פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הודעת האבטחה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הודעת האבטחה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הודעת האבטחה נושא הבא
עמוד: מתוך 5

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 04/05/2015 :  10:19:06  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום החזה

הופתעתי שג'ורדי כיבד אותנו בנוכחותו
הופתעתי מאנשים שלא מכבדים אותו
אני יודע מה זה אומר עלי ואני גאה על כך

+1
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 04/05/2015 :  12:29:47  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

מכבי תל אביב זה מועדון ספורט שכולל בתוכו את מחלקת הכדור סל, כדורגל, כדור יד וכל שאר ענפי הספורט. מה שהוא מייצג בכדורסל הוא מייצג בשאר ענפי הספורט. לא לגיטימי. זה שאנשים הופתעו משריקות בוז אומר יותר עליהם מעל שורקי הבוז

אז הנה אומרים לך פה אוהדים וותיקים, שביחד יש להם עשרות רבות של שנים ביציעים של הפועל כדורגל, שאין להם שנאה מיוחדת למכבי ת"א כדורגל. למה זו דיעה לא לגיטימית? ביום שבקריית שלום יכופפו כל חוק אפשרי וכל אמת מידה מוסרית על מנת להבטיח שהאליפות תשאר אצלם לחמישים השנים הקרובות, אז תספר לי שהם וחתן פרס ישראל מזרחי זה אותו הדבר בדיוק. וכשמישהו שהיה שנים במאיון העליון של הכדורגל העולמי בא לתת כבוד לקפטן הפורש שלנו, ראוי לכבד אותו בחזרה.

עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 04/05/2015 :  14:02:59  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל, לא אמרתי שזאת דעה לא לגיטימית. אמרתי שלהיות מופתע שלארגון האוהדים שלך בכדורגל ובכדורסל (! ) יפריע שנציג מכבי תל אביב ( כמועדון ספורט. לא כקבוצת כדורגל) יגיע לטקס רשמי של הקבוצה ולא יתקבל במינימום בשריקות בוז זאת עצימת עיניים או טיפשות. ניסיתי להיות עדין. היה ברור שהם יקללו אותו, וזה לגיטימי כמו שאף אחד לא העיר לך כשמחאת לו כפיים. יותר שמעו אותם? החיים קשים. פעם הברה תתאמץ יותר.
ותיקון קל, ג'ורדי קרויף מעולם לא היה במאיון העליון של הכדורגל העולמי. זה אבא שלו

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים

נערך על ידי - אמיר גולה ב-04/05/2015 14:03:39
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 04/05/2015 :  14:16:56  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא שזה משנה כלום, אבל שחקן ששיחק למעלה מ-170 משחקים בליגה הספרדית ועלה בהרכב הראשון של בארסה, וגם שיחק שלושים וארבע פעמים במנצ'סטר יונייטד, בהחלט נכלל במאיון העליון של הכדורגל העולמי.

אבא שלו הוא אל, זה ברור, ואם יוהאן היה מגיע לעשות כבוד לשי אהרון כנראה שהייתי מוחל על כבודי, רץ למגרש, ומתחנן שיעשה לי ילד.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 04/05/2015 :  14:17:34  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה

ציטוט:

מכבי תל אביב זה מועדון ספורט שכולל בתוכו את מחלקת הכדור סל, כדורגל, כדור יד וכל שאר ענפי הספורט. מה שהוא מייצג בכדורסל הוא מייצג בשאר ענפי הספורט. לא לגיטימי. זה שאנשים הופתעו משריקות בוז אומר יותר עליהם מעל שורקי הבוז

אז הנה אומרים לך פה אוהדים וותיקים, שביחד יש להם עשרות רבות של שנים ביציעים של הפועל כדורגל, שאין להם שנאה מיוחדת למכבי ת"א כדורגל. למה זו דיעה לא לגיטימית? ביום שבקריית שלום יכופפו כל חוק אפשרי וכל אמת מידה מוסרית על מנת להבטיח שהאליפות תשאר אצלם לחמישים השנים הקרובות, אז תספר לי שהם וחתן פרס ישראל מזרחי זה אותו הדבר בדיוק. וכשמישהו שהיה שנים במאיון העליון של הכדורגל העולמי בא לתת כבוד לקפטן הפורש שלנו, ראוי לכבד אותו בחזרה.

בהחלט לגיטימי לחשוב ככה, אך לגיטימי גם לחשוב שמכבי תל אביב היא יריבה שלנו ומייצגת משהו שונה מאיתנו ולכן לשרוק בוז למנהל המקצועי שלה.

ולכן, כמועדון שמתגאה בכך שהוא מקבל את כולם יש מקום לכולם, גם אלה שמוחאים כפיים וגם אלה ששורקים בוז (או שגם שריקות בוז הפכו לדבר לא לגיטימי בקהל שלנו?)
עבור לתחילת הדף

בוח בוח מנותק

95 הודעות

נשלח - 04/05/2015 :  18:07:40  הצג פרופיל שלח ל- בוח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:

ציטוט:

בהחלט לגיטימי לחשוב ככה, אך לגיטימי גם לחשוב שמכבי תל אביב היא יריבה שלנו ומייצגת משהו שונה מאיתנו ולכן לשרוק בוז למנהל המקצועי שלה.

ולכן, כמועדון שמתגאה בכך שהוא מקבל את כולם יש מקום לכולם, גם אלה שמוחאים כפיים וגם אלה ששורקים בוז (או שגם שריקות בוז הפכו לדבר לא לגיטימי בקהל שלנו?)

הטיעון של "אנחנו מועדון שמקבל את כולם" הוא בעייתי כשמדובר על נימוס בסיסי. אנחנו מקבלים את כולם, אבל מבקשים שאנשים יתנו כבוד למישהו שבא לתת לשי (ולקטמון בעקיפין) כבוד. שריקות הבוז נראות כמו רפלקס מותנה יותר מכל דבר אחר.
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 04/05/2015 :  18:32:25  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בוח

הטיעון של "אנחנו מועדון שמקבל את כולם" הוא בעייתי כשמדובר על נימוס בסיסי. אנחנו מקבלים את כולם, אבל מבקשים שאנשים יתנו כבוד למישהו שבא לתת לשי (ולקטמון בעקיפין) כבוד. שריקות הבוז נראות כמו רפלקס מותנה יותר מכל דבר אחר.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 04/05/2015 :  18:44:25  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשביל מה היו צריך 7 סמויים ביציע? מי יודע כמה יסמניקים מעל היציע? אבטחה דמיקולו, מישהו שכח לעדכן אותם שזה לא משחק של בית"ר

והבבונים שעלו ליציע בעת שנפרס השלט של שי אהרון, עלו כאילו אוטוטו מתבצע שם רצח...

נערך על ידי - אדום88 ב-04/05/2015 18:47:53
עבור לתחילת הדף

kk186 kk186 מנותק

143 הודעות

נשלח - 04/05/2015 :  23:52:17  הצג פרופיל שלח ל- kk186 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

בשביל מה היו צריך 7 סמויים ביציע? מי יודע כמה יסמניקים מעל היציע? אבטחה דמיקולו, מישהו שכח לעדכן אותם שזה לא משחק של בית"ר

והבבונים שעלו ליציע בעת שנפרס השלט של שי אהרון, עלו כאילו אוטוטו מתבצע שם רצח...

ברוך הבא לרמות הגבוהות. המשטרה מתייחסת אלינו כמו קבוצה מליגת העל.
רק שתדעו שהמשטרה נתנה לנו הרבה מחמאות אחרי המשחק והיא לא מתייחסת אלינו כמו לבית"ר.
תאמינו לי שאני מנסה כמה שאני יכול למנוע חיכוך בין אוהדים לסדרנים. אני לא רוצה שיעמדו סדרנים באמצע הגוש המעודד.
ככל שיהיו יותר משחקים שיגמרו בצורה חלקה, בלי יריקות, בלי מכות, בלי אירועים אלימים עם אנשי הקבוצה האורחת, ניתן יהיה לאפשר חווית צפייה מבלי להרגיש את המאבטחים.
אני אעשה הכל כדי שלא תרגישו את האבטחה אבל לשם כך חשוב שבמשחקי הבית שלנו לא יהיו אירועים אלימים.
עבור לתחילת הדף

amirberner amirberner מנותק

70 הודעות

נשלח - 05/05/2015 :  12:22:44  הצג פרופיל שלח ל- amirberner הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:

ציטוט:

אתם ירקתם בפרצוף של שי אהרון. חד וחלק. ביזיתם אותו וביזיתם אורח שלו.
ועשיתם את זה בלי סיבה טובה. מכבי תל אביב כדורגל היא לא יריבה שלנו ומעולם לא הייתה יריבה שלנו. אפילו הפועל תל אביב היתה יותר יריבה שלנו מאשר מכבי. מותר לכם לשרוק בוז כמובן, זה עדיין חוקי, אבל מותר לנו גם לומר שההתנהגות הזו היתה מגעילה.
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 05/05/2015 :  13:18:55  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amirberner
ועשיתם את זה בלי סיבה טובה. מכבי תל אביב כדורגל היא לא יריבה שלנו ומעולם לא הייתה יריבה שלנו. אפילו הפועל תל אביב היתה יותר יריבה שלנו מאשר מכבי. מותר לכם לשרוק בוז כמובן, זה עדיין חוקי, אבל מותר לנו גם לומר שההתנהגות הזו היתה מגעילה.

+1

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 05/05/2015 :  15:44:05  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amirberner

+1

+1
עבור לתחילת הדף

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 05/05/2015 :  17:37:35  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי kk186

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

רק שתדעו שהמשטרה נתנה לנו הרבה מחמאות אחרי המשחק והיא לא מתייחסת אלינו כמו לבית"ר.
תאמינו לי שאני מנסה כמה שאני יכול למנוע חיכוך בין אוהדים לסדרנים. אני לא רוצה שיעמדו סדרנים באמצע הגוש המעודד.
ככל שיהיו יותר משחקים שיגמרו בצורה חלקה, בלי יריקות, בלי מכות, בלי אירועים אלימים עם אנשי הקבוצה האורחת, ניתן יהיה לאפשר חווית צפייה מבלי להרגיש את המאבטחים.
אני אעשה הכל כדי שלא תרגישו את האבטחה אבל לשם כך חשוב שבמשחקי הבית שלנו לא יהיו אירועים אלימים.

כפיר שלום. בהזדמנות זו אני רוצה להביע את הערכתי ותודתי על העבודה שאתה עושה כקב"ט המועדון ולא בשנה הראשונה, זאת בהתנדבות מלאה.
תודה רבה.

נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות...
עבור לתחילת הדף

Brokoly Brokoly מנותק

58 הודעות

נשלח - 05/05/2015 :  17:45:07  הצג פרופיל שלח ל- Brokoly הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי elhananm

ציטוט:
נשלח במקור על ידי kk186

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

כפיר שלום. בהזדמנות זו אני רוצה להביע את הערכתי ותודתי על העבודה שאתה עושה כקב"ט המועדון ולא בשנה הראשונה, זאת בהתנדבות מלאה.
תודה רבה.

+1
כפיר תמשיך בעבודה הטובה!
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 06/05/2015 :  00:30:31  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד לכפיר. משחק בית אחרי משחק בית עם כזה עול על הכפיים. מזל שיש משחקי חוץ שיכולת להנות נטו מכדורגל..
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם הודעת האבטחה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07