פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

במה אנחנו שונים ?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  במה אנחנו שונים ?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם במה אנחנו שונים ? נושא הבא
עמוד: מתוך 5

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 07/09/2015 :  22:26:26  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בסוף המשחק נכחתי באירוע שבעיניי מביש והופך אותנו ללא שונים מהקהל בצד השני.אוהד שהיה פה בעבר ועזב ,לווה במטר קללות של "בן זונה " וכו' מחוץ למגרש .
בלי קשר למה שהיה בעבר ,לפחות בעיניי זה נראה מוגזם לקלל ברחוב בדרך מחוץ למגרש , ודומה לטענות שלנו על הקללות של האוהדים שלהם.

Nola Nola מנותק

46 הודעות

נשלח - 07/09/2015 :  22:51:29  הצג פרופיל שלח ל- Nola הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר פירוט?
(למי שלא נכח הערב במשחק)
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  00:21:51  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בחלק מהדברים אנחנו שונים ובחלק לא... בעיני הקללות נגד סאסי היו דוחות ומגעילות. זו נראית לי גבורה מאוד קטנה לעמוד חבורה של צעירים מול אדם אחד מעל גיל שישים ולקלל אותו. אם כבר, לכו מכות עם אוהדי הפועל, נראה לי קרב יותר הוגן.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  00:47:11  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקללות נגד סאסי היו נפלאות, ומאוד במקומן. הכלב הזה בא ויושב ביציע הכבוד במשחק שאנחנו מארחים ומה אנחנו אמורים לעשות? לעמוד ולמחוא לו כפיים? טוב שקיללו, טוב שהעיפו אותו, וחבל שהכניסו אותו לשם בכלל.

ולגבי הקללות בסוף המשחק שהוזכרו כאן - גם הן, בעיני לפחות, היו לגמרי במקום, שכן הן כוונו כלפי אחת מצורות החיים הרדודות ביותר שהפילוג הארור בינינו לבין הפועל ירושלים הוליד - אוהד אופורטוניסט ועלוב שהגיע לטדי לפני שנתיים כדי לשבת עם אוהדי טבריה ולצהול בירידת הליגה שלנו. אז כן, אין לי בעיה שצועקים עליו שיילך לטבריה. לא תמיד צריכים להיות יותר קדושים מהאפיפיור.
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  00:53:18  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

בסוף המשחק נכחתי באירוע שבעיניי מביש והופך אותנו ללא שונים מהקהל בצד השני.אוהד שהיה פה בעבר ועזב ,לווה במטר קללות של "בן זונה " וכו' מחוץ למגרש .
בלי קשר למה שהיה בעבר ,לפחות בעיניי זה נראה מוגזם לקלל ברחוב בדרך מחוץ למגרש , ודומה לטענות שלנו על הקללות של האוהדים שלהם.

אני רק ציטטתי את הוגה הדעות הידוע, ד.נתן
עבור לתחילת הדף

Nola Nola מנותק

46 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  01:13:38  הצג פרופיל שלח ל- Nola הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

הקללות נגד סאסי היו נפלאות, ומאוד במקומן. הכלב הזה בא ויושב ביציע הכבוד במשחק שאנחנו מארחים ומה אנחנו אמורים לעשות? לעמוד ולמחוא לו כפיים? טוב שקיללו, טוב שהעיפו אותו, וחבל שהכניסו אותו לשם בכלל.

ולגבי הקללות בסוף המשחק שהוזכרו כאן - גם הן, בעיני לפחות, היו לגמרי במקום, שכן הן כוונו כלפי אחת מצורות החיים הרדודות ביותר שהפילוג הארור בינינו לבין הפועל ירושלים הוליד - אוהד אופורטוניסט ועלוב שהגיע לטדי לפני שנתיים כדי לשבת עם אוהדי טבריה ולצהול בירידת הליגה שלנו. אז כן, אין לי בעיה שצועקים עליו שיילך לטבריה. לא תמיד צריכים להיות יותר קדושים מהאפיפיור.

10000000000000000000+
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  01:36:14  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

הקללות היו מגעילות ומסריחות במיוחד, לא במקום ולא כלום. הוא לא היה צריך להיות שם והיה צריך להתעלם ממנו. מרוב הפעמים "שלא צריך להיות יותר קדושים מהאפיפיור" יוצא שאתה אף פעם לא קדוש, לא צדיק ולא כלום. אחרי הדפיקות על הספסל של הרצליה, לא הייתי אומר שאנחנו צדיקים מי יודע מה. אל תמחא לו כפיים ואל תקלל. אל תהיה יותר צדיק מהאפיפיור ואל תהיה יותר רשע מהמן. לא מסובך.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  07:17:27  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:

הקללות היו מגעילות ומסריחות במיוחד, לא במקום ולא כלום. הוא לא היה צריך להיות שם והיה צריך להתעלם ממנו. מרוב הפעמים "שלא צריך להיות יותר קדושים מהאפיפיור" יוצא שאתה אף פעם לא קדוש, לא צדיק ולא כלום. אחרי הדפיקות על הספסל של הרצליה, לא הייתי אומר שאנחנו צדיקים מי יודע מה. אל תמחא לו כפיים ואל תקלל. אל תהיה יותר צדיק מהאפיפיור ואל תהיה יותר רשע מהמן. לא מסובך.

עוד אחד מהרגעים המכוננים שלנו כקהל
לא נורא יפתח - אנחנו מסכימים על זה שאתמול היה דרבי - זה כבר התקדמות
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  08:41:30  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אתה מצייר כדי להמעיט תמונה חלקית של צעקות. כשאני מדבר אח"כ על המשך ליווי תוך קללות של "אמא שלך זונה" וכו',ואני מניח שאלמלא התעלם זה היה נגרר גם למשהו אלים ותר.
עכשיו אם לך זה נראה במקום רק בגלל שמישהו לפני שנתיים (ומאז נעלם) צהל במשחק נגדנו ,ללות אותו בקללות בשטח הציבורי מחוץ למגרש אז אנחנו כמובן חלוקים.בעיניי זה עלוב ודוחה .אבל אני לא יכול לחנך אנשים כאן.אבל לפחות בפעם הבאה כשמישהו יתאר בגועל וסלידה את האוהדים בצד השני,כיצד ליוו אותו בקללות למכונית,תבין שאנחנו ביוק באותה סירה.
עבור לתחילת הדף

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  09:08:49  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חותם על כל מילה של הסלע למרות שניתן בהחלט להבין את הסלידה מאוכל החסה. בואו לא נתלכלך
עבור לתחילת הדף

חתול אדום חתול אדום מנותק

27 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  11:10:50  הצג פרופיל שלח ל- חתול אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל מילה בסלע האדום.

קללות מול סאסי - מבין.
אבל להחזיר לאוהדי סאדר ברמה הירודה שלהם? מה אנחנו, ילדים בגנון? אנחנו לא מצליחים להתגבר על היצרים הילדותיים שלנו? מביש.

הדרבים רעילים מאוד עבורנו... לרגע כולנו נזכרים כמה אנחנו שונאים את סאסי ומתעוורים מכל שאר הדברים. עצוב לי לשמוע על תקריות מגעילות כאלה מצידנו. יחסי ציבור טובים זה בטוח לא עושה. לא צריך להיות יותר קדושים מהאפיפיור, אבל לפחות יותר קדושים מסאדר ואוהדיה.

אני רק מייחל ליום שבו נהיה ליגה אחת מעל סאדר (על/לאומית, לאומי/ליגה א, לא משנה מה)
עבור לתחילת הדף

shorot shorot מנותק

91 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  11:17:17  הצג פרופיל שלח ל- shorot הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מדויק כל כך
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  11:51:45  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי shorot

ציטוט:

מדויק כל כך

עבור לתחילת הדף

עילי עילי מנותק

139 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  13:34:50  הצג פרופיל שלח ל- עילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי shorot

ציטוט:

מדויק כל כך

עבור לתחילת הדף

bily tompson bily tompson מנותק

31 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  15:10:17  הצג פרופיל שלח ל- bily tompson הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במה אתם שונים ? התשובה היא שאתם הרבה יותר גרועים .

מעבר לאדנות ולהתנשאות הכול כך מקוממת ומגיעלה כלפי אוהדי הפועל ירושלים (אפילו הכותרת היא סוג של התנשאות)
מבחינת אלימות נטו אתם הרבה יותר גרועים, אירועי הדרבי לפני שנתיים מדברים בעד עצמם!
2 שחקנים של הקבוצה שלכם קיללו וניסו לעלות ליציע על מנת לסגור חשבון עם אוהדי הפועל (עוז צבאג אחד מהם) , אני לא זוכר מעולם ששחקני הפועל ירושלים ניסו לעלות ליציע וקיללו כך אוהדים יריבים.

עשרות אוהדים תקפו מאבטחים פיזית שבאו להוריד שלט לא חוקי שהוצב ,וכן השלט נגד סאסי הוא לא חוקי ! מגרש כדורגל הוא לא זירת הפגנה חוקית והשלט "סאסי הרס לי בית" נלקח כרעיון מהסיסמה המסחרית של סאסי "סאסי בונה לי בית" וכשם שזה לא חוקי לאוהדים לתלות שלטים של עסקים לדוגמא "בנק הפועלים מס' 1" זה לא חוקי לתלות שלט נגד המאמץ של הקבוצה היריבה , הרי אם אוהדי הפועל ירושלים יבאו אם שלט "אלטושלר שחם גנבו לי את הפנסיה" תנסו להוריד אותו, ושוב אני לא זוכר מקרה שעשרות אוהדי הפועל ירושלים רבו עם מאבטחים.

הדבר האחרון הם עשרות האוהדים שרדפו אחרי סאסי וקיללו אותו ביציע שלכם את זה ניתן להשוות לקללות לעשרות האוהדים שמקללים את שירצקי ושי
עבור לתחילת הדף

דור דור מנותק

16 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  15:47:45  הצג פרופיל שלח ל- דור הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי bily tompson

במה אתם שונים ? התשובה היא שאתם הרבה יותר גרועים .

מעבר לאדנות ולהתנשאות הכול כך מקוממת ומגיעלה כלפי אוהדי הפועל ירושלים (אפילו הכותרת היא סוג של התנשאות)
מבחינת אלימות נטו אתם הרבה יותר גרועים, אירועי הדרבי לפני שנתיים מדברים בעד עצמם!
2 שחקנים של הקבוצה שלכם קיללו וניסו לעלות ליציע על מנת לסגור חשבון עם אוהדי הפועל (עוז צבאג אחד מהם) , אני לא זוכר מעולם ששחקני הפועל ירושלים ניסו לעלות ליציע וקיללו כך אוהדים יריבים.

עשרות אוהדים תקפו מאבטחים פיזית שבאו להוריד שלט לא חוקי שהוצב ,וכן השלט נגד סאסי הוא לא חוקי ! מגרש כדורגל הוא לא זירת הפגנה חוקית והשלט "סאסי הרס לי בית" נלקח כרעיון מהסיסמה המסחרית של סאסי "סאסי בונה לי בית" וכשם שזה לא חוקי לאוהדים לתלות שלטים של עסקים לדוגמא "בנק הפועלים מס' 1" זה לא חוקי לתלות שלט נגד המאמץ של הקבוצה היריבה , הרי אם אוהדי הפועל ירושלים יבאו אם שלט "אלטושלר שחם גנבו לי את הפנסיה" תנסו להוריד אותו, ושוב אני לא זוכר מקרה שעשרות אוהדי הפועל ירושלים רבו עם מאבטחים.

הדבר האחרון הם עשרות האוהדים שרדפו אחרי סאסי וקיללו אותו ביציע שלכם את זה ניתן להשוות לקללות לעשרות האוהדים שמקללים את שירצקי ושי

עורך דין טוב אתה.
סאסי משלם לך לפי שעה או שאתה על שכר חודשי?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם במה אנחנו שונים ? נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07