פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

משחק ירידה ללגה א' של סאסי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  משחק ירידה ללגה א' של סאסי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם משחק ירידה ללגה א' של סאסי נושא הבא
עמוד: מתוך 2

KOBYHAZAN KOBYHAZAN מנותק

38 הודעות

נשלח - 03/04/2010 :  22:40:00  הצג פרופיל שלח ל- KOBYHAZAN הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היום נעשה צעד גדול לקראת ירידתה של הפועל סאסי ירושלים לליגה א !!!!!!
במיגרש לא היו יותר מ90 אוהדי הפועל . אין שירים, אין טופים אפילו דני מועלם נעלם מהמיגרש !
קדימה קטמון !רק קטמון ולא לאיחוד !!!!!
קטמון קבוצה של וינרים !!!!
הפועל סאסי קבוצה של ללללוווזזזררריייםםםם !!!!!

נערך על ידי - KOBYHAZAN ב-03/04/2010 22:41:51

כלב במגרש כלב במגרש מנותק

140 הודעות

נשלח - 03/04/2010 :  23:14:03  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אל תקדים את המאוחר.
מתקזז לחצי ולדעתי יש מעבר לשבוע הבא עוד 5 משחקים.
אולי סאסי יביא פתאום מאמן מושיע כזה או אחר+רכש ברזילאי נוצץ....
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 03/04/2010 :  23:19:08  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קובי, יש עוד זמן עד שכזה דבר יקרה. אחרי הקיזוז דברים יראו אחרת. בכל אופן, המצב שם לא נראה מעודד מבחינתם.

מה שכן, לא צריך להשמש במילים כאלה. בכל זאת, משם באנו ולשם נחזור, בצורה זו או אחרת..
בכל מקרה, יש לנו עדיין חברים שם, ועד כמה שהעניין הזה נחוץ וחשוב, לא צריך לזרות מלח על הפצעים שלהם..

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 03/04/2010 :  23:43:32  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

מה שכן, לא צריך להשמש במילים כאלה. בכל זאת, משם באנו ולשם נחזור, בצורה זו או אחרת..
בכל מקרה, יש לנו עדיין חברים שם, ועד כמה שהעניין הזה נחוץ וחשוב, לא צריך לזרות מלח על הפצעים שלהם..
[/quote]

מסכים. אני מודה שאני רוצה שהם ירדו אבל זה לא משהו משמח.. דווקא התיאור שלך (קובי) עשה לי ממש עצוב. האינטרס של הפועל לטווח הארוך הוא אכן ירידה של הפועל (איזה משפט מוזר) אבל סך הכל זה לא ארוע משמח.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

38 הודעות

נשלח - 03/04/2010 :  23:57:31  הצג פרופיל שלח ל- KOBYHAZAN הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היתי במשחק היום
מה שיש לאוהדים שלהם זו רק שינאה לקטמון
אנחנו בוגדים .שפלים .שווים לאוהדי ביתר .
אז לאחר הפסד נוסף שלהם מה שמעסיק אותם זו השינאה לקטמון

אז לכל אוהדי קטמון די עם הצביעות טוב לנו וגם רצוי מאוד שהם ירדו
רק כך נהפוך לקבוצה השניה בעיר בזמן קצר יותר

קדימה קטמון
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  00:08:44  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קובי חזן, אתה גילת או רמי תמר?
עבור לתחילת הדף

38 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  00:19:36  הצג פרופיל שלח ל- KOBYHAZAN הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא
אני קובי חזן שהיה אוהד הפועל מזה 33 שנה מאז גיל 7
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  00:36:21  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קובי - אף אחד לא אמר פה שלא טוב שהם (אולי) ירדו ליגה. הכל שם רקוב, הרוס ומדכא ומצידי שיקראו לי בוגד עד מחר. אבל - בנפול אויבך אל תשמח. כתוב בתנ"ך.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

בורקס בורקס מנותק

1 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  00:40:40  הצג פרופיל שלח ל- בורקס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו לא מתעסקים בקטמון בכלל יש לנו צרות אחרות, אם באמת היית במשחק אתה יודע את זה, מה האינטרס שלך לשקר פה?
עבור לתחילת הדף

38 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  00:47:52  הצג פרופיל שלח ל- KOBYHAZAN הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דיברתי עם 4 אוהדים שזו היתה רוח דיבריהם
לאחר ויכוח ישבתי ליד אוהדי כפר סבא

המשך לילה מוצלח ונעים
סדאר לליגה א דרום !!!!!
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  01:27:23  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא תאמינו אבל עם כל החרה שהם אכלו הם עוד רוצים שיונה יחזור(תקראו תגובות בsport 5)......זה אני אוהב זה סאדו-מאזו מזיינים אותם והם מבקשים עוד:עד מתי העדה הרעה הזאת(ספר יהושע).

אליה
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  01:40:20  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לא יפה לדבר ככה. זה מאוד מעציב אותי ששתי קבוצות ירושלמיות איבדו נקודות באותה שבת., זה ממש, נו, קורע אותי מבפנים. פשוט, איך אומרים, קורע. קורע
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  08:21:04  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה
ודיר בלק שתתנשא על הפועל ירושלים, הגסיסה שלהם זה מחיר שאנחנו צריכים לשלם בשביל לצאת לחיים חדשים, אבל זו הטרגדיה שלנו - לא צריכים ממך שום חצוצרות ברקע.

את מה שכתב סלאמה לרון עמיקם ובצדק ,הייתי כותב לעצמנו.כל אחד מאתנו מבין שאין מנוס.הפועל ירושלים רצוי שתרד ובעיקר שתתפרק כי זו התקומה היחידה האפשרית.אבל התוספת של החגיגיות והאושר מיותרת .

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

ויקטוריה הסודית ויקטוריה הסודית מנותק

99 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  08:27:38  הצג פרופיל שלח ל- ויקטוריה הסודית הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

חולצה ורודה, מי בדיוק החברים שלך בסאדר? מה הם אומרים על הפועל קטמון ירושלים? ועל שרצקי מלך ישראל? חבורה של אוהדי ביתר שלבשו בטעות אדום.

לא יודע מה איתכם, אבל לי ברור מאוד מי אני רוצה שיהיו שתי היורדות מליגה א' דרום בשנה הבאה. שתי היישויות שפגעו בהחייאת הפועל ירושלים - סאסי ובן גיגי.

יאללה הפועל!

קובי חזן - תעשה לי ילד.

יקומו לתחיה התנינים!
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  08:48:46  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית

חולצה ורודה, מי בדיוק החברים שלך בסאדר? מה הם אומרים על הפועל קטמון ירושלים? ועל שרצקי מלך ישראל? חבורה של אוהדי ביתר שלבשו בטעות אדום.

לא יודע מה איתכם, אבל לי ברור מאוד מי אני רוצה שיהיו שתי היורדות מליגה א' דרום בשנה הבאה. שתי היישויות שפגעו בהחייאת הפועל ירושלים - סאסי ובן גיגי.

יאללה הפועל!

קובי חזן - תעשה לי ילד.

לא מסכים איתך ויקטוריה, מה שאת מקווה לו מהווה פגיעה חמורה באינטרס חשוב שלנו....לתת לשתי הקבוצות הללו בראש בדרבי וחזק!!!
כל ארון צריך מסמר אחרון.
אם הן ירדו בסוף העונה הבאה איך נעשה אתזה? בגביע?

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

ויקטוריה הסודית ויקטוריה הסודית מנותק

99 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  09:01:34  הצג פרופיל שלח ל- ויקטוריה הסודית הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית

יאללה הפועל!

קובי חזן - תעשה לי ילד.

לא מסכים איתך ויקטוריה, מה שאת מקווה לו מהווה פגיעה חמורה באינטרס חשוב שלנו....לתת לשתי הקבוצות הללו בראש בדרבי וחזק!!!
כל ארון צריך מסמר אחרון.
אם הן ירדו בסוף העונה הבאה איך נעשה אתזה? בגביע?

אשתף אותך בסודות האינטימיים ביותר של ויקטוריה...
אני רוצה לפגוש אותן בפלייאוף העלייה לליגה א'

יקומו לתחיה התנינים!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם משחק ירידה ללגה א' של סאסי נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07