פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תודה לך אולגה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תודה לך אולגה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם תודה לך אולגה נושא הבא  

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 17/02/2015 :  10:26:16  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.goler1.co.il/article/8370
תהרגו אותי אני לא מצליח להבין. שיחקנו נגד אולגה, הם נראו די פח.
אחר כך נגד הרצליה - נראו ליגה לאומית.
נשר תפגוש את אולגה מיד אחרי הרצליה, לא מקנה בהם.
בכלל, סדר המשחקים שבו הרצליה ונשר פוגשות את הקבוצות שאנחנו כבר שיחקנו נגדן - זה יוצא די מוצלח, מה גם שבסוף כל משחק אפשר לבקש מהיריבה לגרום נזק בשני המשחקים הבאים.

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 17/02/2015 :  11:19:21  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בסוף המשחק בשבוע שעבר שחקני הרצליה נראו שבורים לגמרי, יושבים על הדשא עם הראש בין הידיים. אני תוהה אם שער השוויון שהם ספגו בדקה ה-95 נתן להם מכה מוראלית שהשפיעה עליהם גם במשחק של אתמול.

לגבי סדר המשחקים, אני חושב שזו שיטה גרועה ולא הוגנת. סתם כדוגמא, תחשוב שהרצליה בעצם מרוויחה ישירות מכל מקרה ששחקן חוטף אדום נגדנו. או שקבוצות מתכוננות ל"גמר גביע" נגדנו, מפסידות לנו ואז נשברות ולא מסוגלות שוב להתעלות במשחק הבא. ומי מרוויח מזה? שוב, הרצליה.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 17/02/2015 :  11:35:54  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אמנם דיברו על הנזק המורלי שהשער של אדם עשה להרצליה,
אבל הרושם שלי היה שהם יצאו בתחושה שהם טובים מאיתנו, וזה דווקא בוסט מוראלי. מסתבר שהאפקט השלילי היה חזק יותר.
ולגבי סדר המשחקים, רגל, אתה צודק לגמרי ברמת העיקרון, אבל בינתיים זה עבד לנו טוב, כשאנחנו מנצחים זה ברחמנות, והקבוצות שמנגד לא נשברות. אולגה דוגמה טובה.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 17/02/2015 :  11:37:56  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

בסוף המשחק בשבוע שעבר שחקני הרצליה נראו שבורים לגמרי, יושבים על הדשא עם הראש בין הידיים. אני תוהה אם שער השוויון שהם ספגו בדקה ה-95 נתן להם מכה מוראלית שהשפיעה עליהם גם במשחק של אתמול.

מה שיפה בכדורגל זה שכל הניתוחים האלה עובדים רק בדיעבד ולא עוזרים לחזות את העתיד. אם הרצליה היו מנצחים 5:0, היינו אומרים שהמכה של אדם מזרחי איפסה אותם וגרמה להם להיות מרוכזים במטרה (או משהו כזה).
וההפסד של אתמול יגרום להם להעמקת המשבר המוראלי או שמא ההפך?
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם תודה לך אולגה נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07