| משתמש |
אחיי האדומים!  |
|
חגי קול
1 הודעות |
נשלח - 14/03/2010 : 20:36:46
|
שלום לכולם, מאז המשחק מול בית שמש אני שומע וקורא לא מעט טענות על אופן המשחק הבונקריסטי שלנו ועל "גניבת הניצחון" מצידנו. ובכן,הייתי רוצה להפריח את האימרות הלא מדוייקות שכן, מי שמבין כדורגל ונכח במשחק יכול היה לראות משחק טקטי יוצא מגדר הרגיל מצד בית שמש תוך כדי ניצול אופטימלי של הנקודות החלשות אצל קטמון, וזכייה בסופו של דבר בניצחון המרשים! רבותיי,שתבינו נכון, תנאי המגרש הגרועים השפיעו מאוד עלינו לפתח משחק צירופים.הכושר הגופני נתן את אותותיו החל מהדקה ה-70 חאת לאור העובדה שאיננו מתאמנים בצורה סדירה.ההוראה היתה ללחוץ את מובילי הכדור של קטמון ולתקוף עד הסוף דרך האגפים הנרפים, לולא מספר החמצות מסמרות שיער, כולל הדיפת כדור מהקו של קטמון במחצית הראשונה, ספק אם היו אומרים שבית שמש שיחקה בונקר. אוהדים יקרים,ליגה ג' אינה מהווה אינדיקציה להמשך,מדובר בליגה מאוד חלשה שעם סגל השחקנים הנוצץ של קטמון, שעולה עלינו כמעט בכל פרמטר למעט כמובן בעמדת השוער ( דודו גואטה המצויין ), אני סבור כי בניהול משחק דרך הטלפון, הקבוצה הנוכחית עולה ליגה. מבלי לגרוע מכבודו של ליאור,הייתי מצפה שידע לפרגן לקבוצה שלקחה מקטמון 4 נקודות העונה ולא להפריח אימרות לא מדוייקות ולבכות על המגרש ובזבוזי הזמן, "רקדן שנכשל בריקוד אומר שהרצפה עקומה?".... אולם שלא תטעו,בניגוד לליאור שכמדומני לא אימן בליגה ב'. כאחד שניהל לא מעט משחקים בליגה זו ושמכיר את הליגה מצויין, אציין כי קבוצכם לא נראתה כקבוצה המסוגלת להיאבק בצמרת ליגה ב'.זאת לאחר שצפיתי השנה בלא מעט משחקים של קטמון.לא תיתקלו עוד בחורה או באלהושלה,ואם נדייק, הרבה נק' העונה לקחתם בקושי רב. לסיכום, אני מקווה שהבהרתי את דבריי כראוי,הצבע האדום תמיד ישאר בליבי. אני שמח בשבילכם, שיהיה לכם המון בהצלחה בליגה ב'. חגי קול
|
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 14/03/2010 : 20:46:39
|
ובכל זאת, למרות שהניסיון בהחלט ראוי להערכה, אני עדיין מעדיף שליאור יאמן אותנו בעונה הבאה |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 14/03/2010 : 21:26:34
|
או שיש באג בפורום או שימשהו מנסה לפרוץ או שמשהו מוזר קורה... איך האשכול הזה כבר נצפה במעט 2000 פעם?
ולעצם הענין, בהנחה שאכן מדובר בחגי קול, אז הוא צודק שאין לבוא בטענות לבית-שמש על אופי המשחק שלהם. אני חושד שהוא גם צודק שלקבוצה שלנו, כמו שהיא בנויה כרגע, עדיין אין מה לחפש בצמרת ליגה ב', אבל אף אחד פה הרי לא יתן לי לפתח דיון בנושא הזה בגלל כל השטויות שלכם עם הנאחס וכו'. יש לקוות שבהנהלתנו יש אנשים רציניים שכבר מתחילים קצת לחשוב גם על העונה הבאה... |
 |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 14/03/2010 : 21:28:20
|
חגי, אתה אדום יקר ובלב של כולנו. אך אני חייב לציין שבכל שנותיי כאוהד לא נהניתי מקבוצת כדורגל מגובשת וטובה כמו שאני נהנה השנה. ליאור מאמן ענק ועם לב רחב. כולי תקווה שיצעיד אותנו מליגה ג' לליגת העל איתו ביחד יד ביד. |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 14/03/2010 : 22:47:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
חגי, אתה אדום יקר ובלב של כולנו. אך אני חייב לציין שבכל שנותיי כאוהד לא נהניתי מקבוצת כדורגל מגובשת וטובה כמו שאני נהנה השנה. ליאור מאמן ענק ועם לב רחב. כולי תקווה שיצעיד אותנו מליגה ג' לליגת העל איתו ביחד יד ביד.
כל מילה.
אני בטוח שבהנהלה חושבים על העונה הבאה בליגה ב', נאחס או לא נאחס. לגבי בית שמש - לא היתה לי בעיה עם איך שהם שיחקו, מה גם שלדעתי הם עמדו טוב על המגרש, התגוננו בשכל ויצאו למתפרצות. חוץ מזה, מה איכפת לי שיעשו בונקר? התפקיד שלנו זה להבקיע. כל עוד המשחק בגבולות ספורטיבים סבירים וללא שחיתויות שישחקו בונקר עד מחר. החוכמה זה להוציא את המקסימום ממה שיש לך ונראה שזה מה שחגי קול עושה שם. |
I am City till I cry |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 14/03/2010 : 23:18:42
|
האמת שאין לי מושג למה זה משנה אם בית שמש עשו בונקר או שיחקו בצורה טקטית מבוקרת?
וגם אני מצטרף לשבחים לליאור: בין אם נעלה ובין אם לא, הוא כבר גרם לנו לא מעט רגעי הנאה העונה. וזה ממש לא משנה אם הוא אימן כבר בליגה ב או לא. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 15/03/2010 : 08:24:33
|
אפשר לסכם שבית שמש שיחקו בונקר בצורה טקטית מבוקרת. להגיד ברצף שאפשר לאמן את הפועל בטלפון, ו"מבלי לגרוע מכבודו של ליאור", זאת אמירה גדולה. אין כמו כבוד בין קולגות. באופן כללי כמי שלא נכח במשחק, אפשר להתרשם מהתיאור של חגי שהפועל ניצלה מתבוסה גדולה. להגיד שהפועל מתקשה לנצח השנה - נו באמת.
לגבי ליגה ב' - את זה צריך לקחת ברצינות. אנחנו נעלה השנה ליגה (מהמקום השלישי המכובד), ואכן צריך כבר לחשוב על סגל לשנה הבאה. |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 15/03/2010 : 08:38:25
|
חגי -ביקשת פירגון אז תן פרגון. א) ליאור כמדומני אימן שנה לפנינו את בקעת הירדן בליגה ב' וכמעט עלה אתה ליגה. *עריכה : מתברר בהמשך מרגל עץ שהנתון שכתבתי פה הוא שטויות
ב)בהנחה ויש לנו קבוצה שניתן לאמן כהגדרתך דרך הטלפון.על זה בלבד ליאור אמור לקבל קרדיט ענק ,על עצם בניית קבוצה מהכלום שהיה לנו בתחילת העונה.
מה יהיה בעתיד ימים יגידו ,אבל כמו שאמר דנינו זו אחת השנים המהנות ביותר (אפשר לחשוב כמה כאלה יש ) ולליאור חלק עצום בעניין.
אז בהצלחה אדום יקר ו...ד"ש למשה
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-15/03/2010 09:31:29 |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 15/03/2010 : 09:05:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ אני חושד שהוא גם צודק שלקבוצה שלנו, כמו שהיא בנויה כרגע, עדיין אין מה לחפש בצמרת ליגה ב', אבל אף אחד פה הרי לא יתן לי לפתח דיון בנושא הזה בגלל כל השטויות שלכם עם הנאחס וכו'. יש לקוות שבהנהלתנו יש אנשים רציניים שכבר מתחילים קצת לחשוב גם על העונה הבאה...
אני בטוח שההנהלה שלנו והמאמן כבר מתחילים מעט לחשוב על עונה הבאה,מה שלשחקנים אסור ולנו כאהודים עדיף שלא.אבל מה זה משנה לך?לצערך וצלערנו תרצה או לא יש אח"כ פגרה של 5 חודשים!!.יהיה לנו מספיק זמן לטחון את הנושא ולהתכונן אם וכאשר. |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 15/03/2010 : 09:13:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
חגי -ביקשת פירגון אז תן פרגון. א) ליאור כמדומני אימן שנה לפנינו את בקעת הירדן בליגה ב' וכמעט עלה אתה ליגה.
למען הדיוק, ליאור אימן את בקעת הירדן בליגה ג' שרון. הם סיימו במקום השני, הפסידו לקרית-אונו בפנדלים בפלייאוף העליה לליגה ב', אבל בזכות נפלאות הכדורגל הישראלי מצאו עצמם בכל זאת בליגה ב' השנה, כנראה בזכות התפרקות קבוצות אחרות. מעבר לזה, אין ספק שמגיע למאמן שלנו הרבה קרדיט על בניית סגל טוב ומגובש, הבאת חיזוק נכון ובזמן, ועל המשחק הקבוצתי והמפרגן שהקבוצה מפגינה כל השנה. הערה כמו "בניהול משחק דרך הטלפון, הקבוצה הנוכחית עולה ליגה" היא קטנונית ומיותרת, בנוסף להיותה פשוט לא נכונה.
|
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 15/03/2010 : 10:29:50
|
| ליאור זדה הוא מאמן מצויין ויותר חשוב בן אדם נהדר. אשמח לראות אותו בקטמון עוד שנים רבות. |
 |
|
|
כלב במגרש
140 הודעות |
נשלח - 15/03/2010 : 10:43:39
|
חגי שלום. 1. שמת לב שרבים מאוהדינו אוהבים אותך ומעריכים את מה שאתה עושה בבית שמש בלי תנאים! 2. האם אתה קורה טקטי לכך שבמחצית השניה לא ניסיתם לעבור את החצי בכלל? ובנוסף לכך מדוע בשלב מסוים הכדורים עפו לכיוון היער הסמוך לא לתוך תחומי המגרש? זה לא בונקר? אוהבים אותך! |
 |
|
|
יואב בסון
20 הודעות |
נשלח - 15/03/2010 : 11:06:53
|
חגי היקר כמה עובדות תחילה. 1. אנחנו האוהדים דיברנו על בונקר לא אשר אורי או ליאור.דווקא הם ירדו על השחקנים שלנו בעיתונים. וזה הוכיח את עצמו במשחק נגד מודיעין ביום שישי 2. למה שהיה בבית שמש אין קשר לדעתי למשחק טקטי ,משחק אגפים או לכדורגל בכלל.היה משחק חלש וזהו!!! 3. אולי הליגה נראית חלשה אבל היינו בכל המשחקים ואין קל בכדורגל . בטח שלקבוצה שלנו קוראים הפועל קטמון(עם כל הכבוד לבית שמש) ירקנו דם באשקלון(ניצחו אותכם בבית)נגד מודיעין פעמיים,בשגב לא קיבלנו אפילו חדר הלבשה. אל הוזייל הגיעו למשחק נגדנו שהם במקום השני,אותו דבר חבל מודיעין. תל שבע התפרקו אחרי המשחק נגדנו. ואתם התכוננתם אלינו כאילו אנחנו ליברפול(באתם לרגל באימון שלנו) כל מי שמתאבד נגדנו בא שבוע אחרי זה רגוע אליכם. ועדיין אנחנו 7 פור עליכם.(ואתם קבוצה של 10 שנים שרצים ביחד) 4.לא חושב שיש לנו סגל נוצץ. יש לנו סגל טוב עם התקפה ברמה גבוהה 5.גואטה שוער טוב אבל כאוהד אני לא מחליף את ניצן. 6.ליאור מאמן מצויין התקפי שעשה קבוצה מכלום.אחרי השקעה אדירה בקיץ. 7. יש לנו קבוצה טובה לליגה ג מה זה מעניין מה אתה חושב על ליגה ב?! בליגה ב נבנה קבוצה טובה לליגה ב.(ראה מכבי יפו החליפו 9 שחקני הרכב) 8. היית מגן מצויין ובחור חביב בהצלחה גם לך.
|
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 15/03/2010 : 11:22:36
|
| בתכלס, הכי מרגש בכל הדיון הזה, זה הדיאלוג בין יואב בסון לחגי קול. אז מי באמת היה המגן השמאלי הכי טוב שלנו, מאז שנות השמונים? |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 15/03/2010 : 11:22:51
|
אמשיך בקו המוכר :
חגי כפרה, אוהבים אותך תמיד. ליאור זאדה מאמן מצוין, יצא לי לעמוד לידו משחק והוא מהמאמנים הבודדים שאני חושב שיש להם קשר לכדורגל. עזוב את ליאור בשקט, הוא את עבודתו עושה, ובניגד למה שאתה מנסה להציג, הוא לא קיבל פנקס צ'קים פתוח, הסגל לא "נוצץ", אבל מחוייב וטוב מאד. לגבי שנה הבאה, עוד חזון למועד, יש עוד 2 משחקים חשובים לעבור ואז יש 6 חודשים לעבוד על זה. חגי, תגיד לאבא ברוך (שפעם לקח אותי בשבת איתכם באוטובוס של הנוער למשחק נגד הנוער של צפרירים במגרש ברח ' ההסתדרות בחולון) שמתגעגעים אליו ביציע, ושיחזור.
עריכה : שיח המגינים - נהדר. מי היה יותר גדול ? תגיד אתה שלומי. |
נערך על ידי - קראנקו ב-15/03/2010 11:26:25 |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 15/03/2010 : 11:39:19
|
טוב, אם אתה מתעקש...: הבעיה העיקרית במשוואה היא שאת התקופה הכי גדולה שלו, בסון עשה בתור חלוץ. אם מודדים את זה, אז כמובן שהוא לוקח בהליכה. כבר ציינת את ברוך האב המחצצר, ואין ספק שהוא היה כוח משמעותי שהביא חגי למגרשים.
קשה לי להשוות בין השניים, כי שניהם זכורים לי לטוב. שני שחקנים לא איכותיים במיוחד, אבל שחקני בית שעשו הרבה שנים אצלנו ואת שניהם חיבבתי מאוד לאורך השנים. אצל בסון תמיד הצחיק אותי שלפחות פעם במשחק היה פורץ באגף וכשהיה צריך להרים היה כל כך עייף שההרמה שלו היתה מסתיימת בבעיטת הכדור על שלט פרסומת על יד השער. ובסך הכל, שאולי כהן שהחליף אותי בשלב כלשהו היה אחד השחקנים האהובים עליי.
שניהם עולים על יוגי, אוקה, סולטן ואפילו מימי שהגיעו בשנים שאחרי. |
 |
|
אחיי האדומים!  |
|
|
|