פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עוד נצחון כזה ואבדנו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עוד נצחון כזה ואבדנו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם עוד נצחון כזה ואבדנו נושא הבא
עמוד: מתוך 3

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 14/03/2015 :  23:03:09  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכון, 3 נקודות והמשף הובלת הליגה תוך שמירת הסטטוס קוו.
אבל, צפינו במשחק לא טוב, נרפה. הזכיר מאד את המשחק נגד מג'דל כרום (שער נצחון בדקה ה- 83)
מזל שיש את ליאב עובד ה- X פקטור של קטמון במשחקים האחרונים (השער בדליה, החילוף באסי והערב, וכמוכן השער ההוא בכפר סבא).
צפיתי השבוע בכמה אימונים, וראיתי תירגול של משחק לחץ. הערב לא ראינו מזה דבר.
ובעייה חוזרת - ניהול המשחק: אי התאמת שיטת המשחק (המתוכננת) למצב על המגרש.
החילוף של קירטבה (שהיה נדרש)נעשה מאוחר מדי.
לאסף יש לעשות הרבה חשבון נפש מניהול המשחק היום אל מול ההכנה אליו.

ומי שחושב שאום אל פאלם יהיה קל, הירי שהיום גרמיאל ניצחו אותם רק 3:2!

לפני כ- 10 ימים כתבתי את הדברים הבאים בפורום הסגור. אני חוזר עליהם כי המשחק הערב הוכיח את תקופתם:
עניין שהבאתי היום לתשומת לב הצוות המקצועי:
כמה פעמים קטמון הבקיעה שער ראשון במחצית הראשונה:
בסיבוב ה-1 בחמישה משחקים, וכולם הסתיימו בנצחון. במשחקים אלה, 8 שערים הובקעו עד הדקה ה- 25 (כולל 3 נגד אא"פ).
דליה - בדקה ה- 17(נצחון 2:1), אסי גלסוע בדקות ה- 4 ו- 38 (נצחון 4:0), אא"פ דקות 5,20,24, 38 (5:0), בית שאן דקות 19, 22 (3:1), צור שלום דקה 14 (5:1).
בסיבוב השני, רק בשני משחקים (אולגה, 32, אסי, 12) הובקעו שערים במחצית
הראשונה. שלושה שערים הובקעו כשערי שיוויון בדקות ה- 80, 83, 95. נגד נהריה - שער נצחון (יחיד) בדקה ה- 53.
לעניות דעתי הלא קובעת, המסקנה היא שחייבים לפתוח את כל המשחקים במשחק חזק לחץ אינטנסיבי על הקבוצות היריבות, אולי על חשבון יופיו של המשחק.
חשוב לזכור שכל הקבוצות היריבות (פרט לאא"פ) מתמודדות על מיקום. אף משחק לא יהיה קל, עד שריקת הסיום של המשחק האחרון.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-14/03/2015 23:19:21

dvd_lvl dvd_lvl מנותק

29 הודעות

נשלח - 14/03/2015 :  23:28:34  הצג פרופיל שלח ל- dvd_lvl הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא ראיתי-
אבל היו טענות שאסף שוב הניף אצבע משולשת לקהל, בסוף המשחק.
אם זה קרה באמת, חובה לעשות עם זה משהו... כבר 7 משחקים שהוא מורחק מתחילת העונה.. איכשהו לאפס את הבנאדם.

חוצמזה.. לדעתי אדם פחות טוב (ספציפית היום הוא דווקא היה בסדר, אם רק הוא היה יותר חד מול השער) כשהוא פותח, וצריך לפתוח עם שחר ומיכאל בחוד.
נאור סבג היה היום החוליה החלשה... נקווה שישתפר.
וחייבים לבעוט יותר.. גם מרחוק, אחרת כל פעם יצופפו מולנו את הרחבה.
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 14/03/2015 :  23:40:40  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ותיק

מצוער אבל אני לא מסכים איתך. המחצית הראשונה שלי היתה טובה, היתה הנעת כדור מצד לצד, שלטנו במשחק וחדרה נעלמה לחלוטין. במחצית השנייה חלה נסיגה שחדרה ניסתה לנצל, ולמזלנו הם לא הצליחו.

המערך של 2 חלוצים היה אמיץ וטוב רק חבל שהחלוצים שלנו לא פוגעים. קירטבה חלש כבר חצי עונה ולכן הוא לא כובש במקום להיות מלך השערים שלנו, הרי לכך הוא הובא. אדם לא הצליח להסתדר עם המגינים של חדרה ונראה היה כבד ולא מרוכז, המון איבודי כדור ברחבה במקום שהוא עם הגדול והגובה שלנו יגבר עליהם. החילוף של קירטבה באמת היה קצת מאוחר, ולדעתי היה צריך להכניס את אוריין ראשון.

בלי ספק, יש לנו בעיה בחלק הקידמי, בעיקר כאשר ברוכיאן לא מאיים כלל על השער. וכן נכון, מתסכל שהם לא בועטים לשער!!!!!!

בסך הכל משחק לא רע, נגד קבוצה מסוכנת שטוב שעברנו. הרצליה הולכים לאכול מהם חרא בשבוע הבא.

מישהו יכול להגיד מה היה בסיום עם אסף???
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  00:20:02  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מתי אסף יבין שליעד עובד אחד מהיחידים
שלא עושה במכנסיים כשהוא מגיע למצב הבקעה ?
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  00:21:25  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רמת הביצוע שלנו פשוט ירודה ביותר ,נכון משחק בינוני למדיי אבל שוב שורה תחתונה פנדל שהוחמץ ושלושה!! מצבים וודאים לכיבוש שאדם ,שוב, מצליח לפספס ,בדומה לדלייה מגיעים למצבים מעולים ורמת ביצוע פשוט מביכה. משחק ההגנה ממשיך להיות מעולה והקישור שוב לא יציב ולא תכליתי. ברוכיאן לדעתי דיי מגמגם וכשהשחקן הכי יצירתי שלך הססן אתה בבעייה. לגבי משחק הלחץ אנחנו עושים אותו דיי בהצלחה אבל כשההחלטה היא לפתוח עם 2 גמלונים בחוד הוא לא ממש יכול להיות אפקטיבי הם לא מסוגלים ללחוץ וגם לא לצאת להתקפה במהירות. ליעד לדעתי חייב לפתוח בהמשך.

לגבי אסף לא ראיתי מה קרה בסיום אבל כן שמעתי אותו צורח על הספסל שלו עד כמה מטומטמים השחקנים שלנו ,אז אסף תרגע חביבי תתמקד בבחירת ההרכבים הנכונים ובניהול המשחק, את הכעס הבלתי מרוסן שלך תאפסן בצד.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  00:22:03  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק לא רע? איתן בחייך, אסור לנו לקבל ולהשלים עם זה, משחק פושר ומטה שלנו היום. אגב, גם שי מזור, שבאמצע העונה (עד המנוחה מ5 צהובים) היה נקודת אור משמעותית אצלנו - דועך. גם מאבירם אפשר לצפות ליותר מזה.
לעומתם - ליעד עובד, כמו שותיק אמר, במומנטום חיובי - תנו לו לשחק בבקשה.
אני מקווה שלא נשחק יותר במוצ"ש בטדי העונה, כי זה באמת לא עושה לנו טוב.
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  01:05:31  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שאפשר להודות שגם ניסוי אדם+קירטבה נכשל

גם השערים בגלבוע הגיעו הראשון מעירבוביה ברחבה, והשני מקרן

אדם מבטל את קירטיבה, קירטיבה מבטל את אדם, ושניהם נראים זוועה

בתאכלס אם אני נמני אני עולה בלי שניהם ומנסה את בלילטי כחלוץ מדומה, הוא גם ככה לא יעיל בכישור, אולי כחלוץ הוא שווה משהו

מה שבטוח, ליעד עובד חייב אבל חייב לפתוח בהרכב
רבאק זה משחק רביעי רצוף שהוא עולה מחליף ומשחק רביעי רצוף שהוא מצוין
הביא לבדו 4 נקודות בטדי כשכולם עשו במכנסיים, גם במגדל העמק ובגלבוע היה נהדר למרות שלא כבש.

חוליית הקישור+ההתקפה שהייתי עולה איתה בדוחא:

קשר אחורי: מזור
קשר אחורי: סבג
קיצוני שמאלי: עוז
קיצוני ימני: עובד
קשר מאחורי החלוץ: ברוכיאן
חלוץ מדומה: בלילטי

שאדם ומיכאל יעלו מהספסל
אין מה לעשות, כרגע הם לא בכושר טוב, שירוויחו את הדקות מהספסל.

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  06:40:32  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

לגבי אסף לא ראיתי מה קרה בסיום אבל כן שמעתי אותו צורח על הספסל שלו עד כמה מטומטמים השחקנים שלנו ,אז אסף תרגע חביבי תתמקד בבחירת ההרכבים הנכונים ובניהול המשחק, את הכעס הבלתי מרוסן שלך תאפסן בצד.

גם אני שמעתי את אסף אומר את הדברים האלה. בנוסף, בשלב מסויים במחצית השנייה אסף עשה תנועה עם ידיו ואמר בקול רם "אין מה לעשות". איני בטוח שזו הדוגמא הטובה שמאמן נותן לשחקנים וספק אם זה נותן להם בטחון.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  09:14:54  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

משחק לא רע? איתן בחייך, אסור לנו לקבל ולהשלים עם זה, משחק פושר ומטה שלנו היום. אגב, גם שי מזור, שבאמצע העונה (עד המנוחה מ5 צהובים) היה נקודת אור משמעותית אצלנו - דועך. גם מאבירם אפשר לצפות ליותר מזה.
לעומתם - ליעד עובד, כמו שותיק אמר, במומנטום חיובי - תנו לו לשחק בבקשה.
אני מקווה שלא נשחק יותר במוצ"ש בטדי העונה, כי זה באמת לא עושה לנו טוב.

קיפוד
ישבנו עליהם כל המשחק, למעט בעשרים דקות האחרונות. הכדור היה שלנו ברוב השלבים, והם לא הצליחו להגיע למצבים, שוב למעט העשרים דקות. בכל מאבק על הכדור ניצחנו (סליחה ברוב)והקבוצה נראיתה מחוברת ומחוייבת.

החלקים החלשים שלנו הם החוד, שלא מייצר שערים. קירטבה היה צריך להיות כבר עם 12 שערים לפחות, ודווקא הוא שפותח כל משחק, מפגר אחרי אדם, שרוב המשחקים עלה מהספסל בשער... זה אומר המון!! שים לב שרוב השערים שלנו נכבשו על ידי הקשרים... גם זה אומר שיש בעיה.
לאדם יש קבוצות שהוא מסתדר איתם ויש קבוצות שפחות, אתמול הוא היה חושך, לא חד, מפחד לבעוט ממצבים קורצים, מאבד כדורים, והכי חשוב, שתי החמצות שחלוץ ותיק כמוהו חייב להפוך לשערים.
גם בקישור שלנו יש עליות ומורדות. בגלבוע ראינו את מזור שחזר בגדול והיה פקטור רציני בקישור, אתמול הוא היה חלש ביחד עם סבאג.

אז נכון שאנו לא דורסים את הליגה ושיש בעיה קשה בחוד, אז צריך לראות מה לעשות בכדי לשפר את החוד, ואיך בכל משחק כן נבקיע שער או שניים, מה שיבטיח ניצחון בכל משחק שבו הבקענו כי בהגנה אנחנו עוד בסדר.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  09:58:39  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכתב פה כחלק מה"נסיבות המקלות" שחדרה שחקו היטב. ובכן חדרה היו לא פחות מאיומים ונוראים. אנחנו סתם היינו גרועים. אנמיים.
לא הייתי בונה על חדרה כמי שתיקח נקודות מהדולקות אחרינו, לא בכושר הזה, אבל כמו שראינו בליגה הזו הכל אפשרי. יש להם שלושה ארבעה שחקנים שיודעים לטפל בכדור אבל כקבוצה זו אחת הקבוצות החלשות שהופיעו השנה בטדי. גם מלחמה יוצאת דופן לא ראיתי מהם, בטח לא בונקר, שגם לא היה נחוץ להם לנוכח משחק החלוצים המוטעה שלנו ובור במרכז השדה. נאחל לחדרה רק שידעו ימים טובים יותר בהמשך.
מאמננו לא עשה אצבע משולשת אלא סתם הניף ידיים באוויר ביאוש או זעם (או שניהם) והגדיר שוב ושוב את שחקני הקבוצה בהגדרות לא מחמיאות.

נערך על ידי - עוגן ק. ב-15/03/2015 10:00:04
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  10:10:17  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן הפתיע מאד שחדרה באו לשחק ולא נכנסו לבונקר. אפילו בזבוזי הזמן שלהם היו סבירים.
אדם מזרחי החטיא איזה ארבע הזדמנויות שלחלוץ אסור להחטיא מהן, אבל הוא לפחות הגיע להזדמנויות האלו. קיריטבה לא הגיע אפילו לאחת.

כשנמאס לי לשמוע את העשרה ילדים של חדרה צועקים שאמא שלנו זונה ושיאללה ביתר בניסיון נואש למשוך קצת תשומת לב, עזבתי את המקום הקבוע שלי והלכתי לשבת בקצה השני של היציע, מעל הספסל שלנו. מה אני אגיד לכם, לא כיף. מתרוצצים שם כמה חבר'ה ומקללים את נמני, ואני לא מבין למה. מה, הוא לא רוצה לנצח? הוא עושה לנו דווקא? הוא שמעון מזרחי או יוסי סאסי?

אז נכון שזה כדורגל ומי שמתחרפן מכל קללה כנראה שמקומו לא במקצוע הזה. ולעשות תנועה לקהל שלך זה בלתי נסלח. ועדיין, כאב לי לשמוע את זה מצד אוהדים שלנו.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  10:22:35  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

נכתב פה כחלק מה"נסיבות המקלות" שחדרה שחקו היטב. ובכן חדרה היו לא פחות מאיומים ונוראים. אנחנו סתם היינו גרועים. אנמיים.
לא הייתי בונה על חדרה כמי שתיקח נקודות מהדולקות אחרינו, לא בכושר הזה, אבל כמו שראינו בליגה הזו הכל אפשרי. יש להם שלושה ארבעה שחקנים שיודעים לטפל בכדור אבל כקבוצה זו אחת הקבוצות החלשות שהופיעו השנה בטדי. גם מלחמה יוצאת דופן לא ראיתי מהם, בטח לא בונקר, שגם לא היה נחוץ להם לנוכח משחק החלוצים המוטעה שלנו ובור במרכז השדה. נאחל לחדרה רק שידעו ימים טובים יותר בהמשך.
מאמננו לא עשה אצבע משולשת אלא סתם הניף ידיים באוויר ביאוש או זעם (או שניהם) והגדיר שוב ושוב את שחקני הקבוצה בהגדרות לא מחמיאות.

+1

אליה
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  10:29:17  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק מאוד חלש שלנו מול קבוצה שצריך לדרוס.ספק אם נימני ירשה לעצמו להניף אצבע לאוהדים,לא מאמין מתוך הכרות אישית איתו אבל אם כן זו שערוריה.

אליה
עבור לתחילת הדף

אחד העם אחד העם מנותק

86 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  11:02:42  הצג פרופיל שלח ל- אחד העם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שוב ההרגשה המשונה הזו לצאת עם ניצחון ופרצוף חמוץ ביחד.

אם הפנדל היה נכנס בדקה ה4, אולי הכל היה נראה אחרת. או לפחות מרגיש הרבה פחות לחוץ.

זה נכון שרוב המשחק שלטנו והנענו יחסית טוב את הכדור
אבל גם היו לא מעט איבודי כדור מעצבנים
ואי ניצול מצבים ברמה מבאסת ממש, בתוך הרחבה,
וחוסר ביטחון בלבעוט מחוץ לרחבה ועליה מהוססת כזו למתפרצות
(הייתה התקפה שברוכאין עלה ואז נעצר והרים ידים בזוג של יאוש שאין לו למי למסור..)

נמני אומנם צועק כמו אוהד מתוסכל, אבל הוא לא מוציא את עצמו מהכלל ,הוא צעק בתיסכול לספסל "איזה מטומטמים אנחנו" וגם "מה עוד אני יכול לעשות".. (ויחסית לקריאות של חלק מהאוהדים מהקהל זה רגוע :))

לא הבנתי למה שני החבר'ה האלו השתוללו בסיום, לטענתם הוא עשה אצבע משולשת לקהל אחרי הבקעת הגול, לא ראיתי את זה וזה נשמע לי די הזוי..

מה שמדאיג זה שאנחנו מצליחים להבקיע רק גולים מעאפנים כאלה של עירבוביה וממצבים נייחים, למרות שלא מפסיקים לנסות לתקוף כל המשחק.

אני חושב שזה שילוב של המדים הלבנים ומוצאי שבת
אנחנו אף לא נראים טוב לא במוצש ולא בלבן.. :)

נערך על ידי - אחד העם ב-15/03/2015 11:43:46
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  11:11:10  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד ששה נצחונות מצ'וקמקים כאלו ועלינו ליגה
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  11:22:51  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הייתי 4 שורות מהספסל שלנו.נמני אכן צעק "איזה מטומטמים אנחנו" ולא הוציא עצמו מהכלל.
לא שזה סבבה אבל גם לא בלתי סביר בעליל.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם עוד נצחון כזה ואבדנו נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07