משתמש |
במה אנחנו שונים ?  |
bily tompson
31 הודעות |
נשלח - 08/09/2015 : 19:08:30
|
על מה תביעת דיבה ? זו אמת! יש לשירצקי אופזיציה? וכן האוהדים אספו בממוצע 400~500 אלף בשנה ועד כמה שא י יודע הוא מרוויח שכר הערכה סבירה עלות שכר 300 אלף. כלומר בין על כל 1000 שקל יותר מחצי הולך לשירצקי . מה שמוזר מדוע אין לשירצקי אופזיצה איך יכול להיות שמנהל קבוצה שהיתה בליגה ב` ,ג` א` מרוויח סכומים כאלה ואף אחד לא פוצה פה?
|
 |
|
Nola
46 הודעות |
נשלח - 08/09/2015 : 19:10:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי bily tompson
על מה תביעת דיבה ? זו אמת! יש לשירצקי אופזיציה? וכן האוהדים אספו בממוצע 400~500 אלף בשנה ועד כמה שא י יודע הוא מרוויח שכר הערכה סבירה עלות שכר 300 אלף. כלומר בין על כל 1000 שקל יותר מחצי הולך לשירצקי . מה שמוזר מדוע אין לשירצקי אופזיצה איך יכול להיות שמנהל קבוצה שהיתה בליגה ב` ,ג` א` מרוויח סכומים כאלה ואף אחד לא פוצה פה?
תביעת-דיבה על מה שכתבת, תוכיח או שתסתלק ותישא בתוצאות. |
 |
|
bily tompson
31 הודעות |
נשלח - 08/09/2015 : 19:18:28
|
אתה מוזמן לפרסם את השכר של שירצקי ולהוכיח שטעיתי . מה הבעיה ? כנראה שמותר לרשום הכול בפורם אך "השליט" הוא מחוץ לתחום |
 |
|
Nola
46 הודעות |
נשלח - 08/09/2015 : 19:30:08
|
אתה מוזמן לפרסם את השכר של שירצקי ולהוכיח שטעיתי . מה הבעיה ? כנראה שמותר לרשום הכול בפורם אך "השליט" הוא מחוץ לתחום
אתה מוזמן לפרסם את השכר של שירצקי, אין לי גישה ואין לי מושג איך להגיע לזה. |
 |
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 08/09/2015 : 20:10:18
|
אתה מוזמן לפרסם את השכר של שירצקי ולהוכיח שטעיתי . מה הבעיה ? כנראה שמותר לרשום הכול בפורם אך "השליט" הוא מחוץ לתחום
אתה כבר שנים חוזר על אותן מנטרות, או שתחדש או שתיתן לנו לסגוד לשליט בשקט |
 |
|
בוח
95 הודעות |
נשלח - 08/09/2015 : 20:18:34
|
אכן מותר לרשום הכל בפורום. אתה למשל מוכיח שמותר לרשום חצאי-אמיתות. תודה על ההדגמה. עכשיו לך-קפץ לך חזרה למחראה שממנה באת, הופ-הופ! |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 08/09/2015 : 20:46:48
|
תומפסון נתון השכר של אורי הוא נתון ציבורי אנחנו לא מסתירים אותו הוא עמוד בכללים של שכר בעמותות הוא נקבע על ידי ועדה של חברי עמותה
|
ירון |
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 08/09/2015 : 20:58:36
|
בילי , אין לתאר אותך . אתה מנפיץ פה שקרים בלי הכרה . א - אם אוהדי קטמון לא ביצעו עברה למה סאסי שלח את המאבטחים לתקוף אותנו (כן לתקוף , אני עמדתי עשרה מטרים וראיתי ) ב - קטמון התחילה לפני בערך שבע שנים בליגה ג ונמצאת היום בלאומית , תראה לי עוד קבוצה שהגיעה להישג כזה בכדורגל הישראלי . ג- לקטמון יש ועדת ביקורת שמפקחת על כל שקל שנכנס לקופה ולאיפה הוא הולך אז אל תזיין תשכל בשטויות שאתה לא מבין . ד - אם יש פה בקטמון עורך דין אני מבקש ממנו לתבוע דיבה את האידיוט הזה , "בילי תומפסון " |
 |
|
bily tompson
31 הודעות |
נשלח - 08/09/2015 : 21:17:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
בילי , אין לתאר אותך . אתה מנפיץ פה שקרים בלי הכרה . א - אם אוהדי קטמון לא ביצעו עברה למה סאסי שלח את המאבטחים לתקוף אותנו (כן לתקוף , אני עמדתי עשרה מטרים וראיתי ) ב - קטמון התחילה לפני בערך שבע שנים בליגה ג ונמצאת היום בלאומית , תראה לי עוד קבוצה שהגיעה להישג כזה בכדורגל הישראלי . ג- לקטמון יש ועדת ביקורת שמפקחת על כל שקל שנכנס לקופה ולאיפה הוא הולך אז אל תזיין תשכל בשטויות שאתה לא מבין . ד - אם יש פה בקון עורך דין אני מבקש ממנו לתבוע דיבה את האידיוט הזה , "בילי תומפסון "
א.אוהדי קטמון אולי לא ביצעו עבירה פלילית בתלית השלט אך בהחלט הם תלו שלט לא חוקי .סאסי שלח מאבטחים להוריד את השלט ולא לתקוף את אוהדי קטמון המאבטחים באו וחטפו את השלט ואז התרחש מאבק אלים על מנת להחזיר אותו .אתה יכול לשקר לעצמך עד מחר אבל זו האמת. ב. קטמון לא התחילה בליגה ג` ואתה יודע את זה . ובעונה היחידה שלכם בליגה מקצוענית ירדתם ליגה . ג. אני מעולם לא טענתי ששירצקי גונב אמרתי שעל כל 1000 שקל שנכנס מהעמותה שירצקי מרוויח סכום מכובד (אני מסייג את דברי כעת כי אני באמת לא יודע כמה הוא מרוויח ,ירון יכול לאשר) על תפקיד שבליגות הנמוכות עושים בהתנדבות. ד. בחיפוש זריז בגוגל אפשר לראות שנושא השכר של שירצקי מופיע לפחות 5 פעמים ,אם העורך דין של קטמון לא תבע עד עכשיו דיבה כנראה שאני צודק.
במקום לתקוף את השליח אני מציע שתבונן בכנות על נושא הדיון שהוא האלימות ותנסה לחשוב למה אין לשירצקי אופזיציה |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 08/09/2015 : 21:27:35
|
לא שזה חשוב לדיון האינפנטילי והפרובוקטיבי שידידנו הכומר מנסה לפתח כאן, אבל שכרו של המנכ"ל (עדכני ל-2013) גלוי לכל דורש בדבר המופלא הזה שנקרא "אינטרנט". אני לפחות רגוע כי הובטח לי שרוב ה-1200 ש"ח שלי הולכים לכיס של נאור סבג.
(ד"א Billy בשני l ו-Thompson עם h... קצת כבוד לאחד מגדולי הזרים ששיחקו בעיר) |
 |
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 08/09/2015 : 21:59:58
|
יאללה חבר, דמגוגיה לשמה, ואפילו זולה.
1. אין סרט בעולם שהשלט נגד סאסי הוא לא חוקי, ואין סרט בעולם שכשיש משטרה באצטדיון לא שולחים אותה להתמודד עם מעשים בלתי חוקיים לכאורה אלא חבורת בריונים. אני לא מאמין שאתה מאמין בקשקוש הזה.
2. מנכ"ל העמותה הוא שכיר שנבחר ע"י הוועד המנהל שמורכב מנציגי האוהדים. אתה יכול למצוא את החומר לבד באינטרנט, אבל עלות השכר שלו היא נמוכה ממה שרשמת. ובלי קשר הניסיון להיכנס לכיסו של אדם הוא מכוער.
בכל מקרה, רק לצורך העניין, בדו"ח הכספי האחרון (שנת 2012) שפרסמה "עמותת הכדורגל הירושלמית מיסודה של ס.א.ד.ר - הפועל ירושלים" (כך ברשומות) מופיע כי הגירעון השנתי באותה שנה בלבד עמד על 1.2 מיליון ש"ח, והגירעון המצטבר עמד על 4.8 מיליון ש"ח (ורק אלוהים יודע כמה חובות עוד קיימים).
בדו"ח הכספי האחרון שאישרו (!) חברי עמותת "קטמון מועדון אוהדים" לשנת 2014, עמד הגירעון השנתי על 116- אלף ש"ח (עודף כן?) והגירעון המצטבר על 446 אלף ש"ח.
עכשיו תגיד לי אתה אם כדאי לנו להחזיק מנכ"ל בשכר או להמשיך להתנהג כמו בשכונה.
3. ובהמשך לדמגוגיה הזולה שלך, אני חושב כך: עלות הפעילות החברתית של העמותה היא מעל 500 אלף ש"ח, מה שאומר שכל דמי החבר שלי הולכים למימון פעילות חברתית! וחוץ מזה, היקף התרומות שהמנכ"ל מגייס לעמותה הוא הרבה מעל השכר שלו - אז בעצם הוא בכלל מפסיד עלינו?! (לא כ"כ קשה הדמגוגיה הזאת שלך).
4. לגבי אופוזיציה, קודם כל אתה כמובן מוזמן לעשות חברות בעמותה ולנסות לשנות דברים כמיטב יכולתך וראות עיניך, ומעבר לזה, אני חושב שיש למנכ"ל אופוזיציה לא מעטה בתוך המועדון, והוא נבחן ע"י חברי העמותה בשבע עיניים ובשקיפות. בכל מקרה, המצב ללא ספק טוב עשרות מונים וללא השוואה למה שהורגלנו אליו בשנים הטובות של סאסיונה.
5. ואחרון, גם אם יש טיעונים ראויים, התנשאות, נטישה, ביטול האחר ועוד, אפשר להתמקד בהם ולפתח שיח ראוי במקום לרדת לרמות הלא ראויות והמביכות שיוצאות כל פעם שיש דרבי ארור כזה. (*המשפט כמובן נכון לאוהדי שני הצדדים). |
 |
|
bily tompson
31 הודעות |
נשלח - 08/09/2015 : 22:24:20
|
תודה על התשובה המנומקת . לגבי השלט נתתי מספר נמוקים למה הוא לא חוקי ,זה לא רלוונטי מה שאתה או אני חושבים הוא פשוט לא חוקי במגרש כדורגל. אין ספק שקטמון מנוהלת טוב יותר מהפועל ירושלים יחד עם זאת ההצלחות המקצועיות שלכם תלויות בנדיבות ליבם של "הקבלנים" והדוד מאמריקה\קנדה פעם זה ליפקין שקונה שחקן ,בפעם זה בני סיוון ופעם זה תרומה מהדוד. "קבלנים" כי זה מזכיר לי את תקופת דדש והקבלנים שכל פעם היו תורמים שחקן לקבוצה,כנראה שזו גם דרך. למרות כל ההשקעה ספונסרים וכו` אם בני סיוון לא מביא את ברוכיאן אתם בליגה א`. למרות כל מה שרשמתי אין ספק שרובכם אוהדים נהדרים ואנשים נהדרים אתם פשוט לא אוהדי הפועל ירושלים.
|
 |
|
בוח
95 הודעות |
נשלח - 08/09/2015 : 22:30:56
|
תודה על התשובה המנומקת . לגבי השלט נתתי מספר נמוקים למה הוא לא חוקי ,זה לא רלוונטי מה שאתה או אני חושבים הוא פשוט לא חוקי במגרש כדורגל. אין ספק שקטמון מנוהלת טוב יותר מהפועל ירושלים יחד עם זאת ההצלחות המקצועיות שלכם תלויות בנדיבות ליבם של "הקבלנים" והדוד מאמריקה\קנדה פעם זה ליפקין שקונה שחקן ,בפעם זה בני סיוון ופעם זה תרומה מהדוד. "קבלנים" כי זה מזכיר לי את תקופת דדש והקבלנים שכל פעם היו תורמים שחקן לקבוצה,כנראה שזו גם דרך. למרות כל ההשקעה ספונסרים וכו` אם בני סיוון לא מביא את ברוכיאן אתם בליגה א`. למרות כל מה שרשמתי אין ספק שרובכם אוהדים נהדרים ואנשים נהדרים אתם פשוט לא אוהדי הפועל ירושלים.
אתה עוד פה? |
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 08/09/2015 : 23:25:35
|
אלימות ? אתה מדבר על אותה אלימות שבה עשרות אוהדים שלכם תקפו את שי אהרון ליד חדרי ההלבשה בטדי במשחק לפני שנתיים .? או אוליי כשאוהדים שלכם תקפו אוהדים שלנו מחוץ לאיצטדיון לאחר אחד המשחקים ? על מה אתה מדבר בכלל ? וכדאי שתפנים , בעלים באים ומתחלפים וגם שחקנים . קבוצת כדורגל זה בעיקר האוהדים . ואיפה האוהדים ? ענית נכון - אנחנו הפועל ירושלים האמיתית . לכם יש רק קבלן שגנב את השם . |
 |
|
עילי
139 הודעות |
נשלח - 09/09/2015 : 01:10:58
|
ילדון חמוד ועלוב, קח את הגיל שלך (15), תכפיל ב-3, ותקבל את מספר השנים שאנשים פה אוהדים הפועל ירושלים לפנייך. מי אתה שתגיד שהם לא אוהדי הפועל ירושלים?
עכשיו סע מפה ולך תשתחווה לרמי תמר ודודו נתן |
נערך על ידי - עילי ב-09/09/2015 01:11:17 |
 |
|
במה אנחנו שונים ?  |
|