| משתמש |
קטמון נגד מגדל העמק  |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 24/02/2015 : 10:48:01
|
| אני חושב שלאור היכולת החלשה של מיקו (מכדרר יותר מדי במקום למסור), סבג (לא מדייק במסירות, אפילו פשוטות) וקירטבה (בורח לאגפים ומנסה להתנהל שם עם הכדור במקום לתפוס עמדה ברחבה, ואז מאבד אותו. עדיין לא ברור לי אם זו הוראה של המאמן או שהוא עושה את זה על דעת עצמו) במשחקים האחרונים, היה מקום לשינויים האלו בהרכב. |
 |
|
|
אנגלס את מרקס
52 הודעות |
נשלח - 24/02/2015 : 13:49:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Offside
אני חושב שלאור היכולת החלשה של מיקו (מכדרר יותר מדי במקום למסור), סבג (לא מדייק במסירות, אפילו פשוטות) וקירטבה (בורח לאגפים ומנסה להתנהל שם עם הכדור במקום לתפוס עמדה ברחבה, ואז מאבד אותו. עדיין לא ברור לי אם זו הוראה של המאמן או שהוא עושה את זה על דעת עצמו) במשחקים האחרונים, היה מקום לשינויים האלו בהרכב.
מצטער חבר אני לא מסכים איתך. הכניסה של ממן וקירטיבה למשחק גרמה לקבוצה להתחיל לשחק כדורגל וללחוץ מה שלא ראינו במשחקים האחרונים. הקבוצה הניעה כדור, רצה ונלחמה וזה לא היה כל המשחק. נמני דבק במערך של 4-2-3-1 שזה מערך סביר הבעיה היא שאין לנו חלוץ מטרה קלאסי לא מיכאל ולא אדם מצליחים בעמדה הזאת. צריך לבצע כמה שינויים בהרכב: בקישור האחורי, לפתוח עם שי ובלילטי/סבג. בקישור ההתקפי, ברוכיאן באמצע בצד ימין מיקו ובצד שמאל בן אוזן. לטעמי אגף שמאל שיש לך גם את אוזן וגם את אזרזר יכול להוציא את המקסימום משניהם וזה יהיה אגף מפחיד המשמעות היא שצריך להוריד את עוז. ממשחק למשחק מבינים שאין ברירה והוא כבר לא אותו שחקן. המקסימום שיהיה אפשר לנצל אותו זה בכך שהוא יהיה חילוף קבוע במחצית השנייה כשהגנת היריב כבר עייפה ואז הטכניקה שלו יכולה להשפיע, כשהוא בהרכב האגף שמאל שלנו לא אפקטיבי. ובצער רב בסוף העונה להפרד ממנו בכבוד והערכה רבה. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 24/02/2015 : 14:43:22
|
| דרך אגב בהתחשב שלא בלילטי ,לא סבג לבטח לא מור לא ממש מסובבים ראשים הייתי שמח לראות את 2 הפיטבולים שלנו נשלחים לכרסם את היריב ,אורן כהן וליעד עובד מהירים אגרסיבים יכולים לעשות יופי של טרור במרכז השדה. |
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 24/02/2015 : 15:15:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
דרך אגב בהתחשב שלא בלילטי ,לא סבג לבטח לא מור לא ממש מסובבים ראשים הייתי שמח לראות את 2 הפיטבולים שלנו נשלחים לכרסם את היריב ,אורן כהן וליעד עובד מהירים אגרסיבים יכולים לעשות יופי של טרור במרכז השדה.
חוץ מהגול מול כפ"ס לפני שנתיים, מה בדיוק גורם לכל כך הרבה אנשים להתלהב מעובד? סבבה בתור מחליף, אבל ממש לא מי שיציל אותנו. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 24/02/2015 : 15:26:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
דרך אגב בהתחשב שלא בלילטי ,לא סבג לבטח לא מור לא ממש מסובבים ראשים הייתי שמח לראות את 2 הפיטבולים שלנו נשלחים לכרסם את היריב ,אורן כהן וליעד עובד מהירים אגרסיבים יכולים לעשות יופי של טרור במרכז השדה.
חוץ מהגול מול כפ"ס לפני שנתיים, מה בדיוק גורם לכל כך הרבה אנשים להתלהב מעובד? סבבה בתור מחליף, אבל ממש לא מי שיציל אותנו.
זה מה שכתבתי שיחליף את בלילטי/מור/סבאג שאף אחד מהם לא בולט לטובה. לפחות במרכז השדה יהיה מישהו שיגיע מהר וחזק יותר לכדור. |
 |
|
|
אחד העם
86 הודעות |
נשלח - 24/02/2015 : 23:14:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אנגלס את מרקס ....המשמעות היא שצריך להוריד את עוז. ממשחק למשחק מבינים שאין ברירה והוא כבר לא אותו שחקן. המקסימום שיהיה אפשר לנצל אותו זה בכך שהוא יהיה חילוף קבוע במחצית השנייה כשהגנת היריב כבר עייפה ואז הטכניקה שלו יכולה להשפיע, כשהוא בהרכב האגף שמאל שלנו לא אפקטיבי. ובצער רב בסוף העונה להפרד ממנו בכבוד והערכה רבה.
לא מסכים איתך בכלל. עוז זה השחקן היחידי חוץ מברוכיאן שאני סומך עליו כשהכדור אצלו ברגלים שיש סיכוי שיצא משהו מהמהלך שלו. אין אף שחקן שיכול או צריך לבוא על חשבונו בהרכב, אפילו כשהוא בלי אויר עדיין יש לו ראיה וחוכמת משחק ברמה הגבוהה ביותר. |
 |
|
|
yossimaz
65 הודעות |
נשלח - 25/02/2015 : 01:14:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אחד העם
ציטוט: נשלח במקור על ידי אנגלס את מרקס ....המשמעות היא שצריך להוריד את עוז. ממשחק למשחק מבינים שאין ברירה והוא כבר לא אותו שחקן. המקסימום שיהיה אפשר לנצל אותו זה בכך שהוא יהיה חילוף קבוע במחצית השנייה כשהגנת היריב כבר עייפה ואז הטכניקה שלו יכולה להשפיע, כשהוא בהרכב האגף שמאל שלנו לא אפקטיבי. ובצער רב בסוף העונה להפרד ממנו בכבוד והערכה רבה.
לא מסכים איתך בכלל. עוז זה השחקן היחידי חוץ מברוכיאן שאני סומך עליו כשהכדור אצלו ברגלים שיש סיכוי שיצא משהו מהמהלך שלו. אין אף שחקן שיכול או צריך לבוא על חשבונו בהרכב, אפילו כשהוא בלי אויר עדיין יש לו ראיה וחוכמת משחק ברמה הגבוהה ביותר.
מסכים. עוז וברוכיאן הם השחקנים הכי חכמים ובעלי קבלת ההחלטות הכי טובות בסגל הנוכחי. גם שברוכיאן ועוז לא טובים הם עדיין מושכים כ"כ הרבה תשומת לב מצד היריבה שמקלה על השחקנים האחרים בהרכב שלנו. |
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
|
קטמון נגד מגדל העמק  |
|