| משתמש |
בית שאן - שלישי ב-16:00. מגיעים ב-15:30!  |
|
katamon
439 הודעות |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 28/03/2015 : 01:31:07
|
לכולנו ברור - אי אפשר להמעיט בחשיבות המשחק הזה. צריך לבוא מוקדם, 15:30 להתחיל לדפוק בתופים. למיטב הבנתי זה מגרש גדול - יציע לכמה אלפים, לא צריכה להיות בעיה, בואו נגייס את החברים והקרובים שבאים רק פעם פעמיים בעונה. ואם אוהדי בית שאן סרבו להיכנס באולגה עד שלא הורידו את המחירים ל 20 ש"ח - הם בטח ידאגו למחיר דומה אצלם בבית?! |
נערך על ידי - davidkipod ב-28/03/2015 09:05:28 |
 |
|
|
אחד העם
86 הודעות |
נשלח - 28/03/2015 : 07:54:39
|
אוהדי בת שאן מחכים עם הרבה שנאה בעינים לקטמון.
כשהם יצאו מהמשחק בטדי- הם לא הפסיקו לקטר על המחיר של 40 ש"ח לכרטיס (ככה שלא הייתי בונה על כרטיס מוזל בכלל)
ועוד יותר מזה - התמרמרו על היציע הצדדי שהוקצא להם
בקיצר- הם ממש מחכים לסגור חשבון ולא רק על המגרש כפי שהם טרחו להודיע תוך חשיפת ישבנים מחלונות האוטובוס שיצא מטדי. |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 28/03/2015 : 10:24:13
|
| משחק העונה. בית שאן היא היחידה שיכולה לאיים על המובילות. לא קבוצה גדולה, אבל במומנטום חיובי ועם התקפה טובה. אנחנו מספיק חזקים ומנוסים לנצח אותם. |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 28/03/2015 : 14:37:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
משחק העונה. בית שאן היא היחידה שיכולה לאיים על המובילות. לא קבוצה גדולה, אבל במומנטום חיובי ועם התקפה טובה. אנחנו מספיק חזקים ומנוסים לנצח אותם.
כך סברנו לפני חודש, אבל בינתיים דליה הוציאה נקודות גם מאיתנו וגם מהרצליה(ונשר ניצחה אותה בתוספת הזמן) מג'דל כרום סחטה משחק צמוד מאיתנו, לקחה נקודה בהרצליה, וביום שלישי תארח את נשר למשחק מאוד מאוד לא פשוט לנשרים.
ולא הייתי מציע לזלזל במעלות ובצור שלום שנלחמות על חייהן בתחתית. אם אתה חושב שהרצליה תוציא 3 נקודות קלילות במעלות, תחשוב שוב. ואת משחק הסיום שלנו בטדי מול קרית אתא שנלחמת על הפלייאוף עדיף שלא נדבר.
אני מסכים שבית שאן היא הקבוצה בעלת ההשפעה הגדולה ביותר מבין הקבוצות שצריכות לפגוש את שלושת המובילות(שלמעשה עכשיו בעצם נשארו רק הם ומעלות)
ועדיין, הם לא היחידים שיש להם השפעה ניצחון בבית שאן לא מעלה אותך עדיין, והפסד לא אומר שלא תהיה אפשרות לתקן במשחקים הבאים ולעלות ישירות ולא דרך מפגש ישיר נגד נשר.
אבל עם הפסקה האחרונה שלך אני מסכים, אנחנו מספיק חזקים ומנוסים לנצח אותם, ובשום פנים ואופן לא צריך לשחק שם על תיקו שישאיר אותנו במקום הראשון אבל בוודאות יקטין את הפער(לפחות מהרצליה)
נגד הרצליה ונשר שיחקנו מבוקר מדי במחשבה קודם כל איך לא להפסיד, אני מקווה שבבית שאן הגישה תהיה לגמרי שונה... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
המודיע
363 הודעות |
נשלח - 28/03/2015 : 15:09:53
|
אוהדים יקרים
הצוות המקצועי ובעיקר אסף קוראים לכל האוהדים להגיע למשחק נגד בית שאן, שיכול להיות משחק המפתח עד לסיום העונה.
הנוכחות של הקהל שלנו, משפיעה היטב על השחקנים והם מקבלים הרבה אנרגיות ומחוייבות כאשר היציעים מלאים באוהדינו, בעיקר כאשר מנגד יהיו אוהדי בית שאן שקרוב לוודאי ינסו להוציא את שחקנינו מפוקס וייצרו הרבה לחץ וכעס שיחלחלו למגרש.
אמנם זה איננו משחק עליה אך תהיה לו השפעה חיובית להמשך אם ננצח בעיקר בכך שיתן לנו מרווח נשימה לקראת המשחקים האחרונים. שמירת פער הנקודות מהדולקות אחרינו במחזור הזה, כאשר יוותרו לנו שלושה משחקים, אשר שניים מהם בבית יהווה עוגן רציני לשמירת המקום הראשון. לכן כולם מקבלים צו 8.
זו חופשת פסח לילדים, המעסיקים יבינו אם תבקשו יום חופש לטובת "ניקיונות וסידורים לפסח" או כל תירוץ אחר שיגרום לכם להגיע למגרש. נצלו את היום לטיול באיזור ואנא התייצבו בשעה 15:30 במגרש בכדי לדרבן את השחקנים.
מתראים בשלישי בבית שאן!!!
|
נערך על ידי - המודיע ב-28/03/2015 15:10:47 |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 28/03/2015 : 15:40:39
|
| אנחנו צריכים 10 מתוך 12 הנק' שנותרו בקופה. .WE CAN DO IT |
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 28/03/2015 : 15:51:53
|
בגולר ובהרצליה בונים על שמיטת נקודות של קטמון ונשר במשחקים הקרובים. בואו נדאג שזה לא יקרה ושהרצליה עם המנהלים הלא חביבים שלהם, שמקללים וצועקים על הספסלים של היריבה ושל עצמם יסתפקו במאבקי הפליי אוף.
http://www.goler1.co.il/article/8588 |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 29/03/2015 : 06:09:27
|
| לפי דף הפייסבוק של הפועל בית שאן מחיר הכניסה 40 ש"ח. לא נאמר אם יהיה מחיר מופחת לנוער חיילים וכו'. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 29/03/2015 : 06:38:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
לפי דף הפייסבוק של הפועל בית שאן מחיר הכניסה 40 ש"ח. לא נאמר אם יהיה מחיר מופחת לנוער חיילים וכו'.
אז זה אומר שאוהדי בית שאן לא יכנסו במחאה? הניסיון מראה שהם יקבלו מחיר מופחת למקומיים וכו'.
|
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 29/03/2015 : 08:48:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
לפי דף הפייסבוק של הפועל בית שאן מחיר הכניסה 40 ש"ח. לא נאמר אם יהיה מחיר מופחת לנוער חיילים וכו'.
אז זה אומר שאוהדי בית שאן לא יכנסו במחאה? הניסיון מראה שהם יקבלו מחיר מופחת למקומיים וכו'.
לידיעתך, לבית שאן היו כל הסיבות לא להכנס - המחיר היה שונה ממה שסוכם מראש בין ההנהלות ופורסם לפני המשחק. נהריה מכניסה קהל חופשי כל משחק ופתאום קבעו 40 ש"ח. קצת מוגזם, לא? |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 29/03/2015 : 09:24:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
לידיעתך, לבית שאן היו כל הסיבות לא להכנס - המחיר היה שונה ממה שסוכם מראש בין ההנהלות ופורסם לפני המשחק. נהריה מכניסה קהל חופשי כל משחק ופתאום קבעו 40 ש"ח. קצת מוגזם, לא?
אין לי בעיה עם עצם המחאה שלהם. גם אנחנו עמדנו השנה לפחות פעם אחת במצב דומה של חוסר תאימות בין מה שנסגר מראש למה שנדרשנו לשלםפ בפועל (בהרצליה). הדבר היחיד שאני מצפה - שמה שאני משלם ישלם גם אוהד בית שאן. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 29/03/2015 : 09:44:36
|
אתמול פניתי לאוהדי בית שאן בעמוד הפייסבוק שלהם. שימו לב לתשובתם. הפנייה שלי 1. כל הכבוד לכם על המחאה בעניין מחיר הכרטיס בנהריה. גם אנחנו עבר "חוויה" דומה לפני אי אלו שנים - ראו הוידיאו (הפניתי לווידאו מצפרירים). 2. לגבי המשחק בשלישי - בואו נהיה ספורטיווים: שכל יציע יעודד את קבוצתו שלו. לבית שאן וקטמון יש קהל גדול (לכל קבוצה). בואו נהפוך את זה למיפגן של ספורט ראוי, ללא אלימות מילולית ופיזית - תהא התוצאה אשר תהיה. 3. אנא הודיעו לנו מה יהיה מחיר בכרטיס. להזכירכם - המחיר חייב להיות זהה לאוהדי שתי הקבוצות. תשובתם שבוע טוב ומבורך לכם, איזו סימבוליה, כי אתה מזכיר לנו אתכם עכשיו, עוד קבוצה שלקחה לנו מחיר גבוהה ללא הצדק לאור העובדה שזה ליגה א' והגענו מבית שאן עד לירושלים. דבר שני - אני מקווה שאתה זוכר גם היכן מיקמתם אותנו באצטדיון ריק! (מאחורי השער!) כשאתם היכן? לא ראוי ולא מכובד.. אנחנו מתעסקים בעידוד, ואנו תומכים שהמחיר כרטיסים יהיו גבוהים, יד רוחצת יד
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 29/03/2015 : 11:39:29
|
כמו בכל מגרש , גם בבית שאן יגבו ממנו כסף על הכניסה ויכניסו את האוהדים שלהם בחינם . חייבים שוב להעיר להתאחדות שיאכפו את החוק ורצוי גם לתעד איך אוהדי בית שאן נכנסים בחינם . לגבי האלימות , כדאי לשקול פנייה מוקדמת למשטרה וליידע אותם על הנפיצות של התפתחות תגרה במשחק . |
 |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 29/03/2015 : 12:39:38
|
| אני חושב שאם הייתי אוהד בית שאן הייתי יותר ממסכים עם הטענות שלהם... |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 29/03/2015 : 13:05:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
אני חושב שאם הייתי אוהד בית שאן הייתי יותר ממסכים עם הטענות שלהם...
לקחת 40 ש"ח זה בסדר גמור בתנאי שמודיעים מראש ולוקחים מחיר אחיד מאוהדי שתי הקבוצות. לגבי המיקום - היתה סיבה כלכלית מצויינת לא לפתוח את המזרחי בשביל 200 אוהדים. אבל שימקמו אותנו איפה שהם רוצים. |
 |
|
בית שאן - שלישי ב-16:00. מגיעים ב-15:30!  |
|