| משתמש |
בית שאן - שלישי ב-16:00. מגיעים ב-15:30!  |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 29/03/2015 : 13:10:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
אני חושב שאם הייתי אוהד בית שאן הייתי יותר ממסכים עם הטענות שלהם...
לקחת 40 ש"ח זה בסדר גמור בתנאי שמודיעים מראש ולוקחים מחיר אחיד מאוהדי שתי הקבוצות. לגבי המיקום - היתה סיבה כלכלית מצויינת לא לפתוח את המזרחי בשביל 200 אוהדים. אבל שימקמו אותנו איפה שהם רוצים.
לגבי המיקום - כתבתי ואני מבהיר שוב וגם בית שאן שמעו את ההסבר אבל לא רוצים לקבל אותו:
בלא מעט משחקים שלנו באים אוהדים מבחוץ גם במשחק שלנו מול חדרה הגיעו אוהדים מבחוץ בדרך כלל אוהדים אלה יושבים ביציע המערבי הפתוח - יחד איתנו - הולכים לחלק הדרומי ומייצרים הפרדה במשחק מול בית שאן נדרשנו על ידי המשטרה לעשות הפרדה ומחיצה בין שני הקהלים ולא לשים אותם ביחד. זו החלטה של המשטרה ולא שלנו והיא מחליטה על בסיס שיקולים של שמירה על הסדר הציבורי והתרעות מבעיות צפויות |
ירון |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 29/03/2015 : 13:14:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
לקחת 40 ש"ח זה בסדר גמור בתנאי שמודיעים מראש ולוקחים מחיר אחיד מאוהדי שתי הקבוצות. לגבי המיקום - היתה סיבה כלכלית מצויינת לא לפתוח את המזרחי בשביל 200 אוהדים. אבל שימקמו אותנו איפה שהם רוצים.
לגבי המיקום - כתבתי ואני מבהיר שוב וגם בית שאן שמעו את ההסבר אבל לא רוצים לקבל אותו:
בלא מעט משחקים שלנו באים אוהדים מבחוץ גם במשחק שלנו מול חדרה הגיעו אוהדים מבחוץ בדרך כלל אוהדים אלה יושבים ביציע המערבי הפתוח - יחד איתנו - הולכים לחלק הדרומי ומייצרים הפרדה במשחק מול בית שאן נדרשנו על ידי המשטרה לעשות הפרדה ומחיצה בין שני הקהלים ולא לשים אותם ביחד. זו החלטה של המשטרה ולא שלנו והיא מחליטה על בסיס שיקולים של שמירה על הסדר הציבורי והתרעות מבעיות צפויות
ולא שמנו אותם במזרחי במקום טוב באמצע כדי לחסוך כסף, שזה לגיטימי מאד מצידנו, אבל עוד יותר לגיטימי מצידם להתעצבן ולהתקומם על כך, בואו נודה על האמת, היינו מתעצבנים באותו אופן בדיוק |
 |
|
|
האיש עם הצעיף האדום
86 הודעות |
נשלח - 29/03/2015 : 13:16:42
|
משחק קשה מאד!!! מעבר למומנטום האדיר שהם נמצאים בו , הם גם חזק חזק בקרב על הפלייאוף ולא מתים עלינו בלשון המעטה. ההכנה המנטלית צריכה להיות מושלמת - אם נפתח מהוסס ולא נחוש מהשנייה הראשונה נקבל בליץ ו-2:0 תוך 20 דקות (אגב, גם במחצית הראשונה מולם בטדי הבקענו שני שערים בניגוד גמור למהלך המשחק) ומשם יהיה מאד קשה לחזור. דבר נוסף, צריך להכין את השחקנים לפרובקציות מצד הקהל והשחקנים של קושרי השרוכים. כרטיסים צהובים ואדומים על שטויות יעלו לנו ביוקר בהמשך. העצה הזו מכוונת גם למאמן היקר וראוי שתיעשה איתו שיחה בעניין מראש לגבי ההתפרצויות שלו.
שיהיה לנו המון בהצלחה!!!! |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 29/03/2015 : 15:32:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
בלא מעט משחקים שלנו באים אוהדים מבחוץ גם במשחק שלנו מול חדרה הגיעו אוהדים מבחוץ בדרך כלל אוהדים אלה יושבים ביציע המערבי הפתוח - יחד איתנו - הולכים לחלק הדרומי ומייצרים הפרדה במשחק מול בית שאן נדרשנו על ידי המשטרה לעשות הפרדה ומחיצה בין שני הקהלים ולא לשים אותם ביחד. זו החלטה של המשטרה ולא שלנו והיא מחליטה על בסיס שיקולים של שמירה על הסדר הציבורי והתרעות מבעיות צפויות
ולא שמנו אותם במזרחי במקום טוב באמצע כדי לחסוך כסף, שזה לגיטימי מאד מצידנו, אבל עוד יותר לגיטימי מצידם להתעצבן ולהתקומם על כך, בואו נודה על האמת, היינו מתעצבנים באותו אופן בדיוק
בדוחא שמו אותנו ביציע שמאחורי השער, למרות שכל האיצטדיון היה ריק, והיציע המרכזי היה פתוח, בקלות היו יכולים לתת לנו שם נתח, מבלי להיות קרובים מדי לאוהדי מג'ד-אל כרום
ועדיין, לא ראיתי אנשים שהתלוננו והביעו את מורת רוחם על כך.
אוהדי בית שאן סתם בכיינים, ואם הם לא היו קהל כל כך אלים ונפיץ, כנראה שהם היו יכולים להתמקם במערבי בחלק הדרומי העליון, כמו שהרבה קבוצות חוץ שהביאו כמה עשרות אוהדים עשו.
אבל מה אפשר לצפות מקהל אוהדים שאחד מחברי ההנהלה שלה הוא בן אדם גס רוח ואלים.
מאחל להם לקבל מאיתנו 3 מכאיבים כאלה סטייל ווילס בסמי עופר אחר כך שינצחו את הרצליה ונשר ויעפילו לפלייאוף, רק בשביל לקבל בראש מאחת מהן שם. קבוצה מחליאה, מאחל להם להרקב בליגה הזאת הרבה שנים. |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 29/03/2015 : 20:08:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ולא שמנו אותם במזרחי במקום טוב באמצע כדי לחסוך כסף, שזה לגיטימי מאד מצידנו, אבל עוד יותר לגיטימי מצידם להתעצבן ולהתקומם על כך, בואו נודה על האמת, היינו מתעצבנים באותו אופן בדיוק
בדוחא שמו אותנו ביציע שמאחורי השער, למרות שכל האיצטדיון היה ריק, והיציע המרכזי היה פתוח, בקלות היו יכולים לתת לנו שם נתח, מבלי להיות קרובים מדי לאוהדי מג'ד-אל כרום
ועדיין, לא ראיתי אנשים שהתלוננו והביעו את מורת רוחם על כך.
תכל'ס. ומשחק בטדי זה לא כמו כל משחק בליגה א' צפון, כולל ההוצאות של הקבוצה המארחת. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 30/03/2015 : 08:46:44
|
אם נסכם: הקבוצה עם התקציב הכי גבוה בליגה מדשדשת אי שם במרכז הטבלה. העיקר שהם מלאים טענות כרימון על כל הסביבה. אז במקרה בנהריה הם התלוננו בצדק. שיתלוננו גם מחר אחרי המשחק, וגם אחרי המשחקים הבאים. אנחנו נסתדר בכוחות עצמנו, ונשמח לעזרה מקבוצות כדורגל כמו אולגה ומג'ד אל-כרום. |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 30/03/2015 : 10:05:33
|
מכיוון שאוהדי בית שאן קוראים בפורום ומוצאים מכאן ציטוטים מאוד חשוב לי להבהיר את הדבר הבא:
אנחנו באים לסתום לכם את הפה, להוריד אתכם על ארבע ולזיין את הכושלהאמאמאמא שלכם. לא משנה מה תהיה התוצאה, אנחנו נעלה ליגה, ואתם תישארו תקועים לנצח במקום. חבורת עלובי נפש.
ועל כן, אני מציע להוריד את הלהבות. בברכה. יוגב. |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 30/03/2015 : 10:28:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
מכיוון שאוהדי בית שאן קוראים בפורום ומוצאים מכאן ציטוטים מאוד חשוב לי להבהיר את הדבר הבא:
אנחנו באים לסתום לכם את הפה, להוריד אתכם על ארבע ולזיין את הכושלהאמאמאמא שלכם. לא משנה מה תהיה התוצאה, אנחנו נעלה ליגה, ואתם תישארו תקועים לנצח במקום. חבורת עלובי נפש.
ועל כן, אני מציע להוריד את הלהבות. בברכה. יוגב.
גם בבית אתה מוריד את הלהבות עם ג'ריקן דלק? |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 30/03/2015 : 10:51:40
|
חברים ביקשתי אתמול בערב מהנהלת בית שאן להוריד את הלהבות עם מים ואני מבקש גם מכם אנחנו הולכים למשחק כדורגל אנחנו נעשה הכל כדי לנצח כל מה שצסביב - חייב להיות רגוע ובלי מלחמות זו לא הדרך שלנו
אנא הורידו הודעות מתלהמות ומחממות ומיותרות
תודה |
ירון |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 30/03/2015 : 10:58:50
|
| +1 |
 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 30/03/2015 : 11:01:59
|
| למה זה טוב כול ההודעות המתלהמות? לא באים לזיין אף אחד באים לשחק כדורגל ולנצח |
 |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 30/03/2015 : 11:13:08
|
| מצטרף לירון וגבעוני |
 |
|
|
גאסטון
129 הודעות |
נשלח - 30/03/2015 : 11:30:35
|
מצטרף ליוגי. +1 |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 30/03/2015 : 12:20:47
|
מצטרף לפולדש שמצטרף לירון וגבעוני ולגאסטון שמצטרף ליוגי
צריך להגיע לשם, לתת את הגרון, לקוות לקחת 3 נקודות, ולצאת לפגרת פסח עם מחשבות על מעלות  |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 30/03/2015 : 13:58:01
|
חברים ביקשתי אתמול בערב מהנהלת בית שאן להוריד את הלהבות עם מים ואני מבקש גם מכם אנחנו הולכים למשחק כדורגל אנחנו נעשה הכל כדי לנצח כל מה שצסביב - חייב להיות רגוע ובלי מלחמות זו לא הדרך שלנו
אנא הורידו הודעות מתלהמות ומחממות ומיותרות
תודה
מה דעתכם על מחווה שלנו כקהל אליהם? כדי לגמור את השטות הזאת ולאות של רצון טוב? בסך הכל מדובר באחת הקבוצות היחידות בליגה הזו שיש לה קהל והיא מעניינת מישהו מעבר לבעלים/ראש עיר.
מה אתם אומרים? |
 |
|
בית שאן - שלישי ב-16:00. מגיעים ב-15:30!  |
|