פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בית שאן - שלישי ב-16:00. מגיעים ב-15:30!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בית שאן - שלישי ב-16:00. מגיעים ב-15:30!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם בית שאן - שלישי ב-16:00. מגיעים ב-15:30! נושא הבא
עמוד: מתוך 5

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 29/03/2015 :  13:10:59  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פולדש

אני חושב שאם הייתי אוהד בית שאן הייתי יותר ממסכים עם הטענות שלהם...

לקחת 40 ש"ח זה בסדר גמור בתנאי שמודיעים מראש ולוקחים מחיר אחיד מאוהדי שתי הקבוצות.
לגבי המיקום - היתה סיבה כלכלית מצויינת לא לפתוח את המזרחי בשביל 200 אוהדים. אבל שימקמו אותנו איפה שהם רוצים.

לגבי המיקום - כתבתי ואני מבהיר שוב וגם בית שאן שמעו את ההסבר אבל לא רוצים לקבל אותו:

בלא מעט משחקים שלנו באים אוהדים מבחוץ
גם במשחק שלנו מול חדרה
הגיעו אוהדים מבחוץ
בדרך כלל אוהדים אלה יושבים ביציע המערבי הפתוח - יחד איתנו - הולכים לחלק הדרומי ומייצרים הפרדה
במשחק מול בית שאן נדרשנו על ידי המשטרה לעשות הפרדה ומחיצה בין שני הקהלים ולא לשים אותם ביחד.
זו החלטה של המשטרה ולא שלנו והיא מחליטה על בסיס שיקולים של שמירה על הסדר הציבורי והתרעות מבעיות צפויות

ירון
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 29/03/2015 :  13:14:06  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פולדש

לקחת 40 ש"ח זה בסדר גמור בתנאי שמודיעים מראש ולוקחים מחיר אחיד מאוהדי שתי הקבוצות.
לגבי המיקום - היתה סיבה כלכלית מצויינת לא לפתוח את המזרחי בשביל 200 אוהדים. אבל שימקמו אותנו איפה שהם רוצים.

לגבי המיקום - כתבתי ואני מבהיר שוב וגם בית שאן שמעו את ההסבר אבל לא רוצים לקבל אותו:

גם במשחק שלנו מול חדרה
הגיעו אוהדים מבחוץ
בדרך כלל אוהדים אלה יושבים ביציע המערבי הפתוח - יחד איתנו - הולכים לחלק הדרומי ומייצרים הפרדה
במשחק מול בית שאן נדרשנו על ידי המשטרה לעשות הפרדה ומחיצה בין שני הקהלים ולא לשים אותם ביחד.
זו החלטה של המשטרה ולא שלנו והיא מחליטה על בסיס שיקולים של שמירה על הסדר הציבורי והתרעות מבעיות צפויות

ולא שמנו אותם במזרחי במקום טוב באמצע כדי לחסוך כסף, שזה לגיטימי מאד מצידנו, אבל עוד יותר לגיטימי מצידם להתעצבן ולהתקומם על כך, בואו נודה על האמת, היינו מתעצבנים באותו אופן בדיוק
עבור לתחילת הדף

האיש עם הצעיף האדום האיש עם הצעיף האדום מנותק

86 הודעות

נשלח - 29/03/2015 :  13:16:42  הצג פרופיל שלח ל- האיש עם הצעיף האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק קשה מאד!!!
מעבר למומנטום האדיר שהם נמצאים בו , הם גם חזק חזק בקרב על הפלייאוף ולא מתים עלינו בלשון המעטה. ההכנה המנטלית צריכה להיות מושלמת - אם נפתח מהוסס ולא נחוש מהשנייה הראשונה נקבל בליץ ו-2:0 תוך 20 דקות (אגב, גם במחצית הראשונה מולם בטדי הבקענו שני שערים בניגוד גמור למהלך המשחק) ומשם יהיה מאד קשה לחזור.
דבר נוסף, צריך להכין את השחקנים לפרובקציות מצד הקהל והשחקנים של קושרי השרוכים. כרטיסים צהובים ואדומים על שטויות יעלו לנו ביוקר בהמשך. העצה הזו מכוונת גם למאמן היקר וראוי שתיעשה איתו שיחה בעניין מראש לגבי ההתפרצויות שלו.

שיהיה לנו המון בהצלחה!!!!
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 29/03/2015 :  15:32:55  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פולדש

גם במשחק שלנו מול חדרה
הגיעו אוהדים מבחוץ

ולא שמנו אותם במזרחי במקום טוב באמצע כדי לחסוך כסף, שזה לגיטימי מאד מצידנו, אבל עוד יותר לגיטימי מצידם להתעצבן ולהתקומם על כך, בואו נודה על האמת, היינו מתעצבנים באותו אופן בדיוק

בדוחא שמו אותנו ביציע שמאחורי השער, למרות שכל האיצטדיון היה ריק, והיציע המרכזי היה פתוח, בקלות היו יכולים לתת לנו שם נתח, מבלי להיות קרובים מדי לאוהדי מג'ד-אל כרום

ועדיין, לא ראיתי אנשים שהתלוננו והביעו את מורת רוחם על כך.

אוהדי בית שאן סתם בכיינים, ואם הם לא היו קהל כל כך אלים ונפיץ, כנראה שהם היו יכולים להתמקם במערבי בחלק הדרומי העליון, כמו שהרבה קבוצות חוץ שהביאו כמה עשרות אוהדים עשו.

אבל מה אפשר לצפות מקהל אוהדים שאחד מחברי ההנהלה שלה הוא בן אדם גס רוח ואלים.

מאחל להם לקבל מאיתנו 3 מכאיבים כאלה סטייל ווילס בסמי עופר
אחר כך שינצחו את הרצליה ונשר ויעפילו לפלייאוף, רק בשביל לקבל בראש מאחת מהן שם.
קבוצה מחליאה, מאחל להם להרקב בליגה הזאת הרבה שנים.

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 29/03/2015 :  20:08:21  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פולדש

גם במשחק שלנו מול חדרה
הגיעו אוהדים מבחוץ

בדוחא שמו אותנו ביציע שמאחורי השער, למרות שכל האיצטדיון היה ריק, והיציע המרכזי היה פתוח, בקלות היו יכולים לתת לנו שם נתח, מבלי להיות קרובים מדי לאוהדי מג'ד-אל כרום

ועדיין, לא ראיתי אנשים שהתלוננו והביעו את מורת רוחם על כך.

תכל'ס. ומשחק בטדי זה לא כמו כל משחק בליגה א' צפון, כולל ההוצאות של הקבוצה המארחת.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 30/03/2015 :  08:46:44  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם נסכם:
הקבוצה עם התקציב הכי גבוה בליגה מדשדשת אי שם במרכז הטבלה.
העיקר שהם מלאים טענות כרימון על כל הסביבה.
אז במקרה בנהריה הם התלוננו בצדק.
שיתלוננו גם מחר אחרי המשחק, וגם אחרי המשחקים הבאים. אנחנו נסתדר בכוחות עצמנו, ונשמח לעזרה מקבוצות כדורגל כמו אולגה ומג'ד אל-כרום.
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 30/03/2015 :  10:05:33  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מכיוון שאוהדי בית שאן קוראים בפורום ומוצאים מכאן ציטוטים מאוד חשוב לי להבהיר את הדבר הבא:

אנחנו באים לסתום לכם את הפה, להוריד אתכם על ארבע ולזיין את הכושלהאמאמאמא שלכם.
לא משנה מה תהיה התוצאה, אנחנו נעלה ליגה, ואתם תישארו תקועים לנצח במקום.
חבורת עלובי נפש.

ועל כן,
אני מציע להוריד את הלהבות.
בברכה.
יוגב.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 30/03/2015 :  10:28:36  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

מכיוון שאוהדי בית שאן קוראים בפורום ומוצאים מכאן ציטוטים מאוד חשוב לי להבהיר את הדבר הבא:

אנחנו באים לסתום לכם את הפה, להוריד אתכם על ארבע ולזיין את הכושלהאמאמאמא שלכם.
לא משנה מה תהיה התוצאה, אנחנו נעלה ליגה, ואתם תישארו תקועים לנצח במקום.
חבורת עלובי נפש.

ועל כן,
אני מציע להוריד את הלהבות.
בברכה.
יוגב.

גם בבית אתה מוריד את הלהבות עם ג'ריקן דלק?
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 30/03/2015 :  10:51:40  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים
ביקשתי אתמול בערב מהנהלת בית שאן להוריד את הלהבות עם מים
ואני מבקש גם מכם
אנחנו הולכים למשחק כדורגל
אנחנו נעשה הכל כדי לנצח
כל מה שצסביב - חייב להיות רגוע ובלי מלחמות
זו לא הדרך שלנו

אנא הורידו הודעות מתלהמות ומחממות ומיותרות

תודה

ירון
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 30/03/2015 :  10:58:50  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
+1
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 30/03/2015 :  11:01:59  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה זה טוב כול ההודעות המתלהמות? לא באים לזיין אף אחד באים לשחק כדורגל ולנצח
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 30/03/2015 :  11:13:08  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטרף לירון וגבעוני
עבור לתחילת הדף

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 30/03/2015 :  11:30:35  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטרף ליוגי.
+1
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 30/03/2015 :  12:20:47  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטרף לפולדש שמצטרף לירון וגבעוני ולגאסטון שמצטרף ליוגי

צריך להגיע לשם, לתת את הגרון, לקוות לקחת 3 נקודות, ולצאת לפגרת פסח עם מחשבות על מעלות

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 30/03/2015 :  13:58:01  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

חברים
ביקשתי אתמול בערב מהנהלת בית שאן להוריד את הלהבות עם מים
ואני מבקש גם מכם
אנחנו הולכים למשחק כדורגל
אנחנו נעשה הכל כדי לנצח
כל מה שצסביב - חייב להיות רגוע ובלי מלחמות
זו לא הדרך שלנו

אנא הורידו הודעות מתלהמות ומחממות ומיותרות

תודה

מה דעתכם על מחווה שלנו כקהל אליהם? כדי לגמור את השטות הזאת ולאות של רצון טוב?
בסך הכל מדובר באחת הקבוצות היחידות בליגה הזו שיש לה קהל והיא מעניינת מישהו מעבר לבעלים/ראש עיר.

מה אתם אומרים?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם בית שאן - שלישי ב-16:00. מגיעים ב-15:30! נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07