משתמש |
ניצחנו , אבל...  |
אליה
866 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 21:53:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
אני מבסוט מהניצחון , קצת פחות מהדרך . אני בעד משחק אגרסיבי ומלחמה על כל כדור אבל היום חצינו את הגבול ממשחק אגרסיבי למשחק אלים . יותר מדי כניסות מסכנות בריאות של הקבוצה היריבה . למזלנו השופט ריחם עלינו כי יכולנו לרדת להפסקה ב 9 שחקנים . אם נמשיך כך סביר שנקבל אדום בכל משחק ולא תמיד השופט יאזן את מספר השחקנים במגרש . ושלא נדבר שמשחק אלים שלנו עלול לגרור משחק אלים של היריבה ופציעות של שחקנים שלנו .
אחי סלח לי לא חס וחלילה מבטל את מה שאמרת.אבל:משחק גדול היה שמנוהל על ידי איש קטן.אני מתכוון לשופט .ותו לו.פשוט כך. |
אליה |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 21:56:14
|
10 מול 12? גיבורים ולא אחרת. |
אליה |
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 22:10:50
|
אני מבין את התגובות שמצדיקות את משחק הלחימה וגם אני מרוצה ממשחק הלחימה היום . אני רק חושב שלעיתים הוא גלש ממשחק לחימה לגיטימי למשחק מסוכן מצד השחקנים שלנו . ההבדל ביני לבין אוהדים אחרים הוא שאני מצליח לנתק את הרגש מההגיון ולכן אני חושב ששיחקנו חזק מדי היום . ואגב , בדקה שלושים אורי כהן היה צריך לצאת בצהוב שני והשופט ריחם עליו . |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 22:14:49
|
אני מבין את התגובות שמצדיקות את משחק הלחימה וגם אני מרוצה ממשחק הלחימה היום . אני רק חושב שלעיתים הוא גלש ממשחק לחימה לגיטימי למשחק מסוכן מצד השחקנים שלנו . ההבדל ביני לבין אוהדים אחרים הוא שאני מצליח לנתק את הרגש מההגיון ולכן אני חושב ששיחקנו חזק מדי היום . ואגב , בדקה שלושים אורי כהן היה צריך לצאת בצהוב שני והשופט ריחם עליו .
יקירי עם שופט אחר אפילו לא היית מעלה את הפוסט הזה תאמין לי גבר. |
אליה |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 22:15:26
|
השיטה של שני חלוצים מוכיחה את עצמה. נמני צריך להמשיך כך גם במשחקים הבאים ולזנוח את הגישה השמרנית של חלוץ אחד וחמישה קשרים. אוהד נתן בדקה ה 47 הצלה גדולה מהחיבורים, ויש לו חלק גדול בניצחון היום. חוליית ההגנה היתה טובה וכמעט נקיה מטעויות. חוטה ראוי למחמאות על היכולת שלו ועל הלחימה חסרת הפשרות. נתגעגע אליו בלוד, ומקווה שמיד במשחק שלאחר מכן ישוב להרכב. אורי כהן היה טוב, וגם לרמן כרגיל עשה את העבודה. גולן מרגע שנכנס עשה עבודה מושלמת כולל חילוץ כדור אלגנטי ויפה במספרת משחקן של נצרת שעמד להיכנס ל 16 שלנו. שי חדד הוא היציב מתחילת העונה מבין השחקנים שפתחו בכל המשחקים מתחילת העונה.
ולסיום אור ואקנין. רץ, נלחם ומהווה מנהיג באמצע המגרש. לא להאמין שהילד בן 19. היה תענוג לראות אותו מחלק הוראות לשחקנים ותיקים ממנו כמו שי חדד ואחרים. בשני המשחקים שהוא איתנו הקבוצה השיגה שני ניצחונות, הרבה בזכותו.
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 22:25:47
|
לא היה שום משחק אלים. שיחקנו בנחישות, זה הכל, והעבירה המסוכנת היחידה היתה של חוטה שגם קיבל עליה אדום מוצדק, למרות שהוא לקח את הכדור ולא את הרגל. משחק מצוין של כל ההגנה, מסיידוף דרך הרביעייה האחורית עד ואקנין הנהדר, וכמובן גולן שנכנס וישר השתלט על מרכז הרחבה. יש עוד הרבה מה לשפר אבל בסה"כ רואים את המגמה החיובית ממשחק למשחק. וכיף גדול שאנחנו מצליחים לנצח בלי שלושה "עוגנים" בהרכב - גולן, ברוכיאן ובן לולו. זה מאוד מעודד. |
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 22:27:37
|
אני לא מסכים שהיה משחק אלים. השחקנים שלנו הראו הרבה מחוייבות, נחישות והיו ראשוני לכל כדור ונלחמו בצורה הירואית על כל כדור. זה היה אחד מהמשחקים הכי נחושים שהיו לנו בשנים האחרונות וכך זה בליגה הזו. תבוא רך יכסחו לך את הצורה, ראה המשחק נגד הרצלייה שהיו ראשונים לכל כדור.
על ריבוי הצהובים, נראה שהשופט החמיר מדי בגלל שלל המבקרים שהיו עליו. דווקא השופט הזה זכור לי לטוב, לא בגלל השיפוט אלא סתם מביא מזל. הוא שופט אותנו כבר מליגה ג ואיתו ניצחנו בכל משחק!!! למעט תוצאת תיקו אחת.
אגב האדום של חוטה היה מוצדק למרות שהוא הגיע אל הכדור ראשון, אבל האופן שבו קפץ אל הכדור, עם שתי רגליים קדימה והפקקים כלפי רגלי השחקן היו מחייבים אדום לצערי.
בסך הכל לא משחק גדול אבל הרבה לב ונשמה. שאפו גדול לשחקנים, אורי כהן שהשתפר והיה אגרסיבי, ואקנין שממשיך בהופעה מצויינת, שי חדד ששפך מנוע וטוב שהוחלף בשל כך אבל עד החילוף הנהיג והיה טוב. ואחרון אחרון אהוב וחביב עוז הגדול שמפסיק והיה נותן שפיץ בדקה ה 80 ומשהו, אחרי ספרינט על כל המגרש, בכדי להבקיע את השני ולסגור עניין. גם ההורדה של כדור בחזה והבעיטה לשער שלו היו יפים לעין, חבל רק שהבעיטה היתה חלשה.
בקיצור, אנו בדרך הנכונה. |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 22:28:01
|
כל מי שאמרתם. וגם נאור סבאג, שבתחילת העונה לא הייתי בטוח לגביו, אבל משחק אחרי משחק הוא מוכיח את ההפך. ועוז, שמשתלב יפה גם בקבוצת הלוחמים שסביבו, נותן הגנה, נשאר חד 90 דקות. למרות שהצליח לעצבן את נמני עם כדרור אחד יותר מדי... ככה זה עוז, להזדמנויות שהוא יוצר אין תחליף. וגם במתפרצת לקראת הסוף (עוז ואורי מול שוער ומגן נצרתים) טוב שהוא ניסה להבקיע ולא מסר |
 |
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 22:40:47
|
למעט הכניסה של חוטה שהייתה מסוכנת ומיותרת, ואחרי צפיה בוידאו אין ספק שהצדיקה אדום - משחק חזק ויעיל מאוד שלנו, בעיקר במחצית הראשונה עם המון חילוצי כדור. לא מסוכן, לא אלים ולא נעליים.
סה"כ ניצחון מעודד, עם הרבה זיעה ולחימה, חומרים הכרחיים בליגה הזאת.
אחלה פאנזון, אחלה הפועל |
 |
|
chompy
120 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 22:44:05
|
אני מבין את התגובות שמצדיקות את משחק הלחימה וגם אני מרוצה ממשחק הלחימה היום . אני רק חושב שלעיתים הוא גלש ממשחק לחימה לגיטימי למשחק מסוכן מצד השחקנים שלנו . ההבדל ביני לבין אוהדים אחרים הוא שאני מצליח לנתק את הרגש מההגיון ולכן אני חושב ששיחקנו חזק מדי היום . ואגב , בדקה שלושים אורי כהן היה צריך לצאת בצהוב שני והשופט ריחם עליו .
טוב נו אתה צודק - השופט היה רחמן בן רחמן. לפי ההגיון שלך שמנותק מהרגש, תכונה שאלוקים זיכה אותך כיחיד סגולה בה, אז בדקה ה- 17 הוא היה צריך להפסיק את המשחק אחרי שהרחיק לנו 5 שחקנים.
|
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 18/09/2015 : 23:03:33
|
איפה ראיתם וידאו?
|
אליה |
 |
|
karpad3
544 הודעות |
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 19/09/2015 : 02:23:57
|
לדעתי אחלה, אבל ממש אחלה משחק. כולם ציינו פה בצדק את הלחימה, הנחישות, ההקרבה. אני גם חושב ששיחקנו יפה בחלקים מהמשחק. היו פריצות טובות של רז שטיין ושל מיקן, חילופי מסירות, יציאה מהירה להתקפה. אורי כהן ושטיין הראו את הפוטנציאל שלהם. נאור סבג חילץ ונלחם, שי חדד היה מצויין. וגולן - איך חבר שלי זהר אמר "קצת מוזר לתת לשחקן שנכנס לעשרים דקןת את התואר השחקן המצטיין"... מחוץ לזה, היה פאן-זון נהדר, באמת כל הכבוד לאדם וכפיר - מלכי הפאן זון. והיה כיף שהמעשנים המשיכו לעשן בהתחשבות (למעט אוהדי נצרת) - תודה!
|
I am City till I cry |
 |
|
ניצחנו , אבל...  |
|