| משתמש |
החלטת ההנהלה לגבי אסף  |
|
המודיע
363 הודעות |
נשלח - 12/02/2015 : 10:49:40
|
בוקר טוב לכולם
בישיבת ההנהלה שהתקיימה היום נידונה הסוגיה לגבי התנהגותו של אסף במשחק מול הרצליה וההנהלה הגיעה להחלטה הבאה.
חרף רמת האלימות והגידופים שאסף חטף במהלך כל המשחק, וכן העובדה שירקו על פניו ובמשך כל המשחק התגרו בו על מנת לפגוע בתיפקודו, אנו רואים בחומרה התנהגות שאינה עולה בקנה אחד עם ערכי קטמון וערכים בסיסיים בספורט ואיננו יכולים לעבור על כך לסדר היום.
נציין שאסף הביע יותר מפעם אחת את צערו על התנהגותו ועל כך שנגרר לפרובוקציות של הרצליה, והוא מצר ומתחרט חרטה כנה ומלאה על שעשה. כמאמן, מורה מחנך היה עליו להבליג והוא יודע כי התנהגותו זו חורגת מערכיו ומדרכו והוא בטוח שדברים כאלה לא יישנו.
לאור כל האמור לעיל החלטנו להטיל על אסף עונש חינוכי, אסף יעבור דרך כל קבוצות העמותה, 33 במספר, יספר את המקרה שלו, ויסביר לכולם מהם הערכים אותם הפר, היכן טעה וכיצד היה צריך לנהוג, כל זאת תוך הדגשת הערכים של אי אלימות, כיבוד הזולת, וערכים ספורטיביים.
עונשו זה של אסף הינו מעבר ובנפרד וללא קשר למה שיוטל עליו על ידי בית הדין של ההתאחדות.
אנו בטוחים שהלקח יילמד בכל המישורים ובכל אחת מהקבוצות שלנו.
|
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 12/02/2015 : 11:35:06
|
| יצירתי ומתאים. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 12/02/2015 : 13:12:27
|
| חשוב שגם נציין את זה בבית הדין כדי לנסות להימנע מהשעיה שלו מעוד משחקים |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 12/02/2015 : 14:03:30
|
בעיני הסיבה היחידה לתת לאסף עונש זה בניסיון אולי למתן את העונש שיקבל בהתאחדות. אם יש כעס על נמני זה רק בגלל שהוא עלול להעדר ממשחקים וזו בעיה. מבחינה עקרונית, אין לי שום בעיה עם מה שאסף עשה. זה לא שצעקו לו איזה פעם או פעמיים איזו קללה. על פי התיאור המובא פה, היה מגיע להם שיפוצצו אותם מכות, חבורה של חארות. בעיני להבליג על משהו כזה זה לא חלק מערכי קטמון - ביטוי שבכל מקרה אני לא מת עליו. מי החליט שצריך להבליג על כל הדברים האלו (מעבר לממד התועלתני)? ערכים בסיסים בספורט זה לכבד את האורחים שלך. |
I am City till I cry |
 |
|
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 12/02/2015 : 14:37:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
בעיני הסיבה היחידה לתת לאסף עונש זה בניסיון אולי למתן את העונש שיקבל בהתאחדות. אם יש כעס על נמני זה רק בגלל שהוא עלול להעדר ממשחקים וזו בעיה. מבחינה עקרונית, אין לי שום בעיה עם מה שאסף עשה. זה לא שצעקו לו איזה פעם או פעמיים איזו קללה. על פי התיאור המובא פה, היה מגיע להם שיפוצצו אותם מכות, חבורה של חארות. בעיני להבליג על משהו כזה זה לא חלק מערכי קטמון - ביטוי שבכל מקרה אני לא מת עליו. מי החליט שצריך להבליג על כל הדברים האלו (מעבר לממד התועלתני)? ערכים בסיסים בספורט זה לכבד את האורחים שלך.
אסף נמני הוא מאמן הקבוצה ואמור להנהיג אותה ב-11 המשחקים הקרובים (בתקווה שלא יהיו יותר) במאבק לעלייה לליגת העל. במאבקים הללו ינסו לא פעם להוציא את שחקניו משלוותם כשניפגש מול קבוצות שנאבקות מולנו כמו נשר, קבוצות שנלחמות על חייהן בליגה וסתם כאלו שיירצו להפריע לנו אסף נמני בהתנהגותו זו מהווה דוגמא רעה מאד לשחקניו. ואם נעלה ליגה וניפגש עם קבוצות בעלות קהל קצת יותר אימתני מזה של הרצליה? מה יקרה אז? אני זוכר היטב את ערן לוי בשנותיו השחורות בלאומית מול הפועל ירושלים, לא היה משחק שלא הוצאנו ממנו צהוב והוצאנו אותו מאיפוס. הוא הצליח להציל משהו מהקריירה שלו רק כשהתגבר על הקטעים האלו שלו אסף נמני חייב להתבגר ולשנות את התנהגותו על כר הדשא, מהתרשמות של קצת יותר מחצי עונה זה עלול להיות מה שיימנע ממנו להפוך למאמן מבטיח וההנהלה הייתה צריכה לרדת עליו בנבוט חזק יותר, שמשלב גם קנס כספי |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 12/02/2015 : 16:17:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי papirus5
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
בעיני הסיבה היחידה לתת לאסף עונש זה בניסיון אולי למתן את העונש שיקבל בהתאחדות. אם יש כעס על נמני זה רק בגלל שהוא עלול להעדר ממשחקים וזו בעיה. מבחינה עקרונית, אין לי שום בעיה עם מה שאסף עשה. זה לא שצעקו לו איזה פעם או פעמיים איזו קללה. על פי התיאור המובא פה, היה מגיע להם שיפוצצו אותם מכות, חבורה של חארות. בעיני להבליג על משהו כזה זה לא חלק מערכי קטמון - ביטוי שבכל מקרה אני לא מת עליו. מי החליט שצריך להבליג על כל הדברים האלו (מעבר לממד התועלתני)? ערכים בסיסים בספורט זה לכבד את האורחים שלך.
אסף נמני הוא מאמן הקבוצה ואמור להנהיג אותה ב-11 המשחקים הקרובים (בתקווה שלא יהיו יותר) במאבק לעלייה לליגת העל. במאבקים הללו ינסו לא פעם להוציא את שחקניו משלוותם כשניפגש מול קבוצות שנאבקות מולנו כמו נשר, קבוצות שנלחמות על חייהן בליגה וסתם כאלו שיירצו להפריע לנו אסף נמני בהתנהגותו זו מהווה דוגמא רעה מאד לשחקניו. ואם נעלה ליגה וניפגש עם קבוצות בעלות קהל קצת יותר אימתני מזה של הרצליה? מה יקרה אז? אני זוכר היטב את ערן לוי בשנותיו השחורות בלאומית מול הפועל ירושלים, לא היה משחק שלא הוצאנו ממנו צהוב והוצאנו אותו מאיפוס. הוא הצליח להציל משהו מהקריירה שלו רק כשהתגבר על הקטעים האלו שלו אסף נמני חייב להתבגר ולשנות את התנהגותו על כר הדשא, מהתרשמות של קצת יותר מחצי עונה זה עלול להיות מה שיימנע ממנו להפוך למאמן מבטיח וההנהלה הייתה צריכה לרדת עליו בנבוט חזק יותר, שמשלב גם קנס כספי
אני בכלל לא מתווכח על הנזק המקצועי של היעדרות נמני ממשחקים (והיה וזה יהיה העונש), אני רק אומר שברמה העקרונית-התנהגותית אין לי שום בעיה עם התנועה שאסף עשה להם וכאמור, הגיע להם הרבה יותר מזה. רק בגלל שזה מזיק לנו מקצועית, אסור שזה יקרה יותר ולא משום סיבה אחרת. |
I am City till I cry |
 |
|
|
אביה
8 הודעות |
נשלח - 14/02/2015 : 16:02:41
|
 מסכים איתךציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
|
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 18/02/2015 : 19:31:40
|
| על-פי החלטת בית הדין המשמעתי היום, אסף הורחק לשלושה משחקים בפועל וחמישה על-תנאי לשנה. |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 18/02/2015 : 20:53:32
|
עונש כבד. פעם שניה העונה. אם יקרה לו עוד פעם- הוא מסיים את העונה. 5 משחקים על תנאי. מקווה שסרג'יו בכוננות. |
 |
|
|
talros
252 הודעות |
נשלח - 18/02/2015 : 20:58:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
על-פי החלטת בית הדין המשמעתי היום, אסף הורחק לשלושה משחקים בפועל וחמישה על-תנאי לשנה.
נורא! |
"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי" - דנטה אליגיירי - |
 |
|
|
המודיע
363 הודעות |
נשלח - 18/02/2015 : 21:30:35
|
אכן עונשו של אסף נקבע הערב ולצערנו באופן חמור מאד.
אסף נענש בהרחקה בפועל של שלשה משחקים, קנס של 1500 ש"ח, והרחקה מ 5 משחקים על תנאי לשנה על כל הרשעה חוזרת בעבירה של התנהגות לא הולמת.
ההנהלה קיבלה את גזר הדין, לומדת אותו ותחליט בקרוב על המשך צעדיה. |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 18/02/2015 : 22:03:08
|
| שישרף לדיין התחת. |
I am City till I cry |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 20/02/2015 : 20:24:09
|
חשוב לדאוג שהוא יכבד את העונש . ישנה אפשרות שהוא ינסה לנהל את המשחק מהיציע ויכול להיות שבהתאחדות לא יאהבו את זה ויחמירו את העונש . |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 26/02/2015 : 00:12:05
|
| ולזה אפשר להוסיף את מיטרוביץ' ממכבי תל אביב, שעל מעשה חמור משעשה נמני (הורחק במהלך המשחק מול הפועל חיפה על קללות ונפנופי ידיים לעבר השופט) קיבל 2 משחקים בחוץ. בית הדין מוכיח פעם נוספת שיש איפה ואיפה. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 26/02/2015 : 06:54:06
|
| לקלל את השופט חמור מלקלל אוהדים? משהו בהיגיון שלך דפוק |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
החלטת ההנהלה לגבי אסף  |