| משתמש |
הוצאות כדור לחוץ  |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 27/11/2015 : 11:47:06
|
שחקן שנפצע שיאסוף את עצמו, יקום וייצא מהמגרש לטיפול. גם השופטים נוהגים כנמושות במקרים אלה. לא נוקטים עמדה כאילו המשחק לא בשליטתם. |
 |
|
|
נתן שטראוס
80 הודעות |
נשלח - 27/11/2015 : 14:00:00
|
לפני כך וכך שנים, שחקן של אחת הקבוצות שהוזכרו פה, בשם מליקה, שבר את רגלו של רומן פץ, בלם מכבי חיפה. לשיטתכם, אם השופט לא היה שורק היה צריך להמשיך לשחק ולנצל זאת להבקיע גול. רומן פץ התפתל על הדשא, אולי עשה הצגה? רק בדיעבד ידענו שמליקה שבר את רגלו וסיים לו את הקריירה. (אגב, כמה שנים קודם לכן משה סיני שבר את רגלו של שחקן הפועל, שאת שמו איני זוכר והשופט נדם). |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 27/11/2015 : 14:05:31
|
| הלכת קצת רחוק. אדם ששובר רגל שומעים את צעקותיו בכל השכונה. מדובר על נופלים ללא שום מגע גופני. מהרוח החזקה. |
 |
|
|
בני סובטקין
44 הודעות |
נשלח - 27/11/2015 : 14:38:27
|
שאולי כהן. ונתן, אתה נותן הגדרה חדשה למושג טהרנות. מביך |
 |
|
|
אחד העם
86 הודעות |
נשלח - 27/11/2015 : 15:42:04
|
| עכשיו בערוץ הקיבוץ. הרצליה ממשיכה לרוץ כששחקן של בני לוד על הדשא. אשדוד לא עוצרים כששחקן של אשקלון מתרסק.. ואפילו שהקהל מרעיש ומוחא.. הם ממשיכים לרוץ להתקפה. כנראה שרק אצלנו האצילות מחייבת |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 27/11/2015 : 16:49:55
|
תסבירו לי משהו אחר, אני באמת לא מבין - למה במשחקים באירופה לא רואים את כל הנפילות המדומות האלו, כל בזבוזי הזמן המתסכלים הללו? הרי גם כשאסטון וילה מובילה 1:0 מינימאלי על ווסט ברומיץ', דקה 75, השחקנים והקהל מתים שהמשחק יגמר, ובכל זאת אין את כל המחזות האלו? איך? |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 27/11/2015 : 17:49:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
תסבירו לי משהו אחר, אני באמת לא מבין - למה במשחקים באירופה לא רואים את כל הנפילות המדומות האלו, כל בזבוזי הזמן המתסכלים הללו? הרי גם כשאסטון וילה מובילה 1:0 מינימאלי על ווסט ברומיץ', דקה 75, השחקנים והקהל מתים שהמשחק יגמר, ובכל זאת אין את כל המחזות האלו? איך?
לפני כחודש הייתי במשחק של הליגה השנייה בגרמניה בברלין. במחצית ה-2 היו 5 חילופים. תוספת הזמן - דקה אחת בלבד, כי כל חילוף היה מאד מהיר, לא כמו אצלנו. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 28/11/2015 : 13:45:34
|
פה חלק מהשחקנים בליגה הלאומית הם לא מקצוענים במשרה מלאה (ז"א, עובדים בעבודה נוספת ולא מתאמנים מספיק במהלך השבוע), אז יכול להיות הגיון מסוים בזה ששחקן שלא התאמן כראוי במהלך השבוע יתפוס שריר במהלך משחק. בליגות הבכירות והמשניות באירופה כולם כדורגלנים במשרה מלאה שמתאמנים כ 40 שעות בשבוע. אתה לא יכול לרמות את השופט ושחקני היריבה שנתפס לך שריר. זה יראה מגוחך מדי.
לגבי זה שהשחקנים שלנו לא עשו בזבוזי זמן מגוחכים כאלה לאורך השנים, בין היתר זה כנראה כי רוב השנים היינו פייבוריטים בליגות נמוכות, לא היה לנו אינטרס לבזבז זמן (וסביר להניח שזה כן גם הוראה מלמעלה, בחלק מהשנים, להיות כמה שיותר ספורטיבים).
לדעתי עניין הוצאת כדור צריך להיות בשיקול דעת של השחקנים שלנו. אם השופט לא עצר את המשחק, וזה נראה ברור לחלוטין שמדובר בבזבוז זמן (נניח, שחקן שיש לו אינטרס לבזבז זמן נופל על הדשא בלי שאף אחד נגע בו ומחזיק איזה שריר ברגל), אז לא להוציא. בכל מקרה אחר שבו השופט לא עצר את המשחק, כן להוציא.
שורה תחתונה, הדבר הכי גרוע בסיפור הזה זה השופטים שמשתפים פעולה עם מבזבזי הזמן. אם איגוד השופטים לא נותן את הדעת על העניין הזה, אז הגיע הזמן שיתתחילו לתת את הדעת. |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 28/11/2015 : 17:20:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ בקיצור, כל שיקול הדעת נתון לשופט. אם לדעתו יש פציעה חמורה עליו לעצור את המשחק. אם הפציעה קלה יש לתת למשחק להמשיך. בשנים האחרונות נוצר המנהג הזה של הוצאת כדור ע"י הקבוצות כדי לאפשר טיפול בשחקן. צריך פשוט מאוד להחזיר את שיקול הדעת לשופט.
לגמרי. המנהג הזה שנשמע יפה כשהתחיל הפך לבדיחה גרועה. |
 |
|
|
dd63
39 הודעות |
נשלח - 29/11/2015 : 08:15:48
|
| כששופטים יתחילו להוציא כרטיסים צהובים על התחזות לשחקנים שנופלים ומתפתלים מכאבים ומיד לאחר עצירת המשחק קמים ורצים כאילו כלום לא קרה או שלחלופין יוציאו את השחקן לטיפול ויתנו לו להתייבש שלוש דקות בחוץ התופעה הזו תדעך מאליה |
dd |
 |
|
הוצאות כדור לחוץ  |
|
|
|