| משתמש |
סיכום שלי לבחירות  |
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 18/05/2015 : 22:00:22
|
עכשיו משנדמו רעמי הבחירות אני רוצה לאחל הצלחה לנבחרים. את מרביתם אני לא מכיר אישית אבל שמעתי עליהם רק מילים טובות ואת אלה שאני מכיר קצרה היריעה מלהכיל את השבחים עליהם. אבל... בימי תעמולת הבחירות (בפורום של חברי העמותה) צפה ועלתה תופעה די מגעילה של אנשים שתוקפים מועמדים אחרים ורק בגלל שיש להם דיעה המנוגדת לזרם המרכזי ובמקום לשבח אותם על אמירתם הכנה בחרו לתקוף אותם ולנסות באמצעות פרשנות כזאת או אחרת של התקנון או העלאה באוב של ציטוטים שהוצאו מהקשר במטרה למנוע את מועמדותם ולאחר מכן להפחית בסיכויי ההצלחה שלהם. הפליא לעשות חבר עמותה טיפש אחד כאשר בחר להשוות את אחד המועמדים לאריה מכלוף דרעי (ואף כינה אותו בשם זה באחד המשחקים) וכתב כי "אין בעייה חוקית-פורמאלית שאריה מכלוף דרעי יחזור לכהן כשר בממשלת ישראל. הבעייה היא יותר ערכית נוכח הנסיבות שבגינן עזב את המערכת הפוליטית." האדם הזה לעניות דעתי צריך להתבייש בעצמו והיה ראוי שהיה מתנצל על השטויות שכתב - דבר שעד כה לא עשה.
|
|
|
mbs
295 הודעות |
נשלח - 18/05/2015 : 22:52:10
|
| ולמה לא כתבת הודעה זו בפורום חברי העמותה שם מקומה? |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 18/05/2015 : 23:41:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי mbs
ולמה לא כתבת הודעה זו בפורום חברי העמותה שם מקומה?
+1
את הכביסה המלוכלכת מכבסים בבית ולא מוציאים החוצה. מי שכותב משהו, ולא משנה מה, בפורום חברי עמותה, לא צריך לחשוש שהדברים שכתב יצאו לפורום הכללי ולמעשה לעיניי כל. |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 19/05/2015 : 00:59:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
+1
את הכביסה המלוכלכת מכבסים בבית ולא מוציאים החוצה. מי שכותב משהו, ולא משנה מה, בפורום חברי עמותה, לא צריך לחשוש שהדברים שכתב יצאו לפורום הכללי ולמעשה לעיניי כל.
זו לא תשובה עניינית |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 19/05/2015 : 06:27:06
|
| לדעתי צריך להשאיר את הבחירות מאחור. נאמר מה שנאמר, לא הכל היה נכון וראוי, אבל זה מאחורינו. הבחירות התקיימו ונבחרו מועמדים ראויים. עכשיו כולנו צריכים להפשיל שרוולים ולהתחיל לעבוד למען הקבוצה. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 19/05/2015 : 09:44:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
+1
את הכביסה המלוכלכת מכבסים בבית ולא מוציאים החוצה. מי שכותב משהו, ולא משנה מה, בפורום חברי עמותה, לא צריך לחשוש שהדברים שכתב יצאו לפורום הכללי ולמעשה לעיניי כל.
לא כתבתי את הנושא בפורום חברי העמותה כי אני לא חבר עמותה. יחד עם זאת, אני לא חושב שהייתי משנה פעולה מדרכי גם אם הייתי חבר עמותה. לדעתי זהו נושא השייך לכלל אוהדי הפועל קטמון ירושלים ולא רק לחברי העמותה. ומי שכתב את מה שכתב, ולא מעניין אותי כמה הוא אוהד ותיק, אני מציע לו שאת דעותיו החשוכות ישמור לעצמו.
והשאלה ששאלתם היא דרך מצוינת להתעלם מהעיקר ולהתעסק בטפל
|
נערך על ידי - eyal ב-19/05/2015 09:53:26 |
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 19/05/2015 : 10:08:32
|
אולי תתקדם הלאה ?
הבחירות הסתיימו. נאחל הצלחה לחברי הועד החדשים.
|
נערך על ידי - nachumco ב-19/05/2015 10:16:07 |
 |
|
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 19/05/2015 : 10:09:35
|
לא כתבתי את הנושא בפורום חברי העמותה כי אני לא חבר עמותה. יחד עם זאת, אני לא חושב שהייתי משנה פעולה מדרכי גם אם הייתי חבר עמותה. לדעתי זהו נושא השייך לכלל אוהדי הפועל קטמון ירושלים ולא רק לחברי העמותה. ומי שכתב את מה שכתב, ולא מעניין אותי כמה הוא אוהד ותיק, אני מציע לו שאת דעותיו החשוכות ישמור לעצמו.
והשאלה ששאלתם היא דרך מצוינת להתעלם מהעיקר ולהתעסק בטפל
[/quote]
מסכים איתך למרות שזה מבאס |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 19/05/2015 : 10:40:59
|
אתה לא חבר עמותה, אז הדיון שהיה שם לא נועד אליך. חוץ מזה שהתיאור שלך מעוות. וכמו שנחום כתב, עברנו הלאה. |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 19/05/2015 : 11:31:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
אתה לא חבר עמותה, אז הדיון שהיה שם לא נועד אליך. חוץ מזה שהתיאור שלך מעוות. וכמו שנחום כתב, עברנו הלאה.
זה מצחיק לכתוב אמירה מתסיסה ואז לכתוב "עברנו הלאה". אני חושב בכל אופן שכל עוד דבר לא קשור לעניינים שקשורים קשר ישיר לקבוצה, ואייל חושב שהנושא רלוונטי אליו - הוא רלוונטי אליו. לא משנה אם הוא חבר עמותה, היה חבר עמותה, או כל דבר אחר.
ואני באמת לא מתייחס לתוכן ההודעה, חוץ מזה שהיא לבטח לא קשורה קשר ישיר לקבוצה. |
 |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 19/05/2015 : 11:43:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
אתה לא חבר עמותה, אז הדיון שהיה שם לא נועד אליך. חוץ מזה שהתיאור שלך מעוות. וכמו שנחום כתב, עברנו הלאה.
לשיטתך אם הדבר נאמר במחשכים אז הוא צריך להישאר שמה??? לטעמי לא. איפה עיוותי את הדברים? עם כל הכבוד אני לא יודע מי אתה אבל אני בספק אם ראיתי אותך מגנה את הדברים שהעלאתי גם בפורום הסגור (ואם כן אז אני חוזר בי) לגבי העיוות אני לא חושב שעיוותי את המציאות - דבר אגב שנעשה לאותו מתמודד על ידי חבר עמותה אחר שלקח דברים שכתב המועמד - הוציא אותם מהקשרם ובכך לדעתי סגר את הגולל על ההתמודדות שלו. וכמובן שלא נשאר כדי לקבל תשובה מהמועמד שענה לו תשובה.
במידה ולא הובנתי: אין לי דבר וחצי דבר על כל המתמודדים: אלה שנבחרו ואלה שלא - כולם אנשים טובים וראויים. יש לי הרבה כנגד אותו איש שחוץ מלדבר/לכתוב שטויות לא עושה כלום. |
נערך על ידי - eyal ב-19/05/2015 11:46:12 |
 |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 19/05/2015 : 11:48:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי nachumco
אולי תתקדם הלאה ?
חבל שככה זורקים לפח דיון. אני עדיין לא שמעתי על בעיה שנפתרה על ידי עצימת עיניים |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 19/05/2015 : 12:07:57
|
איל אני לא חושב שהדיון מושלך לפח. אתה ואני שוחחנו הבוקר. ככה זה אצלנו - אנחנו קודם מתעסקים בפרוצדורה ואחרי זה במהות. יש לי דעה מאוד ברורה ונחרצת על ההתבטאות האמורה: היא מיותרת, היא לא ראויה וכאופטימיסט כרוני ומאמין בבני אדם אני רוצה לקוות שהיא נאמרה בטעות וללא כל כוונה עדתית או מתנשאת. אני במקום הדובר הייתי מושך את דברי בחזרה ומתנצל עליהם
|
ירון |
 |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 19/05/2015 : 12:09:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eyal
אולי תתקדם הלאה ?
חבל שככה זורקים לפח דיון. אני עדיין לא שמעתי על בעיה שנפתרה על ידי עצימת עיניים
אני מסכים עם הביקורת שלך על הדברים שנאמרו על ידי אותו בן אדם (נקרא לו X) אבל לא ירדתי לסוף דעתך לגבי מהות ה-"בעייה" והתופעה שתיארת. X מייצג רק את עצמו ולא הייתי בונה פה תאוריות על תופעות או דפוסים עליהם אפשר לקיים דיון. מה הבעיה אותה אתה רוצה פתור? |
 |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 19/05/2015 : 12:58:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה
ציטוט: נשלח במקור על ידי eyal
אולי תתקדם הלאה ?
חבל שככה זורקים לפח דיון. אני עדיין לא שמעתי על בעיה שנפתרה על ידי עצימת עיניים
אני מסכים עם הביקורת שלך על הדברים שנאמרו על ידי אותו בן אדם (נקרא לו X) אבל לא ירדתי לסוף דעתך לגבי מהות ה-"בעייה" והתופעה שתיארת. X מייצג רק את עצמו ולא הייתי בונה פה תאוריות על תופעות או דפוסים עליהם אפשר לקיים דיון. מה הבעיה אותה אתה רוצה פתור?
צריך להוקיע את זה ולא לטאטא מתחת לשולחן. התגובות שקיבלתי מהחברים פה זה לא תגובות של הוקע (למעט טל וירון) אלה תגובות כועסות של למה אני מעז לשתף בזה אנשים שאינם חברי עמותה.
|
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 19/05/2015 : 13:27:51
|
| אני חושב שכבר מיד אחרי שפורסמה אותה הודעה היא קיבלה גינוי מהרבה מאד כיוונים... |
 |
|
סיכום שלי לבחירות  |
|