פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עידוד מעולה היום

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עידוד מעולה היום
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם עידוד מעולה היום נושא הבא
עמוד: מתוך 4

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 12/03/2010 :  20:24:57  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אומר את זה בפעם המי יודע כמה: חלוץ שמבקיע גול אחד ומחמיץ שלושה בטוחים מתאים אולי לליגה ג' אבל ברמות היותר גבוהות זו בעייה. כפיר מלול מוכשר מאד אבל אחוזי הסיומת שלו נמוכים. קחו לדוגמא את שקד בוארון; כשאני רואה אותו מול השוער אני יודע שאפשר לסמן לכיוון האמצע. חלוץ נמדד בעיקר בכיבושים ובניצול מצבים. כל השאר הם אקסטרות.
עבור לתחילת הדף

יואב בסון יואב בסון מנותק

20 הודעות

נשלח - 12/03/2010 :  20:33:57  הצג פרופיל שלח ל- יואב בסון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עדו אתה טועה בגדול. חלוץ שמגיע להרבה מצבים זה אומר שהוא חלוץ טוב זה שהוא מחטיא זה משהו אחר. אפשר להגיד על כפיר הרבה דברים אבל שהוא לא גולר זה חוצפה. הבנאדם בלי ששמנו לב מלך השערים של קטמון בכל הזמנים... תעשו קצת כבוד
ולהגיד שכפיר לא מתאים לליגה יותר גבוהה מליגה ג זה באמת רק מי שבאמת באמת לא מבין בכדורגל...

נערך על ידי - יואב בסון ב-12/03/2010 20:37:05
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 12/03/2010 :  20:34:58  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאסלו מה נסגר איתך? מפגר מי שפותח ג'ורה על שחקנים שנלחמים, שלא לדבר על מבקיעים. כפיר החמיץ, נכון, יש לו בעיה מול השער. הוא גם ההההמון באופסייד. אני לא מעריץ שלו ומודע כמו כולנו לחסרונות שלו. אבל הוא עשה מהלכים יפים, ירד הרבה לקחת כדורים במרכז המגרש, ובאופן כללי חילק כדורים ושידר ביטחון בדקות חשובות. אני מבסוט עליו, שימשיך ככה.

וקראנקו - ברור שמשחקים כאלה זה מפחיד. זה לא פראנויה לפחד בהפרש של שער, בטח לא כשההגנה שלנו נראית מבולבלת ביותר. למרבה המזל מודיעין באמת הפסיקו בשלב מסויים לאיים על השער שלנו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 12/03/2010 :  21:11:14  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא "מעריץ" כדורגלנים, למעט ג'ימי גריבס, בובי מור, דייגו מארדונה ואלי בן-רימוז'.
אני יודע שכפיר מלול איננו בדיוק לאו מסי ואפילו לא כריסטיאנו רונאלדו, אבל הוא חלוץ טוב מאוד לקטמון חרף ההחמצות. החסרונות שלו ידועים: איטיות, העדר שטף במשחק, נטייה להיתפס בעמדת נבדל והחמצות. אבל יש לו גם יתרונות ברורים: מסירה טובה בנגיעה אחת, הבנה טקטית אינסטינקטיבית, בעיטה ונגיחה טובות ולאחרונה גם נכונות הולכת וגוברת ללחום ולהשקיע. השער שלו היום היה יפה וגם חשוב במיוחד, ויש להחמיא גם לשוער על המסירה.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 12/03/2010 :  21:24:46  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יואב בסון

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

[quote]נשלח במקור על ידי מחאיי

משחק מפחיד, יכלנו לצאת ממנו רע מאוד. כל הזמן הוא התנהל על הגבול שבין שאננות ופאניקה, ובסופו של דבר מגיע לשחקנים שבח על שיצאו עם ניצחון, ובסופו של דבר די התעשתו לקראת סוף המשחק. עוד מגיע ציון לשבח לכפיר מלול, שאמנם עדיין חייב לצאת מנבדל, אבל נתן הרבה ביטחון ולחימה במחצית השנייה. גם גולה עד שיצא.

לגבי הקהל, לא מספיק. נראה לי שקצת נרדמנו ביצירת באזז, גם בפייסבוק, גם בתליית שלטים, גם בגרירת אנשים למשחק. לקראת המשחק מול תל-שבע (עוד שבועיים?) זה צריך להיות אחרת.
ובאסה עם האיצטדיון בגבעת-רם, הכל כל-כך קטן, השמש קופחת.

היה עידוד לא רע היום בחלקים של המשחק.אבל החום המעיק בהחלט השפיע.היה גם מאוד מביך לפתוח את המשחק עם 20 אוהדים ביציע. בחייאת רבאק מה הבעיה להגיע בזמן.
ציון שבח לכפיר מלול?. המפגר הזה החמיץ שלוש שערים בטוחים במחצית השנייה. יכולנו כבר לגמור את המשחק אם הוא לא היה מחמיץ.

לאסלו תגיד כפיר מלול זיין את אחותך ? למה אתה כל הזמן נגדו? הבנאדם נתן הצגה היום תאווה לעיניים שער של ליגת אלופות ומשחק לחימה . אתה עוד מאשים אותו?!

קודם כל ילד חרא קטן בחיים שלך אל תדבר אלי ככה. אין לי שום דבר אישית נגדו, הוא פשוט שחקן גרוע. משחק לחימה, שער של ליגת האלופות. למה שלא תגזימו יותר. הבן אדם בקושי מסוגל לזוז.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-12/03/2010 23:03:52
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 12/03/2010 :  21:31:35  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאסלו, לא יכול להיות שראית את המשחק. למרות ההחמצות המרגיזות כפיר היה פשוט מעולה היום. הוא יצר מצבים לעצמו ואחרים, הסתדר היטב גם אחרי השינוי במערך, לחץ כל הזמן על שחקני הגנה שלהם ונלחם גם בדקה ה80- בניגוד בולט לאחד המחליפים שעלה כמה דקות קודם לכן ועשה טובה שהוא זז. יש לו חלק משמעותי במקום הרביעי המכובד אליו כנראה נצליח להגיע השנה.

לגבי הקהל, אין לי בעייה עם העידוד, הוא היה מצויין כרגיל. הבעיה היא כמות הקהל. נכון שאלפייה פלוס זה הרבה יחסית לליגה ג/סאדר/מכבי עכו, אבל זה הרבה מתחת לפוטנציאל שלנו וכולנו יודעים את זה. חמישה מחזורים לסיום, קבוצה מנצחת, שמש, אלוהים במרכז המגרש (משחק מעולה שלו היום עד הפציעה), סיכוי סביר למקום רביעי, לא ברור לי למה אנחנו לא יכולים להתחיל להתקרב ליציע מלא.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 12/03/2010 :  21:36:20  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

לאסלו, לא יכול להיות שראית את המשחק. למרות ההחמצות המרגיזות כפיר היה פשוט מעולה היום. הוא יצר מצבים לעצמו ואחרים, הסתדר היטב גם אחרי השינוי במערך, לחץ כל הזמן על שחקני הגנה שלהם ונלחם גם בדקה ה80- בניגוד בולט לאחד המחליפים שעלה כמה דקות קודם לכן ועשה טובה שהוא זז. יש לו חלק משמעותי במקום הרביעי המכובד אליו כנראה נצליח להגיע השנה.

לגבי הקהל, אין לי בעייה עם העידוד, הוא היה מצויין כרגיל. הבעיה היא כמות הקהל. נכון שאלפייה פלוס זה הרבה יחסית לליגה ג/סאדר/מכבי עכו, אבל זה הרבה מתחת לפוטנציאל שלנו וכולנו יודעים את זה. חמישה מחזורים לסיום, קבוצה מנצחת, שמש, אלוהים במרכז המגרש (משחק מעולה שלו היום עד הפציעה), סיכוי סביר למקום רביעי, לא ברור לי למה אנחנו לא יכולים להתחיל להתקרב ליציע מלא.

כי אנחנו בליגה ג'. אולי קשה להתמודד עם זה אבל אנחנו פשוט לא מעניינים אנשים כמו פעם. אולי בהמשך שנעלה ליגות יבואו יותר אוהדים. אבל הכמות של העונה הראשונה לא תחזור על עצמה, לפחות לא בזמן הקרוב.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 12/03/2010 :  21:48:25  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה תענוג היום באוניברסיטה. נכון, הקבוצה נרדמה אחרי הגול השני, אבל מצד שני בכל מחצית השניה היתה להם הזדמנות וחצי ואנחנו שלטנו במגרש. מודיעין קבוצה לא רעה ויותר חשוב מכך - מאורגנת ולא נשברת, וזה זן די נדיר בליגה הזו.
התענוג הגדול היה מהקהל. פעם ראשונה שעוברים את האלפייה ודי בגדול. אני חושב ששברנו את תקרת הזכוכית של תחילת העונה ואם נסיים אתה העונה עם 1500אדומים פקל ביציעים עשינו הישג טוב מאוד ואפשר להיות אופטימיים לעונה הבאה.אין מה לעשות, הירידה לליגה ג' היתה טראומה והעונה האחרונה עם מבשרת הרחיקה הרבה קהל. לבנות מחדש זה הרבה יותר קשה מלייצר את הבליץ הראשון של קטמון לפני שנתיים.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 12/03/2010 :  21:51:33  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה הערות:
1. נקודת הפתיחה במשחק בעיקר בקו האחורי היתה בעייתית: היעדרם בהרכב הפותח של גיא איוש וטל זקן שמהווים, לדעתי, צוות הגנה טוב מאד, וכמובן חסרונו של סאלם. הוסיפו לכך את הפציעה של מנצור, אם כי, לדעתי, מחליפו - יאן - שיחק טוב ובנחישות.
2. פתיחה התקפית מאד של קטמון בשתי המחציות ואז ההחלשות, אולי בשל המחשבה או התחושה ששחקני מודיעין יישברו - דבר שלא קרה. ראינו היום שכאשר הקבוצה מפעילה לחץ על הקבוצה היריבה ומקשה עליה לעבור את האמצע – יש לכך תוצאות חיוביות. שני השערים שספגנו נבעו בעיקרם כאשר היתה נסיגה לאחור והרפיית הלחץ מעל הקבוצה היריבה.
3. שוב ראינו משחק קבוצתי ומאורגן. השערים של קטמון היו תוצאה של מהלכי כדורגל יפים.
4. במבחן התוצאה - יש 3 נקודות נוספות. אולם, לדעתי אסור להכנס לחישובים בסגנון - מספיקות X נקודות עד סיום העונה. לדעתי החשיבה צריכה להיות - יש להשיג את כל הנקודות, דהיינו עוד 12 בארבעת המשחקים הקרובים. עומדים בפנינו לפחות שני משחקים לא קלים: אשקלון [שניצחה בחוץ את מ.ס. מודיעין 4:3] ומ.ס. מודיעין - המשחק האחרון העונה. אסור להיכנס לשאננות כלשהיא!
5. ואם מזכירים שחקנים שבלטו היום לטובה, הרי שג'וני חוזר ומתגלה כשחקן נשמה אמיתי, לוחם בכל עמדה על המגרש. וראוי לזכור – הוא חזר השנה לשחק אחרי שבמשך מספר שנים לא שיחק כלל בשל שירות צבאי. בעיני – ג'וני הוא תגלית העונה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 12/03/2010 :  21:52:18  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למרות שיפוט נוראי,
החלטות לא נכונות של הקוונים,
הרבה כיסוחים מצד מודיעין,
אנשים ניצחנו 4-2,
ניצחנו בזכות ולא בחסד.

לא מבין את אווירת הביקורת:
ניהול משחק נכון של המאמן,
השחקנים נלחמו על המגרש על כל כדור,
המון מצבי הבקעה,
קהל מעודד עם תוף וחצוצרה,
המון ילדים משחקים כדורגל במעבר בין המגרש ליציע,
אני אומר:
יאללה הפועל!

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...

נערך על ידי - danvel1 ב-12/03/2010 21:55:44
עבור לתחילת הדף

273 הודעות

נשלח - 12/03/2010 :  22:00:02  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"עדו אתה טועה בגדול. חלוץ שמגיע להרבה מצבים זה אומר שהוא חלוץ טוב זה שהוא מחטיא זה משהו אחר. אפשר להגיד על כפיר הרבה דברים אבל שהוא לא גולר זה חוצפה. הבנאדם בלי ששמנו לב מלך השערים של קטמון בכל הזמנים... תעשו קצת כבוד
ולהגיד שכפיר לא מתאים לליגה יותר גבוהה מליגה ג זה באמת רק מי שבאמת באמת לא מבין בכדורגל..."
מלך השערים של קטמון בכל הזמנים ??? זה ממש משכנע אותי. ענית לעצמך בזה שאמרת שהוא מחטיא. אף פעם לא הבנתי את הטענה: "חלוץ שמגיע להרבה מצבים הוא חלוץ טוב" חלוץ טוב הוא חלוץ שמנצל מצבים. זהו. מה שמעניין הוא שבמשחקים כולם מתפוצצים ממלול ומההחמצות שלו ובפורום כולם משבחים אותו. שיהיה. אני מקווה שהצוות המקצועי יידע כבר מה לעשות.
עבור לתחילת הדף

20 הודעות

נשלח - 12/03/2010 :  22:27:25  הצג פרופיל שלח ל- יואב בסון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[quote]נשלח במקור על ידי עדו האדום

"עדו אתה טועה בגדול. חלוץ שמגיע להרבה מצבים זה אומר שהוא חלוץ טוב זה שהוא מחטיא זה משהו אחר. אפשר להגיד על כפיר הרבה דברים אבל שהוא לא גולר זה חוצפה. הבנאדם בלי ששמנו לב מלך השערים של קטמון בכל הזמנים... תעשו קצת כבוד
ולהגיד שכפיר לא מתאים לליגה יותר גבוהה מליגה ג זה באמת רק מי שבאמת באמת לא מבין בכדורגל..."
מלך השערים של קטמון בכל הזמנים ??? זה ממש משכנע אותי. ענית לעצמך בזה שאמרת שהוא מחטיא. אף פעם לא הבנתי את הטענה: "חלוץ שמגיע להרבה מצבים הוא חלוץ טוב" חלוץ טוב הוא חלוץ שמנצל מצבים. זהו. מה שמעניין הוא שבמשחקים כולם מתפוצצים ממלול ומההחמצות שלו ובפורום כולם משבחים אותו. שיהיה. אני מקווה שהצוות המקצועי יידע כבר מה לעשות.
עדו עשה טובה לעצמך, שתוק.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 12/03/2010 :  22:46:43  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

אמנם בסוף המשחק מה שנספר זה השערים. לא מעניין אותי אם הוא הגיע ל 400 מצבים אבל החטיא את כולם, וההחמצות של מלול מרגיזות, והוא חייב להעלות את אחוזי ניצול המצבים שלו אם הוא ירצה לשחק בליגה גבוהה מליגה ג'. אבל מלול בלי ספק מתאים לקבוצה השנה, הוא קורא משחק, נלחם, יורד לגליצ'ים, מקרין ניסיון ולפעמים גם מבקיע. אני אומר שוב, אפשר להתעצבן במהלך המשחק על ההחמצות, אבל רדו מהבן אדם, הוא נתן משחק טוב מאוד היום

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

273 הודעות

נשלח - 12/03/2010 :  22:49:13  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה לשתוק ? אני לא יכול לכתוב את דעתי ? מי שלא חושב כמוך לא מבין בכדורגל וצריך להפסיק לכתוב ? מי אתה יואב בסון ?
עבור לתחילת הדף

20 הודעות

נשלח - 12/03/2010 :  22:54:20  הצג פרופיל שלח ל- יואב בסון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[quote]נשלח במקור על ידי עדו האדום

"למה לשתוק ? אני לא יכול לכתוב את דעתי ? מי שלא חושב כמוך לא מבין בכדורגל וצריך להפסיק לכתוב ? מי אתה יואב בסון ?
אל תכעס גבר, לדעתי הדבר הכי טוב בשבילך לגבי הנושא הזה הוא לשתוק. בתור עצה רשמתי לך את זה. לא לריב איתך.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם עידוד מעולה היום נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07