פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סיכום שלי לבחירות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סיכום שלי לבחירות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם סיכום שלי לבחירות נושא הבא
עמוד: מתוך 3

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  14:05:05  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

זה מצחיק לכתוב אמירה מתסיסה ואז לכתוב "עברנו הלאה". אני חושב בכל אופן שכל עוד דבר לא קשור לעניינים שקשורים קשר ישיר לקבוצה, ואייל חושב שהנושא רלוונטי אליו - הוא רלוונטי אליו. לא משנה אם הוא חבר עמותה, היה חבר עמותה, או כל דבר אחר.

ואני באמת לא מתייחס לתוכן ההודעה, חוץ מזה שהיא לבטח לא קשורה קשר ישיר לקבוצה.

מה שהפריע לי הוא שמועלה פה במרומז עניין שמי שלא נחשף אליו לא ממש יכול להבין.
כמו שכתב קרפד, היתה אל העניין התייחסות וגינוי ואפילו, אם אני זוכר נכון, שירשור נפרד.
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  16:49:36  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

אני חושב שכבר מיד אחרי שפורסמה אותה הודעה היא קיבלה גינוי מהרבה מאד כיוונים...

טוב הבנתי אתם מעדיפים לטמון את הראש בחול ולהתעלם במקום להתמודד עם הנושא.
(וקרפד, בוא לא ניתמם מי שהגיב לבחור הזה היו 90% מהחברים של המועמד ולא אנשים נטראליים)
תזכרו את הדיון הזה בפעם הבאה שאתם מתכוונים להתטרחן על שחקן טיפש שמקלל ערבים - נאה דורש נאה מקיים.

(אבי טמקין אל תשכח לשמור את ההודעה הזאת לעתיד אם אני אתמודד על אחד מתפקידי העמותה)
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  17:05:50  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eyal

ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

אני חושב שכבר מיד אחרי שפורסמה אותה הודעה היא קיבלה גינוי מהרבה מאד כיוונים...

טוב הבנתי אתם מעדיפים לטמון את הראש בחול ולהתעלם במקום להתמודד עם הנושא.
(וקרפד, בוא לא ניתמם מי שהגיב לבחור הזה היו 90% מהחברים של המועמד ולא אנשים נטראליים)
תזכרו את הדיון הזה בפעם הבאה שאתם מתכוונים להתטרחן על שחקן טיפש שמקלל ערבים - נאה דורש נאה מקיים.

(אבי טמקין אל תשכח לשמור את ההודעה הזאת לעתיד אם אני אתמודד על אחד מתפקידי העמותה)

אתה יודע, יש עוד מדיות חברתיות חוץ מהפורום הסגור. תאמין או לא אבל תגובות היו והן לא היו רק מתומכי המועמד שנפגע
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  17:06:40  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אייל, נראה לי שמבחינת רובנו ברור לחלוטין שאמרה כזאת ראויה לגנאי ואנחנו אפילו לא טורחים לכתוב את זה מרוב שזה ברור.
לא צריך לטאטא כלום כי לא קרה שום דבר. אוהד אחד נפל בלשונו ואפילו לא אדם אחד הזדהה עם האמרה שלו.
עבור לתחילת הדף

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  17:08:40  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אייל על זה בדיוק דיברתי, אין לך מושג על מה דובר מאחר שהדיון נערך בפורום הסגור. היופי בפורום הפתוח שעקרונית אתה לא צריך להזדהות וכותב מאחורי כינוי (אם כי בוא נודה על האמת כולנו יודעים מי הוא מי) בסגור כפי שאתה יודע מופיע שמך האמיתי וזה מקום לקיים דיון בפרטים שלא רוצים שמי שאינו חבר עמותה ייחשף אליהם. כך שזה שאתה מצוטט משפטים מהסגור בו אינך חבר, זה לא נראה לי תקין, ללא כל קשר לסוגיה שהעלת וצריכה להיסגר בפורום בו הועלתה. מי כמוך יודע מהקרירה שלך שאם אעז ואנחש כללה כתיבה במדורי הספורט במקומונים בעירנו הנאווה. כפי שידוע לך עיתונים אלו אינם מחסירים ולו הזדמנות ותהיה הקטנה ביותר, לדוגמא הסוגייה שהעלת, לנגח את קטמון על רקע האהדה הפרטית של חלק מהכתבים ורצונם, שהוא רצון רבים שהמציאות האדומה בעיר תהיה שונה מכפי שהיא כעת. כמו כן בכובעך העכשווי, כדובר עירייה חשובה ואדם הבקיא בתקשורת אני בטוח שלא כל ישיבה סגורה של העירייה שלכם אתה רוצה שתגיע למקומונים שיעשו ממנה שמחו ושישו וזאת מבלי לדעת את כל ההתרחשות ומה באמת ארע. אוסיף ואומר שאני בטוח שכבודו לא מתבטא בשיחות סגורות כפי שהוא מתבטא מול כתבים בעבודתו. אי לכך מה שעשית כאן גובל בחוצפה גם אם אני תומך במקצת מדבריך, זה לא המקום לדון בפרטים שאין לי מושג איך נחשפת אליהם.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  17:24:06  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מדאיגה אותי ה"זליגה" מהפורום הסגור כלל וכלל.
אני מסכים אבל עם קרפד, זו מעידה של של אוהד אחד, איני בטוח שיש לקיים דיון מעל לכמה הגינויים שהיו שם.

אגב, mbs, אין לי מושג מי אתה והכינוי לא מקל על הסיפור :)

נערך על ידי - orky ב-19/05/2015 17:25:27
עבור לתחילת הדף

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  17:34:23  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהזדמנות אגלה לך... מזל טוב על האמון המחודש שקיבלת מהחברים
עבור לתחילת הדף

עגלה עגלה מנותק

121 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  17:51:58  הצג פרופיל שלח ל- עגלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
orky זה אור סדן?!?!
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  18:04:34  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mbs

אייל על זה בדיוק דיברתי, אין לך מושג על מה דובר מאחר שהדיון נערך בפורום הסגור. היופי בפורום הפתוח שעקרונית אתה לא צריך להזדהות וכותב מאחורי כינוי (אם כי בוא נודה על האמת כולנו יודעים מי הוא מי) בסגור כפי שאתה יודע מופיע שמך האמיתי וזה מקום לקיים דיון בפרטים שלא רוצים שמי שאינו חבר עמותה ייחשף אליהם. כך שזה שאתה מצוטט משפטים מהסגור בו אינך חבר, זה לא נראה לי תקין, ללא כל קשר לסוגיה שהעלת וצריכה להיסגר בפורום בו הועלתה. מי כמוך יודע מהקרירה שלך שאם אעז ואנחש כללה כתיבה במדורי הספורט במקומונים בעירנו הנאווה. כפי שידוע לך עיתונים אלו אינם מחסירים ולו הזדמנות ותהיה הקטנה ביותר, לדוגמא הסוגייה שהעלת, לנגח את קטמון על רקע האהדה הפרטית של חלק מהכתבים ורצונם, שהוא רצון רבים שהמציאות האדומה בעיר תהיה שונה מכפי שהיא כעת. כמו כן בכובעך העכשווי, כדובר עירייה חשובה ואדם הבקיא בתקשורת אני בטוח שלא כל ישיבה סגורה של העירייה שלכם אתה רוצה שתגיע למקומונים שיעשו ממנה שמחו ושישו וזאת מבלי לדעת את כל ההתרחשות ומה באמת ארע. אוסיף ואומר שאני בטוח שכבודו לא מתבטא בשיחות סגורות כפי שהוא מתבטא מול כתבים בעבודתו. אי לכך מה שעשית כאן גובל בחוצפה גם אם אני תומך במקצת מדבריך, זה לא המקום לדון בפרטים שאין לי מושג איך נחשפת אליהם.

היי MBS
ראשית אני לא יודע אם אני צריך להיות מוחמא או מפוחד מזה שאתה יודע עלי כל כך הרבה אבל אין ספק שאתה יודע לעשות אאוטינג . (אגב בדקתי ובפוסט ההוא הגבת עניינית לסוגיה הפורמלית ולא להערה הרדודה של חבר העמותה)
אני מבין שמה שחשוב כאן זו הפגיעה בחופש הדיון של הפורום ולא בהערות הגזעניות של חברי העמותה.
לפיכך, מאחר ומה שחשוב זה שמה הטוב של קטמון ולא האידיאל שכל אדם שווה באשר הוא מבחינתי מנהל הפורום מוזמן למחוק את הפוסט.
(ואם אני יכול לעשות זאת תגידו לי איך)
ובא לקטמון גואל

נערך על ידי - eyal ב-19/05/2015 18:05:09
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  18:24:50  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איל
אנחנו אנשי קטמון
יש לקטמון שם טוב ואנו דואגים לו
אנחנו לא מתביישים בכך
אנחנו גאים בכך
חבר עמותה העיר הערה מיותרת
דנו בה הפורום הסגור
אתה שאחראי על המילה הכתובה והמדוברת
יודע את ההבדל בין אחד שטעה
לבין הקביעה שלך על הערות גזעניות של חברי עמותה
אתה חוטא בחטא דומה

ירון

נערך על ידי - yarond ב-19/05/2015 18:30:57
עבור לתחילת הדף

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  18:33:37  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטער שאני לא מצטרף לתחושתך שהייתה אמירה גזענית. אנסה להסביר, באופן כללי, בשבילי לפחות, מאוד קשה לעיתים קרובות במדיות הכתובות כמו הודעות או סמס להבין לאשורם טונים ורצונות אמיתיים של כותב ההודעה. (מה שהשולח כותב בתום לב, יכול לעיתים להתפרש כציניות או העלבה אצל קורא אחר או המקבל, בדיבור פנים אל פנים זה קורה פחות) לטעמי וזו רק דעתי האישית, לא הייתה הערה גזענית אלא רק השוואה, משל, ניסיון המחשה מאוד מאוד לא מוצלח שהתפרש אצל אחדים כהערה גזענית. הכותב התנצל, גם אם בלשון רפה משהו, על דרך ההתפרשות שבה חלק מהקוראים הבינו את דבריו.
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  18:50:48  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mbs

מצטער שאני לא מצטרף לתחושתך שהייתה אמירה גזענית. אנסה להסביר, באופן כללי, בשבילי לפחות, מאוד קשה לעיתים קרובות במדיות הכתובות כמו הודעות או סמס להבין לאשורם טונים ורצונות אמיתיים של כותב ההודעה. (מה שהשולח כותב בתום לב, יכול לעיתים להתפרש כציניות או העלבה אצל קורא אחר או המקבל, בדיבור פנים אל פנים זה קורה פחות) לטעמי וזו רק דעתי האישית, לא הייתה הערה גזענית אלא רק השוואה, משל, ניסיון המחשה מאוד מאוד לא מוצלח שהתפרש אצל אחדים כהערה גזענית. הכותב התנצל, גם אם בלשון רפה משהו, על דרך ההתפרשות שבה חלק מהקוראים הבינו את דבריו.

שוב יוצא שאני מסכים עם מר בחור שפה
מהכירות עם אותו אדם, גזען הוא לא, ואני לא חושב שזאת הייתה השוואה גזענית, סתם צירוף מקרים.

גם אני לא אהבתי את ההשוואה, אבל באמת שמדובר באדם תמים וטוב לב שנפל בלשונו.

אבל באמת שיותר מטריד זה שמוציאים דברים שנאמרים בפורום סגור שבו השמות חשופים, לפורום פתוח שבו כל אחד יכול לקרוא.

גם אם לא מדובר בסודות עמותה מהותיים שיכולים לגרום לנזק
מי שכותב בפורום סגור של חברי העמותה, יודע שיש בדיוק 522 איש שרשאים לקרוא אותו, וממש לא לוקח בחשבון שיבואו אנשים מסוימים ויעשו "אאוטינג" לדברים שהוא כותב.

אפילו אם מישהו כותב בפורום חברי עמותה שהוא חולם חלומות אירוטיים על סאסי בלילות, אין שום סיבה שזה יצא מפורום חברי העמותה.

אם אנשים לא ירגישו בנוח לכתוב שם את דעותיהם ומחשבותיים מהפחד שדברים יצאו החוצה, כל אחד יחשוב פעמיים לפני שהוא כותב שם משהו, והפורום יאבד מערכו.

זאת דעתי בכל אופן...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  19:05:16  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי mbs

שוב יוצא שאני מסכים עם מר בחור שפה
מהכירות עם אותו אדם, גזען הוא לא, ואני לא חושב שזאת הייתה השוואה גזענית, סתם צירוף מקרים.

גם אני לא אהבתי את ההשוואה, אבל באמת שמדובר באדם תמים וטוב לב שנפל בלשונו.

אבל באמת שיותר מטריד זה שמוציאים דברים שנאמרים בפורום סגור שבו השמות חשופים, לפורום פתוח שבו כל אחד יכול לקרוא.

גם אם לא מדובר בסודות עמותה מהותיים שיכולים לגרום לנזק
מי שכותב בפורום סגור של חברי העמותה, יודע שיש בדיוק 522 איש שרשאים לקרוא אותו, וממש לא לוקח בחשבון שיבואו אנשים מסוימים ויעשו "אאוטינג" לדברים שהוא כותב.

אפילו אם מישהו כותב בפורום חברי עמותה שהוא חולם חלומות אירוטיים על סאסי בלילות, אין שום סיבה שזה יצא מפורום חברי העמותה.

אם אנשים לא ירגישו בנוח לכתוב שם את דעותיהם ומחשבותיים מהפחד שדברים יצאו החוצה, כל אחד יחשוב פעמיים לפני שהוא כותב שם משהו, והפורום יאבד מערכו.

זאת דעתי בכל אופן...

מר אדום מהכפר
האיש היחידי שעשו לו אאוטינג בפוסט הזה זה אני על ידי mbs למרות שאני לא מתחבא מאחורי שום ניק בניגוד לך ולmbs.
אגב למועמד עשו אאוטינג מכוער אבל כאמור הס מלהזכיר.
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  19:12:09  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

איל
אנחנו אנשי קטמון
יש לקטמון שם טוב ואנו דואגים לו
אנחנו לא מתביישים בכך
אנחנו גאים בכך
חבר עמותה העיר הערה מיותרת
דנו בה הפורום הסגור
אתה שאחראי על המילה הכתובה והמדוברת
יודע את ההבדל בין אחד שטעה
לבין הקביעה שלך על הערות גזעניות של חברי עמותה
אתה חוטא בחטא דומה

ירון חברי הטוב
mbs והאדום מהכפר
עייפתי מהוויכוחים
אתם צודקים אני טועה
קטמון נהדרת ומושלמת כיפאק היי כיפאק היי כיפאק היי
כל הכבוד לשני חברי העמותה שהצילו את קטמון משיני ה"אריה מכלוף דרעי"
תמחקו בבקשה את הפוסט
ותבוא הברכה על הפועל קטמון
רק אושר ובריאות לכולם
ולא לשכוח למחזר בקבוקים

נערך על ידי - eyal ב-19/05/2015 19:13:10
עבור לתחילת הדף

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 19/05/2015 :  19:15:10  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז זהו שאני כלל לא מתחבא, כל חבר עמותה בלחיצה פשוטה יכול להכיר את שמי כי בניגוד לאחרים ובדיוק כמוך כתבתי את שמי במפורש. עכשיו, אם נפגעת מה"אואטינג" אני מצטער באמת ובתמים (ולמען הסר ספק אין פה ציניות או משהו אחר) ניסיתי להראות לך, אולי לא בדרך הכי נכונה, כמה זה מעצבן שמשהו שאמור להיות דיסקרטי הופך פומבי. ושוב מצטער אם נפגעת מכך. שנית בהודעה שלך עשית ועוד איך אואטינג לאותו אוהד, ממליץ לך לקרוא שוב את הודעותיך. למען הסר ספק אני לא מבייש להצהיר, על אף שהבחירות חשאיות שבחרתי באותו המועמד שהוא אוהד יקר ומוערך ביותר.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם סיכום שלי לבחירות נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07