פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחזור 20: קטמון - נשר, יום שני 16.02 שעה 16

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחזור 20: קטמון - נשר, יום שני 16.02 שעה 16
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מחזור 20: קטמון - נשר, יום שני 16.02 שעה 16 נושא הבא
עמוד: מתוך 6

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 17/02/2015 :  08:54:43  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשהפועלקור על ידי OrenDf

חברים אנחנו נראים רע, אנחנו הקהל, תתחילו לעודד. הקור והשעה לא תירוץ - האווירה ביציע מגעילה, בכיינית ולא תורמת בכלום למשחק.

אנחנו אוהדי הפועל ירושלים. הרווחנו את זכותנו להתבכיין ביושר רב. ובנימה יותר רצינית הקהל של קטמון זה הדאגה הכי קטנה שלי. הקבוצה נכנסת לישורת האחרונה בכושר לא טוב. לא צריך להיכנס להיסטריה אבל משהו בקבוצה לא דופק וגם ללא מזור אנחנו אמורים להיראות יותר טוב.

נערך על ידי - מורדי והילדים ב-17/02/2015 09:27:57
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 17/02/2015 :  09:39:02  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ללגבי הקהל- טוען את זה כבר זמן רב שטדי בעיקר לנו זה אצטדיון שלא מתאים לקהל ו בעיקר הגוש המעודד שתחום בין הכניסות שחקנים ליציע כבוד- שזה המיקום הכי טוב מבחינת תנאי צפייה בכל טדי ולכן תמיד מושך אליו סקרנים שהעידוד לא מעסיק אותם. לא זכור לי בשנתיים האחרונות משחק בית שהעידוד בו היה טוב. ההופעות של הקהל באות לידי ביטוי במשחקי חוץ כגון ביתר כפר סבא ו אפילו עונה שעברה שהיינו במזרחי- היה ניתן לראות את ההבדל הענק בעידוד. אם הזרימה החיובית של קהל חדש למשחקים, ממליץ על שינוי מיקום הגוש המעודד למקום אם תנאי צפייה אולי פחות טובים אך יותר מקום לרוחב ולגובה
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 17/02/2015 :  10:14:11  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה בסדר שזה לא מדאיג וזה מאוד בריא לנפש, אבל ברצינות, מה באמת, בטווח המיידי, אנחנו האוהדים יכולים לשפר?
לא חקרו מספיק את הנושא ואין לי מידע אמפירי לגבות את זה אבל אני כן
מרגיש כשהקהל משתגע, השחקנים מוצאים את המיץ אנרגיה הקטן הזה שהתחבא להם
בקרסול וכן מגיעים לכדורים קשים וכן מדייקים יותר. (עד כאן לגבי
חיזוקים חיוביים).
לגבי השאר, אנחנו פשוט נוהגים בתבוסתנות, רוב העידוד שלנו הוא עידוד
שלילי של לעשות בוז ולקלל את השופט ואת איגוד הזונות זה לא כיף, עזבו
שזה לא מוסרי, זה פשוט מעפאן ואפילו עושה נזק. שוב, אין לי מידע אמפירי,
אבל דמיינו לכם איך אתם הייתם מרגישים (שחקני כדורגל חזקים מנטלית ככל
שתהיו) שכל פדיחה, גם בדקה העשירית, כמה מאות או עשרות אנשים יצעקו
אווווףףףףף כמו ילדה בת 12, כאילו הקבוצה מקום אחרון בליגה ה' ועוד
שנייה נותנים את המפתחות לבית"ר - אם הוא לא מתבלבל מזה ונכנס ללחץ
מיותר, אפילו לא במודע, אני קיפוד. מה שבטוח, זה לא תורם לשלוות הנפש של
השחקנים והריכוז שלהם.

נתנו כבר תצוגות עידוד בעבר, ולמשחק עונה אתמול, בטדי, היינו
פשוט מביכים ברמות של ליגה ג'.

אם יצא הרושם שאני רוצה קבוצה דורסת מקקיסטית שרק רוצה ניצחונות אז לא -
אני פשוט מרגיש שבמקרה הזה הנבואה מגשימה את עצמה וכדאי שנעצור את
ההדרדרות לפני שיהיה מאוחר מדי.

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 17/02/2015 :  10:33:57  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים,

נותרו עוד 10 משחקים וחשוב שנבין את חוקי המשחק:
נגמרו משחקי העונה, עכשיו צריך לעבוד.
הקבוצות נגדן נשחק פחות טובות מאיתנו (מה שלא ניתן לאמור על הרצליה, וגם נשר בסימן שאלה), אולם הן ינסו לקחת נקודות בכל זאת. חלק מהמגרשים לא פשוטים. שני הדברים שיכולים לשחק לטובתנו הם סבלנות ונחישות. אני מתרשם שאת זה הצוות המקצועי מבין ויפעל כך.
גם אנחנו צריכים לראות את שתי הנקודות האלה כאוהדים: לחזק את שחקנינו בלחימה על כל כדור ולהיות סבלנים למסירה שלא הצליחה, פספוס בעיטה וכד'.
ברור שניצחונות בשבועיים האחרונים היו מעמידים את הצמרת במקום אחר, כרגע ישנו קרב משולש בו מי שלא ימצמץ ייקח.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 17/02/2015 :  10:45:43  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל מילה צפוני, כל מילה בסלע.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 17/02/2015 :  10:55:40  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתם לא יכולים להתלונן ששי מזור חסר ואחר להודות שחלק מהזמן זה היה בגלל צהובים וכו'... אתם גם לא נמצאים באימונים כדי לדעת מי היה בכשירות מלאה ומי לא.
אי אפשר להתלונן שהגולים האחרונים היו "מקריים". שכחתם כמה שערים לפני זה הבקענו ממצבים חופשיים? לא סתם בערוץ הספורט אמרו אתמול שברוך סער שינה את ההרכב שלו כדי להתמודד עם המצבים החופשיים המסוכנים שלנו.

מצד שני, אני נזכר שגם לפני שנתיים התלוננו יותר מדי שערים שלנו זה פשוט דאבל פס בין שי לעוז, אבל זה עבד.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 17/02/2015 :  11:46:59  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שי מזור היה חולה אתמול (אפילו לא הגיע למשחק).
מצבים חופשיים: לבד ממספר קטן של בעיטות קרן, היה מצב אחד בלבד של בעיטה חופשת מהשדה לקראת הסיום, והבעיטה של אבירם עברה מעל השער.
כמה דברים שמפריעים לי: 1. נטישת/הזנחת מרכז השדה - ואתמול זו לא היתה הפעם הראשונה. לא ברור לי מדוע אין משחקים משחק מעבר פשוט הגנה-קישור-התקפה, ותחת זאת יש בעיקר בעיטות כלפי מעלה (בין אם זו בעיטת שוער או בעיטה של הקו האחורי). שבמקרים רבים הכדור מגיע לרגלי שחקני היריבה. מאידך ראינו אצל הרצליה ונשר משחק מעבר מסודר. אי אפשר "לבנות" אך ורק על חולית הקו האחורי שלנו. 2. (אי) משחק דרך אגף שמאל: אולי צריך לרכוש לבן אוזן שלט גדול זוהר כדי שיראו עד כמה הוא פנוי באגף שמאל.. הוא מרבה להרים יד כדי שימסרו לו, אבל חבריו ממעטים לעשות זאת. 3. לפתוח את הגנות היריבות דרך משחק אגפים ופחות התעקשות על פריצה דרך מרכז הגנת היריבה שברוב המקרים לא מסתייעת.

המשחקים הבאים: רצף המשחקים הבאים (עד הסוף) הוא כמעט זהה לשלוש הקבוצות (קטמון, הרצליה, נשר). הרצליה משחקת בדילוג של שבוע אחד נגד הקבוצה ששיחקנו נגדה ונשר שני דילוגים. לכן, לדעתי, אנו חייבים לנצח במגדל העמק ולקוות לתיקו בין נשר לבין הרצליה - לדעתי עדיף לנו ששתיהן יפסידו שתי נקודות במשחק ביניהן

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 17/02/2015 :  12:11:08  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לי אלרגיה לאנשים שמתלוננים על הקהל.
מי שלא טוב לא מוזמן להתייצב שורה ראשונה ליד התופים ולצעוק מלוא הגרון
אם הנושא ממש חשוב לליבו הוא גם מוזמן לעמוד עם הגב למגרש על הגדר ולשלהב את הקהל.
עשו לי טובה, אל תתחילו לחלק פה ציונים לאוהדים אחרים.
זה לא קהל של ליגה ג'. זה קהל יפה וגדול שבא בהמוניו אשר נהנה וסובל מהיתרונות והחסרונות של כל קהל בסדר גודל שכזה.
לגבי המישור המקצועי, שיחקנו משחק טוב. לפעמים אפעס הכדור לא נכנס. חבל שלא ניצחנו אבל אנחנו נמצאים במצב סביר שהכל תלוי בנו.
יש לנו יתרון קל על הדולקות בעקבותינו, עברנו את המשחקים מול הצמרת ונותרו עשרה משחקים נגד קבוצות "קטנות" אשר בסיבוב הקודם עשינו ריצה יפה מאוד בסבב המשחקים הזה. מחזור הבא הרצליה ונשר נפגשות ויקחו נקודות אחת מהשנייה במקרה זה או אחר.
חבל שלא ניצחנו ולקחנו קצת אוויר לנשימה אבל אין צורך להתפנק, נמשיך להילחם הסוף והסוף עך אני מקווה יהיה טוב.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 17/02/2015 :  13:05:02  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

http://goler1.co.il/article/8372
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 17/02/2015 :  13:19:32  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

שי מזור היה חולה אתמול (אפילו לא הגיע למשחק).
מצבים חופשיים: לבד ממספר קטן של בעיטות קרן, היה מצב אחד בלבד של בעיטה חופשת מהשדה לקראת הסיום, והבעיטה של אבירם עברה מעל השער.
כמה דברים שמפריעים לי: 1. נטישת/הזנחת מרכז השדה - ואתמול זו לא היתה הפעם הראשונה. לא ברור לי מדוע אין משחקים משחק מעבר פשוט הגנה-קישור-התקפה, ותחת זאת יש בעיקר בעיטות כלפי מעלה (בין אם זו בעיטת שוער או בעיטה של הקו האחורי). שבמקרים רבים הכדור מגיע לרגלי שחקני היריבה. מאידך ראינו אצל הרצליה ונשר משחק מעבר מסודר. אי אפשר "לבנות" אך ורק על חולית הקו האחורי שלנו. 2. (אי) משחק דרך אגף שמאל: אולי צריך לרכוש לבן אוזן שלט גדול זוהר כדי שיראו עד כמה הוא פנוי באגף שמאל.. הוא מרבה להרים יד כדי שימסרו לו, אבל חבריו ממעטים לעשות זאת. 3. לפתוח את הגנות היריבות דרך משחק אגפים ופחות התעקשות על פריצה דרך מרכז הגנת היריבה שברוב המקרים לא מסתייעת.

המשחקים הבאים: רצף המשחקים הבאים (עד הסוף) הוא כמעט זהה לשלוש הקבוצות (קטמון, הרצליה, נשר). הרצליה משחקת בדילוג של שבוע אחד נגד הקבוצה ששיחקנו נגדה ונשר שני דילוגים. לכן, לדעתי, אנו חייבים לנצח במגדל העמק ולקוות לתיקו בין נשר לבין הרצליה - לדעתי עדיף לנו ששתיהן יפסידו שתי נקודות במשחק ביניהן

ניתוח מדוייק של המצב. מרכז השדה נטוש ומשחק האגפים נזנח. לדעתי דווקא צד ימין בעייתי יותר ולא ברור לי למה זאדה מקבל עדיפות על אזרזר. אין ספק שחסרונו של מזור הוא משמעותי כי לא סבאג ולא מור מצליחים להחזיק את המרכז ואתמול גם "התעלו" על עצמם בבישולים לא ברורים לשחקני נשר. אבירם אולי לצריך להיות מוסט למרכז כדי שלפחות ייגע בכדור.
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 17/02/2015 :  14:16:19  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

אני מאוד מקווה שאחרי היום נמני יבין שהשיטה של לשחק בלי קישור הגנתי, ולהעיף כדורים למעלה לקירטבה, היא שיטה שמזמן פשטה את הרגל, ובסוף עוד תעלה לנו בעליית ליגה.

כבר חודש שאנחנו לא זורמים בחלק ההתקפי:

שער אחד נגד נהריה
שני שערים באולגה, שאחד מכדור טועה ברחבה, והשני ממצב נייח
שער אחד נגד הרצליה ממצב נייח+טעות בלם
והיום 0 שערים ומעט מאוד מצבים.

אז נכון, שיחקנו גם נגד קבוצות לא פשוטות, אבל בשיטה הנוכחית אנחנו נתקשה גם מול מגדל העמק ודליה ואפילו קבוצות התחתית שיגיעו להלחם על החיים שלהם.

הצעת פתרונות:

1)בראש ובראשונה להחזיר את שי מזור לקישור, הניסוי נגמר ונכשל, אז בסדר באולגה היה מוצהב והסתדרנו בלעדיו, בהרצליה משום מה שיחק רק חצי שעה, היום היה חולה...במגדל העמק הוא חייב לחזור להיות הבורג המרכזי שלנו, בלעדיו העסק נראה הרבה פחות טוב

2)שינוי תפקידים בהתקפה, אני אישית חושב שלתקוע את ברוכיאן באגף, זה להפיק ממנו 50% ממה שהוא יכול לתת, עם כל הכבוד לדגש על משחק האגפים, זה לא שברחבה מחכים רונאלדו ובנזמה שרק ישימו להם כדור על הפדחת, ולא זכור לי שקירטבה הוא כזה נוגח מהולל(אם אני זוכר נכון רק שער אחד כבש בנגיחה, נגד צור שלום)
אני בעד לפתוח עם מזור וסבג כקשרים אחוריים, ברוכיאן לפניהם כקשר 50 באמצע, עוז משמאל, מיקו\בלילטי משמאל, וקירטבה בחוד.

3)שינוי שיטת משחק
הכדורים צריכים לעבור ממזור וסבג לברוכיאן, ומשם או מסירות עומק לרחבה, או מסירות לאגפים.
עוז ובלילטי\מיקו צריכים לבוא לכיוון ברוכיאן, ולא להתקע באגף יחד עם זאדה ואוזן וליצור שם פקק, המשחק צריך להיות יותר מרווח, יותר תנועה, יותר מסירות, יותר דאבל פסים.
רבאק, אנחנו הקבוצה הכי טכנית והכי מוכשרת בליגה החלשה הזאת, ואנחנו מעיפים כדורים לשמיים בתקווה שקירטבה יהפוך להיות תיירי הנרי, יעצור כדור על החזה, יעבור שני שחקנים, ובום לרשת, זה לא יקרה.
הרצליה הראתה לנו איך עושים את זה נכון
שני קשרים אחוריים חזקים, ועוד 2-3 קשרים התקפיים שעושים המון תנועה, משחקים בעיקר באמצע וקרוב לרחבה, מניעים כדור יפה ובסבלנות, ויוצרים המון מצבים.

לסיכום, אני מאוד מקווה שנמני יבין שהשיטה הזאת לא תביא אותנו רחוק.
כרגע אנחנו שווים בסביבות הגול למשחק, פלוס מינוס.
לא כל משחק ההגנה תושיע אותנו, ולא כל משחק נוכל לבנות על איזה כדור חופשי של ברוכיאן עם סגירה לא טובה של הגנת היריב.
הגיע הזמן לעשות קצת סדר בהתקפה המוכשרת שלנו, ולמצות את הפוטנציאל
אנחנו קבוצה ששווה 2-3 גולים נגד כל קבוצה בליגה שהיא לא נשר או הרצליה החזקות.
אין שום סיבה שנשחק בשיטת משחק של קבוצת תחתית.

מקווה שבמגדל העמק נתחיל לראות כדורגל קצת אחר...

ניתוח מעולה והמלצות לעניין. הייתי מוסיף עבודה מאומצת במטרה לשפר דרמטית את היציאה להתקפות לאחר חטיפות כדורים / איבודים של היריב. התקפה מתפרצת זה מושג שלא קיים אצלנו, קבלת ההחלטות במסירות האחרונות טעונה שיפור רציני.

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 17/02/2015 :  14:44:05  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי OrenDf

אני קיפוד

אוף, עוד אחד
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 17/02/2015 :  15:53:23  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

יש לי אלרגיה לאנשים שמתלוננים על הקהל.
מי שלא טוב לא מוזמן להתייצב שורה ראשונה ליד התופים ולצעוק מלוא הגרון
אם הנושא ממש חשוב לליבו הוא גם מוזמן לעמוד עם הגב למגרש על הגדר ולשלהב את הקהל.
עשו לי טובה, אל תתחילו לחלק פה ציונים לאוהדים אחרים.
זה לא קהל של ליגה ג'. זה קהל יפה וגדול שבא בהמוניו אשר נהנה וסובל מהיתרונות והחסרונות של כל קהל בסדר גודל שכזה.
לגבי המישור המקצועי, שיחקנו משחק טוב. לפעמים אפעס הכדור לא נכנס. חבל שלא ניצחנו אבל אנחנו נמצאים במצב סביר שהכל תלוי בנו.
יש לנו יתרון קל על הדולקות בעקבותינו, עברנו את המשחקים מול הצמרת ונותרו עשרה משחקים נגד קבוצות "קטנות" אשר בסיבוב הקודם עשינו ריצה יפה מאוד בסבב המשחקים הזה. מחזור הבא הרצליה ונשר נפגשות ויקחו נקודות אחת מהשנייה במקרה זה או אחר.
חבל שלא ניצחנו ולקחנו קצת אוויר לנשימה אבל אין צורך להתפנק, נמשיך להילחם הסוף והסוף עך אני מקווה יהיה טוב.

אני, בעמדה שלי, משתדל לקרוע את הגרון כמה שניתן לי גנטית. אם לא הייתי מרגיש שהתרומה שלי מספיקה בשביל שאני אפנה בביקורת כלפי הקהל לא הייתי עושה את זה.
אני לא נהנה מלבוא ולבקר את כולם וברור שזה מעצבן, אבל אנחנו מדרדרים ולא אכפת לי לצאת נודניק והעיקר שהעמדה הזאת תשמע. ככה לא היינו צריכים להשמע במשחק כזה חשוב.

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 17/02/2015 :  18:14:35  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איך שיחק עאבד מורג'אן
עבור לתחילת הדף

מיקי מיקי מנותק

128 הודעות

נשלח - 17/02/2015 :  22:35:37  הצג פרופיל שלח ל- מיקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[quote]נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני

[quote][i]התקפה מתפרצת זה מושג שלא קיים אצלנו, קבלת ההחלטות במסירות האחרונות טעונה שיפור רציני.
[/quote
לשם כך יש לשלב את אורן כהן בהרכב הראשון, אבל המאמן חושב אחרת.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם מחזור 20: קטמון - נשר, יום שני 16.02 שעה 16 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07