| משתמש |
מחזור 20: קטמון - נשר, יום שני 16.02 שעה 16  |
|
dd63
39 הודעות |
נשלח - 10/02/2015 : 15:39:50
|
חברים יקרים נכון שלא בוכים על חלב שנשפך, אבל חבל שלא חשפתם שיניים בסוף העונה שעברה כשבשני המשחקים הכי מכריעים שלנו ויתרנו לסאסי ושיחקנו פעם אחת במועד לא הגיוני ופעם שניה נדדנו למכתש ובקושי עברנו את קבוצת הפח של אום אל פאחם. אם האוהדים היו כאלו דעתנים אז, אולי היינו בלאומית היום (סתם חומר למחשבה) |
dd |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 10/02/2015 : 16:30:55
|
דידי, במכתש ממזמן מתנשאים בתים רבי קומות ואין מגרש כדורגל. אתה מתכוון לוינטר |
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 10/02/2015 : 21:15:53
|
משחק עונה. לא היה קורה כלום אם נשר היו הולכים לישון קצת יותר מאוחר. עוד סיבה לנצח אותם. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
dd63
39 הודעות |
נשלח - 11/02/2015 : 08:59:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
דידי, במכתש ממזמן מתנשאים בתים רבי קומות ואין מגרש כדורגל. אתה מתכוון לוינטר
צודק, מתנצל, וינטר. בכל מקרה חוויה קשה... |
dd |
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 14/02/2015 : 11:48:22
|
| מבחן לא קטן, לא רק לקבוצה במישור המקצועי והמנטלי, אלא גם לקהל של הפועל ירושלים שרגיל להתייצב למשחק שיא אחד בשנה, לא לשבוע אחרי שבוע. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 14/02/2015 : 22:23:30
|
ניצחו אותנו 2:0 בסיבוב הקודם, וההרחקה של יודה עדיין צורבת. יש חשבון לסגור ביום שני |
 |
|
|
red moon
61 הודעות |
|
|
קטמוניסט12
79 הודעות |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 16/02/2015 : 22:44:53
|
| לא נראה טוב העסק ,שוב. למעט החלק ההגנתי ,חוטה חרמון ואוזן מצויינים ,כל השאר ממש לא בעניין לא מבחינה אישית וגם לא מבחינה קבוצתית ,משחק מפוזר ,הרבה כדורים ארוכים ומרחקים גדולים בין השחקנים ,אמצע המגרש היה פעור לחלוטין והאגפים בקושי מופעלים. נמני צריך לחבר את העסק ומהר כי זה נראה לא טוב. |
 |
|
|
OrenDf
182 הודעות |
נשלח - 16/02/2015 : 23:32:35
|
| חברים אנחנו נראים רע, אנחנו הקהל, תתחילו לעודד. הקור והשעה לא תירוץ - האווירה ביציע מגעילה, בכיינית ולא תורמת בכלום למשחק. |
AVANTI KATAMON! |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 17/02/2015 : 03:03:42
|
אני מאוד מקווה שאחרי היום נמני יבין שהשיטה של לשחק בלי קישור הגנתי, ולהעיף כדורים למעלה לקירטבה, היא שיטה שמזמן פשטה את הרגל, ובסוף עוד תעלה לנו בעליית ליגה.
כבר חודש שאנחנו לא זורמים בחלק ההתקפי:
שער אחד נגד נהריה שני שערים באולגה, שאחד מכדור טועה ברחבה, והשני ממצב נייח שער אחד נגד הרצליה ממצב נייח+טעות בלם והיום 0 שערים ומעט מאוד מצבים.
אז נכון, שיחקנו גם נגד קבוצות לא פשוטות, אבל בשיטה הנוכחית אנחנו נתקשה גם מול מגדל העמק ודליה ואפילו קבוצות התחתית שיגיעו להלחם על החיים שלהם.
הצעת פתרונות:
1)בראש ובראשונה להחזיר את שי מזור לקישור, הניסוי נגמר ונכשל, אז בסדר באולגה היה מוצהב והסתדרנו בלעדיו, בהרצליה משום מה שיחק רק חצי שעה, היום היה חולה...במגדל העמק הוא חייב לחזור להיות הבורג המרכזי שלנו, בלעדיו העסק נראה הרבה פחות טוב
2)שינוי תפקידים בהתקפה, אני אישית חושב שלתקוע את ברוכיאן באגף, זה להפיק ממנו 50% ממה שהוא יכול לתת, עם כל הכבוד לדגש על משחק האגפים, זה לא שברחבה מחכים רונאלדו ובנזמה שרק ישימו להם כדור על הפדחת, ולא זכור לי שקירטבה הוא כזה נוגח מהולל(אם אני זוכר נכון רק שער אחד כבש בנגיחה, נגד צור שלום) אני בעד לפתוח עם מזור וסבג כקשרים אחוריים, ברוכיאן לפניהם כקשר 50 באמצע, עוז משמאל, מיקו\בלילטי משמאל, וקירטבה בחוד.
3)שינוי שיטת משחק הכדורים צריכים לעבור ממזור וסבג לברוכיאן, ומשם או מסירות עומק לרחבה, או מסירות לאגפים. עוז ובלילטי\מיקו צריכים לבוא לכיוון ברוכיאן, ולא להתקע באגף יחד עם זאדה ואוזן וליצור שם פקק, המשחק צריך להיות יותר מרווח, יותר תנועה, יותר מסירות, יותר דאבל פסים. רבאק, אנחנו הקבוצה הכי טכנית והכי מוכשרת בליגה החלשה הזאת, ואנחנו מעיפים כדורים לשמיים בתקווה שקירטבה יהפוך להיות תיירי הנרי, יעצור כדור על החזה, יעבור שני שחקנים, ובום לרשת, זה לא יקרה. הרצליה הראתה לנו איך עושים את זה נכון שני קשרים אחוריים חזקים, ועוד 2-3 קשרים התקפיים שעושים המון תנועה, משחקים בעיקר באמצע וקרוב לרחבה, מניעים כדור יפה ובסבלנות, ויוצרים המון מצבים.
לסיכום, אני מאוד מקווה שנמני יבין שהשיטה הזאת לא תביא אותנו רחוק. כרגע אנחנו שווים בסביבות הגול למשחק, פלוס מינוס. לא כל משחק ההגנה תושיע אותנו, ולא כל משחק נוכל לבנות על איזה כדור חופשי של ברוכיאן עם סגירה לא טובה של הגנת היריב. הגיע הזמן לעשות קצת סדר בהתקפה המוכשרת שלנו, ולמצות את הפוטנציאל אנחנו קבוצה ששווה 2-3 גולים נגד כל קבוצה בליגה שהיא לא נשר או הרצליה החזקות. אין שום סיבה שנשחק בשיטת משחק של קבוצת תחתית.
מקווה שבמגדל העמק נתחיל לראות כדורגל קצת אחר... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
dd63
39 הודעות |
נשלח - 17/02/2015 : 08:25:41
|
אחרי המשחק נגד בית שאן אסף נמני אמר שזה המשחק שיהפוך אותו למאמן בליגת העל. כולנו התרשמנו מאוד מהמשחק הזה. מציע שאסף והצוות יראו את הוידאו ויפיקו לקחים. כבר שבועיים אנו רואים קבוצות מסודרות, שמגיעות להתקפה עם מהלכי כדורגל מתוכננים, שהשחקנים מסונכרנים ביניהם בכל המערכים, שמשחקים מול קטמון מפוזרת ומקרית. במקרה שתי הקבוצות האלו מתחרות איתנו על העליה ונמצאות במרחק של פחות מניצחון מאיתנו.
|
dd |
 |
|
מחזור 20: קטמון - נשר, יום שני 16.02 שעה 16  |
|
|
|