משתמש |
ניצחנו , אבל...  |
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 19:03:38
|
אני מבסוט מהניצחון , קצת פחות מהדרך . אני בעד משחק אגרסיבי ומלחמה על כל כדור אבל היום חצינו את הגבול ממשחק אגרסיבי למשחק אלים . יותר מדי כניסות מסכנות בריאות של הקבוצה היריבה . למזלנו השופט ריחם עלינו כי יכולנו לרדת להפסקה ב 9 שחקנים . אם נמשיך כך סביר שנקבל אדום בכל משחק ולא תמיד השופט יאזן את מספר השחקנים במגרש . ושלא נדבר שמשחק אלים שלנו עלול לגרור משחק אלים של היריבה ופציעות של שחקנים שלנו .
|
|
chompy
120 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 19:08:24
|
בולשיט. שיחקו כמו גברים. לא אלים ולא בטיח. לא מתאים לך תעבור לראות ריקודי בלט. |
 |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 19:13:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
אני מבסוט מהניצחון , קצת פחות מהדרך . אני בעד משחק אגרסיבי ומלחמה על כל כדור אבל היום חצינו את הגבול ממשחק אגרסיבי למשחק אלים . יותר מדי כניסות מסכנות בריאות של הקבוצה היריבה . למזלנו השופט ריחם עלינו כי יכולנו לרדת להפסקה ב 9 שחקנים . אם נמשיך כך סביר שנקבל אדום בכל משחק ולא תמיד השופט יאזן את מספר השחקנים במגרש . ושלא נדבר שמשחק אלים שלנו עלול לגרור משחק אלים של היריבה ופציעות של שחקנים שלנו .
לא יודע על מה אתה מדבר. סוף כל סוף מנסים להיות ראשונים לכדור, ופחות רכים ונאיבים. נצרת קבוצה רכה יחסית, והיינו היום יותר החלטיים, שזה טוב ונכון ויפה בעיני. לא ראיתי אגרסיביות, ובטח שלא מוגזמת.צריך לראות תקציר, אבל לא נראה שהייתה הצדקה לאדום של חוטה שהלך בגליץ' לכדור. |
 |
|
עילי
139 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 19:37:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי chompy
בולשיט. שיחקו כמו גברים. לא אלים ולא בטיח. לא מתאים לך תעבור לראות ריקודי בלט.
אולי גם צריך לשחק פחות חזק כי יש ילדים ביציע...אנשים פה שכחו שהם באו לראות כדורגל, שיחקו כמו גברים היום |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 19:43:34
|
שיחקו נהדר, ניצחון שכולו מלחמה ורצון נגד קבוצה די אנמית. תקציר של העבירה והאדום לחוטה ניתן למצוא באדיבות השונאים שלנו בדף הפייסבוק של סאדר. |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 19:52:19
|
ניצחון הירואי. משחק נחוש ולוחמני של שחקני קטמון. כל הצהובים היו על נחישות וזה בסדר. לפי הוידיאו האדום של חוטה מוצדק. גולן חרמון מנהיג ושחקן מעולה - ייצב את המשחק כאשר נכנס בעקבות ההרחקה ועצר מצבי התקפה של נצרת. ההיעדרות של ברוכיאן לא פגמה במשחק כלל ועיקר. כמו בדרבי ראינו משחק קבוצתי, הרבה יותר משוחרר. וכבוד ל"תורכים הצעירים" ובראשם מיקו ורז שהפכו מצב אבוד לשער נצחון. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 20:03:28
|
שום אבל. משחק טקטי טוב של קטמון גם אם לא יפה לעין. נכון שחלק מהצהובים לא היו חכמים אבל לא היה משחק אלים של קטמון לחמן סטייל . כבוד לחוטה על משחק מושלם וגם ואקנין עושה רושם של בינגו . תודה לך קטמון |
 |
|
chompy
120 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 20:04:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ניצחון הירואי. משחק נחוש ולוחמני של שחקני קטמון. כל הצהובים היו על נחישות וזה בסדר. לפי הוידיאו האדום של חוטה מוצדק. גולן חרמון מנהיג ושחקן מעולה - ייצב את המשחק כאשר נכנס בעקבות ההרחקה ועצר מצבי התקפה של נצרת. ההיעדרות של ברוכיאן לא פגמה במשחק כלל ועיקר. כמו בדרבי ראינו משחק קבוצתי, הרבה יותר משוחרר. וכבוד ל"תורכים הצעירים" ובראשם מיקו ורז שהפכו מצב אבוד לשער נצחון.
ותיק - פרשננו לענייני חוקה ומשפט -האם אין מקום לספק לגבי האדום לנוכח העובדה שחוטה הוציא את הכדור לחוץ ? או שהגליץ נחשב מסוכן בכל מקרה ? |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 20:05:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עילי
ציטוט: נשלח במקור על ידי chompy
בולשיט. שיחקו כמו גברים. לא אלים ולא בטיח. לא מתאים לך תעבור לראות ריקודי בלט.
אולי גם צריך לשחק פחות חזק כי יש ילדים ביציע...אנשים פה שכחו שהם באו לראות כדורגל, שיחקו כמו גברים היום
+1 |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 20:11:45
|
הגליץ של חוטה היה מסוכן (עם הפקקים לרגל של השחקן) ולמען האמת לא היה נדרש בנסיבות. חוץ מזה שחוטה "חייב" להיות מורחק פעם העונה... |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 20:16:05
|
קבוצה של גברים. מגיע כל הכבוד לכל שחקן ושחקן על המשחק היום, שיחקו חזק כמו שצריך, הלוואי ככה כל משחק. שאפו גדול לגולן שעלה מהספסל בלי פוזות והשתלט על ההגנה נלחם והיה מצוין. גם רז שטיין הראה ניצוצות של פעם ועושה רושם שהוא מתחיל לחזור לעצמו. יאללה הפועל
|
 |
|
mac40
79 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 20:19:02
|
סוף סוף רואים מלחמה. נלחמים על כל כדור. חוטפים, ובעיקר מצליחים למנוע מהיריבה לפתח משחק. רק כך נגיע לתוצאות בליגה הזו. נכון שלא הגענו ליותר מידי מצבים. אבל קחו בחשבון ששני השחקנים התקפיים מרכזיים שלנו לא היו. זה משחק לדוגמא בשיטה של נימני. ניצחון דחוק דרך מלחמה עיקשת והגנה קשוחה. כמו שנה שעברה רק באינטנסיביות יתרה. |
מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד |
 |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 20:35:52
|
עד לפני שלושה שבועות היינו רכים מדי. עכשיו אנחנו טיפה אגרסיביים מדי, אבל אני מאמין ומקווה שזה יתאזן עם הזמן. היו מעט מאוד תיקולים שהיו אגרסיביים באופן מוגזם. באופן כללי טוב לראות את השינוי הזה. השער בא בעיקר מהנחישות של מיקו.
וזה יכול להשמע מתנשא, אבל אחרי כל הפעמים שקבוצות בזבזו זמן מולנו לא אכפת לי. ששאר הקבוצות ילמדו מאיתנו: מובילים 0-1, עשרה שחקנים, ממשיכים לשחק, כמעט ולא מבזבזים זמן. יופי הפועל! |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 20:47:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
לא מבין מה לא בסדר משחק הירואי של קבוצה בהרכב מאוד חסר כל הכבוד לשחקנים שלנו על משחק לחימה למופת כך צריך לשחק אם רוצים להזאר בלאומית תודה לך הפועל גאה בכם כל הזאר קישקושים |
 |
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 20:59:23
|
לא מבין את ההוצאה של רז שטיין וכניסה לבונקר מסוכן. לא מתאים התקפי לב שכאלו במחזור 3! |
 |
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 21:06:48
|
אחלה משחק ואחלה ניצחון, בלי שום אבל. ממש לא חושב שהיינו אגרסיביים מדי. נלחמנו על כל כדור כמו שצריך, אלים זה לא היה. שי חדד נתן מחצית ראשונה מעולה, שטיין מצויין, גם וקנין מראה פוטנציאל, מחמאות גם לגולן שנכנס במצב לא פשוט ותרם המון.
|
 |
|
ניצחנו , אבל...  |
|