פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סיכום שלי לבחירות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סיכום שלי לבחירות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם סיכום שלי לבחירות נושא הבא
עמוד: מתוך 3

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  19:30:40  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mbs

אז זהו שאני כלל לא מתחבא, כל חבר עמותה בלחיצה פשוטה יכול להכיר את שמי כי בניגוד לאחרים ובדיוק כמוך כתבתי את שמי במפורש. עכשיו, אם נפגעת מה"אואטינג" אני מצטער באמת ובתמים (ולמען הסר ספק אין פה ציניות או משהו אחר) ניסיתי להראות לך, אולי לא בדרך הכי נכונה, כמה זה מעצבן שמשהו שאמור להיות דיסקרטי הופך פומבי. ושוב מצטער אם נפגעת מכך. שנית בהודעה שלך עשית ועוד איך אואטינג לאותו אוהד, ממליץ לך לקרוא שוב את הודעותיך. למען הסר ספק אני לא מבייש להצהיר, על אף שהבחירות חשאיות שבחרתי באותו המועמד שהוא אוהד יקר ומוערך ביותר.

לא עשיתי אאוטינג לבחור - אתה מתבלבל עם שם אחר שכתבתי (אתה גם עשית אאוטינג לאורקי)
בכל אופן לא אכפת לי על האאוטינג שלי
וכמו שכתבתי קודם יאללה ניצחתם
קטמון הכי טובה ונאורה בעולם
אתם מוזמנים לסגור למחוק ולהעלים את הפוסט
היידה קטמון
עבור לתחילת הדף

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  19:39:03  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אייל, מקווה שקיבלת את את ההודעה שהשבתי לך בפרטי, אני קצת מוגבל טכנולוגית, מקווה שהיא הגיעה.
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  19:50:21  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eyal

ציטוט:
נשלח במקור על ידי mbs

אז זהו שאני כלל לא מתחבא, כל חבר עמותה בלחיצה פשוטה יכול להכיר את שמי כי בניגוד לאחרים ובדיוק כמוך כתבתי את שמי במפורש. עכשיו, אם נפגעת מה"אואטינג" אני מצטער באמת ובתמים (ולמען הסר ספק אין פה ציניות או משהו אחר) ניסיתי להראות לך, אולי לא בדרך הכי נכונה, כמה זה מעצבן שמשהו שאמור להיות דיסקרטי הופך פומבי. ושוב מצטער אם נפגעת מכך. שנית בהודעה שלך עשית ועוד איך אואטינג לאותו אוהד, ממליץ לך לקרוא שוב את הודעותיך. למען הסר ספק אני לא מבייש להצהיר, על אף שהבחירות חשאיות שבחרתי באותו המועמד שהוא אוהד יקר ומוערך ביותר.

לא עשיתי אאוטינג לבחור - אתה מתבלבל עם שם אחר שכתבתי (אתה גם עשית אאוטינג לאורקי)
בכל אופן לא אכפת לי על האאוטינג שלי
וכמו שכתבתי קודם יאללה ניצחתם
קטמון הכי טובה ונאורה בעולם
אתם מוזמנים לסגור למחוק ולהעלים את הפוסט
היידה קטמון

לא כל כך מבין מה התועלת בשיח על מנצחים ומפסידים. קטמון לא ניצחה אותך ואיש לא הפסיד.

קטמון היא לא מקשה אחת, היא 522 חברי עמותה ועוד אלפי אוהדים נוספים. כתבת את דעתך על התבטאות של חבר עמותה אחד וכמה וכמה אוהדים אחרים לא הסכימו איתך הן על פירושה והן על התגובה לה באותו דיון.

אתה מוזמן להמשיך ולהחזיק בכל דעה שהיא וגם להביע אותה בכל מקום שתבחר. אין שום צורך למחוק דבר, לפחות לדעתי.

אשר לחוג'ה עצמו, אני יכול רק לשמוח שמחה שלמה על כך שהוא חידש את חברותו בעמותה ולקוות שיישב עם כולנו ביציע במהרה בימינו וברוח הטובה ביותר שאפשר. הוא אדם יקר ויש לו זכויות אדירות בהפועל ירושלים ובהפועל קטמון ירושלים. אני גם די בטוח שאין איש בקטמון, לרבות אותו מגיב, שאינו שמח בחזרתו של כפיר לשורותינו.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  20:26:50  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עגלה

orky זה אור סדן?!?!

הכינוי שלי עוד מהשאש.

ותודה mbs! ובאמת שאין לי בעיה שיידעו מי אני. אפילו חשבתי שהשם שלי מופיע בפרטים

נערך על ידי - orky ב-19/05/2015 20:31:35
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  22:08:36  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eyal

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

איל
אנחנו אנשי קטמון
יש לקטמון שם טוב ואנו דואגים לו
אנחנו לא מתביישים בכך
אנחנו גאים בכך
חבר עמותה העיר הערה מיותרת
דנו בה הפורום הסגור
אתה שאחראי על המילה הכתובה והמדוברת
יודע את ההבדל בין אחד שטעה
לבין הקביעה שלך על הערות גזעניות של חברי עמותה
אתה חוטא בחטא דומה

ירון חברי הטוב
mbs והאדום מהכפר
עייפתי מהוויכוחים
אתם צודקים אני טועה
קטמון נהדרת ומושלמת כיפאק היי כיפאק היי כיפאק היי
כל הכבוד לשני חברי העמותה שהצילו את קטמון משיני ה"אריה מכלוף דרעי"
תמחקו בבקשה את הפוסט
ותבוא הברכה על הפועל קטמון
רק אושר ובריאות לכולם
ולא לשכוח למחזר בקבוקים

אני חבר בעמותה אין לי מושג על מה אתה מדבר. מהדו-שיח שהתנהל כאן אני מבין שמדובר בההערה של אדם אחד שספק התכוון ספק התנצל ולבטח מדבר בשם עצמו ואתה עשית פה כ"כ הרבה רעש שאילולא ידעתי אחרת הייתי חושב שאתה אמנון לוי או הליצן הזה עמיר פלג שליקט שמועות חצאי אמיתות ועשה "אאוטינג" לארגון הרשע של קטמון . אז תודה את הנזק כבר גרמת גם אם לא התכוונת ויושרה עיתונאית רחוקה ממך כמרחק שעריים מברצלונה.
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  22:27:25  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eyal

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

איל
אנחנו אנשי קטמון
אנחנו לא מתביישים בכך
אנחנו גאים בכך
דנו בה הפורום הסגור
אתה חוטא בחטא דומה

ירון חברי הטוב
mbs והאדום מהכפר
עייפתי מהוויכוחים
אתם צודקים אני טועה
תמחקו בבקשה את הפוסט
רק אושר ובריאות לכולם
ולא לשכוח למחזר בקבוקים

אני חבר בעמותה אין לי מושג על מה אתה מדבר. מהדו-שיח שהתנהל כאן אני מבין שמדובר בההערה של אדם אחד שספק התכוון ספק התנצל ולבטח מדבר בשם עצמו ואתה עשית פה כ"כ הרבה רעש שאילולא ידעתי אחרת הייתי חושב שאתה אמנון לוי או הליצן הזה עמיר פלג שליקט שמועות חצאי אמיתות ועשה "אאוטינג" לארגון הרשע של קטמון . אז תודה את הנזק כבר גרמת גם אם לא התכוונת ויושרה עיתונאית רחוקה ממך כמרחק שעריים מברצלונה.

בשביל מה לעבור לפסים אישיים? היה דיון ענייני עד עכשיו.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  22:35:49  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eyal

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

איל
אנחנו אנשי קטמון
אנחנו לא מתביישים בכך
אנחנו גאים בכך
דנו בה הפורום הסגור
אתה חוטא בחטא דומה

ירון חברי הטוב
mbs והאדום מהכפר
עייפתי מהוויכוחים
אתם צודקים אני טועה
תמחקו בבקשה את הפוסט
רק אושר ובריאות לכולם
ולא לשכוח למחזר בקבוקים

בשביל מה לעבור לפסים אישיים? היה דיון ענייני עד עכשיו.

לא היה פה שום דבר ענייני. ציטוט חלקי לא ברור של אדם בודד במרחב האינטרנטי שהפך קרדום לחפור במועדון באנשים באוהדים...הכול חוץ מענייני.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 20/05/2015 :  00:20:20  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם כבר אז כבר בואו נהיה עניניים.
נניח לרגע לאמירה ההיא שהבעירה את האש, שכולם כולל הבעלים שלה מסכימים שלא היתה האמירה הכי מוצלחת שבעולם.

אז מה אתה בעצם אומר איל, שקטמון היא עמותה גזענית?
או למצער - שכפיר לא נבחר בגלל מוצאו?

[אגב, שיניתי את הפרופיל שלי כך ששמי המלא מופיע (תודה מאיר) לידיעת הציבור]
עבור לתחילת הדף

מר בחור מר בחור מנותק

22 הודעות

נשלח - 21/05/2015 :  00:17:55  הצג פרופיל שלח ל- מר בחור הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי mbs

מצטער שאני לא מצטרף לתחושתך שהייתה אמירה גזענית. אנסה להסביר, באופן כללי, בשבילי לפחות, מאוד קשה לעיתים קרובות במדיות הכתובות כמו הודעות או סמס להבין לאשורם טונים ורצונות אמיתיים של כותב ההודעה. (מה שהשולח כותב בתום לב, יכול לעיתים להתפרש כציניות או העלבה אצל קורא אחר או המקבל, בדיבור פנים אל פנים זה קורה פחות) לטעמי וזו רק דעתי האישית, לא הייתה הערה גזענית אלא רק השוואה, משל, ניסיון המחשה מאוד מאוד לא מוצלח שהתפרש אצל אחדים כהערה גזענית. הכותב התנצל, גם אם בלשון רפה משהו, על דרך ההתפרשות שבה חלק מהקוראים הבינו את דבריו.

שוב יוצא שאני מסכים עם מר בחור שפה

סליחה אדום מהכפר אבל מר בחור זה אני
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 21/05/2015 :  00:45:22  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מר בחור

ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי mbs

מצטער שאני לא מצטרף לתחושתך שהייתה אמירה גזענית. אנסה להסביר, באופן כללי, בשבילי לפחות, מאוד קשה לעיתים קרובות במדיות הכתובות כמו הודעות או סמס להבין לאשורם טונים ורצונות אמיתיים של כותב ההודעה. (מה שהשולח כותב בתום לב, יכול לעיתים להתפרש כציניות או העלבה אצל קורא אחר או המקבל, בדיבור פנים אל פנים זה קורה פחות) לטעמי וזו רק דעתי האישית, לא הייתה הערה גזענית אלא רק השוואה, משל, ניסיון המחשה מאוד מאוד לא מוצלח שהתפרש אצל אחדים כהערה גזענית. הכותב התנצל, גם אם בלשון רפה משהו, על דרך ההתפרשות שבה חלק מהקוראים הבינו את דבריו.

שוב יוצא שאני מסכים עם מר בחור שפה

סליחה אדום מהכפר אבל מר בחור זה אני

ענק

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

אחד העם אחד העם מנותק

86 הודעות

נשלח - 21/05/2015 :  17:48:39  הצג פרופיל שלח ל- אחד העם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תגידו את האמת - נכון כל השירשור הזה- הוא מזימה שיווקית של חברי העמותה ?
מייצרים מצג של:'הנה יש פה חדר סגור שבו קורים כל הדברים המעניינים'
-משעמם בפורום הפתוח ? בואו לקבל את המיץ, את העסיס, את ההארדקור אצלנו בפורום הסגור...
אחלה אסטרטגיה להחתים עוד חברים לעמותה !
עבור לתחילת הדף

dvd_lvl dvd_lvl מנותק

29 הודעות

נשלח - 22/05/2015 :  03:16:33  הצג פרופיל שלח ל- dvd_lvl הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכלתם ת'ראש!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם סיכום שלי לבחירות נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07