פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

משלחת אוהדים לגרמניה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  משלחת אוהדים לגרמניה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם משלחת אוהדים לגרמניה נושא הבא
עמוד: מתוך 3

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 03/04/2010 :  22:03:30  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יצרו איתנו קשר ארגון בשם דיאלוג, שמקשר בין ישראלים וגרמנים, בעניין פרויקט של אוהדים נגד גזענות, שמקשר בין אוהדים מאז 2006, עם האולטראס של ורדר ברמן. ראיתי את התוכנית לנסיעה, נראית לי סבבה, 8 לילות, כל מיני דברים, כולל סיורים בברמן, ביקור בהמבורג, סדנאות, מפגשים עם אוהדים, שני משחקי ליגה, וכמובן - ביקור במחנה הריכוז ברגן-בלזן. תפור עלינו. זה מסובסד, לא זול, אבל גם בטח לא יקר במיוחד - בסביבות 600 דולר כולל הכל.
המועד עוד לא סגור, אבל נראה לי שזה יהיה בתחילת העונה הבאה, כלומר אוגוסט-ספטמבר, כשביקור הגומלין של הגרמנים יהיה בנובמבר.

הם מעוניינים בארבעה אוהדים שלנו, שיצטרפו לעוד ארבעה הפועל פתח-תקוואים וארבעה סכנינאים. מבוקש גילאים 18-27, אבל נראה לי הם גמישים בעניין. אני עדיין שוקל אם לנסוע.

מי שמעוניין לקבל עוד פרטים, מוזמן לשלוח אליי את המייל שלו, ואני אעשה לו פורוורד של התוכנית.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

יוהאנוס יוהאנוס מנותק

22 הודעות

נשלח - 03/04/2010 :  22:29:56  הצג פרופיל שלח ל- יוהאנוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האם המשלחת לגרמניה תצא ברכבת?
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  13:01:02  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה תמיד גרמנים? אי אפשר איזה מדינה מגניבה כמו ספרד או איטליה?

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 04/04/2010 :  16:10:53  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוהאנוס

האם המשלחת לגרמניה תצא ברכבת?

השאלה המתבקשת, כמובן, היא אם הרכבת תעצור בעין חמד.......

טוב, סתאאאאאאאם. סליחה
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 05/04/2010 :  10:41:44  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשבוע של עלייה לליגה ב' טוב להזכר בחוויה של המשחק הראשון, בגביע, והפעם מנקודת ראות של החברים הגרמנים אשר מצאו את עצמם "באמצע השום דבר" (תל שבע).
http://www.lila-kanal.de/forum/viewtopic.php?f=11&t=4015

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 07/04/2010 :  13:15:18  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וואו.
קודם כל זה נשמע לי ממש ממש זול (תלוי למעשה איפה הלינה).
וממש בא לי מתישהו ללכת לראות משחקים בגרמניה. ליגה מאוד אטרקטיבית בשנים האחרונות.
מבחינת הגיל נראה לי גם בסדר (28 בקרוב, הם לא צריכים אפילו להיות גמישים מדי).

עד מתי אפשר להודיע?
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 07/04/2010 :  17:29:55  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוף-אייר - שלח לי את המייל שלך בפרטי.
הלינה היא פה:
http://lidicehaus.de/toleranz/admin/attachviewer.php?typ=Thema&dateiorig=Flyer+Introduction+of+LidiceHaus.pdf&dateiverzeichnis=50995&dateiname=5bccceff97ee76ca5eb6892afd09255f
מעניין אם תצליח להעלות. לדעתי יש עוד זמן לענות, אבל ברור שכמה שיותר מוקדם, יותר טוב.

יוהאנוס - כמובן. וכן, היא עוצרת בברגן-בלזן.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 15/07/2010 :  15:57:02  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתמול נודע לי שמחיר המשלחת הסופי יהיה 697 דולר. היא תתקיים מה-20 עד ה-29 בספטמבר, זה יוצא בעיקר על סוכות.

הלו"ז חביב. הרוב יהיה בברמן (כולל משחק של ורדר), אבל יהיה גם יום בברלין. יש סיכוי שברמן תהיה בליגת האלופות ואז אולי אפילו זה ייצא על משחק שלה.

כדי שזה ייצא לפועל חשוב להירשם בהקדם.
מי שרוצה עוד פרטים מוזמן לשלוח לי מייל ל-zohar_mil@yahoo.co.uk

עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 16/07/2010 :  08:23:35  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אתמול נודע לי שמחיר המשלחת הסופי יהיה 697 דולר. היא תתקיים מה-20 עד ה-29 בספטמבר, זה יוצא בעיקר על סוכות.

הלו"ז חביב. הרוב יהיה בברמן (כולל משחק של ורדר), אבל יהיה גם יום בברלין. יש סיכוי שברמן תהיה בליגת האלופות ואז אולי אפילו זה ייצא על משחק שלה.

כדי שזה ייצא לפועל חשוב להירשם בהקדם.
מי שרוצה עוד פרטים מוזמן לשלוח לי מייל ל-zohar_mil@yahoo.co.uk

מי שנוסע מפסיד משחק ליגה ראשון.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 16/07/2010 :  13:07:51  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם אפשר לקנות ולאזרח את מולר, זה יכול להיות נחמד. הוא נראה לי יהודי
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 16/07/2010 :  15:41:43  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אם הוא היה יהודי, הוא לא היה מבקיע רבע גול. לעומת זאת עבודה על המצפון בטוח תעבוד ("haven't the Jewish people sufferred enough?", "טו סמולר דה השפלה"...).
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 16/07/2010 :  18:00:36  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אם הוא היה יהודי, הוא לא היה מבקיע רבע גול. לעומת זאת עבודה על המצפון בטוח תעבוד ("haven't the Jewish people sufferred enough?", "טו סמולר דה השפלה"...).

http://www.youtube.com/watch?v=mYLSOzXE3Uc

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 13/08/2010 :  12:05:06  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשלחת נדחתה בגלל משחק הפתיחה. היא תתקיים בין ה-15 ל-24 אוקטובר. ברמן בעיקר, המבורג אולי, יום בברלין לשיגועים. בסביבות ה-600 דולר הכל כלול.

איתי יש מקום לעוד 3 אוהדים שלנו, גילאים 18-27, שאמורים להצטרף לעוד 4 אוהדי סכנין ו-4 אוהדי מכבי נתניה. משעשע.

הרעיון הוא שחודש אח"כ, בנובמבר, אנחנו נארח משלחת של אוהדי ברמן לביקור קצר, בתקווה שהדרת קדושה והלם מאיכות המגרש באזור יתורגמו לרווחי מרצ'נדייז נאים...

שאלות נוספות אליי, zohar_mil@yahoo.co.uk

עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 13/08/2010 :  12:34:02  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה הקטע המוזר הזה עם הגבלת הגילאים?
האם לגרמנים יש עוד דרישות מהסוג הזה: גובה? צבע עיניים? צבע שער?

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 13/08/2010 :  17:19:06  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

המשלחת נדחתה בגלל משחק הפתיחה. היא תתקיים בין ה-15 ל-24 אוקטובר. ברמן בעיקר, המבורג אולי, יום בברלין לשיגועים. בסביבות ה-600 דולר הכל כלול.

איתי יש מקום לעוד 3 אוהדים שלנו, גילאים 18-27, שאמורים להצטרף לעוד 4 אוהדי סכנין ו-4 אוהדי מכבי נתניה. משעשע.

הרעיון הוא שחודש אח"כ, בנובמבר, אנחנו נארח משלחת של אוהדי ברמן לביקור קצר, בתקווה שהדרת קדושה והלם מאיכות המגרש באזור יתורגמו לרווחי מרצ'נדייז נאים...

שאלות נוספות אליי, zohar_mil@yahoo.co.uk

עוד פעם נכנסת עם חוגר?
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 13/08/2010 :  18:36:00  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
60 שנה אחרי כלום לא השתנה.זקנים ,ילדים וכנראה נשים בחוץ.גברים צעירים וחסונים בפנים.ואחרי זה אומרים לנו גרמניה החדשה

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם משלחת אוהדים לגרמניה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07