתאחדות), המצב יהיה כמעט אותו דבר. אם נצליח - נצליח, ואם נכשל - הלך על הפועל.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  11:37:40  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בפורום הזה יש יותר מדי משתמשים שקוראים לעצמם בכל מיני הטיות של ויקטור.. זה מעניין.
לעניינינו, על הזין שלי כל מי שיצא בצורה מגעילה נגדנו אז וגם היום. תאמיני לי, ויקטור יקרה, אני חטפתי מספיק מהבלאגן הזה.
יחד עם זאת, יש שם מספר אנשים עם לב טוב שמסיבה לא מובנת לא הצטרפו אלינו אבל גם לא עשו דברים מגעילים לאורך הזמן, עליהם אני מדבר.
וחוץ מזה, מה שסלאמה אמר:
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה
ודיר בלק שתתנשא על הפועל ירושלים, הגסיסה שלהם זה מחיר שאנחנו צריכים לשלם בשביל לצאת לחיים חדשים, אבל זו הטרגדיה שלנו - לא צריכים ממך שום חצוצרות ברקע.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  11:56:10  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במעריב כתוב שהיו 400 ולא 90 !!!
כמו כן - זגורי התפטר ולופא מועמד להחליף

ואחרי השטויות והנושא הלא מעניין האמור
תדאגו להביא 10 אוהדים חדשים לטדי ביום ששי הקרוב

תתלו שלט אדום על האוטו עם הזמנה למשחק

עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  12:57:00  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

במעריב כתוב שהיו 400 ולא 90 !!!

אז כתוב.
הייתי הבוקר בסניף הדואר בקניון כדי לשלם חשבון מים.
האשנבאי מסתכל עלי ואומר לי - אהלן, מה שלומך. אני עונה - בסדר. ונותן מבט קצת משתאה. ואז הוא אומר לי: "אני רואה אותך ביציע בכל משחק [בית] של קטמון, אני [הוא] מגיע למשחקים, ואגיע גם ביום שישי".

הוא סיפר לי שהוא הלך אתמול למשחק של ס.א.ד.ר [כי היה משועמם..], שהיו כ- 90 אוהדים שכל הזמן קיללו את השחקנים ואת הספסל וכמובן את קטמון ואנשיה

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-04/04/2010 13:32:12
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  13:00:54  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בידיעות כתוב 350 - אבל אתה צודק
כתבו
מה שחשוב זה להביא את ה - 90/350/400 אלינו
אין להם מה לחפש שם
בכלל אני לא מצליח להבין אנשים שהולכים לכדורגל כדי לצעוק ולקלל
איזו הנאה יש בזה לצופה ?
צריך לגרום לאחרוני אוהדי סאדר שחבל להם על הזמן ועדיף שיבואו ביום ששי לטדי מאשר לוינטר במוצש
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  13:04:12  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין מה להילחם על 100 האחרונים שמגיעים לטדי, אלה שונאים אותנו יותר מאשר את ביטר, ולא יגיעו בשנים הקרובות. צריך להילחם על הרדומים ואלה שיושבים על הגדר, שכואבים את המקורית מחד והתאכזבו מהתנהלות קטמון אשתקד מאידך. זה המפתח, ואלה גם הם שיחדשו חברות בשנה הבאה.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  13:09:12  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב
איפה הם ?
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  15:57:28  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

יחד עם זאת, יש שם מספר אנשים עם לב טוב שמסיבה לא מובנת לא הצטרפו אלינו אבל גם לא עשו דברים מגעילים לאורך הזמן, עליהם אני מדבר.
וחוץ מזה, מה שסלאמה אמר:
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה
ודיר בלק שתתנשא על הפועל ירושלים, הגסיסה שלהם זה מחיר שאנחנו צריכים לשלם בשביל לצאת לחיים חדשים, אבל זו הטרגדיה שלנו - לא צריכים ממך שום חצוצרות ברקע.

זה קצת מובן לי אנשים שלא הצטרפו למהלך שלנו. לא נראה לי יש פה אחד שעבר לקטמון בקלות, ואני לא מאמין שבאמת יש פה אחד שיצא לחגוג כשסאדר ירדו ליגה. זה אמנם מאוד יקדם את המטרה שלנו, אבל זה בלי ספק צובט בלב. בואו ננסה להתעסק רק בעצמנו ובמטרה שלנו, קודם כל לעלות ליגה, אחר כך להשתלט מחדש על סאדר ולהתאחד עם האוהדים שמאמינים שהדרך הטובה ביותר להשיג מחדש את הקבוצה שלנו היא להישאר שם

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  15:59:15  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראשית,בשיטת הליגה הזו,כלום לא סגור.יהו עוד מכירות ופתיחות רגליים.
דבר שני,מבחינה אסטרטגית,ברור שטוב לנו ירידה.זה מקרב אותנו לאיחוד,כי מי יחזיק קבוצה בליגה א' בלי הקצבות.
דבר שלישי,אין אנו שונאים את הקבוצה,אלא את הבעלים.הם צריכים להענש.אבל מה לעשות שהיום הפועל י-ם היא הקורבן של הליצנים.
אנחנו צריכים להיות גאים בקבוצה שלנו,קטמון, ולבוא לחגוג ביום שישי.
חג שמח!
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  16:09:51  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
[i]נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
הייתי הבוקר בסניף הדואר בקניון כדי לשלם חשבון מים.

נדהמתי לקרוא שאתה משלם חשבון מיים. זה לא מקובל!

ויקטור יונה, למשל, חבר ההתאחדות לכדורגל ומועמד להנהלה שלה (מה נגמר עם זה?), גנב מיים וחשמל מהמינהל הקהילתי קטמון ח-ט על ידי התחברות לא חוקית למתנס (ז"ל. המתנס נסגר) - בס"ך 700000 שקל. זאת על פי דוח מבקר המדינה בעניין המינהלים הקהילתיים שפירסמתי בפורום הקודם

וחוץ מזה, למה אתה לא עושה הוראת קבע, סנוב? בשביל לתחקר אשנבאים?
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  23:13:35  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה יותר טרחן מעמוס! בעצם, אתה כנראה עמוס.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 05/04/2010 :  00:29:41  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בניגוד לך לא משתמש כאן בשמות בדויים ובכמה זהויות. אולי תזדהה? אני חושב שאתה סאסי
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם משחק ירידה ללגה א' של סאסי נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07