| משתמש |
משלחת אוהדים לגרמניה  |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 03/04/2010 : 22:03:30
|
יצרו איתנו קשר ארגון בשם דיאלוג, שמקשר בין ישראלים וגרמנים, בעניין פרויקט של אוהדים נגד גזענות, שמקשר בין אוהדים מאז 2006, עם האולטראס של ורדר ברמן. ראיתי את התוכנית לנסיעה, נראית לי סבבה, 8 לילות, כל מיני דברים, כולל סיורים בברמן, ביקור בהמבורג, סדנאות, מפגשים עם אוהדים, שני משחקי ליגה, וכמובן - ביקור במחנה הריכוז ברגן-בלזן. תפור עלינו. זה מסובסד, לא זול, אבל גם בטח לא יקר במיוחד - בסביבות 600 דולר כולל הכל. המועד עוד לא סגור, אבל נראה לי שזה יהיה בתחילת העונה הבאה, כלומר אוגוסט-ספטמבר, כשביקור הגומלין של הגרמנים יהיה בנובמבר.
הם מעוניינים בארבעה אוהדים שלנו, שיצטרפו לעוד ארבעה הפועל פתח-תקוואים וארבעה סכנינאים. מבוקש גילאים 18-27, אבל נראה לי הם גמישים בעניין. אני עדיין שוקל אם לנסוע.
מי שמעוניין לקבל עוד פרטים, מוזמן לשלוח אליי את המייל שלו, ואני אעשה לו פורוורד של התוכנית.
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
יוהאנוס
22 הודעות |
נשלח - 03/04/2010 : 22:29:56
|
| האם המשלחת לגרמניה תצא ברכבת? |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 04/04/2010 : 13:01:02
|
למה תמיד גרמנים? אי אפשר איזה מדינה מגניבה כמו ספרד או איטליה?  |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 04/04/2010 : 16:10:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוהאנוס
האם המשלחת לגרמניה תצא ברכבת?
השאלה המתבקשת, כמובן, היא אם הרכבת תעצור בעין חמד.......
טוב, סתאאאאאאאם. סליחה
|
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 05/04/2010 : 10:41:44
|
בשבוע של עלייה לליגה ב' טוב להזכר בחוויה של המשחק הראשון, בגביע, והפעם מנקודת ראות של החברים הגרמנים אשר מצאו את עצמם "באמצע השום דבר" (תל שבע). http://www.lila-kanal.de/forum/viewtopic.php?f=11&t=4015 |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 07/04/2010 : 13:15:18
|
וואו. קודם כל זה נשמע לי ממש ממש זול (תלוי למעשה איפה הלינה). וממש בא לי מתישהו ללכת לראות משחקים בגרמניה. ליגה מאוד אטרקטיבית בשנים האחרונות. מבחינת הגיל נראה לי גם בסדר (28 בקרוב, הם לא צריכים אפילו להיות גמישים מדי).
עד מתי אפשר להודיע? |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 15/07/2010 : 15:57:02
|
אתמול נודע לי שמחיר המשלחת הסופי יהיה 697 דולר. היא תתקיים מה-20 עד ה-29 בספטמבר, זה יוצא בעיקר על סוכות.
הלו"ז חביב. הרוב יהיה בברמן (כולל משחק של ורדר), אבל יהיה גם יום בברלין. יש סיכוי שברמן תהיה בליגת האלופות ואז אולי אפילו זה ייצא על משחק שלה.
כדי שזה ייצא לפועל חשוב להירשם בהקדם. מי שרוצה עוד פרטים מוזמן לשלוח לי מייל ל-zohar_mil@yahoo.co.uk
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 16/07/2010 : 08:23:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
אתמול נודע לי שמחיר המשלחת הסופי יהיה 697 דולר. היא תתקיים מה-20 עד ה-29 בספטמבר, זה יוצא בעיקר על סוכות.
הלו"ז חביב. הרוב יהיה בברמן (כולל משחק של ורדר), אבל יהיה גם יום בברלין. יש סיכוי שברמן תהיה בליגת האלופות ואז אולי אפילו זה ייצא על משחק שלה.
כדי שזה ייצא לפועל חשוב להירשם בהקדם. מי שרוצה עוד פרטים מוזמן לשלוח לי מייל ל-zohar_mil@yahoo.co.uk
מי שנוסע מפסיד משחק ליגה ראשון. |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 16/07/2010 : 13:07:51
|
אם אפשר לקנות ולאזרח את מולר, זה יכול להיות נחמד. הוא נראה לי יהודי
|
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 16/07/2010 : 15:41:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
אם הוא היה יהודי, הוא לא היה מבקיע רבע גול. לעומת זאת עבודה על המצפון בטוח תעבוד ("haven't the Jewish people sufferred enough?", "טו סמולר דה השפלה"...). |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 16/07/2010 : 18:00:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
אם הוא היה יהודי, הוא לא היה מבקיע רבע גול. לעומת זאת עבודה על המצפון בטוח תעבוד ("haven't the Jewish people sufferred enough?", "טו סמולר דה השפלה"...).
http://www.youtube.com/watch?v=mYLSOzXE3Uc |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 13/08/2010 : 12:05:06
|
המשלחת נדחתה בגלל משחק הפתיחה. היא תתקיים בין ה-15 ל-24 אוקטובר. ברמן בעיקר, המבורג אולי, יום בברלין לשיגועים. בסביבות ה-600 דולר הכל כלול.
איתי יש מקום לעוד 3 אוהדים שלנו, גילאים 18-27, שאמורים להצטרף לעוד 4 אוהדי סכנין ו-4 אוהדי מכבי נתניה. משעשע.
הרעיון הוא שחודש אח"כ, בנובמבר, אנחנו נארח משלחת של אוהדי ברמן לביקור קצר, בתקווה שהדרת קדושה והלם מאיכות המגרש באזור יתורגמו לרווחי מרצ'נדייז נאים...
שאלות נוספות אליי, zohar_mil@yahoo.co.uk |
 |
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 13/08/2010 : 12:34:02
|
מה הקטע המוזר הזה עם הגבלת הגילאים? האם לגרמנים יש עוד דרישות מהסוג הזה: גובה? צבע עיניים? צבע שער?
|
סאסי - אני מאמין לו! |
 |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 13/08/2010 : 17:19:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
המשלחת נדחתה בגלל משחק הפתיחה. היא תתקיים בין ה-15 ל-24 אוקטובר. ברמן בעיקר, המבורג אולי, יום בברלין לשיגועים. בסביבות ה-600 דולר הכל כלול.
איתי יש מקום לעוד 3 אוהדים שלנו, גילאים 18-27, שאמורים להצטרף לעוד 4 אוהדי סכנין ו-4 אוהדי מכבי נתניה. משעשע.
הרעיון הוא שחודש אח"כ, בנובמבר, אנחנו נארח משלחת של אוהדי ברמן לביקור קצר, בתקווה שהדרת קדושה והלם מאיכות המגרש באזור יתורגמו לרווחי מרצ'נדייז נאים...
שאלות נוספות אליי, zohar_mil@yahoo.co.uk
עוד פעם נכנסת עם חוגר? |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 13/08/2010 : 18:36:00
|
| 60 שנה אחרי כלום לא השתנה.זקנים ,ילדים וכנראה נשים בחוץ.גברים צעירים וחסונים בפנים.ואחרי זה אומרים לנו גרמניה החדשה |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
משלחת אוהדים לגרמניה  |
|
|
|