| משתמש |
קטמון נגד מגדל העמק  |
|
nachumco
382 הודעות |
|
|
אנגלס את מרקס
52 הודעות |
נשלח - 23/02/2015 : 09:55:40
|
| מישהו יודע איפה המגרש נמצא במגדל? |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 23/02/2015 : 10:00:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אנגלס את מרקס
מישהו יודע איפה המגרש נמצא במגדל?
ברח' האיצטדיון (אשקרה!). קרוב למגרש יש סניף של אושר עד.
מגיעים למגרש מדרך העמק (כביש מס' 7255) |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
red moon
61 הודעות |
נשלח - 23/02/2015 : 18:46:42
|
תיקו שלישי ברצף.. מי היה? מה היה? |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 23/02/2015 : 20:00:12
|
מחצית ראשונה לא טובה, התבססנו על כדורים ארוכים לאדם למרות שהוא לא מתאים לזה. מגדל העמק שיחקו פשוט ויעיל, עצרו אותנו ללא קושי, סיכנו את השער והבקיעו אחד. במחצית השניה - הכניסה של קירטבה היתה מתבקשת (הוא כן יודע לקבל כדורים עם הגב), סוף סוף ראינו קצת מחץ. ההשארה של אדם הייתה נכונה כי היכולת שלו היא בדיוק לנצל עירבוביה ברחבה. שחר שיחק טוב אז אני לא בטוח שהיה נכון להוציא אותו (אני חושב שעדיף היה להוציא את עוז). אם קצת מזל / פחות קיפוח של השופט היינו יוצאים עם כל הנקודות (מהעמדה שלי הגיעו לנו 2 פנדלים). מצד שני, אם הם היו מכניסים עוד אחד במחצית הראשונה, אני בספק אם היינו מתאוששים. קשה להיות מרוצים מתיקו כזה, אולם הפנים קדימה והליגה עוד ארוכה. |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 23/02/2015 : 20:11:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי red moon
תיקו שלישי ברצף.. מי היה? מה היה?
היו בערך 100 אוהדי קטמון. היו שלושה שינויים בהרכב מבד"כ: אזרזר פתח בצד שמאל, מור אפרים בקישור, אדם פתח בחוד. מחצית ראשונה מאוד חלשה שלנו בה מגדל העמק הגיעו לכמה הזדמנויות וכאמור גם כבשו את השער שלהם, יפה כשלעצמו לדעתי מבעיטה אלכסונית בתוך הרחבה. שער שדה ראשון שספגנו מאז צור שלום בבית. במחצית השנייה עלינו הרבה יותר נחושים ומחויבים. למעט החמש הדקות הראשונות מגדל די נעלמו ויותר ויותר ניסו לבזבז זמן. אסף הכניס את נאור סבג במקום מור אפרים ואח"כ את מיקו במקום מזור (אם אני לא טועה) וחילופים אלו הביאו תנופה למשחק של קטמון. קירטבה נכנס במקום בלילטי וזה היה חידוש מעניין לראות את שני החלוצים משחקים זה לצד זה. לחצנו חזק בעשרים הדקות האחרונות ובהן גם נכבש השיוויון ע"י אדם. היו כמה הזדמנויות מצוינות של ברוכיאן ועוז (עוד לפני השיוויון). סה"כ התוצאה משקפת. היו תלונות על דלות המזנון - נקניקיה עם חרדל (בלי קטשופ), זיתים שחורים ועגבניות, לצד הגרעינים ושתייה קלה (במחיר מופקע משהו).
|
I am City till I cry |
 |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 23/02/2015 : 21:09:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ היו תלונות על דלות המזנון - נקניקיה עם חרדל (בלי קטשופ), זיתים שחורים ועגבניות, לצד הגרעינים ושתייה קלה (במחיר מופקע משהו).
יפי, מי שישמע יחשוב שבמזנון של טדי יש ארוחות גורמה... מה קרה, חסרה לך מנת דוריטוס על מגש במחיר מציאה?  |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 23/02/2015 : 22:10:04
|
מחצית ראשונה חלשה מאוד שלנו. ההרכב היה מוזר מאוד. אני מקווה שזה בגלל אילוצים (פציעות / מחלות / בעיות משמעת וכו') ולא מסיבות מקצועיות. אין לי מושג מה הייתה תוכנית המשחק של נימני, אבל די ברור שהיא לא הצליחה, ולא רק כי ספגנו שער. מחצית כמעט ללא הזדמנויות שלנו, בשליטה די ברורה של מגדל העמק. היתה יכולה להסתיים גם ב 2-0 להם.
המחצית השניה הייתה סבירה, גם בזכות החילופים, וגם בזכותם של מגדל העמק שלא ממש שיחקו, והסתפקו בעיקר בבזבוזי זמן. לדעתי החילוף של קירטבה היה מאוד מאוחר, ואולי זה עלה לנו במשחק (יחד עם ההרכב הפותח המוזר). יחד עם זאת, ראוי לפרגן לנמני על החילופים ההתקפיים, ובעיקר על ההימור שלו להשאיר את אדם לצידו של קירטבה.
בסופו של דבר יכולנו לנצח במשחק הזה. מקווה מאוד שלא נצטער על אובדן 2 הנקודות בסוף העונה.
ואני דווקא חיבבתי את הנקניקיות (הקרות) עם החרדל, העגבניה והזייתים. נחמד מצדם שהכניסו נקניקיה וחצי לתוך הלחמניה. המחיר של השתיה אכן היה מוגזם - בשביל המחיר הזה, מן הראוי היה לתת כוס יותר גדולה. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 23/02/2015 : 22:43:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
מחצית ראשונה חלשה מאוד שלנו. ההרכב היה מוזר מאוד. אני מקווה שזה בגלל אילוצים (פציעות / מחלות / בעיות משמעת וכו') ולא מסיבות מקצועיות. אין לי מושג מה הייתה תוכנית המשחק של נימני, אבל די ברור שהיא לא הצליחה, ולא רק כי ספגנו שער. מחצית כמעט ללא הזדמנויות שלנו, בשליטה די ברורה של מגדל העמק. היתה יכולה להסתיים גם ב 2-0 להם.
המחצית השניה הייתה סבירה, גם בזכות החילופים, וגם בזכותם של מגדל העמק שלא ממש שיחקו, והסתפקו בעיקר בבזבוזי זמן. לדעתי החילוף של קירטבה היה מאוד מאוחר, ואולי זה עלה לנו במשחק (יחד עם ההרכב הפותח המוזר). יחד עם זאת, ראוי לפרגן לנמני על החילופים ההתקפיים, ובעיקר על ההימור שלו להשאיר את אדם לצידו של קירטבה.
בסופו של דבר יכולנו לנצח במשחק הזה. מקווה מאוד שלא נצטער על אובדן 2 הנקודות בסוף העונה.
ואני דווקא חיבבתי את הנקניקיות (הקרות) עם החרדל, העגבניה והזייתים. נחמד מצדם שהכניסו נקניקיה וחצי לתוך הלחמניה. המחיר של השתיה אכן היה מוגזם - בשביל המחיר הזה, מן הראוי היה לתת כוס יותר גדולה.
מסכים לגבי ההרכב. לא ברור אם מדובר בהתחכמויות של נמני או "שיקולים טקטיים". למור אפריים אין מקום בהרכב וממן חייב לפתוח |
נערך על ידי - מורדי והילדים ב-23/02/2015 22:44:37 |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 23/02/2015 : 23:01:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה
ואני דווקא חיבבתי את הנקניקיות (הקרות) עם החרדל, העגבניה והזייתים. נחמד מצדם שהכניסו נקניקיה וחצי לתוך הלחמניה. המחיר של השתיה אכן היה מוגזם - בשביל המחיר הזה, מן הראוי היה לתת כוס יותר גדולה.
מסכים לגבי ההרכב. לא ברור אם מדובר בהתחכמויות של נמני או "שיקולים טקטיים". למור אפריים אין מקום בהרכב וממן חייב לפתוח
יכול להיות שהוא רצה לבדוק איך זה לשחק עם שני דפנסיבים, מה גם שנאור סבג הולך להעדר מול דליה בגלל צהובים
בכל מקרה זה ממש לא היה מרשים עם כל הכבוד ליכולות הדפנסיביות הלא ממש מרשימות של מור, גם סבג וגם מיקו שחקנים טובים ממנו.
מור נתן משחק טוב באולגה כי מזור היה מוצהב, ומאז הוא משחק הרבה...הרבה יותר מדי.
אני מאוד מקווה שנגד דליה מיקו ישחק במקום מור... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 23/02/2015 : 23:25:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ היו תלונות על דלות המזנון - נקניקיה עם חרדל (בלי קטשופ), זיתים שחורים ועגבניות, לצד הגרעינים ושתייה קלה (במחיר מופקע משהו).
יפי, מי שישמע יחשוב שבמזנון של טדי יש ארוחות גורמה... מה קרה, חסרה לך מנת דוריטוס על מגש במחיר מציאה? 
התלונות לא באו ממני, רק ציינתי שהיו כאלו. התלונה היחידה שלי היא על 10 שקלים לכוס קולה קטנה.. |
I am City till I cry |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 23/02/2015 : 23:33:13
|
מסכים לגבי ההרכב. לא ברור אם מדובר בהתחכמויות של נמני או "שיקולים טקטיים". למור אפריים אין מקום בהרכב וממן חייב לפתוח
נמני מתחיל לחטוא במשהו שמאמנים גדולים ממנו נוטים לעשות וזה אובר תחכום של משחק שהוא פשוט למדיי ,הוא כבר עשה זאת עם מזור מול הרצליה והיום עם מיקו ובכלל סגנון האנגלי של כדורים ארוכים גם הוא לא קשור לכלום. תעלה את השחקנים הכי טובים שלך ועזוב שטויות זה לא עובד בשום מקום אחר בעולם לבטח לא בליגה א' צפון האימתנית. |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 24/02/2015 : 07:58:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
נמני מתחיל לחטוא במשהו שמאמנים גדולים ממנו נוטים לעשות וזה אובר תחכום של משחק שהוא פשוט למדיי ,הוא כבר עשה זאת עם מזור מול הרצליה והיום עם מיקו ובכלל סגנון האנגלי של כדורים ארוכים גם הוא לא קשור לכלום. תעלה את השחקנים הכי טובים שלך ועזוב שטויות זה לא עובד בשום מקום אחר בעולם לבטח לא בליגה א' צפון האימתנית.
רק כדי לתת את הסברה שלי - במגרש גרוע כמו מגדל העמק קשה לשחק משחק מסירות או דריבלים ולכן למור יש יתרון על מזור וסבג (היחיד שלו כנראה) במסירה ארוכה ומדוייקת. אני חושב שאדם יותר טוב בלקבל כדורים עם הגב, מזכיר לכם שמסירה כזו לקירטבה נגמרת בעבירה שלו הרבה פעמים. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 24/02/2015 : 08:59:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
נמני מתחיל לחטוא במשהו שמאמנים גדולים ממנו נוטים לעשות וזה אובר תחכום של משחק שהוא פשוט למדיי ,הוא כבר עשה זאת עם מזור מול הרצליה והיום עם מיקו ובכלל סגנון האנגלי של כדורים ארוכים גם הוא לא קשור לכלום. תעלה את השחקנים הכי טובים שלך ועזוב שטויות זה לא עובד בשום מקום אחר בעולם לבטח לא בליגה א' צפון האימתנית.
רק כדי לתת את הסברה שלי - במגרש גרוע כמו מגדל העמק קשה לשחק משחק מסירות או דריבלים ולכן למור יש יתרון על מזור וסבג (היחיד שלו כנראה) במסירה ארוכה ומדוייקת. אני חושב שאדם יותר טוב בלקבל כדורים עם הגב, מזכיר לכם שמסירה כזו לקירטבה נגמרת בעבירה שלו הרבה פעמים.
אני מציע שפחות ייתרכז בסקאוטינג על נדל"ן זה הכול. זו בדיוק הנקודה שהעלתי אובר תחכום לא מביא לשום מקום. במיוחד שאנחנו רואים ירידה ניכרת ביכולת שלנו בחודש האחרון. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
|
קטמון נגד מגדל העמק  |
|
|
|