פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הודעה: מכירת כרטיסים מוקדמת למגדל העמק

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הודעה: מכירת כרטיסים מוקדמת למגדל העמק
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם הודעה: מכירת כרטיסים מוקדמת למגדל העמק נושא הבא
עמוד: מתוך 2

katamon katamon מנותק

439 הודעות

נשלח - 11/02/2015 :  14:57:48  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של katamon שלח ל- katamon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום לכולם,

ביום שישי הבא (20.2) נשחק במגדל העמק. שעת המשחק כנראה תהיה באזור 13:00-14:00.
המשטרה אישרה מכירת 450 כרטיסים למשחק.
מתוכם קיבלנו 250 כרטיסים שצריכים להימכר במכירה מוקדמת עד יום שני הבא (מועד המשחק מול נשר).

הכרטיסים יימכרו ליד דוכן המרצ'נדייז לפני המשחק מול נשר ואחריו.
ילדים מעל גיל 3 צריכים לקנות כרטיס.
מחירים: 30 ש"ח למבוגר. 10 ש"ח לנוער (מעל גיל 3) ולחיילים. נא להביא כסף מדויק, לא יהיה עודף!

לדברי מגדל העמק, כל הכרטיסים שיוקצו להם יימכרו ולכן (לפחות נכון לעכשיו) לא תהיה מכירת כרטיסים בקופות!

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 11/02/2015 :  15:56:35  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באסה עם המגרשים הקטנים האלה, תכננתי להזמין את השותפים שלי להראות להם מה זה קטמון. אולי נשכנע אותם לשחק בדוחא?
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 11/02/2015 :  16:26:17  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה עדיין יכול לעשות את זה.
פשוט תקנה להם כרטיסים בשני...
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 11/02/2015 :  18:45:18  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באולם כדורסל בבית ספר שלי יש 450 מקומות. אין גבול לאפסיות הקבוצות האלה. גם באסי גלבוע זה כך. הנהלה-תבקשו להעביר את המשחק לעפולה. כדאי להם. יעשו קופה.
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 11/02/2015 :  20:22:32  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

לא בדיוק, חברי עמותה צריכים לקבל עדיפות על פני מזדמנים
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 11/02/2015 :  20:29:24  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

באולם כדורסל בבית ספר שלי יש 450 מקומות. אין גבול לאפסיות הקבוצות האלה. גם באסי גלבוע זה כך. הנהלה-תבקשו להעביר את המשחק לעפולה. כדאי להם. יעשו קופה.

ככל שאני יודע, ההתאחדות לא מאפשרת העברת ביתיות
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 11/02/2015 :  20:35:29  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

ציטוט:

באולגה, שזה משחק חשוב יותר וקרוב יותר, חברי העמותה קיבלו קדימות. בסוף פתחנו את זה גם לקהל הרחב ולא התקרבנו לקנות את כל 250 הכרטיסים שהקצו לנו.
התוצאה היתה סתם אנשים שלא באו כי "אין כרטיס".

אין לך מה לדאוג, יהיה לך כרטיס ביום שני אם תבוא לקנות.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 11/02/2015 :  21:02:15  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

ציטוט:

באולגה, שזה משחק חשוב יותר וקרוב יותר, חברי העמותה קיבלו קדימות. בסוף פתחנו את זה גם לקהל הרחב ולא התקרבנו לקנות את כל 250 הכרטיסים שהקצו לנו.
התוצאה היתה סתם אנשים שלא באו כי "אין כרטיס".

אין לך מה לדאוג, יהיה לך כרטיס ביום שני אם תבוא לקנות.

אבל מול אולגה, היה צריך לטרוח ולהגיע למכירה במיוחד (ברוב המקרים) והפעם זה "על הדרך" בזמן המשחק.

אני מניח שאתה צודק, ומי שירצה יוכל לקנות כרטיס. גם די סביר שאפשר יהיה לקנות כרטיסים גם בקופה לפני המשחק. ויחד עם זאת, ליתר בטחון, אני מציע שלפני המשחק הכרטיסים ימכרו רק לחברי עמותה, ואילו הקהל הרחב יוכל לקנות כרטיסים רק בסיום המשחק.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 11/02/2015 :  21:27:14  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בואו נסכם ככה:
חבר עמותה שחושש שלא ישארו לו כרטיסים, שישלח לי בבקשה הודעה פרטית ואני אדאג שישוריין לו כרטיס.
נשמע טוב?
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 14/02/2015 :  21:32:28  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נשמע מצוין
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 14/02/2015 :  22:11:28  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon

מחירים: 30/20 ש"ח.

אם אפשר פרוט מי משלם 20 מי משלם 30 ?
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 15/02/2015 :  18:46:38  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon

מחירים: 30/20 ש"ח.

אם אפשר פרוט מי משלם 20 מי משלם 30 ?

קודם כל, קיבלנו היום עדכון שהמחיר לכרטיס המוזל הוא 10 ש"ח, ולא 20 ש"ח כפי שנכתב קודם.
המחיר המוזל הוא לנוער ולחיילים.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 16/02/2015 :  09:43:02  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה קורה אם המשחק נדחה מיום ששי למועד בלתי סביר בעליל באמצע שבוע הבא? האם מקבלים החזר כספי על כרטיסים שנרכשו עבור יום ששי?
התחזית הנוכחית מדברת על שלג בירושלים וגשם מעורב בשלג באזור נצרת.
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 16/02/2015 :  11:04:47  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

מה קורה אם המשחק נדחה מיום ששי למועד בלתי סביר בעליל באמצע שבוע הבא? האם מקבלים החזר כספי על כרטיסים שנרכשו עבור יום ששי?
התחזית הנוכחית מדברת על שלג בירושלים וגשם מעורב בשלג באזור נצרת.

לצערנו אין החזר כספי.
הכרטיס שנקנה יהיה תקף למשחק באמצע השבוע.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 16/02/2015 :  11:45:43  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
לצערנו אין החזר כספי.
הכרטיס שנקנה יהיה תקף למשחק באמצע השבוע.

זו תשובה לא כל כך רצינית. אתם מבינים בודאי שיש אנשים שיכולים להגיע ביום ששי בצהריים אבל לא יוכלו להתייצב ביום שני או שלישי באחת וחצי.
גם אם מזג האויר במגדל העמק יאפשר משחק ביום ששי (ואני סקפטי), לא בטוח שיתאפשר לקבוצה ו/או לאוהדים לצאת מירושלים.
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 16/02/2015 :  12:27:37  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לנו הרבה מה לעשות עם זה.
מגדל העמק העבירו לנו כרטיסים למכירה ואנחנו מוכרים.
אם אתה חושב שאפשר לעשות אחרת, אשמח לשמוע וננסה...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם הודעה: מכירת כרטיסים מוקדמת למגדל העמק נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07