פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עוד נצחון כזה ואבדנו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עוד נצחון כזה ואבדנו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם עוד נצחון כזה ואבדנו נושא הבא
עמוד: מתוך 3

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  11:31:14  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי יש כאן צביעות. אוהדים אצלנו מקללים, משתוללים וצועקים. סבבה, חלק מהמשחק. ואז נמני עושה אצבע להם משולשת והם נפגעים פתאום... אם אתה צועק ומקלל קח בחשבון שזה יחזור אליך.
נמני מצידו לא צריך להגיב.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  11:59:43  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

לדעתי יש כאן צביעות. אוהדים אצלנו מקללים, משתוללים וצועקים. סבבה, חלק מהמשחק. ואז נמני עושה אצבע להם משולשת והם נפגעים פתאום... אם אתה צועק ומקלל קח בחשבון שזה יחזור אליך.

יופי
ואם המשקיף היה רושם את זה בדו"ח והוא היה מקבל הרחקה עד סוף העונה? מה היית אומר אז?
חוסר אחריות משווע של מי שאמור להוביל את הקבוצה ומדאיג מאד לגבי ההמשך
אני אגב, כשהקוון קרא לשופט אחרי הגול הייתי בטוח שהוא עומד להרחיק אותו
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  12:13:47  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

יופי
ואם המשקיף היה רושם את זה בדו"ח והוא היה מקבל הרחקה עד סוף העונה? מה היית אומר אז?

אני מסכים איתך: כתבתי שהוא לא היה צריך להגיב וזו שטות שכבר פגעה בנו העונה קשה. אבל מי שקילל אותו לא צריך להפגע, זה כל מה שאני אומר.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  12:49:31  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

יופי

אני מסכים איתך: כתבתי שהוא לא היה צריך להגיב וזו שטות שכבר פגעה בנו העונה קשה. אבל מי שקילל אותו לא צריך להפגע, זה כל מה שאני אומר.

אני לא שמעתי קללה אחת כלפי נימני, שמעתי הרבה מאוד חוסר שביעות רצון מההתנהלות שלו ומאיך שהקבוצה נראית. מותר לצעוק על מאמן וגם מותר לקלל אותו, למרות שזה לא מה שקרה אתמול.

הקללות התחילו אך ורק אחרי שהמאמן הניף אצבע משולשת כלפי הקהל שלו עצמו. אחרי שדבר כזה קורה, המאמן לא זכאי לשום הגנה.

הילדותיות של המאמן וחוסר היכולת שלו להתמודד עם לחצים הן הבעיה היחידה כאן. אם הוא רוצה להיות מאמן גדול, שילמד להתמודד עם לחצים. האיש מאמן 24 מחזורים וכבר הושעה פעמיים למען השם וזה עוד לפני הנזק הנוסף שגרם לנו אתמול.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  13:20:01  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ממש לא מסכים, אני לא שמעתי קללות נגדו וגם לא ראיתי את הנפת האצבע אבל אם כן זה חמור מאוד ונימני צריך להיענש. תדמיינו מצב שמישהוא יעשה כזה דבר במקום העבודה שלו לבעלים של המקום שמשלמים לו את המשכורת.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

קטמוניסט12 קטמוניסט12 מנותק

79 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  13:25:32  הצג פרופיל שלח ל- קטמוניסט12 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם גיא לוי/מרקו בלבול/יוסי אבוקסיס וברוך סער היו עושים אצבע משולשת לבעלי הקבוצה שלהם, הם היו בחוץ!!!
יש לבדוק את הסוגיה לעמוק ולא לטאטא מתחת לשטיח, כמו במקרה עופר טסלפפה שלא פוטר בינואר/פברואר אשתקד. אם וכאשר המקרה נכון, יש להחליף את המאמן באופן מיידי
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  13:42:28  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקבוצה בלחץ.רואים את זה על הפנים של השחקנים. החילופים עצבניים, המשחק עצבני, אפילו הטקס בסוף מאולץ ועם חלק מהשחקנים.
הקבוצה עייפה ולכן לא מפוקסת.מה אפשר לבקש יותר מפנדל בדקה הרביעית?
מה אפשר לבקש יותר מחלוץ שעומד לבד מול שוער. כשעייפים ולחוצים- זו התוצאה. אנחנו יודעים שאין לנו גולר מתחילת העונה.
אנחנו , הקהל , צריכים להרגיע ולדחוף ולא לחפש אשמים. בסוף אנחנו נעלה, כדאי להפנים את זה מהסיבה הפשוטה שאנחנו הכי טובים.
אסור לנו להתעצבן מניצחונות.
כדורגל יפה? בימי שלישי ורביעי בליגת האלופות.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  14:28:40  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

הקבוצה בלחץ.רואים את זה על הפנים של השחקנים. החילופים עצבניים, המשחק עצבני, אפילו הטקס בסוף מאולץ ועם חלק מהשחקנים.
מה אפשר לבקש יותר מחלוץ שעומד לבד מול שוער. כשעייפים ולחוצים- זו התוצאה. אנחנו יודעים שאין לנו גולר מתחילת העונה.
אנחנו , הקהל , צריכים להרגיע ולדחוף ולא לחפש אשמים. בסוף אנחנו נעלה, כדאי להפנים את זה מהסיבה הפשוטה שאנחנו הכי טובים.

+1
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  14:52:53  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:

+1

מסכים לחלוטין
לטוב ולרע כנראה שהשנה לקהל יש הרבה השפעה על השחקנים והמאמן. לא מקרה שבטדי אנחנו נראים הרבה יותר גרוע במשחקים האחרונים ובחוץ הרבה יותר משוחררים. ועדות חקירנ ללמה זה ככה אשמח אם יעשו בסוף העונה ולא כעת. אתמול האוירה ביציע הייתה נוראית לטעמי בלי קשר למה שהיה עם נמני וחבל שאנחנו פוגעים כך בקבוצה ובסיכויי העלייה.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  15:11:36  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מקבל מה שאתה אומר, בניגוד לביקורת שכתבתי כאן מיקודם, בלהט התיסכול של 85 דקות אתמול בערב.

אגב, למרות שאני חבר עמותה, כשאני ביציע במשחק אני בתפקיד "אוהד" ולא בתפקיד "בעלים", זה עדיין לא אומר שמותר למאמן להוציא לי אצבעות, אבל ההשוואות שנעשו כאן מעלי ליחסי בעלים-מאמן לא רלוונטיות מבחינתי. אחרת - מסכן המאמן שכל 522 בעלי הקבוצה שלו מביעים את דעתם עליו תוך כדי משחק.
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  15:30:33  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תשמעו הסיפור של נמני באמת לא נעים ובעייתי.. צריך קודם לברר מה קרה ואז לטפל בעניין בכמה שיותר עדינות אך גם בנחישות.
כמדי עונה אנחנו מגיעים לקרשנדו עם סיפורים שונים ומשונים, סיר לחץ מבעבע ותור לניתוח מעקפים בשערי צדק.
כאן המקום שלנו בתור בעלי הבית של הקבוצה לנסות ולהחזיק את כל העסק הזה מתפקד. זה דורש מאתנו הרבה תעצומות נפש והרבה ריסון אבל אין לנו ברירה.
כמו שאמר פעם איש חכם לספיידרמן "עם הכוח באה האחריות" ויש לנו אחריות. צריך לחבק את הקבוצה כה שיותר ולנסות ליצור איזשהו מומנטום חיובי של גוף אחד חזק ומאוחד. אין לנו ברירה אחרת.
עבור לתחילת הדף

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  16:45:12  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם איש הרדיו, יודע על עצמי שבמשחקי חוץ אני בא "לעבוד" בעידוד ובמשחקי הבית מרשה לעצמי לשבת. כדי אולי שכל אחד יבוא "לעבוד" גם בטדי ולא רק הבריגדה. חייבים לחזק את הקבוצה עד סוף העונה.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  19:22:24  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mbs

מסכים עם איש הרדיו, יודע על עצמי שבמשחקי חוץ אני בא "לעבוד" בעידוד ובמשחקי הבית מרשה לעצמי לשבת. כדי אולי שכל אחד יבוא "לעבוד" גם בטדי ולא רק הבריגדה. חייבים לחזק את הקבוצה עד סוף העונה.

נאה מקיים:
דווקא הפעם נתת "עבודה", כל הכבוד
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  19:34:25  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תקציר המשחק בעיני חדרה. יש כמה שניות של טשטוש אל תבהלו.
מהתקציר ניתן ללמוד על חוזקה של חוליית ההגנה שלנו למול החולשה בהתקפה.

https://www.youtube.com/watch?v=QiByFX-FlBw#t=24

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

קטמוני מושבע קטמוני מושבע מנותק

95 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  21:01:17  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
החולשה בהתקפה לא נובעת מקירטבה ואדם, אלא בראש ובראשונה בחולשה של ברוכיאן ועוז שמשחקים בצדדים רחוק מהחלוצים. כששניהם משחקים באמצע וביחד, אז היכולת שלהם לפרוץ הגנות צפופות עולה משמעותית, מה שיכול להשאיר את החלוצים לבד או להשאיר להם פירורים משניהם.

באופן כללי כמות האיבודים של ברוכיאן, עוז ובעצם רוב הקבוצה הייתה פשוט הזויה. ברוב המשחק לא הצלחנו למסור יותר מ-3-4 פעמים עד שאיבדנו לחדרה, שגם הם בתורם איבדו בסיטונות.

שני קשרים אחוריים מול קבוצות שבקושי עוברות את האמצע ויכולת העקיצה שלהם מינימלית, זה דיי מיותר לדעתי. בלילטי לצידו של שי מזור, עדיף אלף מונים על נאור סבג. גם חבל שלא מנסים יותר את אורן כהן. באופן כללי חסרים לנו שחקנים שיודעים לבעוט מרחוק בתנועה, מה שמסרבל לנו את המשחק והופך אותו לצפוי.

ודבר אחרון- אין ספק שאחת הסיבות העיקריות לחולשה אמש הייתה הידיעה שישבה חזק בראש, שאסור לאבד נקודות, כי היריבות לצמרת ניצחו. נקווה שהמשחקים הבאים יתקיימו במקביל.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם עוד נצחון כזה ואבדנו נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07