פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון נגד מגדל העמק

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון נגד מגדל העמק
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם קטמון נגד מגדל העמק נושא הבא
עמוד: מתוך 2

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 24/02/2015 :  10:48:01  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שלאור היכולת החלשה של מיקו (מכדרר יותר מדי במקום למסור), סבג (לא מדייק במסירות, אפילו פשוטות) וקירטבה (בורח לאגפים ומנסה להתנהל שם עם הכדור במקום לתפוס עמדה ברחבה, ואז מאבד אותו. עדיין לא ברור לי אם זו הוראה של המאמן או שהוא עושה את זה על דעת עצמו) במשחקים האחרונים, היה מקום לשינויים האלו בהרכב.
עבור לתחילת הדף

אנגלס את מרקס אנגלס את מרקס מנותק

52 הודעות

נשלח - 24/02/2015 :  13:49:35  הצג פרופיל שלח ל- אנגלס את מרקס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Offside

אני חושב שלאור היכולת החלשה של מיקו (מכדרר יותר מדי במקום למסור), סבג (לא מדייק במסירות, אפילו פשוטות) וקירטבה (בורח לאגפים ומנסה להתנהל שם עם הכדור במקום לתפוס עמדה ברחבה, ואז מאבד אותו. עדיין לא ברור לי אם זו הוראה של המאמן או שהוא עושה את זה על דעת עצמו) במשחקים האחרונים, היה מקום לשינויים האלו בהרכב.

מצטער חבר אני לא מסכים איתך. הכניסה של ממן וקירטיבה למשחק גרמה לקבוצה להתחיל לשחק כדורגל וללחוץ מה שלא ראינו במשחקים האחרונים. הקבוצה הניעה כדור, רצה ונלחמה וזה לא היה כל המשחק.
נמני דבק במערך של 4-2-3-1 שזה מערך סביר הבעיה היא שאין לנו חלוץ מטרה קלאסי לא מיכאל ולא אדם מצליחים בעמדה הזאת.
צריך לבצע כמה שינויים בהרכב: בקישור האחורי, לפתוח עם שי ובלילטי/סבג. בקישור ההתקפי, ברוכיאן באמצע בצד ימין מיקו ובצד שמאל בן אוזן. לטעמי אגף שמאל שיש לך גם את אוזן וגם את אזרזר יכול להוציא את המקסימום משניהם וזה יהיה אגף מפחיד המשמעות היא שצריך להוריד את עוז. ממשחק למשחק מבינים שאין ברירה והוא כבר לא אותו שחקן. המקסימום שיהיה אפשר לנצל אותו זה בכך שהוא יהיה חילוף קבוע במחצית השנייה כשהגנת היריב כבר עייפה ואז הטכניקה שלו יכולה להשפיע, כשהוא בהרכב האגף שמאל שלנו לא אפקטיבי. ובצער רב בסוף העונה להפרד ממנו בכבוד והערכה רבה.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 24/02/2015 :  14:43:22  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דרך אגב בהתחשב שלא בלילטי ,לא סבג לבטח לא מור לא ממש מסובבים ראשים הייתי שמח לראות את 2 הפיטבולים שלנו נשלחים לכרסם את היריב ,אורן כהן וליעד עובד מהירים אגרסיבים יכולים לעשות יופי של טרור במרכז השדה.
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 24/02/2015 :  15:15:45  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

דרך אגב בהתחשב שלא בלילטי ,לא סבג לבטח לא מור לא ממש מסובבים ראשים הייתי שמח לראות את 2 הפיטבולים שלנו נשלחים לכרסם את היריב ,אורן כהן וליעד עובד מהירים אגרסיבים יכולים לעשות יופי של טרור במרכז השדה.

חוץ מהגול מול כפ"ס לפני שנתיים, מה בדיוק גורם לכל כך הרבה אנשים להתלהב מעובד?
סבבה בתור מחליף, אבל ממש לא מי שיציל אותנו.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 24/02/2015 :  15:26:16  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

חוץ מהגול מול כפ"ס לפני שנתיים, מה בדיוק גורם לכל כך הרבה אנשים להתלהב מעובד?
סבבה בתור מחליף, אבל ממש לא מי שיציל אותנו.

זה מה שכתבתי שיחליף את בלילטי/מור/סבאג שאף אחד מהם לא בולט לטובה. לפחות במרכז השדה יהיה מישהו שיגיע מהר וחזק יותר לכדור.
עבור לתחילת הדף

אחד העם אחד העם מנותק

86 הודעות

נשלח - 24/02/2015 :  23:14:51  הצג פרופיל שלח ל- אחד העם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אנגלס את מרקס
....המשמעות היא שצריך להוריד את עוז. ממשחק למשחק מבינים שאין ברירה והוא כבר לא אותו שחקן. המקסימום שיהיה אפשר לנצל אותו זה בכך שהוא יהיה חילוף קבוע במחצית השנייה כשהגנת היריב כבר עייפה ואז הטכניקה שלו יכולה להשפיע, כשהוא בהרכב האגף שמאל שלנו לא אפקטיבי. ובצער רב בסוף העונה להפרד ממנו בכבוד והערכה רבה.

לא מסכים איתך בכלל. עוז זה השחקן היחידי חוץ מברוכיאן שאני סומך עליו כשהכדור אצלו ברגלים שיש סיכוי שיצא משהו מהמהלך שלו.
אין אף שחקן שיכול או צריך לבוא על חשבונו בהרכב,
אפילו כשהוא בלי אויר עדיין יש לו ראיה וחוכמת משחק ברמה הגבוהה ביותר.
עבור לתחילת הדף

yossimaz yossimaz מנותק

65 הודעות

נשלח - 25/02/2015 :  01:14:12  הצג פרופיל שלח ל- yossimaz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אחד העם

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אנגלס את מרקס
....המשמעות היא שצריך להוריד את עוז. ממשחק למשחק מבינים שאין ברירה והוא כבר לא אותו שחקן. המקסימום שיהיה אפשר לנצל אותו זה בכך שהוא יהיה חילוף קבוע במחצית השנייה כשהגנת היריב כבר עייפה ואז הטכניקה שלו יכולה להשפיע, כשהוא בהרכב האגף שמאל שלנו לא אפקטיבי. ובצער רב בסוף העונה להפרד ממנו בכבוד והערכה רבה.

לא מסכים איתך בכלל. עוז זה השחקן היחידי חוץ מברוכיאן שאני סומך עליו כשהכדור אצלו ברגלים שיש סיכוי שיצא משהו מהמהלך שלו.
אין אף שחקן שיכול או צריך לבוא על חשבונו בהרכב,
אפילו כשהוא בלי אויר עדיין יש לו ראיה וחוכמת משחק ברמה הגבוהה ביותר.

מסכים.
עוז וברוכיאן הם השחקנים הכי חכמים ובעלי קבלת ההחלטות הכי טובות בסגל הנוכחי. גם שברוכיאן ועוז לא טובים הם עדיין מושכים כ"כ הרבה תשומת לב מצד היריבה שמקלה על השחקנים האחרים בהרכב שלנו.
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 27/02/2015 :  16:24:28  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סיכום המשחק באתר:
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=1634

תקציר המשחק:
http://youtu.be/15N64FXYfrU
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם קטמון נגד מגדל העמק נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07