פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

למוסיקנטים שביננו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  למוסיקנטים שביננו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם למוסיקנטים שביננו נושא הבא  

אודי ארנון אודי ארנון מנותק

74 הודעות

נשלח - 16/05/2015 :  09:12:26  הצג פרופיל שלח ל- אודי ארנון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמו באותו מערכון מיתולוגי של חבורת לול https://www.youtube.com/watch?v=RWVPu1SThQA
נאלצנו לבלות את שישי בצהריים בהאזנה לדיסקים של מוסיקה קלאסית במקום במשחק השבוע. והנה נפל לידנו דיסק, ומיד החלטנו לכתוב עליו במדורנו החדש "ביקורת מוזיקה קלאסית מיוחדת".
כבר מבחינה חיצונית נראה הדיסק שונה מהדיסקים אליהם הורגלנו, אין עליו תמונה של הזמר, המלחין הנגן או מישהו אחר האחראי ליצירה. רק מוזכרת שם תודה מיוחדת לאחראים אל ההפקה המוסיקלית והעיבודים עדי חיים וענבל גרשקוביץ. גם הביקורת מודה להם. הם עשו עבודה נהדרת. על העטיפה טמונה גם הבטחה. נאמר שם שזהו "חלק א'", כלומר המאזין רשאי לצפות גם לחלק ב' ואולי לחלקים ג', ו-ד'. כן ירבו.
מיד עם שמיעת היצירה הראשונה ידענו כי הדיסק הזה יעזור לנו לעבור בשלום את חודשי הפגרה הקשים הצפויים לנו. היצירה נפתחת בתיפוף המוכר של האולטרס ובעקבותיו מושמעת אחת היצירות הוותיקות שידענו - ניתן בהחלט להגדירה כהמנון הקבוצה. הדהוד הזמרה נשמע אוטנטי וממש חשנו כמי שמצויים במגרש כדורגל (גם אם לא ניתן היה להתעלם מחסרונם של השחקנים) בהמשך נשמעו גם מילות השיר בצורה ברורה וללא צנזורה, תוך ציון העובדה שהמנון מעמד הפועלים הבינ"ל הוא חלק מהמורשת עליה גדלו האוהדים, ושאלי אוחנה הוא מה שהוא.
בחירת השירים האחרים נעשתה מתוך רשימת השירים המקובלת על האוהדים אך בכל זאת אי אפשר להתחמק פה ממילת ביקורת. רוב השירים הם שירי אהדה רגילים, שהיו יכולים להתבצע כמעט ע"י כל קהל אוהדים של קבוצת הפועל בכל מקום שהוא. חסר לנו ההומור הדק המאפיין את שירי האוהדים האהובים עלינו. איפה כל החרא שאכלנו בליגה ג' עם הדגל האדום והחולצה של צ'ה גווארה? איפה הגילויים הצפויים לאותם קבלנים כאשר יגיעו לגיהינום? ויותר מכל חסרה לנו שורת המחץ המלהיבה "הפועל של האוהדים" שאמנם אין בה הומור, אך יש בה אמת כה חשובה ומרטיטה. האם השירים נבחרו כך שלא ירגיזו אף אחד, ומדוע נשמעות בהם המילים עולה ויאללה הפועל כל כך הרבה פעמים, שעה שרפרטואר השירים ביציע מגוון וטבול בהרבה יותר השראה?
אולם דברים אלה יתוקנו וודאי בהוצאת החלקים האחרים של הסדרה המלהיבה הזו. גם השיר האחרון נבחר ברוב טעם עפ"י מנגינה ידועה של מלחין וזמר מוכר עד מאוד. החלפת המילים נעשית ברוח יצירתית המאפיינת את הקבוצה, ושוב מוכח שאין על חוכמת ההמון של האוהדים באדום.
לסיכום בניגוד לשורה הידועה בשיר שעדיין אינו כלול באוסף הרמה משהו משהו , שינינו את ההיסטוריה, ויבואו על הברכה כל העושים במלאכה. מומלץ מאוד למי שטרם רכש את הדיסק לעשות זאת בהזדמנות הקרובה. הוא יהנה ממנו גם בתקופת הפגרה הקשה, וגם בדרכו למגרשים מרוחקים אליהם ייסע בעונה הקרובה – עפולה, נצרת, אשקלון וכו' וכו'.

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 16/05/2015 :  09:22:56  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אודי יופי של ביקורת.
וגם הדיסק עצמו מרגש וחזק, מכיל מספיק "רעל" משובח לכל הילדים שגדלים לתוך ההוויה הקטמונית.
אם כבר מוסיקה, אני מצפה לתזמורת קטמון כלי נשיפה שתקום במהרה בימינו וביציענו אמן.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 16/05/2015 :  13:54:46  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חוששתני שהדיסק קצת "פרווה" כי, בשל הוצאתו לאור ע"י הבריגדה, הוא מותאם גם לאוהדי הכדורסל. לכן אין איזכורי ליגה ג', יוסי סאסי, "הפועל של האוהדים" וכו'. לעומת זאת יש שם שיר אחד שהוא שיר כדורסל מובהק (מס' 6 כמדומני).
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 16/05/2015 :  13:59:43  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

חוששתני שהדיסק קצת "פרווה" כי, בשל הוצאתו לאור ע"י הבריגדה, הוא מותאם גם לאוהדי הכדורסל. לכן אין איזכורי ליגה ג', יוסי סאסי, "הפועל של האוהדים" וכו'. לעומת זאת יש שם שיר אחד שהוא שיר כדורסל מובהק (מס' 6 כמדומני).

ויש שם כמה שירים שהם שירי כדורגל מובהקים כמו " אני מקטמון " וכ'ו אבל זה לא משנה מי שלא רוצה לפארגן תמיד ימצא דרך
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 16/05/2015 :  14:19:08  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני
ויש שם כמה שירים שהם שירי כדורגל מובהקים כמו " אני מקטמון " וכ'ו אבל זה לא משנה מי שלא רוצה לפארגן תמיד ימצא דרך

גבעוני, לא צריך לקחת הכל כל כך ברצינות. בסה"כ הגבתי לשאלות בביקורת המוזיקלית המצויינת של אודי עם הסבר להיעדרם של שירים מסויימים.
ד"א השיר "אני מקטמון" הוא גם שיר שמושר בכדורסל. אין בכך שום ביקורת או חוסר פירגון, פשוט ציון עובדה.
וזה סבבה לגמרי שהבריגדה בוחרים משהו שהוא קונצנזוס ומתאים לכל האוהדים האדומים בעיר.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 16/05/2015 :  14:28:18  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

גבעוני, לא צריך לקחת הכל כל כך ברצינות. בסה"כ הגבתי לשאלות בביקורת המוזיקלית המצויינת של אודי עם הסבר להיעדרם של שירים מסויימים.
ד"א השיר "אני מקטמון" הוא גם שיר שמושר בכדורסל. אין בכך שום ביקורת או חוסר פירגון, פשוט ציון עובדה.
וזה סבבה לגמרי שהבריגדה בוחרים משהו שהוא קונצנזוס ומתאים לכל האוהדים האדומים בעיר.

השיר אני מקטמון הגיע לכדורסל דרך הכדורגל ובדיסק יש עוד שיר ששרים בכדורגל ולא בכדורסל אני חושב שהדיסק הוא טוב מאוד למרות שגם אני הייתי רוצה לראות שם עוד שירים
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 16/05/2015 :  14:40:11  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני
השיר אני מקטמון הגיע לכדורסל דרך הכדורגל ובדיסק יש עוד שיר ששרים בכדורגל ולא בכדורסל אני חושב שהדיסק הוא טוב מאוד למרות שגם אני הייתי רוצה לראות שם עוד שירים

אחלה דיסק ואני מקווה, כמו אודי, שיגיע גם חלק ב.
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 16/05/2015 :  15:56:34  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אי אפשר להתעלם מזה שארגון הברגידה נוסד, גדל וצמח דרך קבוצת הכדורסל.

ועם זאת, היום אין ספק שהוא מחובר לקטמון לא פחות מלקבוצת הכדורסל.

אז קודם כל צריך לזכור שזה רק חלק א', חלק ב' עשוי להיות הרבה יותר "קטמוני"

ודבר שני, מבחינה שיווקית וכלכלית, קהל היעד של הכדורסל הוא עדיין הרבה יותר גדול ומבוסס, כך שכן ברור לי למה הדיסק יותר נוטה לשירי הכדורסל.

בכל מקרה אני קניתי ברגע שיצא, ונהנה ממנו מאוד, דיסק מצוין, לא יכול לחכות כבר לחלק ב'

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם למוסיקנטים שביננו נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07