פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

החלטת ההנהלה לגבי אסף

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  החלטת ההנהלה לגבי אסף
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם החלטת ההנהלה לגבי אסף נושא הבא
עמוד: מתוך 2

המודיע המודיע מנותק

363 הודעות

נשלח - 12/02/2015 :  10:49:40  הצג פרופיל שלח ל- המודיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בוקר טוב לכולם

בישיבת ההנהלה שהתקיימה היום נידונה הסוגיה לגבי התנהגותו של אסף במשחק מול הרצליה וההנהלה הגיעה להחלטה הבאה.

חרף רמת האלימות והגידופים שאסף חטף במהלך כל המשחק, וכן העובדה שירקו על פניו ובמשך כל המשחק התגרו בו על מנת לפגוע בתיפקודו, אנו רואים בחומרה התנהגות שאינה עולה בקנה אחד עם ערכי קטמון וערכים בסיסיים בספורט ואיננו יכולים לעבור על כך לסדר היום.

נציין שאסף הביע יותר מפעם אחת את צערו על התנהגותו ועל כך שנגרר לפרובוקציות של הרצליה, והוא מצר ומתחרט חרטה כנה ומלאה על שעשה. כמאמן, מורה מחנך היה עליו להבליג והוא יודע כי התנהגותו זו חורגת מערכיו ומדרכו והוא בטוח שדברים כאלה לא יישנו.

לאור כל האמור לעיל החלטנו להטיל על אסף עונש חינוכי, אסף יעבור דרך כל קבוצות העמותה, 33 במספר, יספר את המקרה שלו, ויסביר לכולם מהם הערכים אותם הפר, היכן טעה וכיצד היה צריך לנהוג, כל זאת תוך הדגשת הערכים של אי אלימות, כיבוד הזולת, וערכים ספורטיביים.

עונשו זה של אסף הינו מעבר ובנפרד וללא קשר למה שיוטל עליו על ידי בית הדין של ההתאחדות.

אנו בטוחים שהלקח יילמד בכל המישורים ובכל אחת מהקבוצות שלנו.

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 12/02/2015 :  11:35:06  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יצירתי ומתאים.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 12/02/2015 :  13:12:27  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חשוב שגם נציין את זה בבית הדין כדי לנסות להימנע מהשעיה שלו מעוד משחקים

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 12/02/2015 :  14:03:30  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בעיני הסיבה היחידה לתת לאסף עונש זה בניסיון אולי למתן את העונש שיקבל בהתאחדות. אם יש כעס על נמני זה רק בגלל שהוא עלול להעדר ממשחקים וזו בעיה. מבחינה עקרונית, אין לי שום בעיה עם מה שאסף עשה. זה לא שצעקו לו איזה פעם או פעמיים איזו קללה. על פי התיאור המובא פה, היה מגיע להם שיפוצצו אותם מכות, חבורה של חארות. בעיני להבליג על משהו כזה זה לא חלק מערכי קטמון - ביטוי שבכל מקרה אני לא מת עליו. מי החליט שצריך להבליג על כל הדברים האלו (מעבר לממד התועלתני)?
ערכים בסיסים בספורט זה לכבד את האורחים שלך.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 12/02/2015 :  14:37:17  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

בעיני הסיבה היחידה לתת לאסף עונש זה בניסיון אולי למתן את העונש שיקבל בהתאחדות. אם יש כעס על נמני זה רק בגלל שהוא עלול להעדר ממשחקים וזו בעיה. מבחינה עקרונית, אין לי שום בעיה עם מה שאסף עשה. זה לא שצעקו לו איזה פעם או פעמיים איזו קללה. על פי התיאור המובא פה, היה מגיע להם שיפוצצו אותם מכות, חבורה של חארות. בעיני להבליג על משהו כזה זה לא חלק מערכי קטמון - ביטוי שבכל מקרה אני לא מת עליו. מי החליט שצריך להבליג על כל הדברים האלו (מעבר לממד התועלתני)?

אסף נמני הוא מאמן הקבוצה ואמור להנהיג אותה ב-11 המשחקים הקרובים (בתקווה שלא יהיו יותר) במאבק לעלייה לליגת העל.
במאבקים הללו ינסו לא פעם להוציא את שחקניו משלוותם כשניפגש מול קבוצות שנאבקות מולנו כמו נשר, קבוצות שנלחמות על חייהן בליגה וסתם כאלו שיירצו להפריע לנו
אסף נמני בהתנהגותו זו מהווה דוגמא רעה מאד לשחקניו.
ואם נעלה ליגה וניפגש עם קבוצות בעלות קהל קצת יותר אימתני מזה של הרצליה? מה יקרה אז?
אני זוכר היטב את ערן לוי בשנותיו השחורות בלאומית מול הפועל ירושלים, לא היה משחק שלא הוצאנו ממנו צהוב והוצאנו אותו מאיפוס. הוא הצליח להציל משהו מהקריירה שלו רק כשהתגבר על הקטעים האלו שלו
אסף נמני חייב להתבגר ולשנות את התנהגותו על כר הדשא, מהתרשמות של קצת יותר מחצי עונה זה עלול להיות מה שיימנע ממנו להפוך למאמן מבטיח
וההנהלה הייתה צריכה לרדת עליו בנבוט חזק יותר, שמשלב גם קנס כספי
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 12/02/2015 :  16:17:35  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

אסף נמני הוא מאמן הקבוצה ואמור להנהיג אותה ב-11 המשחקים הקרובים (בתקווה שלא יהיו יותר) במאבק לעלייה לליגת העל.
במאבקים הללו ינסו לא פעם להוציא את שחקניו משלוותם כשניפגש מול קבוצות שנאבקות מולנו כמו נשר, קבוצות שנלחמות על חייהן בליגה וסתם כאלו שיירצו להפריע לנו
אסף נמני בהתנהגותו זו מהווה דוגמא רעה מאד לשחקניו.
ואם נעלה ליגה וניפגש עם קבוצות בעלות קהל קצת יותר אימתני מזה של הרצליה? מה יקרה אז?
אני זוכר היטב את ערן לוי בשנותיו השחורות בלאומית מול הפועל ירושלים, לא היה משחק שלא הוצאנו ממנו צהוב והוצאנו אותו מאיפוס. הוא הצליח להציל משהו מהקריירה שלו רק כשהתגבר על הקטעים האלו שלו
אסף נמני חייב להתבגר ולשנות את התנהגותו על כר הדשא, מהתרשמות של קצת יותר מחצי עונה זה עלול להיות מה שיימנע ממנו להפוך למאמן מבטיח
וההנהלה הייתה צריכה לרדת עליו בנבוט חזק יותר, שמשלב גם קנס כספי

אני בכלל לא מתווכח על הנזק המקצועי של היעדרות נמני ממשחקים (והיה וזה יהיה העונש), אני רק אומר שברמה העקרונית-התנהגותית אין לי שום בעיה עם התנועה שאסף עשה להם וכאמור, הגיע להם הרבה יותר מזה. רק בגלל שזה מזיק לנו מקצועית, אסור שזה יקרה יותר ולא משום סיבה אחרת.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

אביה אביה מנותק

8 הודעות

נשלח - 14/02/2015 :  16:02:41  הצג פרופיל שלח ל- אביה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים איתך
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 18/02/2015 :  19:31:40  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
על-פי החלטת בית הדין המשמעתי היום, אסף הורחק לשלושה משחקים בפועל וחמישה על-תנאי לשנה.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 18/02/2015 :  20:53:32  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עונש כבד. פעם שניה העונה. אם יקרה לו עוד פעם- הוא מסיים את העונה. 5 משחקים על תנאי.
מקווה שסרג'יו בכוננות.
עבור לתחילת הדף

talros talros מנותק

252 הודעות

נשלח - 18/02/2015 :  20:58:18  הצג פרופיל שלח ל- talros הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

על-פי החלטת בית הדין המשמעתי היום, אסף הורחק לשלושה משחקים בפועל וחמישה על-תנאי לשנה.

נורא!

"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי"
- דנטה אליגיירי -
עבור לתחילת הדף

המודיע המודיע מנותק

363 הודעות

נשלח - 18/02/2015 :  21:30:35  הצג פרופיל שלח ל- המודיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן עונשו של אסף נקבע הערב ולצערנו באופן חמור מאד.

אסף נענש בהרחקה בפועל של שלשה משחקים, קנס של 1500 ש"ח, והרחקה מ 5 משחקים על תנאי לשנה על כל הרשעה חוזרת בעבירה של התנהגות לא הולמת.

ההנהלה קיבלה את גזר הדין, לומדת אותו ותחליט בקרוב על המשך צעדיה.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 18/02/2015 :  22:03:08  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שישרף לדיין התחת.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 20/02/2015 :  20:24:09  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חשוב לדאוג שהוא יכבד את העונש . ישנה אפשרות שהוא
ינסה לנהל את המשחק מהיציע ויכול להיות שבהתאחדות
לא יאהבו את זה ויחמירו את העונש .
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 25/02/2015 :  20:46:49  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חשוב תמיד לגלות שבהתאחדות יש שיוויון בפני החוק

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=185405&lang=HE
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 26/02/2015 :  00:12:05  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ולזה אפשר להוסיף את מיטרוביץ' ממכבי תל אביב, שעל מעשה חמור משעשה נמני (הורחק במהלך המשחק מול הפועל חיפה על קללות ונפנופי ידיים לעבר השופט) קיבל 2 משחקים בחוץ. בית הדין מוכיח פעם נוספת שיש איפה ואיפה.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 26/02/2015 :  06:54:06  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לקלל את השופט חמור מלקלל אוהדים? משהו בהיגיון שלך דפוק

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם החלטת ההנהלה לגבי אסף נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07