פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הודעת האבטחה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הודעת האבטחה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הודעת האבטחה נושא הבא
עמוד: מתוך 5

merdolp41 merdolp41 מנותק

11 הודעות

נשלח - 03/05/2015 :  17:01:43  הצג פרופיל שלח ל- merdolp41 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם לי הפריע שריקות הבוז..
אבל יותר מזה, אולי לא כולכם ראיתם שג'ורדי ירד מהדשא כל המעודדים שהיו ממש קרובים למסדרון קיללו אותו בצורה כל כך גועלית עם שנאה נוראית בעיניים.

מכל היום המדהים הזה - יצאתי עם התמונה הזאת בסוף, חבל.
עבור לתחילת הדף

אורי338 אורי338 מנותק

23 הודעות

נשלח - 03/05/2015 :  18:08:53  הצג פרופיל שלח ל- אורי338 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היתה חוויה גדולה ביום שישי בטדי אירגון ממש יוצא מן הכלל. כל הכבוד לכל האנשים שהתנדבו וחשבו והפיקו את כל האירוע הזה. כן גם לי צרמה מאוד ההתנהגות של הקומץ. נכון הם מגיעים לכל משחק ולכל מקום ונותנים 100 אחוז מעצמם ועל זה מגיעה להם תודה. אבל אין להם שום פרבילגיות ואסור שהם יצעקו ויקללו ויעשו ככל העולה על רוחם. אולי במשחקים של הפועל בכדור סל זה לגיטימי אז שיעשו את זה שם. מצטער ירון לא צריך להתנצל בפניהם ולא צריך להודיע להם צריך להפסיק את האלימות הזאת וגם אם היא "רק" מילולית ויפה שעה אחת קודם. אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו שיגדל אצלנו בחצר הקדמית אירגון שאין עליו שליטה ושהוא יכתיב לנו סדר יום שלא קשור למטרות שלנו בקבוצה ובעמותה.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 03/05/2015 :  19:33:10  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לכבד את שי אפשר בבית, בחדר ההלבשה, או להזמין אותו למסעדה. לא היה צריך להזמין מישהו ממכבי לטקס של הקבוצה כמו שלא היו מזמינים את גיא לוי. לגיטימי לקלל אותו

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 03/05/2015 :  19:48:04  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתמר

איזה רצף הודעות טרחניות ומיותרות.

כן, יש בעיה עם זה שמצלמים אותך לאורך 90 דקות מול הפנים שלך. ולא זה לא היה האבטחה, אלא המשטרה. לא כל אוהד רוצה שבמשך 90 דקות שוטר עם מבט של שנאה בעיניים יעמוד מול הפרצוף שלו עם מצלמה.

לגביי העליה ליציע כשנפתח הדגל לשי: לא, הם לא עלו כדי לראות שהכל בסדר ולשמור על שלומנו. הם עלו כי הם חשבו שתהיה פירוטכניקה מתחתיו וכבר הכינו את עצמם למכות שיתנו לאוהדינו ולמעצרים.

לגביי ג'ורדי- נו באמת. אני רוצה לראות שבסיטואציה דומה היה עולה למגרש דמות ביתרית שמצויה בקשרים אישיים עם מישהו מהקבוצה ולא הייתה סופגת מטח קללות ושירים מכל מי שמצקצק על מה שקרה עם ג'ורדי(ולא חסרים שחקני ביתר כדוגמת אוחנה שבחבריו נמנים הרבה שחקני הפועל מהעבר). אין מה לעשות, אנחנו הפועל ירושלים ובדי אן איי שלנו שנאה לבית"ר ולמכבי.
מי שיזם את ההגעה שלו היה צריך לצפות שזה יקרה ולמנוע את זה מראש.

ובנוסף: אין שום סיבה נראית לעין לכמות ולסוג האבטחה שהייתה בשישי.
מעבר לאבטחה הרגילה וההכרחית: עשרות שוטרים, עשרות יסמניקים, שני בלשים ו5 סמויים(לא מוצלחים יש לאמר) ביציע העידוד

אבל עם נאור סבג, שי מזור, אבירם ברוכיאן (!), גולן חרמון ועוז צבאג אין לך בעיה... תן לו בעקביות... שיהיה ברור: לי אין שום בעיה עם ג'ורדי ושחקני בית"ר בהפועל אבל אם אתה כזה פוריטן אז תשרוק בוז כל פעם שאחד מהם נוגע בכדור...

++ 1
אגב גם אוהד סיידוף ומיקו לדעתי.

כמה שטויות, יא אללה, הם כרגע בהפועל קטמון ירושלים ומייצגים את הקבוצה שלי, הוא כרגע בקבוצה שנושאת את השם מכבי ומשחקת בצהוב.

לפי האנלוגיה המאד לא חכמה שלך, גם אם אופיר קריאף או אלי דסה היו עולים לדשא הייתי צריך למחוא להם כפיים? הרי מה ההבדל בינם לבין שאר השחקנים שציינת?

על פי האנלוגיה הגאונית שלך, קרויף הוא אלי דסה.
מה לעשות, מכבי כדורגל זה לא בית"ר.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 03/05/2015 :  20:08:44  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אורי338

היתה חוויה גדולה ביום שישי בטדי אירגון ממש יוצא מן הכלל. כל הכבוד לכל האנשים שהתנדבו וחשבו והפיקו את כל האירוע הזה. כן גם לי צרמה מאוד ההתנהגות של הקומץ. נכון הם מגיעים לכל משחק ולכל מקום ונותנים 100 אחוז מעצמם ועל זה מגיעה להם תודה. אבל אין להם שום פרבילגיות ואסור שהם יצעקו ויקללו ויעשו ככל העולה על רוחם. אולי במשחקים של הפועל בכדור סל זה לגיטימי אז שיעשו את זה שם. מצטער ירון לא צריך להתנצל בפניהם ולא צריך להודיע להם צריך להפסיק את האלימות הזאת וגם אם היא "רק" מילולית ויפה שעה אחת קודם. אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו שיגדל אצלנו בחצר הקדמית אירגון שאין עליו שליטה ושהוא יכתיב לנו סדר יום שלא קשור למטרות שלנו בקבוצה ובעמותה.

סלח לי אל השאלה אבל מי אתה בכלל ? מ
מי אתה שתשלוט בי ותכתיב לי למי מותר לי לשרוק ולמי אסור מי אתה שתגדיר אותי כחצר האחורית אנשים פה קצת מתבלבלים אנחנו טובים לכם שאתם צריכים אותנו אבל ברגע אחד אתם מתהפכים ומרשים לעצמכם לדבר כאילו אנחנו ארגון טרור אפשר לא להסכים ואפשר להתווכח אף אחד לא ישלוט אלינו ויכתיב לנו את מי לאהוב ואת מי לא
תמיד אנחנו פתוחים לביקורת ולדון גם אם יש אי הסכמה אבל כמה אנשים פה הגזימו עם ההתנשאות שלהם

נערך על ידי - גבעוני ב-03/05/2015 20:29:28
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 03/05/2015 :  20:26:05  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אורי338

אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו שיגדל אצלנו בחצר הקדמית אירגון שאין עליו שליטה ושהוא יכתיב לנו סדר יום שלא קשור למטרות שלנו בקבוצה ובעמותה.

סלח לי אל השאלה אבל מי אתה בכלל ? מ
מי אתה שתשלוט בי ותכתיב לי למי מותר לי לשרוק ולמי אסור מי אתה שתגדיר אותי כחצר האחורית

שים לב - הוא הגדיר אותך דווקא כ"חצר קדמית"
בלי קשר, ובלי להיכנס לדיון המלומד, אני מת על הבריגדה. בעיני ארגון אוהדים למופת.
בכלל, היה נהדר בשישי האחרון. תודה לכל העושים במלאכה - למתנדבים באבטחה, להנהלה, לאורי ולבריגדה כמובן.
ואם היה איזשהו חשש קליל מאנטי קליימקס על הדשא בא שי וסידר לנו דרמה ענקית - יגמור עם גול או לא יגמור?

עבור לתחילת הדף

dvd_lvl dvd_lvl מנותק

29 הודעות

נשלח - 03/05/2015 :  22:50:12  הצג פרופיל שלח ל- dvd_lvl הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא שרקתי, אני אפילו לא יודע לשרוק... נראה לי שאם ציפינו והערכנו את הכבוד שקרית אתא עשו לשחקנים, יכולנו גם לשמור על פאסון ולעשות כבוד או לפחות לא לשרוק ולקלל את מי שבא לכבד... מצד שני לא צריך לעשות מזה ביג דיל, אני משער שג'ורדי ידע לאן הוא מגיע ולא התרגש יותר מדי.. יכלו לצפות שאם הנעליים של גולן צורבות לחלק מהקהל בעיניים, אז להביא מנג'ר של מכבי לא יעבור חלק... לא צריך לעשות דרמה מכל דבר.

אשמח לשמוע על התרומה של ג'ורדי למערך המקצועי, קראתי על ההקרנת קטעי וידאו במחצית.. מה עוד?, אולי אם היו יודעים על העזרה שלו לקבוצה היו נותנים יותר כבוד, ואולי לא...
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 03/05/2015 :  22:52:05  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דווקא פה זה המקום להגיד שאפו נוסף לבריגדה
התפאורה הייתה מדהימה, השירים היו במקום, באמת תצוגת עידוד אדירה ויש להם המון מניות בכך.

לגבי השריקות בוז?
מי שרוצה שישרוק, ומי שרוצה שימחא כפיים.
אנחנו קהל דמוקרטי, וכל אחד זכאי לעשות מה שבא לו כל עוד זה חוקי.

שי בחר לארח את המנהל המקצועי של קבוצה שנואה בקהל, וידע שזה עלול לגרור שריקות בוז.

הדיון פה מזכיר לי את הדיונים שהיו בעבר לגבי "קללות" אחרי משחקים טעונים.

מי שהאוזניים שלו עדינות מדי בשביל לשמוע קללות או שריקות בוז, כנראה שנמצא בספורט הלא נכון, או לפחות באזור הלא נכון של היציע.

תמיד אפשר ללכת הצידה ולהתרחק מהגוש המעודד, וכך הסיכוי לשמוע קללות ושריקות בוז הוא נמוך מאוד.

לנסות לחנך או "לסרס" את הקהל, זה פשוט מיותר, טרחני, ומתנשא, לא מתאים לקהל שלנו.

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 03/05/2015 :  23:13:25  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה אתה שונא כל כך במכבי תל אביב בכדורגל? ממתי היא נהייתה יריבה של אוהדי הפועל ירושלים בכדורגל? (אני חוזר, מדובר על כדורגל. השנאה לקבוצת הכדורסל מובנת לי בגלל ההזדהות עם האחות האדומה מהכדורסל)
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 03/05/2015 :  23:57:57  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

לכבד את שי אפשר בבית, בחדר ההלבשה, או להזמין אותו למסעדה. לא היה צריך להזמין מישהו ממכבי לטקס של הקבוצה כמו שלא היו מזמינים את גיא לוי. לגיטימי לקלל אותו

לגיטימי.....מילה יפה בחרת....עזוב אתם עפים על עצמכם כאילו אפילו שתן צהוב מרגיז אותך...היה אקט מכוער לא העביר שום מסר ללא תכלית סתם כי ראיתם הולנדי שכרגע לובש צהוב בא להגיד תודה לסמל שלך ממש בלתי נסבל לדעתך ...לגיטימי שניקח שחקנים ממכבי או מביתר אבל ג׳ורדי בא לכבד זה כבר מעבר ליכולת הספיגה...תהיה בנאדם לפני שאתה אוהד....או שזה לא לגיטימי להגיד?
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 04/05/2015 :  00:11:31  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

מה אתה שונא כל כך במכבי תל אביב בכדורגל? ממתי היא נהייתה יריבה של אוהדי הפועל ירושלים בכדורגל? (אני חוזר, מדובר על כדורגל. השנאה לקבוצת הכדורסל מובנת לי בגלל ההזדהות עם האחות האדומה מהכדורסל)

אני אישית לא שרקתי בוז לג'ורדי
אבל אני כן מסוגל להבין את מי שכן

נכון אין למכבי ת"א בכדורגל יריבות עם הפועל ירושלים
אבל זה עדיין מכבי ת"א, מועדון עשיר ודורסני, עם אוהדים מכביסטים עלובים, אוהדי ניצחונות שההנאה הכי גדולה שלהם זה לדרוס ולהשפיל את היריבות שמולם.

שלא תטעה, הערכים של מכבי כדורגל הם זהים לערכים של מכבי כדורסל.
זה לא רק הצבע, הסמל, והשם
זה מה שהמועדון הזה מייצג, שזה כמעט ההפך הגמור ממה שאנחנו מייצגים.

יכול להיות שהפרספקטיבה שלי מוטת בגלל היותי אוהד כדורסל ותיק.
אבל אני בהחלט מסוגל להבין את השנאה למועדון הזה ולכל דבר שקשור אליו, גם אם זה בלי יריבות ישירה איתנו.

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 04/05/2015 :  01:26:27  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי dvd_lvl

לא שרקתי, אני אפילו לא יודע לשרוק... נראה לי שאם ציפינו והערכנו את הכבוד שקרית אתא עשו לשחקנים, יכולנו גם לשמור על פאסון ולעשות כבוד או לפחות לא לשרוק ולקלל את מי שבא לכבד... מצד שני לא צריך לעשות מזה ביג דיל, אני משער שג'ורדי ידע לאן הוא מגיע ולא התרגש יותר מדי.. יכלו לצפות שאם הנעליים של גולן צורבות לחלק מהקהל בעיניים, אז להביא מנג'ר של מכבי לא יעבור חלק... לא צריך לעשות דרמה מכל דבר.

אשמח לשמוע על התרומה של ג'ורדי למערך המקצועי, קראתי על ההקרנת קטעי וידאו במחצית.. מה עוד?, אולי אם היו יודעים על העזרה שלו לקבוצה היו נותנים יותר כבוד, ואולי לא...

שי אהרון התייעץ ולמד מג'ורדי את תפקיד המנהל הספורטבי שאותו הוא עושה בצורה יותר מן הכלל במכבי תל אביב.
בתחילת דרכו שי התייעץ רבות עם ג"ורדי ולקח ממנו דברים שיישם בקטמון, גורדי אפילו נפגש איתו לכמה שעות באופן אישי, דבר שהוא לא עושה עם רבים.

לקראת טקס הפרידה משי, ירון התקשר אל גואדי וביקש ממנו לבוא להיות אורח הכבוד שמוקיר את שי בהפתעה (שי לא ידע על כך) ומבחינת שי הוא הגורו שלו, וגורדי ניאות רק בגלל שזה שי.

נערך על ידי - איתן610 ב-04/05/2015 01:29:00
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 04/05/2015 :  07:38:39  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתמול הייתה כתבה מצוינת על הקבוצה בחדשות הספורט, על המטרות על הקהילה היה נעים לראות עד הקטע המכוער עם אדם שבא לכבד את שי שהוא הסמל שלנו. כדורגל או לא זה היה מכוער ומגעיל לראות וסתר לחלוטין את החלק היפה של הכתבה. חבל. גם לי הרגשת התרוממות הרוח מהעלייה והחגיגות היפות נפגמה מאוד עם ההתייחסות המגעילה לגורדי קרויף.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 04/05/2015 :  08:48:27  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

מכבי תל אביב זה מועדון ספורט שכולל בתוכו את מחלקת הכדור סל, כדורגל, כדור יד וכל שאר ענפי הספורט. מה שהוא מייצג בכדורסל הוא מייצג בשאר ענפי הספורט. לא לגיטימי. זה שאנשים הופתעו משריקות בוז אומר יותר עליהם מעל שורקי הבוז

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אדום החזה אדום החזה מנותק

133 הודעות

נשלח - 04/05/2015 :  09:57:35  הצג פרופיל שלח ל- אדום החזה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הופתעתי שג'ורדי כיבד אותנו בנוכחותו
הופתעתי מאנשים שלא מכבדים אותו
אני יודע מה זה אומר עלי ואני גאה על כך
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם הודעת האבטחה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07