| משתמש |
דלית את כרמל - מוצ"ש 19:15 בטדי  |
|
katamon
439 הודעות |
|
|
פועל שחור
40 הודעות |
נשלח - 23/02/2015 : 10:08:26
|
| האם תהיה פעילות לילדים לקראת פורים? |
 |
|
|
Yonatan_s
17 הודעות |
נשלח - 24/02/2015 : 16:28:28
|
מחפש טרמפ הלוך חזור מאיזור רחובות\ראשון לציון
יונתן
054-2622012 או בהודעה פרטית בפורום |
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 27/02/2015 : 15:27:47
|
| הרצליה ניצחו אבל נשר עשו רק תיקו. יש! |
I am City till I cry |
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 28/02/2015 : 23:22:48
|
משחק פשוט לא טוב, או יותר נכון לא תכליתי. להוציא תיקו בבבית, מקבוצה כל כך חלשה, שבקושי עברה את החצי??? היינו חייבים לטרוף את הדשא מההתחלה ולרדת למחצית עם לפחות שני שערים.
אני לא מבין את אסף, מילא חטפנו גול מ 40 מטר, קורה. אבל למה לא להסתער עליהם מיד לאחר הגול ולבצע את החילופים מוקדם יותר, כבר במחצית הראשונה?? הרי ברור היה שהם ישחקו על זמן, אז למה??
הכי לא הבנתי את החילוף של עוז, מרגע שעוז יצא, נגמר לנו משחק הדאבל פסים וכל ההתקפות הגיעו מהאגפים על ידי הרמות שלא הצליחו. בפעם היחידה אני חושב, כאשר באנו דרך המרכז בבעיטה של אוריין הובקע הגול.
לצערי, נראה לי שאנו במשבר. ללא ספק ההעדרות של אסף על הקוים משפיעה, ונראה שתסמונת הסיבוב השני, שבה אנו מתרסקים, מתחיל לחזור על עצמו. החמצנו הזדמנות לברוח בצמרת וכדאי לעצור את כדור השלג כאשר הוא קטן. |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 28/02/2015 : 23:27:56
|
| החילוף של עוז נבע בגלל פציעה של עוז . |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 28/02/2015 : 23:34:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
החילוף של עוז נבע בגלל פציעה של עוז .
שבר באצבע. לפי הפייסבוק שלו הוא שהה במיון של שערי צדק אחרי המשחק |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 01/03/2015 : 09:28:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
משחק פשוט לא טוב, או יותר נכון לא תכליתי. להוציא תיקו בבבית, מקבוצה כל כך חלשה, שבקושי עברה את החצי??? היינו חייבים לטרוף את הדשא מההתחלה ולרדת למחצית עם לפחות שני שערים.
אני לא מבין את אסף, מילא חטפנו גול מ 40 מטר, קורה. אבל למה לא להסתער עליהם מיד לאחר הגול ולבצע את החילופים מוקדם יותר, כבר במחצית הראשונה?? הרי ברור היה שהם ישחקו על זמן, אז למה??
הכי לא הבנתי את החילוף של עוז, מרגע שעוז יצא, נגמר לנו משחק הדאבל פסים וכל ההתקפות הגיעו מהאגפים על ידי הרמות שלא הצליחו. בפעם היחידה אני חושב, כאשר באנו דרך המרכז בבעיטה של אוריין הובקע הגול.
לצערי, נראה לי שאנו במשבר. ללא ספק ההעדרות של אסף על הקוים משפיעה, ונראה שתסמונת הסיבוב השני, שבה אנו מתרסקים, מתחיל לחזור על עצמו. החמצנו הזדמנות לברוח בצמרת וכדאי לעצור את כדור השלג כאשר הוא קטן.
כנראה לא צפינו באותו משחק ,זה נכון שהמשחק היה מתסכל ביותר וזה נכון שנראה לעיתים שאנחנו אובדי עצות אבל רבאק הגענו ל 6-7 הזדמנויות וודאיות לכיבוש ולא נראה לי שאפשר לבקש הרבה יותר מקבוצה ,אז משחק רע זה לבטח לא היה.
אני חושב שדליה הגנו בצורה טובה מאוד והם ממש לא חלשים ,הם סגרו לנו את השחקנים מהר מאוד ,הם יצאו למתפרצות בצורה נכונה והשחקנים שלהם נראו סה"כ ברמה סבירה ביותר ,שלא לדבר על השוער שלהם.
התלונה שלך שלא באנו מספיק מממרכז בכלל לא ברורה ,הדרך היחידה לפרוץ בונקר זה במשחק אגפים וחבל שנזכרנו רק במחצית השנייה לנצל את אוזן וניסים ,נסיונות לפרוץ בונקר מהמרכז נועדו לכשלון כי נורא צפוף שם ולכן ההערה המקצועית שלך נראית קצת מוזרה. החילופים היו סבירים ובזמן וגם עובד ואוריין היו מעורבים בגול שהבקענו ,מה שלא היה ברור לי זה התפקוד של ברוכיאן ,מה פתאום קישור אחורי ואם כבר התחלת לשחק על האגפים אז למה אוריין על האגף ולא ברוכיאן?
הבעייה העיקרית שלנו אתמול הייתה ניצול מצבים ואני לא רואה איך אפשר לשפר זאת ,זה או שהשחקן יודע להרים את הראש ולבעוט לפינה או שהוא בועט בפראות ומוציא את השוער גדול ,למאמן אין הרבה מה לעשות כאן. |
 |
|
|
אחד העם
86 הודעות |
נשלח - 01/03/2015 : 09:41:46
|
החלמה מהירה לעוז. חבל שנפצע, זה היה מסוג המשחקים שרק עוז שחוטף קריזה מצליח למצוא את החור ולתת את הגול, כמה חבל שהוא לא היה על המגרש ברגעי הלחץ לאחר השיווין. -- שורה תחתונה - חשוב מאוד שבסוף נכנס הגול וחילצנו נקודה חשובה --
משחק מאוד מתסכל
--- וכמה מחשבות בערבוביה :
לפני שהמשחק התחיל - בחימום הקל של הקבוצות על המגרש - ראית את קטמון מחויכים, בטוחים בעצמם, עושים אימון קטן של טיקי טקה דאבל פס, בצד השני- במקום לראות חבורה מפורקת ששמה זין כי לא קיבלו משכורת - ראיתי איך טדי והקהל הקטמוני מדליקים אצל החבר'ה מדליה- את עין הנמר, כאילו(כמעט)כל קבוצה שמגיעה לטדי-מדמיינת בראש שלה שהיא בגמר הקלסיקו, ובמקום שירעדו להם הרגלים הם נטרפים במרץ..
הגול שלהם בדקה ה20 קבר לנו את המשחק, היה צריך להתנפל עליהם בשיא הלחץ ולא לתת להם לעבור אפילו את החצי אבל מרוב השתדלות לשחק כדורגל יפה, עם מסירות העברת כדור- שכחו שצריך גם לבעוט לשער, כי בלי זה הכדור פשוט לא נכנס..
זה טוב ונחמד לראות קבוצה שמניעה כדור,אבל למה לשחק אחורה במקום לתקוף במחץ קדימה ? היה חסר מחץ, היה חסר רעל, היתה חסרה התחושה של ללחוץ את הרגל על הדוושה, כמו שקרה אחרי גול השיוון, עם ההתעוררות של הקבוצה וכל הקהל, תכלס היו כמה הזדמניות לסגור את זה, אבל השוער שלהם פשוט החביא את הכנפים של המלאך, והתעופף לכל כדור.
-- - כמה הערות בשולים- זה היה מאוד מכוער שהשחקן של דליה דחף למיכאל את היד לפנים, אולי אפילו את האצבע לתוך העין, אבל בחייך- לתת לו ביס ? זה יכל להגמר בהרחקה...
וגם בן חוטף צהוב מיותר לא על פעולה במגרש, אבל על ויכוח עם שופט, חבל..
והשופט- איזה שופט קקה, אין מילה נקיה ועדינה יותר, קקה ועיוור.
והגועל נפש של המשיכות זמן שלהם ? כל חילוף - חיבוק נישוקי והחלפת מתכונים... יאללה.... גם כאן השופט היה צריך להתערב או לחילופין להוסיף עוד זמן, מצידי שיצאו מהדשא בזחילה על הגחון- אבל ראבק - תוסיף למשחק את הזמן שזה גזל..
ועוד מחשבה מבאסת -אם שחקן אלמוני מליגה א יכול לתקוע בטדי גול מ40 מטר למה ברוכיאן האמתני, לא החזיר להם באותה המטבע, ב2 הבעיטות החופשיות שהיו לנו ממצבים קרובים אף יותר ?
ומחשבה לסיום : מזל שיש את גולן חרמון על המגרש, אבל זה יותר מידי לצפות ממנו להכניס גם את הגולים..
יאללה הפועל !!
|
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 01/03/2015 : 10:59:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
לצערי, נראה לי שאנו במשבר. ללא ספק ההעדרות של אסף על הקוים משפיעה, ונראה שתסמונת הסיבוב השני, שבה אנו מתרסקים, מתחיל לחזור על עצמו. החמצנו הזדמנות לברוח בצמרת וכדאי לעצור את כדור השלג כאשר הוא קטן.
כנראה לא צפינו באותו משחק ,זה נכון שהמשחק היה מתסכל ביותר וזה נכון שנראה לעיתים שאנחנו אובדי עצות אבל רבאק הגענו ל 6-7 הזדמנויות וודאיות לכיבוש ולא נראה לי שאפשר לבקש הרבה יותר מקבוצה ,אז משחק רע זה לבטח לא היה.
אני חושב שדליה הגנו בצורה טובה מאוד והם ממש לא חלשים ,הם סגרו לנו את השחקנים מהר מאוד ,הם יצאו למתפרצות בצורה נכונה והשחקנים שלהם נראו סה"כ ברמה סבירה ביותר ,שלא לדבר על השוער שלהם.
התלונה שלך שלא באנו מספיק מממרכז בכלל לא ברורה ,הדרך היחידה לפרוץ בונקר זה במשחק אגפים וחבל שנזכרנו רק במחצית השנייה לנצל את אוזן וניסים ,נסיונות לפרוץ בונקר מהמרכז נועדו לכשלון כי נורא צפוף שם ולכן ההערה המקצועית שלך נראית קצת מוזרה. החילופים היו סבירים ובזמן וגם עובד ואוריין היו מעורבים בגול שהבקענו ,מה שלא היה ברור לי זה התפקוד של ברוכיאן ,מה פתאום קישור אחורי ואם כבר התחלת לשחק על האגפים אז למה אוריין על האגף ולא ברוכיאן?
הבעייה העיקרית שלנו אתמול הייתה ניצול מצבים ואני לא רואה איך אפשר לשפר זאת ,זה או שהשחקן יודע להרים את הראש ולבעוט לפינה או שהוא בועט בפראות ומוציא את השוער גדול ,למאמן אין הרבה מה לעשות כאן.
במשחק בית, מול קבוצה שבקושי עברה את החצי, כאשר אנו יושבים עליהם, לא הצלחנו להבקיע יותר משער אחד, איבדנו אפשרות לברוח קצת מהדולקות אחרינו, אתה לאיכול להגדיר כהצלחה גדולה. השורה התחתונה כאן ברורה, לא הצלחנו לנצח. מכאן תקרא לזה איך שאתה חושב, בעיני זה משחק לא טוב.
אם היינו עוברים למערך התקפי מיד לאחר ספיגת השער, בעיקר כאשר בכל המחצית הראשונה בקושי הגענו למצבים, הרבה מסירות במרכז המגרש אבל בלי הרבה תכלית, היינו מרוויחים עוד חצי שעה של ניסיונות. ו 6-7 ניסיונות מול קבוצה שלא תוקפת בכלל זה לא מספיק כלל ככל שעברו הדקות, השחקנים שלנו נכנסו ללחץ והשחקנים שלהם למוטיבציה. מאמן צריך לראות הנולד ולהגיב לעיתים במידייות ונחישות, זה היה מעביר מסר גם לכולם באשר לציפיות מהם. במקום זה ניסינו לשחק טאקטי, משחק יפה, מרגל לרגל.... עובדה זה לא עבד.
בקשר לתקיפות מהמרכז, אז צריך מדי פעם לתקוף גם מהאמצע, אי אפשר רק דרך האגפים כי זה הופך להיות שקוף. מעט גיוון לא מזיק, גם בפריצות דרך האמצע וגם בבעיטות מרחוק. את שני הדברים האלה לא עשינו מספיק טוב. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 01/03/2015 : 11:22:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
הבעייה העיקרית שלנו אתמול הייתה ניצול מצבים ואני לא רואה איך אפשר לשפר זאת ,זה או שהשחקן יודע להרים את הראש ולבעוט לפינה או שהוא בועט בפראות ומוציא את השוער גדול ,למאמן אין הרבה מה לעשות כאן.
במשחק בית, מול קבוצה שבקושי עברה את החצי, כאשר אנו יושבים עליהם, לא הצלחנו להבקיע יותר משער אחד, איבדנו אפשרות לברוח קצת מהדולקות אחרינו, אתה לאיכול להגדיר כהצלחה גדולה. השורה התחתונה כאן ברורה, לא הצלחנו לנצח. מכאן תקרא לזה איך שאתה חושב, בעיני זה משחק לא טוב.
אם היינו עוברים למערך התקפי מיד לאחר ספיגת השער, בעיקר כאשר בכל המחצית הראשונה בקושי הגענו למצבים, הרבה מסירות במרכז המגרש אבל בלי הרבה תכלית, היינו מרוויחים עוד חצי שעה של ניסיונות. ו 6-7 ניסיונות מול קבוצה שלא תוקפת בכלל זה לא מספיק כלל ככל שעברו הדקות, השחקנים שלנו נכנסו ללחץ והשחקנים שלהם למוטיבציה. מאמן צריך לראות הנולד ולהגיב לעיתים במידייות ונחישות, זה היה מעביר מסר גם לכולם באשר לציפיות מהם. במקום זה ניסינו לשחק טאקטי, משחק יפה, מרגל לרגל.... עובדה זה לא עבד.
בקשר לתקיפות מהמרכז, אז צריך מדי פעם לתקוף גם מהאמצע, אי אפשר רק דרך האגפים כי זה הופך להיות שקוף. מעט גיוון לא מזיק, גם בפריצות דרך האמצע וגם בבעיטות מרחוק. את שני הדברים האלה לא עשינו מספיק טוב.
ברור שהתוצאה לא טובה אין פה ויכוח בכלל ,אבל לייצר 6-7 הזדמנויות וודאיות לכיבוש ,ייצרנו הזדמניות נוספות מעבר ,זו סטטיסטיקה מכובדת ביותר שמעידה שהיכולת עצמה לא הייתה גרועה. אני מסכים שהחצי השעה הראשונה לא הייתה אגרסיבית מספיק אבל שוב באופן כללי הייתה לחימה הייתה נחישות היה חסר רגל מסיימת. לא יודע למה אתה חוזר על הטענה של מרכז השדה ,ניסינו המון דרך המרכז זה נכשל כל הזמן ובאופן מובן לחלוטין. אנחנו יכולים לנתח מפה עד הודעה חדשה אבל שחלוץ שלך מ2-3 מטרים לא מצליח לשים שער אז מה זה משנה? |
 |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 01/03/2015 : 12:23:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אחד העם
... והשופט- איזה שופט קקה, אין מילה נקיה ועדינה יותר, קקה ועיוור.
והגועל נפש של המשיכות זמן שלהם ? כל חילוף - חיבוק נישוקי והחלפת מתכונים... יאללה.... גם כאן השופט היה צריך להתערב או לחילופין להוסיף עוד זמן, מצידי שיצאו מהדשא בזחילה על הגחון- אבל ראבק - תוסיף למשחק את הזמן שזה גזל..
די כבר בכיינים, די לבוא לכל העולם בטענות לכל העולם חוץ מלעצמנו. שיחקנו מחריד. במשך 60 דקות, בבית, מול קבוצת אמצע טבלה מפורקת שלא ראתה משכורת כבר כמה חודשים, לא הצלחנו לייצר בעיטה אחת לשער או התקפה אחת ראויה. ועל זה אפשר לבוא בטענות רק לעצמנו.
דליה לא משכו זמן, בטח לא בכמויות שמקובלות ונפוצות בליגה הזו, לא זייפו פציעות בצורה כרונית, ולא התנהגו בחוסר ספורטיביות משום צורה. אפילו להפך.
גם השופט, אידיוט ומעצבן ככל שהיה, לא קיבל שום החלטה שהשפיעה או קבעה את תוצאת המשחק - מכל צרחות היד היה בקושי פנדל אחד, וגם הוא לא ודאי.
אם את האנרגיות שחלק מהקהל שלנו הפנה בסיום לקללות מטומטמות לעבר שחקני דליה הם היו מפנים לביקורת כלפי המאמן שלנו, שבמו ידיו (ואולי גם במו מחוות ידיו) הפסיד לנו את המשחק אתמול (וכן, זה משול להפסד בעיני) אולי דברים היו נראים אחרת. ואגב, גם אם היינו מבקיעים שער נוסף ומנצחים אמש אני לא חושב שהייתי נשמע אחרת.
אה, ולמישהו יש ספק שדליה יחטפו לפחות שלישייה מנשר והרצליה? כי לי אין.
|
 |
|
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 01/03/2015 : 12:46:44
|
פעם, לפני חודש הייתה למאמן שלנו שיטה. בבית משחקים עם קשר אחורי אחד ובחוץ עם שניים. פעם, לפני חודש היה למאמן שלנו הרכב קבוע למעט שינויים כפויים בגלל הרחקות ועמדה אחת משתנה בין מזור לצבאג. פעם, לפני חודש היו לנו 12 נצחונות רצופים.
אז המאמן שלנו התחיל להמציא, לאלתר, לשנות, לתזז. למה?
יש עוד שמונה מחזורים. בבקשה קואץ', חזור למה שעבד כל כך טוב. אי אפשר לרבע את המעגל, שחקנים טובים עדיפים על שחקנים חלשים, יציבות בהרכב עדיפה על בלגאן מתמשך.
בבקשה |
 |
|
דלית את כרמל - מוצ"ש 19:15 בטדי  |
|
|
|