פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

במה אנחנו שונים ?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  במה אנחנו שונים ?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם במה אנחנו שונים ? נושא הבא
עמוד: מתוך 5

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  15:56:16  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי shorot

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

הקללות נגד סאסי היו נפלאות, ומאוד במקומן. הכלב הזה בא ויושב ביציע הכבוד במשחק שאנחנו מארחים ומה אנחנו אמורים לעשות? לעמוד ולמחוא לו כפיים? טוב שקיללו, טוב שהעיפו אותו, וחבל שהכניסו אותו לשם בכלל.

ולגבי הקללות בסוף המשחק שהוזכרו כאן - גם הן, בעיני לפחות, היו לגמרי במקום, שכן הן כוונו כלפי אחת מצורות החיים הרדודות ביותר שהפילוג הארור בינינו לבין הפועל ירושלים הוליד - אוהד אופורטוניסט ועלוב שהגיע לטדי לפני שנתיים כדי לשבת עם אוהדי טבריה ולצהול בירידת הליגה שלנו. אז כן, אין לי בעיה שצועקים עליו שיילך לטבריה. לא תמיד צריכים להיות יותר קדושים מהאפיפיור.

מדויק כל כך

דוחה כל כך

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  15:58:42  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סאסי לא מאמין בלשלם לאף אחד😃
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  16:27:55  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בילי תומפסון , עוד באותו המשחק המשטרה
קבעה שהשלט חוקי והוא חזר להיות תלוי .
חלאת האדם ששמה סאסי פשוט רצה שהמאבטחים
שלו יתנו לאוהדי קטמון מכות והשלט החוקי היה
התרוץ . וזה שאתם קוראים לנו בוגדים זה לא התנשאות ?
אל תשחק אותה טלית .
עבור לתחילת הדף

bily tompson bily tompson מנותק

31 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  17:03:26  הצג פרופיל שלח ל- bily tompson הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם השוטר אישר הוא טעה ולא מכיר את החוק או לחילופין הוא עדיף לא לגרום לאלימות מיותרת שזה לגיטימי.
שוטר הוא לא עורך דין ולא מכיר כל חוק בעל פה בוודאי שלא משהו בסגנון .
שוב תאר לך שאוהדי הפועל ירושליים יתלו שלט " אלטשולר שחם גנבו לי את הפנסיה" אתה באמת חושב שמותר לתלות שלט כזה במגרש?
בנוסף המאבטחים לא תקפו אף אוהד הם פשוט קפצו וניסו לחטוף את השלט מי שאחר כך התנפל אליהם באלימות זה אוהדי קטמון .
כל מה שרשמתי זה דברים שראיתי בעיני
בכוונה לא רשמתי על האלימות של אחד ממנהלי הקבוצה שלכם שעלה ליצע ותקף ילד בן 12 אוהד הפועל או המקרים שהיו בדרבי האחרון שלא הייתי בו.
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  17:29:51  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי bily tompson
תאר לך שאוהדי הפועל ירושליים יתלו שלט " אלטשולר שחם גנבו לי את הפנסיה" אתה באמת חושב שמותר לתלות שלט כזה במגרש?

כן

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  17:31:13  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אל תתבלבל. מי שאמור להוריד שלט לא חוקי זה המשטרה ולא הבריונים של הקבלן. אם אתה מצדד בחוק, נראה לך שאוהד לוקח את החוק לידיים?
טיעון עלוב , מגוחך, מתאים ליוסי סאסי ואוהדיו. רוצה להתלונן? לך למשטרה תגיש תלונה. השלט הזה נתלה הרבה פעמים ומעולם לא ננקט צעד כזה נגדו.
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  17:43:19  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כרגיל אנחנו מתלבטים בבעיות של זהות. האם אנחנו בוגרי הסמינר לגננים ולגננות, נניח של נעמת, או אוהדי קבוצת כדורגל שיש לה גם שונאים. אף פעם לא ישבתי ביציע הכבוד, ואני אוהב אותו רק כשהוא ריק. אבל ישבתי לא רחוק משם, וכעסתי במיוחד על סאסי. הוא התפלץ מהעדיפות שלנו במספר האוהדים ועשה פרובוקציה מתוכננת היטב. לא קיללתי אותו, כמובן, כי כבר עברתי את הגיל, אבל הבנתי ללבם של האוהדים. מצד שני, ההסברה שלנו על אווירה משפחתית ביציעים מושכת המון אימהות ופעוטות למגרש. כולנו יודעים שזה לא רק מחזה מרהיב, אלא גם הסמל הציבורי של קטמון. לכן, התגובה (המובנת בעיניי) של הקהל שלנו לנוכחותו של סאסי משחקת לידיו.
מותר לנו להיות בשר ודם; איש לא הפך אותנו לצאן קודשים. אבל הציביליזציה האדומה שבתוכה אנו חיים מכתיבה גם שיקולים הסברתיים ואסטרטגיים. כל זה הוא פשוט חומר למחשבה. איש לא כתב ולא ציין את קבלת הפנים הנהדרת לשחקני הפועל ירושלים אחרי שריקת הסיום
עבור לתחילת הדף

31 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  18:08:21  הצג פרופיל שלח ל- bily tompson הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אושר גדול ~ צר לי להגיד לך אתה חסר מושג וממשיך להתווכח .בעונה הספציפית הזו כל קבוצה העמידה מנהל אירוע שאחראי על הבטיחות והמשחק למאבטחים היה את כל הזכות להוריד את השלט ! תליית שלט מסוג זה אינה אירוע פלילי וכנראה זה הסיבה שהמשטרה העדיפה לא להתערב.
הדיון הוא על האלימות של עשרות אוהדי קטמון שתקפו מאבטחים ! גם אם הסיבה לכאורה מוצדקת(ואין ספק שלא) זה עדיין תקיפה והתנהגות כזו מעולם לא ראיתי מאוהדי הפועל ירושלים.
מקריאה בפורם שוב ושוב רואים את הנסיון שלכם להראות כאילו אוהדי הפועל ירושלים הם חלאות ואתם קורבנות של אלימות אז זהו שלא אתם אלימים לא פחות ואף יותר

עבור לתחילת הדף

31 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  18:18:23  הצג פרופיל שלח ל- bily tompson הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ולחיים ברעם היו לכם 800 צופים .אתה באמת מאמין שסאסי התפלץ מזה? עד מתי תמשיכו לשקר לעצמכם? במבחן התוצאה הקמת קטמון היא כשלון מוחלט גם של הפועל וגם של קטמון.
אולי במבחן אחר הקמת קטמון היא השג אדיר מבחינתכם אבל ספורטיבית מדובר בכישלון
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  18:35:22  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ולחיים ברעם היו לכם 800 צופים .אתה באמת מאמין שסאסי התפלץ מזה? עד מתי תמשיכו לשקר לעצמכם? במבחן התוצאה הקמת קטמון היא כשלון מוחלט גם של הפועל וגם של קטמון.
אולי במבחן אחר הקמת קטמון היא השג אדיר מבחינתכם אבל ספורטיבית מדובר בכישלון

סבבה, צודק.

רק אם לא אכפת לך לעמוד קצת יותר רחוק כשאתה מדבר, כי ניראה שיש לך עדיין קצת חרא של יוסי סאסי בין השיניים, והריח לא נעים לנו
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  18:46:56  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ולחיים ברעם היו לכם 800 צופים .אתה באמת מאמין שסאסי התפלץ מזה?

על זה נאמר "אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה.." למרות שבמקרה הזה חבריך ואתה זה כמעט היינו הך
עבור לתחילת הדף

31 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  18:55:49  הצג פרופיל שלח ל- bily tompson הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

ציטוט:

על זה נאמר "אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה.." למרות שבמקרה הזה חבריך ואתה זה כמעט היינו הך

חחחח כנראה שאין תשובות טובות יורדים לפסים אישיים העיקר ששירצקי כבר עשר שנים היו"ר שכל פעם נבחר מחדש באחוזי תמיכה שאסד בזמנים הטובים לא השיג.

אכן דמוקרטיה למופת עובדים עלייך בעינים חבוב על כל 1000 שקל של חבר בעמותה 800 הלכו לכיס של שירצקי. ואל תאמין לי תבדוק בעצמך כמה כסף העמותה הכניסה וכמה משכורת הוא לקח לכיב
עבור לתחילת הדף

Nola Nola מנותק

46 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  18:58:18  הצג פרופיל שלח ל- Nola הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

חחחח כנראה שאין תשובות טובות יורדים לפסים אישיים העיקר ששירצקי כבר עשר שנים היו"ר שכל פעם נבחר מחדש באחוזי תמיכה שאסד בזמנים הטובים לא השיג.

אכן דמוקרטיה למופת עובדים עלייך בעינים חבוב על כל 1000 שקל של חבר בעמותה 800 הלכו לכיס של שירצקי. ואל תאמין לי תבדוק בעצמך כמה כסף העמותה הכניסה וכמה משכורת הוא לקח לכיב

תביעת-דיבה אומרת לך משהו?
חצוף.
עבור לתחילת הדף

Nola Nola מנותק

46 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  18:59:45  הצג פרופיל שלח ל- Nola הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נ.ב. "בילי תומפסון" - אתה מנסה לסכסך ולפלג, לא ילך לך.

אתה לא רצוי כאן,
קישטה.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  19:06:48  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

א. שרצקי לא היו"ר
ב. הוא לא נבחר ע"י חברי העמותה
ג. מאיפה הנתון על אחוזי התמיכה? מעניין.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם במה אנחנו שונים ? נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07