| משתמש |
דלית את כרמל - מוצ"ש 19:15 בטדי  |
|
אחד העם
86 הודעות |
נשלח - 01/03/2015 : 12:59:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם ...דליה לא משכו זמן, בטח לא בכמויות שמקובלות ונפוצות בליגה הזו, לא זייפו פציעות בצורה כרונית, ולא התנהגו בחוסר ספורטיביות משום צורה. אפילו להפך..
אצבעות לפנים של קירטבה זה מאוד ספורטיבי,או שאת זה פיספסת? לרדת בחילוף מצד אחד של המגרש אל הצד השני בהליכה כאילו אתה בקניון של ממילא ולא באמצע משחק,שלוש פעמים..זה גם ממש ספורטיבי.. עוד חיבוק ועוד נישוק זה סופר ספורטיבי, כי סתם החלקת כיף למי שמחליף אותך זה לא מספיק, שחקנים שנופלים כי רוח הקודש כנראה נגעה בהם וצועקים כזה "אייי" ששמעו עד מלחה, זה גם אחלה ספורטיבי בעולם, והופס - הכי ספורטיבי זה שבשניה שהשופט לא שרק או שהמשחק התחדש - לקום במהירות של טיגרס ספורטיבי כאילו לפני שניה לא בכית כמו מרקו שלא מוצא את אמא..
היחידי שניסה לצאת באמת ספורטיבי זה השוער שלהם - שבסיום ביקש וקיבל מחיאות כפיים- אשכרה הגיע לו, אבל בעודו מנסה לייצר אוירה ספורטיבית נעימה, אחד החברים שלו במרכז המגרש כמעט הלך מכות ספורטיביות עם שחקני הפועל..
--
כל מה שכתבת לפני- צודק - וגם אני התייחסתי לזה, תיסכול מאוד גדול - זה לא הגיוני שלא מצליחים לנצח בבית קבוצה שממוקמת כך כך רחוק בטבלה וסובלת מבעיות עד כדי איום השבתה של השחקנים..
--
מסכים איתך גם לגבי הסיומת של הדברים - אני זוכר שחשבתי לעצמי שאפילו אם אדם מזרחי היה מצליח להשחיל את הגול בדקת הסיום, עדיין ההרגשה הכללית מהמשחק הנ"ל היתה מזופתת. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 01/03/2015 : 14:01:04
|
| כיוון ש"כולנו חכמים, כולנו נבונים, כולנו יודעים את התורה" - מה ההצעות שלכם לצוות המקצועי למשחק בעמק יזרעאל? ברוכיאן לא יכול לשחק - צהוב חמישי |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 01/03/2015 : 16:18:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
כיוון ש"כולנו חכמים, כולנו נבונים, כולנו יודעים את התורה" - מה ההצעות שלכם לצוות המקצועי למשחק בעמק יזרעאל? ברוכיאן לא יכול לשחק - צהוב חמישי
מכיוון שחצי מהמגיבים פה לא ראו את המשחק ,במיוחד זה שלא ראה בעיטה אחת למסגרת 60 דקות (כשהיו לפחות שלוש הזדמנויות וודאיות לשער במחצית הראשונה) ,אז ההמלצה היחידה היא לנשום לפני שבועטים לשער זה הכול. |
 |
|
|
dd63
39 הודעות |
נשלח - 01/03/2015 : 16:24:49
|
מישהו יכול להסביר את השער ההזוי שחטפנו. אז מה אם הבעיטה היתה מיותר משלושים מטר. למה לא להעמיד לפחות שחקן אחד בחומה. ואם לא עמד השחקן הזה. איפה היה השוער. חבל ומיותר. אנחנו יכולים לבוא בטענות לקבוצה השניה כמה שנרצה. הם השיגו את שלהם בדך שלהם ואנחנו נשארנו עם תחושת הפספוס. זה מה שקובע בסוף. כולנו יצאנו בהרגשה שיכל להגמר אחרת. מתחילים להתרגל להרגשה הזו ממשחק למשחק? מתחילים להרגיש כמו סיבוב שני בשנה שעברה? אני כן |
dd |
 |
|
|
יוצר אור1
54 הודעות |
נשלח - 01/03/2015 : 16:51:43
|
אני חושב שהכל בסדר , ידענו שהולך להיות קשה ודווקא עכשיו צריך לעודד והרבה . יש על כולם המון לחץ. אז הדבר הטוב ביותר הוא לא לנתח יותר מדי אלא לתת גב , חיבוק , ויאללה לחזור לנצח. ולכל נביאי הדה ז'וו , עזבו , זה לא מקדם אף אחד. העונה הזו היא נהדרת וצריך להמשיך אותה . |
 |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 01/03/2015 : 17:08:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אחד העם
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם ...דליה לא משכו זמן, בטח לא בכמויות שמקובלות ונפוצות בליגה הזו, לא זייפו פציעות בצורה כרונית, ולא התנהגו בחוסר ספורטיביות משום צורה. אפילו להפך..
לרדת בחילוף מצד אחד של המגרש אל הצד השני בהליכה כאילו אתה בקניון של ממילא ולא באמצע משחק,שלוש פעמים..זה גם ממש ספורטיבי.. עוד חיבוק ועוד נישוק זה סופר ספורטיבי, כי סתם החלקת כיף למי שמחליף אותך זה לא מספיק, שחקנים שנופלים כי רוח הקודש כנראה נגעה בהם וצועקים כזה "אייי" ששמעו עד מלחה, זה גם אחלה ספורטיבי בעולם, והופס - הכי ספורטיבי זה שבשניה שהשופט לא שרק או שהמשחק התחדש - לקום במהירות של טיגרס ספורטיבי כאילו לפני שניה לא בכית כמו מרקו שלא מוצא את אמא..
נכון, כי השחקנים שלנו ממש יורדים מהמגרש בספרינט נלהב ולא טורחים אפילו ללחוץ יד למחליף שעולה במקומם כשאנחנו מובילים. וכי שחקנים שלנו לעולם לא נשכבים על הדשא כדי לעצור משחק, או עושים הצגות אחרי עבירות מסוימות כדי לשוות נופך דרמטי או אולי לגרור כרטיס צהוב למבצע העבירה, ואחר כך קמים כמו טיגריסים. וכי השוער שלנו מעולם לא מבזבז זמן בבעיטות שוער.
וכי אנחנו, באופן כללי, תמיד ספורטיביים, הוגנים, ישרים, צודקים, לא אלימים, לא מקללים, נקיי כפיים וספורטאים למופת. |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 01/03/2015 : 17:09:46
|
דליה פשוט קבוצה מחליאה
מאחל להם הלנת שכר עד לסוף העונה, ולקינוח ירידה לליגה ב'
איכס. |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 01/03/2015 : 17:18:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
דליה פשוט קבוצה מחליאה
איכס.
ואני מאחל לך שתוציא את הראש מהתחת ותתחיל להסתכל למציאות בעיניים, בעיקר. לא קבוצה מחליאה ולא בטיח. לא עשו שום דבר לא בסדר. באו, שיחקו, עשו לך בית ספר בהגנה המצופפת ולא היו רחוקים מלגנוב עוד גול. הבעיה היחידה במשחק אתמול היתה עם הקבוצה שלנו, לא עם אף אחד אחר.
וכן, כשנישאר בליגה א' צפון ודליה יירדו לליגה ב' אני בטוח שתרגיש מאוד מסופק.
|
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 01/03/2015 : 17:41:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
דליה פשוט קבוצה מחליאה
איכס.
ואני מאחל לך שתוציא את הראש מהתחת ותתחיל להסתכל למציאות בעיניים, בעיקר. לא קבוצה מחליאה ולא בטיח. לא עשו שום דבר לא בסדר. באו, שיחקו, עשו לך בית ספר בהגנה המצופפת ולא היו רחוקים מלגנוב עוד גול. הבעיה היחידה במשחק אתמול היתה עם הקבוצה שלנו, לא עם אף אחד אחר.
סתם תהיה
היית טורח לכתוב לי את אותה תגובה אילו היה מדובר בהפועל בית שאן? |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 01/03/2015 : 17:55:57
|
דליה פשוט קבוצה מחליאה
איכס.
סתם תהיה
היית טורח לכתוב לי את אותה תגובה אילו היה מדובר בהפועל בית שאן?
אם מדובר על קבוצה תיאורטית שהתנהלה כמו שדליה התנהלו אמש אבל שמה הפועל בית שאן - חדמ"ש כן (אם כי אני מודה שייתכן ושם הקבוצה היה מקצר מעט את הפיוז). אם מדובר על ההתנהלות כמו של הפועל בית שאן במשחק איתנו - בוודאי שלא. במקרה כזה הייתי אומר לך שאתה צודק במאת האחוזים - הם באמת התנהגו כמו טינופות וראויים לכל גנאי וקללה (אבל לא ארגז). אני הבן האדם האחרון שאפשר להגיד עליו שיש לו סבלנות וסובלנות כלפי התנהלות לא ספורטיבית של קבוצות יריבות, ואהיה מהראשונים להסתער על הגדר בהינתן התנאים המתאימים. אמש זה פשוט לא היה המצב, לדעתי. |
 |
|
|
אביתר ברעם
55 הודעות |
נשלח - 01/03/2015 : 18:04:45
|
כיוון ש"כולנו חכמים, כולנו נבונים, כולנו יודעים את התורה" - מה ההצעות שלכם לצוות המקצועי למשחק בעמק יזרעאל? ברוכיאן לא יכול לשחק - צהוב חמישי
להפסיק לחשוב שאנחנו אתלטיקו מדריד שזכתה באליפות כשאין לנו חלוץ שכובש 27 שערי ליגה.
4-4-2 פשוט, בלי לזיין את המוח על שיטת הקווים:
סיידוף אוזן חרמון חוטה זאדה עוז בלילטי מזור מיקו זלאטן קירטבה
גם עוז אהוב לבי ראוי לספסול לאור היכולת לאחרונה, וקשה לי לכתוב את זה, אבל בלי ברוכיאן באור הזרקורים הוא עשוי להתעלות על עצמו.
|
 |
|
|
אביתר ברעם
55 הודעות |
נשלח - 01/03/2015 : 18:07:56
|
דליה פשוט קבוצה מחליאה
איכס.
סתם תהיה
היית טורח לכתוב לי את אותה תגובה אילו היה מדובר בהפועל בית שאן?
אם מדובר על קבוצה תיאורטית שהתנהלה כמו שדליה התנהלו אמש אבל שמה הפועל בית שאן - חדמ"ש כן (אם כי אני מודה שייתכן ושם הקבוצה היה מקצר מעט את הפיוז). אם מדובר על ההתנהלות כמו של הפועל בית שאן במשחק איתנו - בוודאי שלא. במקרה כזה הייתי אומר לך שאתה צודק במאת האחוזים - הם באמת התנהגו כמו טינופות וראויים לכל גנאי וקללה (אבל לא ארגז). אני הבן האדם האחרון שאפשר להגיד עליו שיש לו סבלנות וסובלנות כלפי התנהלות לא ספורטיבית של קבוצות יריבות, ואהיה מהראשונים להסתער על הגדר בהינתן התנאים המתאימים. אמש זה פשוט לא היה המצב, לדעתי.
כל מילה. ואוסיף גם שלאחל הלנת שכר זה שפל. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 01/03/2015 : 20:34:29
|
דליה פשוט קבוצה מחליאה
איכס.
ההודעה שלך היא איכס. לא רואה שום בעיה עם המשחק של דליה. באו מוכנים, שיחקו בונקר, והוציאו נקודה. אפילו בזבוזי הזמן שלהם היו בגדר הנסבל, יחסית לקבוצות אחרות במצבם. לא היו אלימים במיוחד, וגם לא התגרו בקהל בצורה יוצאת דופן. מה רצית? שהם ישחקו פתוח ויתנו לך את המשחק?
ובכל מקרה, לא הייתי מאחל לאף אחד הלנת שכר. גם לא לאיתן טייב אחרי משחק השרוכים. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
אדום החזה
133 הודעות |
נשלח - 02/03/2015 : 11:23:08
|
מציע להם לא להיכנס לפורום |
 |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 02/03/2015 : 11:57:47
|
| מול אסי גלבוע הייתי פותח (בתקווה שההגנה תחזור לסטנדרט) עם 2 חלוצים: מזור ובלילטי באמצע, מיקו ועוז בכנפיים, ואדם וקירטבה בחוד. דווקא במשחק הזה שווה לשחק על כדורים ארוכים לשני החלוצים, כפי שההגנה של אסי זכורה לי. |
 |
|
דלית את כרמל - מוצ"ש 19:15 בטדי  |
|
|
|