משתמש |
סקירה שבועית 4.6.15  |
המודיע
363 הודעות |
נשלח - 04/06/2015 : 20:09:14
|
ראשית, כרגיל בעונת המלפפונים, הרבה לא קורה כך שאין לי על מה לדווח כמעט... ובכל זאת ליקטתי מספר ידיעות.
הקבוצה הבוגרת: מספר שחקנים סיכמו בקבוצה כפי שפרסמתי בפוסט נפרד, והשאר עדיין בדין ודברים עם הצוות המקצועי ועם ההנהלה בהקשר לתיפקודם בעונה הבאה ובקשר לתנאי החוזה שלהם (בהתאמה). אנו מקווים שהכל יסתדר בסופו של דבר ובהקדם עם כל השחקנים.
בגזרת השחקנים החדשים אין חדש משום שרק לפני שבוע הסתיימו הליגות והשחקנים מצפים לשמוע האם בקבוצות שלהם יחדשו להם את החוזה וכן מצפים להצעות מפתות אחרות. הצוות המקצועי יצר קשר עם מספר שחקנים אך אלה הם גישושים ראשוניים בלבד.
שאר הפעילויות:
ליגת השכונות: ב- 16.6 משעה 16:00 יתקיים טורניר סיכום השנה של ליגת השכונות במגרש מבט שיטלו בו חלק גם הבנים וגם הבנות ואנו חייבים מתנדבים. מי שיכול להתנדב אנא ליצור קשר עם נועה 054-4932686.
קריית יערים: הקבוצה חזרה מטורניר בצרפת. כתבה תפורסם בקרוב מאד באתר הרשמי.
בית ספר לכדורגל: מתכוננים לסיום העונה.
פינת ההודעות:
הועד המנהל החדש מתחיל להכין את השנה הבאה על כל תחומי העשייה בקטמון (דיווחים מתומצתים תוכלו למצוא בפורום פרוטוקולים). הצעירים שבצוות לומדים את הנושאים והוותיקים מובילים את העשייה.
כפי שפורסם, מונה מנהל חדש לקבוצת הנוער אשר יהיה אחראי גם על כל שאר קבוצות הנוער (גם על זה יש פוסט נפרד). השנה החלטנו שמרכוס יהיה המלווה שלו מטעם ההנהלה והוא ידאג לקשר ישיר ורציף איתו בכדי לשפר את התקשורת בשני הכיוונים ובכדי שנקבל דיווח מפורט יותר באשר לכל הקבוצות.
לסיום, מי שלא חידש חברות, אז קדימה ומהר. כמו כן אנא עשו מאמץ למצוא חברים נוספים לעמותה. להזכירכם, אנו חייבים להגיע ליעד של 600 חברים עד לפתיחת העונה וכעת אנו עומדים רק על 300.
זיכרו שבקטמון, הקבוצה זה אני.
יאללה קטמון!!!
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 05/06/2015 : 09:56:14
|
אחלה מודיע. בד"כ הסקירות המצויינות האלו מתפרסמות בפורום הסגור לחברי עמותה. אולי הפעם זה מתאבן - למי שעדיין לא נרשם השנה? אגב, בעונה הרגילה התקציר, מטבע הדברים עשיר אפילו יותר |
 |
|
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 09/06/2015 : 22:30:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
אחלה מודיע.
לא אחלה מודיע. הוא לא ענה לברכות הנהדרות ליום הולדתו והוא גם לא דאג יחד עם חבריו לארגן מסיבת עלייה. מה, היה כל כך רע במסיבת העלייה הקודמת? אגב, מה קורה עם התזמורת?
|
 |
|
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 09/06/2015 : 22:36:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי המודיע
כפי שפורסם, מונה מנהל חדש לקבוצת הנוער אשר יהיה אחראי גם על כל שאר קבוצות הנוער (גם על זה יש פוסט נפרד).
בחירה מאוד מאוד רעה, בלשון המעטה. מן הפח אל הפחת.
|
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 10/06/2015 : 16:05:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מיקי
כפי שפורסם, מונה מנהל חדש לקבוצת הנוער אשר יהיה אחראי גם על כל שאר קבוצות הנוער (גם על זה יש פוסט נפרד).
?
כי הוא יוצא ביתר?
אתה הראשון שראיתי שלא אוהב את המינוי הזה... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 11/06/2015 : 00:33:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
?
כי הוא יוצא ביתר?
אתה הראשון שראיתי שלא אוהב את המינוי הזה...
אני הראשון?! כנראה לא קראת בפורום רחל אימנו. מדובר בטיפוס מגעיל וחצוף, אולי אפילו יותר מקודמו בתפקיד. |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 11/06/2015 : 10:15:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מיקי אני הראשון?! כנראה לא קראת בפורום רחל אימנו. מדובר בטיפוס מגעיל וחצוף, אולי אפילו יותר מקודמו בתפקיד.
מיקי, זה מהיכרות אישית? פורום רחל אימנו הוא לא ממש מקור מוסמך, וגם שם יש רק כותב אנונימי אחד (להיות סטפן קרי זה לא כבוד גדול השבוע, בינתיים) שאמר משהו.
|
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 11/06/2015 : 14:30:44
|
[/quote]
?
כי הוא יוצא ביתר?
אתה הראשון שראיתי שלא אוהב את המינוי הזה... [/quote] אני הראשון?! כנראה לא קראת בפורום רחל אימנו. מדובר בטיפוס מגעיל וחצוף, אולי אפילו יותר מקודמו בתפקיד. [/quote]
מיקי יקירי, אם אתה שואב את המידע שלך מפורום רחל אני מתפלא שאתה עדיין אוהד של קטמון... |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
המודיע
363 הודעות |
נשלח - 11/06/2015 : 18:51:24
|
סקירה שבועית חדשה לשבוע זה פורסמה בפורום חברי העמותה. יש בה פרטים חדשים לגבי החתמות אפשריות ועוד פרטים לגבי מה שמתרחש במועדון שלנו. שווא לקרא!!!
אהה..... ומי שלא חבר עדיין.... כדאי שירשם כחבר וכך יוכל לקרא ולדעת מה הולך בבית שלנו. |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 11/06/2015 : 19:27:03
|
חבל!!!
|
 |
|
המודיע
363 הודעות |
נשלח - 11/06/2015 : 19:34:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
חבל!!!
מה חבל? |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 11/06/2015 : 19:40:18
|
שרק חברי עמותה ומשלמי כרטיסים קבוע לא? |
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 11/06/2015 : 20:40:29
|
אני מודה שפספסתי . מי מונה במקום שלומי עמר ? |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 11/06/2015 : 22:04:14
|
מיקי, הבחירה הכי טובה כרגע זה לעשות חברות בעמותה. |
 |
|
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 12/06/2015 : 00:19:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי מיקי אני הראשון?! כנראה לא קראת בפורום רחל אימנו. מדובר בטיפוס מגעיל וחצוף, אולי אפילו יותר מקודמו בתפקיד.
מיקי, זה מהיכרות אישית?
כן, מהיכרות אישית לצערי.
|
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 12/06/2015 : 10:49:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
שרק חברי עמותה ומשלמי כרטיסים קבוע לא?
זאת פריבילגיה של חברי העמותה חוץ מזה שלפעמים נכתבים שם דברים שמתאימים רק לפורום סגור |
 |
|
סקירה שבועית 4.6.15  |
|