משה סיני הבנשלזו.. הזה גמר לשאולי כהן את קריירה, אז בימק"א. אחרי השיקום זה כבר לא היה אותו שחקן. לגבי ההשוואה, אני חושב שממרחק של שנים, לא היה לנו מגן טוב כיואב בסון, למרות הסימפטיה העזה לחגי והתכונה הזכורה של בסון להרים לכיוון השלט פרסומת, וזה היה לפחות פעמיים במשחק, לא היה משחק אד שהיה פחות. עם זאת , הוא היה עולה למעלה יותר מכל מגן אחר שהיה לנו.לא קיבל את ההערכה המתאימה בתקופתו, בסון. גם חגי לא מספיק. כל שחקני האגף שבאו מאז בראיה לאחור רק מבליטים את גדולתם של השניים.
היה משחק בוקר מגעיל בלי ספק ואני מקווה ששנה הבאה נהיה סגל הרבה יותר חזק השמועות אומרות שאפילו תיפתח מחלקת נוער וגם בעז"ה יהיו גם מבחנים לבוגרת וכך נוכל למצוא כישרונות
אני מסכים עם כל הכותבים - ליאור זאדה מאמן טוב מאוד. הרי כבר היינו פעמיים בסרט הזה של קבוצה עם שחקנים שאמורים לקרוע את הליגה ותקציבים מעל לשאר הקבוצות והסוף ידוע. וזה עם מאמן שאימן בליגת העל והגיע לגמר גביע. בטוח שמבחינה טקטית ומבחינת ידע מירו לא היה גרוע. החוכמה של זאדה היתה ביצירת התלכיד - בחירת השחקנים, שמירה על מתח ויצירת אווירה מפרגנת נטולת אינטריגות. זה הישג ענק בלי קשר לרמת השחקנים.