פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חיזוק

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חיזוק
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם חיזוק נושא הבא
עמוד: מתוך 4

aloniko aloniko מנותק

7 הודעות

נשלח - 21/10/2015 :  18:24:09  הצג פרופיל שלח ל- aloniko הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צריכים להביא שחקנים זרים!!!!! וזה לא משנה מה אומר המאמן אנחנו האוהדים מחליטים ובעלי הדעה אם אנחנו רוצים לסיים בחלק העליון של הליגה צריך להתחיל להתעורר ומהר זה פשוט בושה 6 הפסדים רצופים בכול המסגרות ... מתוך 8 משחקים שהיו לנו אני לא אומר שצריך להחליף מאמן וקורה שיש פאשלות אבל לנו אין רגל מסיימת ובעזרת שחקן זר או 2 יהיה לו מי שיסיים התקפות עם שערים!!!!

צריך להתעורר

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 21/10/2015 :  18:36:52  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כנראה שאתה לא מרבה לקרוא פה בפורום, אז אני אבהיר את הבעיה של החיזוק. לא הצלחנו לגייס עדיין את כל הכסף, אפילו לתקציב השחקנים הנוכחי, שללא ספק מצריך חיזוק של שחקנים בכירים או זרים. היה ונצליח לגייס את התקציב ונמצא מקור מימון יובא חיזוק. אעיר את עייניך לסוגייה נוספת, 50 אוהדים שלנו הפקידו צ'קים פרטיים מחשבונם האישי, כל 1 על סך 10,000 ש"ח על מנת שנעבור את הבקרה ונפתח את העונה עם כל הסגל. אם יהיה בור בתקציב יש סיכוי שהצ'קים ייפדו על ידי הבקרה, אתה מוכן גם לשים צ'ק שכזה? אין אוהד אחד של קטמון שלא מעוניין לראות קבוצה חזקה ומנצחת אבל אין לנו בעל בית מיליונר, באסה. מה שמביאים ומגייסים זה מה שיש ועם זה נלחם. אגב אם יש לך דוד מיליונר זה ממש יעזור להביא זרים אם הוא יוכל לשים קצת כסף.

נערך על ידי - mbs ב-21/10/2015 18:38:12
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 21/10/2015 :  19:50:05  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mbs

כנראה שאתה לא מרבה לקרוא פה בפורום, אז אני אבהיר את הבעיה של החיזוק. לא הצלחנו לגייס עדיין את כל הכסף, אפילו לתקציב השחקנים הנוכחי, שללא ספק מצריך חיזוק של שחקנים בכירים או זרים. היה ונצליח לגייס את התקציב ונמצא מקור מימון יובא חיזוק. אעיר את עייניך לסוגייה נוספת, 50 אוהדים שלנו הפקידו צ'קים פרטיים מחשבונם האישי, כל 1 על סך 10,000 ש"ח על מנת שנעבור את הבקרה ונפתח את העונה עם כל הסגל. אם יהיה בור בתקציב יש סיכוי שהצ'קים ייפדו על ידי הבקרה, אתה מוכן גם לשים צ'ק שכזה? אין אוהד אחד של קטמון שלא מעוניין לראות קבוצה חזקה ומנצחת אבל אין לנו בעל בית מיליונר, באסה. מה שמביאים ומגייסים זה מה שיש ועם זה נלחם. אגב אם יש לך דוד מיליונר זה ממש יעזור להביא זרים אם הוא יוכל לשים קצת כסף.

אתה מייצג את הגישה השמרנית שהיא לאו דווקא היחידה
אפשר לשחרר שחקנים
אפשר לגייס משקיעים עבור שחקנים מבטיחים תמורת אחוזים ממכירה עתידית
ואפשר גם לחפש עוד בני דודים מיליונרים
עבור לתחילת הדף

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 21/10/2015 :  20:02:51  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בעד למצוא משקיעים תמורת אחוזים. לגבי השחרור, תקן אותי אם אני טועה אבל זה רלבנטי רק לינואר לא כרגע.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 22/10/2015 :  08:14:05  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק שלא נתעורר שוב בליגה א
אחרי כל ויכוחים הללו
עבור לתחילת הדף

קטמוניסט12 קטמוניסט12 מנותק

79 הודעות

נשלח - 22/10/2015 :  11:24:33  הצג פרופיל שלח ל- קטמוניסט12 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

רק שלא נתעורר שוב בליגה א
אחרי כל ויכוחים הללו

עבור לתחילת הדף

bily tompson bily tompson מנותק

31 הודעות

נשלח - 22/10/2015 :  20:48:54  הצג פרופיל שלח ל- bily tompson הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בואו אני אתן לכם טיפ בחינם איך לגייס מאות אלפי שקלים לטובות שחקנים:
תפטרו את שי ושירצקי

הם מחזיקים ב 2 תפקידים מיותרים ברמות האלה(תחתית ליגה לאומית) ובהערכה גסה עלות השכר שלהם 400-500 אלף ש"ח בשנה
יתרון נוסף שהדבר יקרב אפשרות לאיחוד עתידי

עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 22/10/2015 :  21:17:34  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אצלכם פשוט יותר:
מנג'ר אין, תפטרו רק את סאסי.
עבור לתחילת הדף

31 הודעות

נשלח - 22/10/2015 :  22:58:00  הצג פרופיל שלח ל- bily tompson הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

אצלכם פשוט יותר:
מנג'ר אין, תפטרו רק את סאסי.

כפי שאתה יודע אנחנו לא "קבוצת אוהדים" אז לא ניתן לפטר אף אחד..

אבל אני באמת לא מבין את האובססיה שלכם כלפי שירצקי ושי תסבירו להם את המצב ושאתם לא יכולים לרדת ליגה ובכסף שתחסכו מהשכר שלהם תביאו 2 שחקנים ותישארו בקלות
מכל עשרות המתנדבים שלכם אין 1 או 2 שיכולים לנהל את הקבוצה בהתנדבות? הרי בליגה הלאומית אין כמעט מנכ"לים בשכר כמו שירצקי
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 22/10/2015 :  23:56:01  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ארבע מילים : לא להאכיל את הטרול !!!
עבור לתחילת הדף

mac40 mac40 מנותק

79 הודעות

נשלח - 23/10/2015 :  06:54:16  הצג פרופיל שלח ל- mac40 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה לא להאכיל. הוא מצחיק.
כמו בהצגה. נותנים שקל והוא רוקד...

מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 23/10/2015 :  08:38:15  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במיוחד עבור האורח הנכבד:
http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/.premium-1.2758164
ראיון של הארץ עם דודו סאסי, אחד הדברים המצחיקים שיצא לי לקרוא לאחרונה.
עבור לתחילת הדף

392 הודעות

נשלח - 23/10/2015 :  18:25:30  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק חבל שהוא מקלקל את השם של אחד משחקני הכדורסל הטובים
בילי כל אחד מקבל מה שמגיע לו ולך יש את האדון סאסי מי יתן ותחיו לנצח ביחד ותראו איך שירצקי ושי מובילים אותנו לגדולות. אמן
עבור לתחילת הדף

31 הודעות

נשלח - 23/10/2015 :  23:42:40  הצג פרופיל שלח ל- bily tompson הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

במיוחד עבור האורח הנכבד:

האמת שדודו סאסי זה דוגמא טובה לנושא הוא לא מקבל שכר עבור התפקיד שהוא עושה . אז אם דודו סאסי מתנדב גם שירצקי יכול .
עבור לתחילת הדף

392 הודעות

נשלח - 23/10/2015 :  23:53:18  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה שלא תתעסק בקבוצה שלך
במקום להציק לאחרים?
הניהול המדהים של ססי הביא
כבר עשרות תארים שלא לדבר על ליגת האלופות
בקיצור לך חחפש לך מקום אחר לשטויות שלך
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 24/10/2015 :  00:19:09  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי bily tompson

ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

במיוחד עבור האורח הנכבד:

האמת שדודו סאסי זה דוגמא טובה לנושא הוא לא מקבל שכר עבור התפקיד שהוא עושה . אז אם דודו סאסי מתנדב גם שירצקי יכול .

משעשע אתה
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם חיזוק נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07