| משתמש |
אלימות ואכזבה  |
|
mac40
79 הודעות |
נשלח - 08/05/2015 : 18:07:43
|
הגעתי לקטמון כי האמנתי שזה משהו אחר. לא רק בניהול והאחריות של האוהדים אלא גם בתרבות. לא, לא רוצה קונצרטים, גם אני מקלל את השופט. אבל... בשבועות האחרונים, וגם בעבר, מתגלה יותר ויותר צד האלים של חלק מהאוהדים. היחס לכפיר חוגה, היחס לקרויף, ההתיחסויות לבית שאן, ההתיחסות להזמנה של בית"ר נורדיה ועוד.. אני לא מתיימר לשנות, לא לחנך ואני מבין שלפעמים זה פשוט כנראה כדורגל ואין מה לעשות. אבל האמנתי שהגעתי למקום אחר.אולי טעיתי. אני בעל מניה כבר שנים וגם השנה חידשתי. אבל לפחות מבחינתי יש כוכבית קטנה. מקווה שיהיה שינוי.
|
מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד |
|
|
יוצר אור1
54 הודעות |
נשלח - 08/05/2015 : 18:55:40
|
| בהחלט התנהגות מאכזבת בכל המקרים שציינת. |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 08/05/2015 : 18:59:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי mac40
הגעתי לקטמון כי האמנתי שזה משהו אחר. לא רק בניהול והאחריות של האוהדים אלא גם בתרבות. לא, לא רוצה קונצרטים, גם אני מקלל את השופט. אבל... בשבועות האחרונים, וגם בעבר, מתגלה יותר ויותר צד האלים של חלק מהאוהדים. היחס לכפיר חוגה, היחס לקרויף, ההתיחסויות לבית שאן, ההתיחסות להזמנה של בית"ר נורדיה ועוד.. אני לא מתיימר לשנות, לא לחנך ואני מבין שלפעמים זה פשוט כנראה כדורגל ואין מה לעשות. אבל האמנתי שהגעתי למקום אחר.אולי טעיתי. אני בעל מניה כבר שנים וגם השנה חידשתי. אבל לפחות מבחינתי יש כוכבית קטנה. מקווה שיהיה שינוי.
+1 |
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 08/05/2015 : 20:57:50
|
1/2 |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 08/05/2015 : 22:19:20
|
| לא מת על האלימות המילולית, ויחד עם זאת מעדיף את ההתלהמות והגועל על פני השתקה. כדורגל זה נושא אמוציונלי שלפעמים מוציא מאיתנו את החלקים הפחות יפים שלנו. כמובן שאני מעדיף שהכל יעשה בצורה תרבותית, ואני גם משתדל לעשות את זה בעצמי, ועדיין גם ככה הצלחתי להרגיז ולפגוע בלא מעט אנשים. כניראה שזה כמעט בלתי נמנע שעוסקים בנושאים רגישים כמו האיחוד, בית"ר (או ליגת השכונות). |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
mac40
79 הודעות |
נשלח - 08/05/2015 : 23:03:56
|
אני אגיד לך למה זה נמנע. כי כשאמרו לי שזה בסדר לבוא עם ילדים למגרש, כי קטמון זה שונה, האמנתי. אם טעיתי והתעטי אחרים. תגידו לי כבר עכשיו.
|
נערך על ידי - mac40 ב-08/05/2015 23:04:30 |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 08/05/2015 : 23:35:50
|
אני אגיד לך למה זה נמנע. כי כשאמרו לי שזה בסדר לבוא עם ילדים למגרש, כי קטמון זה שונה, האמנתי. אם טעיתי והתעטי אחרים. תגידו לי כבר עכשיו.
אל תהיה דרמטי אם לא הבנת שקטמון זה משהו שונה אז אתה כנראה שם רף לא סביר ליציעי המגרש ומצד שני כן יש מקום לשכנע ולהסביר לאלה שקצת עפים על עצמם ומרגישים שזה סבבה להתנהג בצורה מגעילה גם בפורום וגם ביציע בשם איזה רעיון של אולטראס מנותק. |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 08/05/2015 : 23:54:41
|
אני חושב שאם אותם הורים מביאים את הילדים שלהם שבוע אחרי לטדי אז כנראה המצב לא כל כך גרוע . ישנם אוהדים בודדים מתוך מאות שמגיעים למשחקים שמקללים אבל הרוב מתנהגים למופת . גם יש הפרדה מסוימת בין האזור של הבודדים שמקללים לאנשים שמגיעים עם ילדים כך שהילד לא סופג הרבה מהקומץ המקלל . |
 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 09/05/2015 : 00:40:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
אל תהיה דרמטי אם לא הבנת שקטמון זה משהו שונה אז אתה כנראה שם רף לא סביר ליציעי המגרש ומצד שני כן יש מקום לשכנע ולהסביר לאלה שקצת עפים על עצמם ומרגישים שזה סבבה להתנהג בצורה מגעילה גם בפורום וגם ביציע בשם איזה רעיון של אולטראס מנותק.
אני בטוח שאנשים יקשיבו לך בכייף שאתה אומר להם שהם עפים על עצם בשם של רעיון מנותק |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 09/05/2015 : 10:01:36
|
מסכים שהנאצות כלפי ג'ורדי קרויף היו מיותרות. לא ככה מקבלים אורחים אצלנו ובטח לא אורח אישי של שי.גורדי מכביסט ?לא באמת. חוץ מזה, הקהל שלנו מרשים ביותר. אל לנו להצטדק. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 09/05/2015 : 12:53:30
|
| קודם כל, תפסיקו מייד לזלזל באולטראס ובתרבות האולטראס. אנשים באים למגרשים, מקום עם כל מיני קודים ומסורות, ומייד מלמדים את כולם: "איך מקללים פה את ג'ורדי קרוייף למען השם?! האיש אורח מכובד/מקצוען/בן של אגדת דשא?" מקללים אותו כי בעולם אהדת הכדורגל האולטראסי, עולם לגיטימי לחלוטין שאנחנו נהנים מתוצריו מדי שבוע, ג'ורדי הוא נציג של יריבה מושבעת בכדורסל. לדעתכם אין קשר בין הכדורסל לגדורגל? זכותכם, אבל התמודדנו עם הטענה הזאת מאז שנות התשעים ואנחנו לא מאמינים בה. לדעתכם נימוס יותר חשוב מתרבות האולטראס? זכותכם, אבל אל תכפו על אחרים. יש מקום לכולם, ביציע המעודד יושבים אולטראס, ככה זה, לא מתאים לכם איך שהם מתנהגים? לגיטמי, יש איצטדיון ענק מסביבם, שבו שם. |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 09/05/2015 : 14:08:52
|
| בלאש, תרגיע.אין מקום למחנאות ולהפריד בין יציעים. אנחנו אוהבים אתכם ואתם חוד החנית שלנו.מותר גם לומר משהו שאינו מתאים לתפיסת עולמך.אני לא חושב שג'ורדי בא כנציג של מכבי.הוא הגיע כקולגה של שי. |
 |
|
|
mac40
79 הודעות |
נשלח - 09/05/2015 : 14:32:25
|
למרות שהבטחתי לעצמי לא להגרר לויכוח. תרבות האולטראס כפי שמוצגת כאן היא הרבה יותר מלגיטימית. היא חלק בילתי נפרד כיום מהספורט העולמי והארצי. רק מה, ניתן לנתב אותה לאהדה או לשנאה. אותה תרבות מיוצגת בגאון על ידי לה פמיליה. ההבדל הוא רק במושא השנאה ושילוב הגזענות לתוכה. אבל במהות השאלה לטעמי היא האם אתה אוהד או שונא. כן, גם אני נהנה מהתרבות הזאת שדוחפת את הקבוצה וקשה לי לצאת כנגדה מחשש שמי שהוא יפגע. אבל אם קטמון רוצה להיות משהו אחר אז לפחות לדעתי המוקד בתחום הקהל צריך להיות הקבוצה שלי ולא היריב. לא הספסל שלו לא נציגיו ולא שום דבר אחר. שוב זו רק דעתי, כך אני הייתי רוצה לראות מועדון כדורגל ולקהל כזה אין בעיה להביא ילדים. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 09/05/2015 : 14:33:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
בלאש, תרגיע.אין מקום למחנאות ולהפריד בין יציעים. אנחנו אוהבים אתכם ואתם חוד החנית שלנו.מותר גם לומר משהו שאינו מתאים לתפיסת עולמך.אני לא חושב שג'ורדי בא כנציג של מכבי.הוא הגיע כקולגה של שי.
אושר יקר, שים לב בבקשה: אני מקבללחלוטין את העובדה שלא כולם חושבים כמוני - ואני כבר מזמן לא אולטראס - אני רק מבקש שיכבדו את האפשרות של האולטראס להיות אולטראס. הדיון בינינו הוא דוגמא לכל הדיונים מהסוג הזה, אתה באמת משוכנע שאני לא מקבל אותך למרות שבמפורש, הצד שלא מקבל את תרבותו של האחר זה לא הצד שלי. אנא, בואו נכבד את זה שאנשים רוצים לעודד בתצורות שונות ונשב בהתאם, כמו ברוב האיצטדיונים בעולם: אלה ביציע העידוד ואלה ביציעי המשפחות. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 09/05/2015 : 14:36:18
|
למרות שהבטחתי לעצמי לא להגרר לויכוח. תרבות האולטראס כפי שמוצגת כאן היא הרבה יותר מלגיטימית. היא חלק בילתי נפרד כיום מהספורט העולמי והארצי. רק מה, ניתן לנתב אותה לאהדה או לשנאה. אותה תרבות מיוצגת בגאון על ידי לה פמיליה. ההבדל הוא רק במושא השנאה ושילוב הגזענות לתוכה. אבל במהות השאלה לטעמי היא האם אתה אוהד או שונא. כן, גם אני נהנה מהתרבות הזאת שדוחפת את הקבוצה וקשה לי לצאת כנגדה מחשש שמי שהוא יפגע. אבל אם קטמון רוצה להיות משהו אחר אז לפחות לדעתי המוקד בתחום הקהל צריך להיות הקבוצה שלי ולא היריב. לא הספסל שלו לא נציגיו ולא שום דבר אחר. שוב זו רק דעתי, כך אני הייתי רוצה לראות מועדון כדורגל ולקהל כזה אין בעיה להביא ילדים.
חבר, זה בסדר, רק אל תצפה לזה שכולם יתנהגו בדיוק באותה דרך. גם לי יש ציפיות מציפיות שונות ( יותר עידוד בצדדים לדוגמא) אבל אני מקבל את השונות בקהל. |
 |
|
|
נתן שטראוס
80 הודעות |
נשלח - 09/05/2015 : 15:56:56
|
פתאום האולטראס הפכו להיות "תרבות"? האולטראס ברוב העולם הם חבורות ניאו-פאשיסטיות אלימות שחושבות שהן יותר גדולות מהקבוצה. לה- פאמיליה הם דוגמא לאולטראס והם הורסים את הקבוצה שהם אוהדים. באיטליה האולטראס גרשו את האוהדים הנורמלים מהרבה מגרשים.
לשמחתנו, אין לנו אולטראס וטוב שכך. יש ניצנים של התנהגות כזאת בחלק מהגוש המעודד ולא צריך לעודד את זה. |
 |
|
אלימות ואכזבה  |
|