פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הוצאות כדור לחוץ

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הוצאות כדור לחוץ
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם הוצאות כדור לחוץ נושא הבא
עמוד: מתוך 2

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 24/11/2015 :  15:35:38  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עניין בזבוזי הזמן בכדורגל הפך לשיטה שמוציאה את החשק מהכדורגל.
אתמול בדקה 80 וקצת שחקן של רמת גן נופל לבד (הרוח כנראה חזקה בדקות הסיום, זה קרה גם לשחקני אשקלון כמו שאפשר לראות בתקציר) אנחנו בפיגור 1:0 שהפסד מוריד אותנו מתחת לקו האדום, ואנחנו מוציאים את הכדור כאילו כלום. אם נמשיך בנחמדות הזאת ימשיכו לדרוך עלינו ולעשות לנו את התרגילים המלוכלכים האלה פעם אחר פעם. ביטר נצחה השבוע את עכו הרבה בגלל שלא הוציאו כדור לחוץ בזמן ששחקן עכו שוכב "פצוע" זה קרה פעמיים שהם המשיכו לשחק ונחשו מה? שחקני עכו פשוט הבינו שלא כדאי להם ליפול כי או שהשחקן הפצוע ישבור קו אופסייד או שהם יהיו פחות שחקן בהגנה והם פשוט לא נפלו. אצל מכבי תל אביב מזמן לא מוציאים את הכדור כל עוד השופט לא הורה אחרת.
עכשיו תגידו שאם זאת פציעה רצינית וכו, המשחק צריך להיעצר רק אם יש פגיעת ראש או שיש פציעה רצינית וברגע שיש פציעה רצינית קל להבחין בזה לפי תגובת השחקן והשחקנים סביבו, מה גם שכל השחקנים שנפצעים בדקות האחרונות תמיד ממשיכים לשחק או שנופלים רגע לפני החילוף בשביל להעביר עוד קצת זמן.
שורה תחתונה אני לא אומר לא להוציא כדור לחוץ יותר, אבל מספיק לעשות את זה פעם אחר פעם באופן אוטומטי. אגב, אני גם לא מצפה מקבוצות אחרות להוציא כדור ששחקנים שלנו עושים את זה.

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 24/11/2015 :  21:56:09  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים לגמרי.
עניין הוצאות הכדור הפך ממנהג יפה לדבר הכי מכוער בכדורגל.
יותר ויותר קבוצות בוחרות להמשיך לשחק. זה דבר שצריך לעבור מהעולם לגמרי (חוץ מפציעות רציניות כמובן) וכמות בזבוזי הזמן תפחת פלאים.
אגב באופן יחסי ר"ג היו בסדר גמור בקטע הזה. אין לי שום טענה אליהם
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 24/11/2015 :  22:54:15  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ר"ג היו סבירים לגמרי. אשקלון - לדעתי הורידו 15-20 דקות מהשעון על הצגות. זה מתסכל, וצריך למצוא דרך למזער את התופעה בכדורגל הישראלי.
אבל כל נסיון שלנו כקבוצה לבוא ולהתלונן על כך - ישר נתפס כבכינות.
פעולה, אם בכלל, צריכה לבוא מאוהדים מכל הליגות והקבוצות, ולא בצמוד למשחק זה או אחר.
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 25/11/2015 :  01:03:07  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני גם בעד להפסיק להוציא כדורים.
אחת הפעולות המאולצות והמאוסות בכדורגל.
עבור לתחילת הדף

נתן שטראוס נתן שטראוס מנותק

80 הודעות

נשלח - 25/11/2015 :  07:19:59  הצג פרופיל שלח ל- נתן שטראוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עכשיו המודל שלנו להתנהגות ספורטיבית זה בית"ר ומכבי ת"א. מזכיר את "חוות החיות" של אורוול.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 25/11/2015 :  08:45:32  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נתן שטראוס

עכשיו המודל שלנו להתנהגות ספורטיבית זה בית"ר ומכבי ת"א. מזכיר את "חוות החיות" של אורוול.

אני מתקשה להבין איך הצלחת להכניס משל שמתאר דמוקרטיה שהופכת לדיקטטורה לדיון על רמאות בספורט. ולנושא שלנו- השנה רוב היריבות יותר טובות מאתנו, לכן אין להן צורך לרמות, אז יחסית אנחנו לא סובלים הרבה מהתפתלויות טראגיות של שחקנים גוססים על הדשא. ובכל זאת, כבר מזמן הגיעה השעה לבטל את הנוהג הזה, ששחקנים ג'נטלמנים מעיפים כדור החוצה כשיריב מתחזה. כרגע המשחק בנוי כך שמי שלא מזייף פציעה הוא פראייר, הרי אין ענישה ואפשר רק להרוויח ממהלך כזה. החוקים למניעת בזבוזי זמן במשחק חייבים להשתנות- רק שופט יוכל לעצור משחק, כדור שקבוצה מעיפה החוצה לא יוחזר אליה, במידה והשופט עצר את המשחק בשל פציעה השחקן הפצוע חייב לצאת מתחומי המגרש לקבל טיפול רפואי.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 25/11/2015 :  11:44:06  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאוד פשוט - אם הקבוצה היריבה ממשיכה בהתקפה ולא עוצרת משחק כאשר שחקן שלה על הדשא, אין סיבה שאנחנו נעשה כן.

אני חושב שעצם העובדה שיש שימוש יתר בנפילות, לא מאפשר לנו להיות נחמדים כל הזמן. במקרה של פגיעות חמורות, השופט יעצור את המשחק. לו יש גם שני עוזרים ושופט 4 - אני בהחלט חושב שאם עוז לא היה עוצר את ההתקפה אז היה יכול להתפתח משהו.

כמו שכתבו מעליי, אנחנו חלשים השנה, לא צריך לתת עוד יתרונות ליריבה. ומילא, היו מוסיפים מספיק דקות בליגה הזו - אבל אני חושב שנגד אשקלון (ועזבו את העובדה שהיינו חלשים) הוכח שאי אפשר לסמוך על תוספת הזמן, שהייתה אמורה להיות 6 דקות לפחות - והשופט הסתפק ב-3.

וההשוואה לאורוול, באמת לא ברורה לי, ואפילו קצת הזויה.

נערך על ידי - orky ב-25/11/2015 11:45:52
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 25/11/2015 :  11:59:30  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי המצב הכי גרוע הוא החצי-חצי. הוצאנו כדור כי אנחנו ג'נטלמנים - אפשר להתווכח על זה. לא הוצאנו כי תפקידו של השופט לעצור את המשחק כשצריך - לגיטימי. לעצור את המשחק בפועל ולהתלבט מה לעשות תוך לחץ הקהל - צריך לצאת מהלקסיקון.
עבור לתחילת הדף

נתן שטראוס נתן שטראוס מנותק

80 הודעות

נשלח - 25/11/2015 :  18:49:03  הצג פרופיל שלח ל- נתן שטראוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבה אבהיר, למי שלא קרא (ילדים, תוכלו להעזר בזה ליומן קריאה). החיות מרדו באיכר הרשע והקימו דמוקרטיה של חיות. במשך הזמן החזירים השתלטו על החווה ונהגו באותה האכזריות כמו האיכר.
החברים שרוצים שנפסיק להוציא כדורים החוצה כשחקן יריב על הדשא מביאים בתור דוגמא את בית"ר ירושלים ומכבי ת"א, שתיים מהקבוצות הנתעבות ביותר בכדורגל הישראלי ומציעים לנו לנהוג כמותם.
הדמיון ברור?
האם אנחנו רוצים לשים את הניצחון מעל לכל? בנינו קבוצה ערכית, שונה מרוב הקבוצות, האם נוותר על זה תמורת עוד ניצחון?
איפה נעצור ברצון להשיג ניצחון מעל לכל?
אז 90% מהנופלים לדשא מתחזים, זה אומר שלא ניתן קרדיט לאלה שבאמת כואבים וצריכים טיפול, נסתמך על חוות הדעת הרפואית של שופט?
מי לא זוכר שחקן שהוא היה בטוח שהוא מתחזה ואח"כ הושבת לחצי שנה?
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 26/11/2015 :  12:02:10  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי צריך להודיע ליריבות לפני המשחק שאנחנו לא עוצרים את המשחק אלא במקרים קיצוניים (שבהם ממילא השופט יעצור). המנהג הג'נטלמני הזה הפך כבר מזמן לבדיחה עצובה.
אין שום דבר ספורטיבי בעצירת המשחק בגלל שחקן מתחזה. להפך.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 26/11/2015 :  13:31:47  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נתן, הרי עידן הביא את עכו כדוגמה לקבוצה שלא נפלה כי הבינה שזה לא עוזר לה.
מותר גם ללמוד להיות מקצוענים. לא תמיד מקצוענות מתנגשת עם ערכיות - אם תשאל אותי, אפילו הפוך במקרים רבים, זה חייב לחיות יחד אחרת הערכיות תהפוך ללא רלוונטית (לאו דווקא בנוגע לקטמון, אלא בכלל).

הקבוצה היא ערכית, היא עוזרת בליגת השכונות, מתנדבת, משחקת עם בית הספר לכדורגל, משתתפת בטקסים (ואלה השחקנים, לא מדבר אפילו על העמותה עצמה שלא צריך להרחיב לגביה). האם זה מה שיהפוך אותנו ל"חזירים"? האם זה מה שהופך את בית"ר לקבוצה מגעילה? זה אפס קצהו הרי.
וגם נימה קצת מזלזלת הייתה בשורה הראשונה שלך, לא נאמר שלא מכירים את הסיפור, אלא שההשוואה לא מתאימה. אם היינו מתחילים לכלוא שחקנים, אפשר היה לדבר.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 26/11/2015 :  16:21:10  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למיטבזכרוני שחקני הפועל קטמון ירושלים לדורותיהם כמעט ולא עשו שימוש במשחקי הקבוצה בנשק הפציעות המדומות. האם זה משהו ב- DNA של המועדון?צאיני יודע כיצד שחקנים אלה נהגו (או נוהגים)כאשר הם משחקים בקבוצות אחרות.
גם בחילופים שחקני קטמון כמעט ואינם מבזבזים זמן. שוב -משהו ב-DNA של המועדון?
ההצעות שהלעו כמה מהחברים למעלה עלולות להיות חרב פיפיות כנגדנו במקרה של פציעה חמורה של שחקן שלנו, לכן צריך לחשוב טוב טוב לפני שפועלים במדיניות מסויימת.
אולי יש מקום ליצור מעין מוניטין ששחקני קטמון אינם מתרגשים מפציעות מדומות וממשיכים לשחק - משהו כמו הדימוי (הרע) שיש לקבוצות שלחמן מאמן.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-26/11/2015 17:40:24
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 26/11/2015 :  21:06:07  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להוציא פעם, להוציא אולי פעמיים.
אחרי זה די. ממשיכים לשחק.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 27/11/2015 :  01:52:15  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

הבה אבהיר, למי שלא קרא (ילדים, תוכלו להעזר בזה ליומן קריאה). החיות מרדו באיכר הרשע והקימו דמוקרטיה של חיות. במשך הזמן החזירים השתלטו על החווה ונהגו באותה האכזריות כמו האיכר.
החברים שרוצים שנפסיק להוציא כדורים החוצה כשחקן יריב על הדשא מביאים בתור דוגמא את בית"ר ירושלים ומכבי ת"א, שתיים מהקבוצות הנתעבות ביותר בכדורגל הישראלי ומציעים לנו לנהוג כמותם.
הדמיון ברור?
האם אנחנו רוצים לשים את הניצחון מעל לכל? בנינו קבוצה ערכית, שונה מרוב הקבוצות, האם נוותר על זה תמורת עוד ניצחון?
איפה נעצור ברצון להשיג ניצחון מעל לכל?
אז 90% מהנופלים לדשא מתחזים, זה אומר שלא ניתן קרדיט לאלה שבאמת כואבים וצריכים טיפול, נסתמך על חוות הדעת הרפואית של שופט?
מי לא זוכר שחקן שהוא היה בטוח שהוא מתחזה ואח"כ הושבת לחצי שנה?

רגע, אז מה שאתה טוען בעצם שהוא הושבת לחצי שנה בגלל שבמקום לרוץ לטפל בו כעבור 5 שניות, הלכו לטפל בו אחרי 15?

ב10 השניות האלה בהן השחקן שכב שרוע על הדשא חיידקים מסוכנים פלשו מהדשא אל ברכו של השחקן ואכלו לו את הסחוס?
וכל זה היה נמנע אילו רק המשחק היה נעצר 10 שניות קודם לכן והרופא אלילים של הקבוצה היה נותן לו זריקת שום קטוש בברך?

וסליחה שאני קצת עושה צחוק מהנושא, אבל אתה התחלת עם סיפורי החזירים שלך.

ללמוד מבית"ר ומכבי?
ג'יזס זאת רק דוגמה
ואם הוא היה אומר מכבי חיפה והפועל ב"ש זה היה מכשיר את החזיר מבחינתך?

השאלה היא לא מי עושה מה
השאלה היא רק מה אנחנו רוצים לעשות, והאם זה ספורטיבי\לא ספורטיבי
סה טו

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 27/11/2015 :  02:04:28  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בגדול אני מסכים עם רוב החבר'ה פה
זה שיגע אותי כשעוז הוציא את הכדור, כשהיה ברור לכולם שמדובר בהצגה
וזה הרס מתפרצת טובה(לפחות עוז החזיר אחר כך)

אז למה לא צריך להוציא את הכדור החוצה לטעמי?

1)מהסיבה הפשוטה שאנחנו לא עושים את זה, כי השחקנים שלנו ספורטיבים יותר וערכיים יותר, למה שאנחנו תמיד נהיה יותר צדיקים מהאפיפיור?

2)כי למעשה מרמים אותנו פעמיים פה, גם הקבוצה היריבה שמונעת מאיתנו לנהל משחק כדורגל שוטף שכל רגע נעצר ומקרר את השחקנים שלנו
וגם השופט, שבמחצית בה מבוזבזת בין 10 ל15 דקות שבהן הכדורגל לא משוחק, הוא מוסיף בסוף רק 4(ראו ערך המשחק נגד אשקלון)

3)כמו שהגבתי לנתו, 99% מהמקרים האלה לא מדובר באמת בפציעות קשות, במקרה הטוב בחבלה קלה, ובמקרה הרע נטו הצגה שנועדה לבזבז זמן ולעצור את שטף המשחק
אז כן, אני מוכן להקריב שמכל 100 מקרים שבהם שחקן מתפתל על הדשא, פעם אחת אנחנו נטעה באבחנה שלנו, ואכן יהיה מדובר בפציעה קשה
הכמה שניות אקסטרה האלה שבהן אותו שחקן ישכב, לא יהוו שום פונקציה בחומרת פציעתו
ומקסימום אפשר להוציא הודעת התנצלות בפני אותו שחקן שלא הוצאנו את הכדור וחשדנו בו שבזבז זמן
אם זה המחיר שאנחנו צריכים לשלם, שיהיה.

4)אנחנו קבוצת תחתית שנלחמת על חייה, לפני שנתיים ירדנו נטו בגלל נאיביות והדברים הקטנים האלה(גול פה, גול שם, מספיק שהיינו מבזבזים זמן נגד אשקלון בטדי והיינו נשארים ליגה)
הגיע הזמן שנפסיק עם הנאיביות המוגזמת הזאת
לא להוציא כדור כששחקני היריבה נופלים כמו זבובים, זה ממש לא גובל אפילו ב"חוסר ספורטיביות"
הקבוצה היריבה היא זאת שנוהגת בחוסר ספורטיביות, ואנחנו רק עושים תיקון לעוול הזה שהורס פה את הכדורגל.

או שישחקו כדורגל
או שישחקו חצי מהמחצית השנייה ב10 שחקנים
שיחליטו מה בא להם.

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 27/11/2015 :  09:09:01  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מטאפורה אומללה
ולרמות מותר?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם הוצאות כדור לחוץ נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07