| משתמש |
תודה לך אולגה  |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 17/02/2015 : 10:26:16
|
http://www.goler1.co.il/article/8370 תהרגו אותי אני לא מצליח להבין. שיחקנו נגד אולגה, הם נראו די פח. אחר כך נגד הרצליה - נראו ליגה לאומית. נשר תפגוש את אולגה מיד אחרי הרצליה, לא מקנה בהם. בכלל, סדר המשחקים שבו הרצליה ונשר פוגשות את הקבוצות שאנחנו כבר שיחקנו נגדן - זה יוצא די מוצלח, מה גם שבסוף כל משחק אפשר לבקש מהיריבה לגרום נזק בשני המשחקים הבאים.
|
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 17/02/2015 : 11:19:21
|
בסוף המשחק בשבוע שעבר שחקני הרצליה נראו שבורים לגמרי, יושבים על הדשא עם הראש בין הידיים. אני תוהה אם שער השוויון שהם ספגו בדקה ה-95 נתן להם מכה מוראלית שהשפיעה עליהם גם במשחק של אתמול.
לגבי סדר המשחקים, אני חושב שזו שיטה גרועה ולא הוגנת. סתם כדוגמא, תחשוב שהרצליה בעצם מרוויחה ישירות מכל מקרה ששחקן חוטף אדום נגדנו. או שקבוצות מתכוננות ל"גמר גביע" נגדנו, מפסידות לנו ואז נשברות ולא מסוגלות שוב להתעלות במשחק הבא. ומי מרוויח מזה? שוב, הרצליה. |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 17/02/2015 : 11:35:54
|
אמנם דיברו על הנזק המורלי שהשער של אדם עשה להרצליה, אבל הרושם שלי היה שהם יצאו בתחושה שהם טובים מאיתנו, וזה דווקא בוסט מוראלי. מסתבר שהאפקט השלילי היה חזק יותר. ולגבי סדר המשחקים, רגל, אתה צודק לגמרי ברמת העיקרון, אבל בינתיים זה עבד לנו טוב, כשאנחנו מנצחים זה ברחמנות, והקבוצות שמנגד לא נשברות. אולגה דוגמה טובה. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 17/02/2015 : 11:37:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
בסוף המשחק בשבוע שעבר שחקני הרצליה נראו שבורים לגמרי, יושבים על הדשא עם הראש בין הידיים. אני תוהה אם שער השוויון שהם ספגו בדקה ה-95 נתן להם מכה מוראלית שהשפיעה עליהם גם במשחק של אתמול.
מה שיפה בכדורגל זה שכל הניתוחים האלה עובדים רק בדיעבד ולא עוזרים לחזות את העתיד. אם הרצליה היו מנצחים 5:0, היינו אומרים שהמכה של אדם מזרחי איפסה אותם וגרמה להם להיות מרוכזים במטרה (או משהו כזה). וההפסד של אתמול יגרום להם להעמקת המשבר המוראלי או שמא ההפך? |
 |
|
| |
תודה לך אולגה  |
|
|
|