| משתמש |
אבירם ממשיך!  |
|
|
red moon
61 הודעות |
|
|
קטמוניסט12
79 הודעות |
נשלח - 13/05/2015 : 14:06:33
|
| יופי!!! מצויין... תוספת כוח רצינית |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 13/05/2015 : 15:31:14
|
חדשות פשוט מדהימות
מאז שעלינו הייתה תחושה די כבדה ומבאסת שאבירם לא ימשיך אחר כך היו כבר שמועות שהוא יחכה להצעה מליגת העל...
ההחתמה הזאת באמת מגיעה כרעם ביום בהיר!
אני חושב שאבירם בסופו של דבר עשה את ההחלטה הנכונה אבירם כבר בן 30, השיא מאוריו, וגם קריירה יפה ומכובדת שאף אחד לא ייקח לו.
לסיים את הקריירה בתור שחקן שמתנדנד בין ההרכב לספסל בהפועל עכו או הפועל רעננה בשביל עוד כמה זוזים נוספים, אני בטוח שגם הוא לא היה רוצה לסיים בצורה כל כך אפורה ומבאסת.
לעומת זאת יש לו אפשרות להיות כוכב אמיתי בקבוצת אוהדים מרגשת, לקבל ים שם אהבה, ומי יודע, אולי אם יישאר פה עוד שנתיים-שלוש יהפוך באמת לדמות מרכזית בהיסטוריה של קטמון, ואולי אפילו יירשם בדפי ההיסטוריה כראשון שמעלה קבוצת אוהדים לליגת העל.
אני יודע שרצתי פה קצת קדימה, אבל אני בהחלט רואה את זה קורה. אם אבירם הסכים לשחק איתנו בליגה א', ועכשיו בלאומית בשנת מעבר שהוא יודע שהקבוצה לא מכוונת לליגת העל, זה אומר שאין ספק שאבירם יוכל כבר להישאר אצלנו ולסיים פה את הקריירה. אולי כל הטקסים והאהבה ששי קיבל עשו לו משהו, והוא ירצה גם לסיים פה(אומנם לא יקבל את אותה אהבה בדיוק, אבל אולי קרוב לשם)
דבר אחד בטוח, עם החתמה ראשונה כמו אבירם, אני מרגיש הרבה יותר בטוח לגבי תקיעת היתד בלאומית בעונה הבאה. אבירם יהיה בין השחקנים הכי טובים בלאומית בעונה הבאה(אם לא הטוב שבהם) המגרשים הטובים בלאומית יאפשרו לו להביא את היכולות שלו בצורה הרבה יותר תדירה ובולטת. אפשר להיות רגועים, יש לנו כבר מי שירים כדורים נייחים וקרנות, ויבעט בעיטות חופשיות. עכשיו רק צריך לסגור עם ההגנה הזאת+סיידוף לעונה הבאה, וכבר יש לנו חצי קבוצה מוכנה  |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 13/05/2015 : 15:42:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
שהוא יודע שהקבוצה לא מכוונת לליגת העל 
למה לא לכוון לליגת העל?
|
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 13/05/2015 : 17:49:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
שהוא יודע שהקבוצה לא מכוונת לליגת העל 
למה לא לכוון לליגת העל?
דעתי האישית היא שאנחנו עוד לא בנויים ובשלים לליגת העל אולי עוד שנתיים-שלוש  |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 13/05/2015 : 18:56:34
|
אנחנו מכוונים לניצחון בכל משחק ובכל מסגרת, ולפיכך לעליית ליגה ולהנפת גביע המדינה וגביע הטוטו. יעדי הקבוצה לשנים הקרובות: ביסוס תשתיות ברמה של ליגת על: מחלקת נוער, מוניטין ניהולי, קהל (כרגע, בשלושת הנושאים יש לנו עוד הרבה דרך לפנינו, בלי לזלזל לרגע במה שנעשה). |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 13/05/2015 : 20:43:24
|
| פשוט מעולה. |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 13/05/2015 : 22:27:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
אנחנו מכוונים לניצחון בכל משחק ובכל מסגרת, ולפיכך לעליית ליגה ולהנפת גביע המדינה וגביע הטוטו. יעדי הקבוצה לשנים הקרובות: ביסוס תשתיות ברמה של ליגת על: מחלקת נוער, מוניטין ניהולי, קהל (כרגע, בשלושת הנושאים יש לנו עוד הרבה דרך לפנינו, בלי לזלזל לרגע במה שנעשה).
שלא ישמע מדברי שאני מציע "לתת" משחקים בשביל חלילה לא לעלות. ברור שכל משחק בכל מסגרת צריך לשאוף לנצח
הכוונה שלי היא שלא צריך לבנות קבוצה בתקציב מנופח בשביל לעלות לליגת העל, או להציב עליה לליגת העל כמטרה המקצועית הראשונה שלנו בעונה הבאה.
צריך לבנות קבוצה טובה עם תקציב שפוי, כשהמטרה המקצועית העיקרית תהיה השגת הפלייאוף העליון וואנס הגעת לפלייאוף העליון? כמובן שלשחק ספורטיבי ולנסות לנצח כל משחק יצא והליגה חלשה ופתאום אתה מוצא את עצמך בקרב על עליה? תשחק ספורטיבי ותנסה לעלות יצא ועלינו בטעות ליגה? זה לא אסון, וזה לא שנוותר על הכרטיס לליגת העל כמו קבוצות הכדורסל שזה גדול עליהן.
אני פשוט חושב שעלית ליגה תאיץ תהליך שיותר בריא שיתמשך כמה שנים. זה לא שאני חושב שאם נגיע לליגת העל נתרסק ונחטוף חמישיה כל משחק אבל נכון להיום אנחנו קבוצת הליגה הלאומית היחידה שאין לה "בית" קרי, מגרש אימונים טוב ונורמלי בעיר שלה(או סמוך אליה) אז לקפוץ לליגת העל תהיה לגמרי קפיצה מעל הפופיק עבורנו.
בקיצור, תן לי מקום אחרון בפלייאוף העליון סיבוב ט'\שמינית גמר גביע יחד עם משחק גדול ומכניס מול קבוצת צמרת בליגת העל והגעה לשלב מתקדם בגביע הטוטו שיכולה להניב לנו לא מעט כסף.
זאת תהיה שנה טובה ושפויה ובעיקר מזינה כלכלית, שזה בדיוק מה שאנחנו זקוקים לו עכשיו :-) |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
|
|
lazy
2403 הודעות |
|
| |