פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עידוד מעולה היום

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עידוד מעולה היום
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם עידוד מעולה היום נושא הבא
עמוד: מתוך 4

יואב בסון יואב בסון מנותק

20 הודעות

נשלח - 12/03/2010 :  22:59:06  הצג פרופיל שלח ל- יואב בסון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

[quote]נשלח במקור על ידי עדו האדום

"עדו אתה טועה בגדול. חלוץ שמגיע להרבה מצבים זה אומר שהוא חלוץ טוב זה שהוא מחטיא זה משהו אחר. אפשר להגיד על כפיר הרבה דברים אבל שהוא לא גולר זה חוצפה. הבנאדם בלי ששמנו לב מלך השערים של קטמון בכל הזמנים... תעשו קצת כבוד
ולהגיד שכפיר לא מתאים לליגה יותר גבוהה מליגה ג זה באמת רק מי שבאמת באמת לא מבין בכדורגל..."
מלך השערים של קטמון בכל הזמנים ??? זה ממש משכנע אותי. ענית לעצמך בזה שאמרת שהוא מחטיא. אף פעם לא הבנתי את הטענה: "חלוץ שמגיע להרבה מצבים הוא חלוץ טוב" חלוץ טוב הוא חלוץ שמנצל מצבים. זהו. מה שמעניין הוא שבמשחקים כולם מתפוצצים ממלול ומההחמצות שלו ובפורום כולם משבחים אותו. שיהיה. אני מקווה שהצוות המקצועי יידע כבר מה לעשות.

אמנם בסוף המשחק מה שנספר זה השערים. לא מעניין אותי אם הוא הגיע ל 400 מצבים אבל החטיא את כולם, וההחמצות של מלול מרגיזות, והוא חייב להעלות את אחוזי ניצול המצבים שלו אם הוא ירצה לשחק בליגה גבוהה מליגה ג'. אבל מלול בלי ספק מתאים לקבוצה השנה, הוא קורא משחק, נלחם, יורד לגליצ'ים, מקרין ניסיון ולפעמים גם מבקיע. אני אומר שוב, אפשר להתעצבן במהלך המשחק על ההחמצות, אבל רדו מהבן אדם, הוא נתן משחק טוב מאוד היום"
כל מילה גולה. ולגבי ליגה גבוהה יותר, אתם שוכחים שכפיר שיחק 10 שנים בליגה א ועשה את זה טוב מאוד. והיינו עדים לזה שנה שעברה שהוא סיים את העונה מלך שערים שלנו.
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 12/03/2010 :  23:01:01  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא רב ולא כועס. בוא נשמור על דיון מכובד. כולנו מבינים בכדורגל ולכולנו זכות להביע את דעתינו. מי שהיה במשחק באשקלון מבין למה אני מתכוון שאני אומר שבליגות גבוהות יותר זה לא יספיק. מבחינתי סיימתי את מה שיש לי לומר על כפיר מלול. אני אשמח אם הוא יישאר בקטמון גם בעתיד. אני גם מקווה ששקד בוארון יישאר ושנביא עוד חלוץ ברמה גבוהה. היה כייף היום במשחק. שמש, אווירה, גולים ומשחק טוב. מודיעין קבוצה טובה מאד. הם השתפרו מאד מהסיבוב הראשון. יש להם אמנם בעייה בהגנה אבל החלק הקידמי שלהם משחק כדורגל טוב ויפה לעין. ניתן לקבוע בקלות שהם הקבוצה המרשימה ביותר שנראתה בגעת רם.
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 12/03/2010 :  23:49:11  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
יופי של עידוד

רק עכשיו זה מכה בי
האם ייתכן כי הלכתי היום לראות משחק כדורגל אחר ופספסתי את המשחק של הפועל?
במשחק שאני הייתי בו, היו בערך 20 אוהדים בדקה הראשונה, ועוד רבים הצטרפו לאחר מכן.
כמו כן, מתוך מאות הצופים שהכילו בסופו של דבר יציעי האיצטדיון, בערך 3 עודדו כל הזמן, בעוד שאר האוהדים העומדים מסתפקים בהצטרפות במחיאות כפיים קצובות אחרי שערים או ברגעי מומנטום.
אגב, גם ל-3 האמורים היו יותר מדי פאוזות לא מובנות ובקיצור, העידוד היה די רע, במשחק שבו הייתי.
את רוב השירים, רוב הנוכחים בכלל לא מכירים, ולכן לא יכולים היו להצטרף אל השלושה.
אני שמח לשמוע שבמשחק של הפועל היה עידוד טוב.
אגב, גם במשחק בו נכחתי אני אירגנו הילדים למטה משחק כדורגל. בעיניי זה דווקא די בזוי, מביך ומיותר.
לא צריך להביא ילדים למגרשים בכל מחיר. אם הם רוצים לשחק כדורגל, קחו אותם למגרש האספלט בשכונה, כמוהו יש עשרות בירושלים.

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 13/03/2010 :  07:39:17  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

ציטוט:
יופי של עידוד

רק עכשיו זה מכה בי
במשחק שאני הייתי בו, היו בערך 20 אוהדים בדקה הראשונה, ועוד רבים הצטרפו לאחר מכן.
כמו כן, מתוך מאות הצופים שהכילו בסופו של דבר יציעי האיצטדיון, בערך 3 עודדו כל הזמן, בעוד שאר האוהדים העומדים מסתפקים בהצטרפות במחיאות כפיים קצובות אחרי שערים או ברגעי מומנטום.
אגב, גם ל-3 האמורים היו יותר מדי פאוזות לא מובנות ובקיצור, העידוד היה די רע, במשחק שבו הייתי.
אגב, גם במשחק בו נכחתי אני אירגנו הילדים למטה משחק כדורגל. בעיניי זה דווקא די בזוי, מביך ומיותר.
לא צריך להביא ילדים למגרשים בכל מחיר. אם הם רוצים לשחק כדורגל, קחו אותם למגרש האספלט בשכונה, כמוהו יש עשרות בירושלים.

now...open wide

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 13/03/2010 :  07:50:47  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
לגבי הקהל, אין לי בעייה עם העידוד, הוא היה מצויין כרגיל. הבעיה היא כמות הקהל. נכון שאלפייה פלוס זה הרבה יחסית לליגה ג/סאדר/מכבי עכו, אבל זה הרבה מתחת לפוטנציאל שלנו וכולנו יודעים את זה. חמישה מחזורים לסיום, קבוצה מנצחת, שמש, אלוהים במרכז המגרש (משחק מעולה שלו היום עד הפציעה), סיכוי סביר למקום רביעי, לא ברור לי למה אנחנו לא יכולים להתחיל להתקרב ליציע מלא.

פרננדו-אתה יכול להגיד לי איך אתה מגדיר מהו הפוטנציאל?כמות האוהדים מול קרית מלאכי?אולי גמר הגביע מול מכבי חיפה?אולי שנות ה 70 העליזות?
להתאכזב פעם אחת זה נורמאלי .להתאכזב עשר פעמים, זה אומר שישנה בעיה של תיאום ציפיות.כל קהל בארץ יורד בכמויות בצורה ניכרת כשיורדים ליגה אחת.כל קהל אחר היה יורד ל 0 צופים בליגה ג' .אצלנו בגלל הייחוד שלנו ירדנו ל 500-1000 .רוצים יותר?בטח , אבל המספרים יותר מהגיוניים.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 13/03/2010 :  09:34:03  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"אגב, גם במשחק בו נכחתי אני אירגנו הילדים למטה משחק כדורגל. בעיניי זה דווקא די בזוי, מביך ומיותר.
לא צריך להביא ילדים למגרשים בכל מחיר. אם הם רוצים לשחק כדורגל, קחו אותם למגרש האספלט בשכונה, כמוהו יש עשרות בירושלים."

וכשאני רואה את הילדים האלו אני מאושר. יש המשך להפועל ירושלים, יש חיים חדשים ואוהדים שיבואו הרבה אחרינו. ולגבי העידוד- היה לי חם מדי בשביל לעודד. מודה...
עבור לתחילת הדף

אני_ממודיעין אני_ממודיעין מנותק

1 הודעות

נשלח - 13/03/2010 :  10:07:56  הצג פרופיל שלח ל- אני_ממודיעין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה עידוד יפה מאוד לדעתי.
היו מעט מאוד רגעים שלא שמעו בהם את הקהל.
אנחנו (אוהדי מודיעין) עמדנו מול השמש, היינו רק שניים ושרנו כל שיר שהצלחנו לחשוב עליו.
הכמות שהבאתם גם יפה מאוד, בתחילת המשחק זה היה קצת מצחיק לראות יציע ריק לגמרי.
ד"א שמעו וראו אותנו ביציע שלכם?

ובנוגע למשחק:
קטמון קבוצה יותר טובה, אין מה לעשות.
לשחקני מודיעין יש הרבה תחומים להשתפר בהם.
אלכס קצת איכזב אותי חח
לא הזכיר את אלכס של המשחק הקודם.
אני נהניתי מהמשחק, השתזפתי קצת.
חוויה מיוחדת להיות במשחק כזה.
עבור לתחילת הדף

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 13/03/2010 :  10:29:56  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תשובה לאני ממודיעין:

הייתם שניכם עם צעיפים שחורים וחולצות לבנות,
טוב שכתבת איך ניראה המשחק בעיניים קצת יותר אובייקטביות.

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...

נערך על ידי - danvel1 ב-13/03/2010 10:31:07
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 13/03/2010 :  10:58:34  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אני_ממודיעין

היה עידוד יפה מאוד לדעתי.
היו מעט מאוד רגעים שלא שמעו בהם את הקהל.
אנחנו (אוהדי מודיעין) עמדנו מול השמש, היינו רק שניים ושרנו כל שיר שהצלחנו לחשוב עליו.
הכמות שהבאתם גם יפה מאוד, בתחילת המשחק זה היה קצת מצחיק לראות יציע ריק לגמרי.
ד"א שמעו וראו אותנו ביציע שלכם?

ובנוגע למשחק:
קטמון קבוצה יותר טובה, אין מה לעשות.
לשחקני מודיעין יש הרבה תחומים להשתפר בהם.
אלכס קצת איכזב אותי חח
לא הזכיר את אלכס של המשחק הקודם.
אני נהניתי מהמשחק, השתזפתי קצת.
חוויה מיוחדת להיות במשחק כזה.

תודה. כפי שאתה רואה יש לחלק מהאוהדים שלנו נטיה ברורה לביקורת עצמית נוקבת גם כשאין סיבה נראית לעין.
ראו אתכם בהחלט (והיו לפחות עוד שני אוהדים שלכם ביציע שלנו), אבל לא שמעו - הרי היה עידוד יפה ובלתי פוסק כמעט בצד שלנו

בסך הכל משחק כיפי וברמה הרבה מעל לממוצעת בליגה. קהל מצויין של למעלה מאלפיה, וזה נחמד וחשוב.

ד"א, הילדים המשחקים למטה עוררו נחת ביציעים. איזו עוד קבוצה בעולם משלבת איצטדיון כדורגל וגן משחקים באותו מקום וזמן? קהילתיות אמרנו?

אה... וכפיר מלול נתן משחק מצויין למרות כמה החמצות. וגם אם מודדים חלוץ רק במספר ההבקעות (ובמשחק הזה הוא עשה הרבה יותר מזה), הוא בהחלט עולה על הציפיות.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 13/03/2010 :  11:13:37  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ג'רסי, נראה לי הייתי באותו משחק שלך

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 13/03/2010 :  11:18:22  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קשה לי להאמין שעברנו את ה-800 אתמול. וכשנאסוף כסף לעונה הבאה, חבר'ה פה ישאלו "איפה ההמונים? איפה כל ה-1500 שהגיעו מול מודיעין?!"

אפשר יותר, אבל לליגה שלנו זה בסדר.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 13/03/2010 :  11:26:58  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

ציטוט:
יופי של עידוד

רק עכשיו זה מכה בי

כל מילה. בתור אחד מה-3 שעודדו כל המשחק זה היה די מסתכל. אנשים מגיעים בדקה ה20 וגם אז לא מועילים בטובם לפתוח את הפה. המשחק של ילדים הקטנים באמת היה מביך ומיותר. זה מרגיש כמו קטיינה ולא כמו משחק כדורגל.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 13/03/2010 :  11:45:35  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מצליח להבין את הגישה.. מי שרוצה - שיעודד ומי שלא, לא. אף אחד לא עושה טובה לאף אחד. קטמון זו לא מחלקה בטירונות.
אני מודה באשמה - במשחקי בית אני מעודד מעט מאוד. אני יושב עם חברים ומשפחה והם נוטים לשבת בצד ולא לעודד כמעט. אני מודה שאני ממש לא אוהב שמנסים "להכריח" אותי להרים אצבע או לשיר או אני לא יודע מה.
מי שמתלונן על כמות האוהדים או על הפסיביות או על למה הם מאחרים לא מבין מהו ההרכב של האוהדים שמגיע למשחקים. ישנו כמובן הגרעין הקשה ומי שמסביבו (אני זה "סביבו"). אבל מעבר לכך מדובר בילדים ובעלי משפחות ואנשים שמגיעים מדי פעם שבאמת נהנים מהחוויה ומתחיל להווצר קשר בינם לקבוצה והם לא "שרופים" או מסביבו אבל הם העתיד שלנו.
דבר אחרון - להתלונן על הילדים שמשחקים (מודה שוב - אחד מהם הוא האחיין שלי) זו ממש פוריטניות או אווירה של טירונות. אנחנו מעונינים שאנשים יבואו וליצור זיקה ולא לדחות אנשים. זה לא שהם באו עם חולצות של בית"ר..
יאללה ג'רסי מלחמה!

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 13/03/2010 :  11:55:53  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

לא מצליח להבין את הגישה.. מי שרוצה - שיעודד ומי שלא, לא. אף אחד לא עושה טובה לאף אחד. קטמון זו לא מחלקה בטירונות.
אני מודה באשמה - במשחקי בית אני מעודד מעט מאוד. אני יושב עם חברים ומשפחה והם נוטים לשבת בצד ולא לעודד כמעט. אני מודה שאני ממש לא אוהב שמנסים "להכריח" אותי להרים אצבע או לשיר או אני לא יודע מה.
מי שמתלונן על כמות האוהדים או על הפסיביות או על למה הם מאחרים לא מבין מהו ההרכב של האוהדים שמגיע למשחקים. ישנו כמובן הגרעין הקשה ומי שמסביבו (אני זה "סביבו"). אבל מעבר לכך מדובר בילדים ובעלי משפחות ואנשים שמגיעים מדי פעם שבאמת נהנים מהחוויה ומתחיל להווצר קשר בינם לקבוצה והם לא "שרופים" או מסביבו אבל הם העתיד שלנו.
דבר אחרון - להתלונן על הילדים שמשחקים (מודה שוב - אחד מהם הוא האחיין שלי) זו ממש פוריטניות או אווירה של טירונות. אנחנו מעונינים שאנשים יבואו וליצור זיקה ולא לדחות אנשים. זה לא שהם באו עם חולצות של בית"ר..
יאללה ג'רסי מלחמה!

אני ממש לא מצפה מה"זקנים בצדדים" לעודד. ברור לי שהם באו לראות את המשחק והם מעולם לא עודדו באופן אקטיבי. מה שמפריע לי הוא אנשים שאמורים להיות ה"גוש המועדד", החברה ליד התופים, ששותקים כל המשחקים. אם אתם רוצים לראות את המשחק בשקט תלכו הצידה ותראו את המשחק בפאנן. אבל אם אתם אתם מתקצבים ליד התופים, איפה שאמורים לעודד, אז תעודדו, אל תעשו כאילו.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 13/03/2010 :  12:06:35  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא לוקח חלק בביקורת הנוקבת המושמעת נגד העידוד במשחק. היה כיף. היו רגעים מצחיקים, שקטים ורועשים יותר. הציפייה בכל משחק ליצור אווירת קהל כמו בקאמפ נואו צריכה להישאר כאידאל וצריל לדעת להנות מהקיים. הילדים ששיחקו כדורגל למטה הזכירו לי אותי ואת חבריי שיצאנו לשחק בכדור דקה אחרי שנגמר המשחק בין הולנד לברזיל במונדיאל 98- אני הייתי בטוח שאני דניס ברגקאמפ. זה יוצר זיקה למשחק ולקבוצה וזה מרגש.

כפי שבלאש הפילוסוף (שהפך משום מה לאוהד די רכרוכי ופאסיבי אבל זה בסדר כי הוא מזדקן ואני אוהב אותו) יכול לאשר תמצית הקיום היא להנות מה"כאן ועכשיו" ולא לספור את הכסף שאין.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם עידוד מעולה היום נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07