משתמש |
מה עם בן אוזן? ממשיך?  |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 08/06/2015 : 12:21:01
|
בן אוזן שחקן ענק האם הוא ממשיך איתנו?
|
|
המודיע
363 הודעות |
נשלח - 08/06/2015 : 15:22:00
|
יושבים איתו היום. |
 |
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 09/06/2015 : 07:22:15
|
מדאיג שדווקא שני הצעירים הכי מבטיחים שהיו לנו השנה, בן אוזן ומיקו עדיין לא חתמו |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 09/06/2015 : 16:53:40
|
מאמין שהכל יהיה בסדר |
אליה |
 |
|
המודיע
363 הודעות |
נשלח - 10/06/2015 : 16:12:39
|
עם בן אוזן ישבו השבוע ומירב הפרטים מוסכמים אם כי עדיין לא חתומים ועדיין לא התקבלה תשובתו הסופית. אנו מאמינים שלבסוף הוא יסגור אצלנו.
לגבי מיקו מזור וירין, עדיין ישנם נושאים פתוחים הדורשים את אישורה של ביתר בעניין העברתם. |
 |
|
האיש עם הצעיף האדום
86 הודעות |
נשלח - 11/06/2015 : 13:46:29
|
תשאירו קצת מקום וכסף לשחקנים חדשים....
וברצינות אנו זקוקים לשני חלוצים טובים שלפחות אחד מהם סקורר עם קבלות, קשר-שניים ברמת לאומית וכדאי גם לתגבר את ההגנה בשחקן אחד לפחות משחקני ההגנה הטובים בלאומית.
לעניין מזור בפרט - למרות עונה נהדרת שלו אני חושב שהליגה הלאומית גדולה עליו, בטח לא כשחקן הרכב (כמחליף זו בהחלט אופציה). אני יכול להיזכר בקלות ב3-4- מקרים בעונת הירידה שאיבד כדורים קריטיים מאחור בצורה מאד לא אחראית בלשון המעטה שהובילו לספיגת שערים.אגב גם חוטה הוא בלם ברמה סבירה ולא יותר ללאומית.
ההחתמות עד עכשיו: סיידוף,גולן,ברוכיאן ועוז כולן במקום ועכשיו צריך לחזק במקומות המתאימים
בעיניי חובה להחתים את מיקו. גם את בן אוזן אם נקבל את בן של החצי הראשון של העונה (ענק!) ולא של החצי השני (דעך).
יאללה הפועל  |
 |
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 11/06/2015 : 13:58:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האיש עם הצעיף האדום
תשאירו קצת מקום וכסף לשחקנים חדשים....
וברצינות אנו זקוקים לשני חלוצים טובים שלפחות אחד מהם סקורר עם קבלות, קשר-שניים ברמת לאומית וכדאי גם לתגבר את ההגנה בשחקן אחד לפחות משחקני ההגנה הטובים בלאומית.
לעניין מזור בפרט - למרות עונה נהדרת שלו אני חושב שהליגה הלאומית גדולה עליו, בטח לא כשחקן הרכב (כמחליף זו בהחלט אופציה). אני יכול להיזכר בקלות ב3-4- מקרים בעונת הירידה שאיבד כדורים קריטיים מאחור בצורה מאד לא אחראית בלשון המעטה שהובילו לספיגת שערים.אגב גם חוטה הוא בלם ברמה סבירה ולא יותר ללאומית.
ההחתמות עד עכשיו: סיידוף,גולן,ברוכיאן ועוז כולן במקום ועכשיו צריך לחזק במקומות המתאימים
בעיניי חובה להחתים את מיקו. גם את בן אוזן אם נקבל את בן של החצי הראשון של העונה (ענק!) ולא של החצי השני (דעך).
יאללה הפועל 
חובה, חובה, חובה, חברות בעמותה חידשת? |
 |
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 13/06/2015 : 09:01:27
|
שי מזור היה לטעמי מנקודות האור בליגה הלאומית וגם אם טעה פה ושם,זה עוד לא הופך אותו,במיוחד בגילו הצעיר,לשחקן שלא צריך לתת לו הזדמנות נוספת בלאומית.בן אוזן גם מתאים לליגה הזאת והדעיכה שלו במחצית השנייה של העונה נבעה כמובן מפציעה לא קלה. בנוגע לחוטה וגולן בגילו,אני לא רגוע בכלל לאור איטיותם..צריך להביא בכל מקרה בלם זר נוסף. |
 |
|
|
מה עם בן אוזן? ממשיך?  |
|