פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מה עם בן אוזן? ממשיך?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מה עם בן אוזן? ממשיך?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מה עם בן אוזן? ממשיך? נושא הבא  

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 08/06/2015 :  12:21:01  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בן אוזן שחקן ענק
האם הוא ממשיך איתנו?

המודיע המודיע מנותק

363 הודעות

נשלח - 08/06/2015 :  15:22:00  הצג פרופיל שלח ל- המודיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יושבים איתו היום.
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 09/06/2015 :  07:22:15  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מדאיג שדווקא שני הצעירים הכי מבטיחים שהיו לנו השנה, בן אוזן ומיקו עדיין לא חתמו
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 09/06/2015 :  16:53:40  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאמין שהכל יהיה בסדר

אליה
עבור לתחילת הדף

המודיע המודיע מנותק

363 הודעות

נשלח - 10/06/2015 :  16:12:39  הצג פרופיל שלח ל- המודיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עם בן אוזן ישבו השבוע ומירב הפרטים מוסכמים אם כי עדיין לא חתומים ועדיין לא התקבלה תשובתו הסופית. אנו מאמינים שלבסוף הוא יסגור אצלנו.

לגבי מיקו מזור וירין, עדיין ישנם נושאים פתוחים הדורשים את אישורה של ביתר בעניין העברתם.
עבור לתחילת הדף

האיש עם הצעיף האדום האיש עם הצעיף האדום מנותק

86 הודעות

נשלח - 11/06/2015 :  13:46:29  הצג פרופיל שלח ל- האיש עם הצעיף האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תשאירו קצת מקום וכסף לשחקנים חדשים....

וברצינות אנו זקוקים לשני חלוצים טובים שלפחות אחד מהם סקורר עם קבלות,
קשר-שניים ברמת לאומית וכדאי גם לתגבר את ההגנה בשחקן אחד לפחות משחקני ההגנה הטובים בלאומית.

לעניין מזור בפרט - למרות עונה נהדרת שלו אני חושב שהליגה הלאומית גדולה עליו, בטח לא כשחקן הרכב (כמחליף זו בהחלט אופציה). אני יכול להיזכר בקלות ב3-4- מקרים בעונת הירידה שאיבד כדורים קריטיים מאחור בצורה מאד לא אחראית בלשון המעטה שהובילו לספיגת שערים.אגב גם חוטה הוא בלם ברמה סבירה ולא יותר ללאומית.

ההחתמות עד עכשיו:
סיידוף,גולן,ברוכיאן ועוז כולן במקום ועכשיו צריך לחזק במקומות המתאימים

בעיניי חובה להחתים את מיקו. גם את בן אוזן אם נקבל את בן של החצי הראשון של העונה (ענק!) ולא של החצי השני (דעך).

יאללה הפועל
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 11/06/2015 :  13:58:37  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האיש עם הצעיף האדום

תשאירו קצת מקום וכסף לשחקנים חדשים....

וברצינות אנו זקוקים לשני חלוצים טובים שלפחות אחד מהם סקורר עם קבלות,
קשר-שניים ברמת לאומית וכדאי גם לתגבר את ההגנה בשחקן אחד לפחות משחקני ההגנה הטובים בלאומית.

לעניין מזור בפרט - למרות עונה נהדרת שלו אני חושב שהליגה הלאומית גדולה עליו, בטח לא כשחקן הרכב (כמחליף זו בהחלט אופציה). אני יכול להיזכר בקלות ב3-4- מקרים בעונת הירידה שאיבד כדורים קריטיים מאחור בצורה מאד לא אחראית בלשון המעטה שהובילו לספיגת שערים.אגב גם חוטה הוא בלם ברמה סבירה ולא יותר ללאומית.

ההחתמות עד עכשיו:
סיידוף,גולן,ברוכיאן ועוז כולן במקום ועכשיו צריך לחזק במקומות המתאימים

בעיניי חובה להחתים את מיקו. גם את בן אוזן אם נקבל את בן של החצי הראשון של העונה (ענק!) ולא של החצי השני (דעך).

יאללה הפועל

חובה, חובה, חובה, חברות בעמותה חידשת?
עבור לתחילת הדף

קטמוני מושבע קטמוני מושבע מנותק

95 הודעות

נשלח - 13/06/2015 :  09:01:27  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שי מזור היה לטעמי מנקודות האור בליגה הלאומית וגם אם טעה פה ושם,זה עוד לא הופך אותו,במיוחד בגילו הצעיר,לשחקן שלא צריך לתת לו הזדמנות נוספת בלאומית.בן אוזן גם מתאים לליגה הזאת והדעיכה שלו במחצית השנייה של העונה נבעה כמובן מפציעה לא קלה. בנוגע לחוטה וגולן בגילו,אני לא רגוע בכלל לאור איטיותם..צריך להביא בכל מקרה בלם זר נוסף.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מה עם בן אוזן? ממשיך? נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07